Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baku GP
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Motor Sport > Formula 1
Pages: 1, 2
centurion
QUOTE(sb-55-dan @ 7 Jul 2017, 11:50)
Cum nu a avut intentie? Te inteleg ca esti fan Ferrari/Vettel dar totusi cum sa nu vezi intentia CLARA de a-l lovi?
https://www.youtube.com/watch?v=LuPPHgF0xEM
La secunda 6-7 ce face? Ii mangaie roata?  radmasa.gif
*

Eu nu am spus CA NU L-A LOVIT! Am spus ca nu exista INTENTIA de a-l lovi. A stat cu mana stanga in aer, se uita doar la Hamilton (fara sa-i pese de nimic altceva), cu dreapta a tras de volan sa se apropie de Hamilton si (a tras atat de brusc incat) a intrat (ca boul) in el.

QUOTE(sb-55-dan @ 7 Jul 2017, 12:25)
Inclusiv Vettel a recunoscut intentia de a-l lovi. Ce mai e de discutat?
*

Vreau sa vad asta! Unde a declarat asta?
Astept un link cu declaratia lui Vettel in care recunoaste asta!

sb-55-dan
Asteapta. wacko.gif
roland
Daca doresti sa citesti, nu a recunoscut intentia, nu a negat-o, nu a zis ca i-a sarit volanul... E destul de clar. Informatiile le gasesti pe site-ul oficial.

7 Jul 2017, 13:19:
Uite, te ajut eu cu un link, daca nu ai reusit sa-l gasesti: https://www.formula1.com/en/latest/headline...---austria.html

Si niste citate:

Q: (Peter Farkas – Auto Motor) Sebastian, of course I respect what you said that you wouldn’t want this topic to drag and drag – but there’s one interesting question. There are some suggestions that you didn’t deliberately move onto Lewis’ car and it was only because you were just showing the gestures that we all know about and it was unintentional. Was it really intentional to crash into Lewis or it was only that you didn’t really pay any attention to the steering?

SV: It’s a very confusing question. I think it’s very simple: obviously, I got surprised. I got the impression at the time – which I have corrected: I was wrong – that I got, let’s say, fouled and y’know I wasn’t happy about it. I drove alongside him, obviously wasn’t happy about it, over-reacted. I don’t think I need to explain further. I think it’s very clear. You all saw what happened, so… yeah. Not sure I get the question.

Mr. Centurion, daca era cum zici tu, raspunsul era simplu: "It was unintentional". Dar Vettel nu a inteles intrebarea...
PS: Daca ma intrebi cu cine tin in F1... Cu Ferrari si, dintre cei doi piloti, putin mai mult cu Raikkonen.
centurion
Citisem deja si, pe deasupra, am si inteles ce a declarat.

'nu a recunoscut intentia, nu a negat-o, nu a zis ca i-a sarit volanul... E destul de clar' - ce anume este clar din ceea ce ai scris? Ca a vrut sa loveasca?
Fiecare interpreteaza ceea ce vrea. Crezi ca evitarea unui raspuns direct inseamna ca intentionat a facut-o? Putea sa spuna foarte bine: 'NU, nu am vrut sa-l lovesc'. Imaginile inregistrate il ajuta pentru un asemenea raspuns. Dar nu a vrut sa spuna nici asta (adica sa nege intentia). Inseamna automat un DA tacit?

<span class='edit'>7 Jul 2017, 14:25:</span>
QUOTE(sb-55-dan @ 7 Jul 2017, 13:48)
Asteapta. wacko.gif
*

Asta e tot ce poti? Slabut.

7 Jul 2017, 14:42:
Apropo Roland, sa ramanem la Ferrari, vrei sa stii ce consider eu intentie? Schumacher (da, e pilotul meu favorit) - Villeneuve, 1997 Jerez. Ala a fost un gest total nesportiv al lui Schumacher si ma bucur pentru descalificarea din acel sezon. Compara ce a facut atunci Schumacher cu ceea ce a facut acum Vettel.

(Nu mai spun de Senna - Prost in 1999).
roland
Zic sa va abtineti de la atacuri la persoana, nu e elegant.

Schumacher... da, a vrut clar atunci sa-l plesneasca pe Villeneuve si l-au pedepsit drastic. A meritat si a mai facut el multe altele, unele pedepsite mai mult, altele mai putin. Si eu am tinut cu el, mi s-a parut foarte bun pilot.

Vettel a fost mai cumintel, dar cred ca se impunea o penalitate mai mare, steag negru sau taierea punctelor castigate.
centurion
Despre cum se poate transforma o victorie intr-un loc 4 ... doar Vettel poate reusi. Totul plecand de la copilulul de aur al F1 si talent inca neslefuit: Verstappen.

Cateva puncte si pentru Alfa Romeo.
Solon
Pana acum e destul de simplu: broscarii sunt clar peste merci. Dar the cenzurat verstappen face spectacol. Si vettelul o ia in barba iar rbr isi lasa pilotii sa "race". Hai ca am ajuns prin mai si e cazul si rai sa o lase balta.
Andy_ACS
Si eu sunt de parere ca Verstappen a creat mult prea multe incidente. Nu mai poti spune ca e o intamplare sau lipsa de experienta. Problema e ca i se permit prea multe incalcari de regulament.
DragosP
Grosjean. blush.gif
dil
A trecut și cursa din Baku și McLaren Mercedes a trecut pe primul loc.

Mi-a plăcut cursa, duel între primii. Păcat de accidentul dintre Sainz și Perez. A fost atracție fatală între cei doi.

Verstappen nu a mai prins podiumul de ceva vreme. Sunt curios dacă Norris reușește să termine pe primul loc la piloți.
sb-55-dan
In ritmul acesta are toate sansele sa-l prinda. Cum nu mai merg lucrurile perfect cum Max nu mai este pe podium.
bucatzel
Perez a fost la o mustata de locul 2, pe unul din rarele circuite pe care e mult mai mun decat Max, daca Leclerc nu era marlan...

Daaaar, daca Piastri si cu Leclerc nu pierdeau timp atacandu-se, s-ar fi departat la 5-10 secunde de Perez.

Deci si masina e sensibil mai troaca...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.