Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BAHRAIN GP
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Motor Sport > Formula 1
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
DMP
QUOTE(bucatzel @ 15 Mar 2010, 15:11)
radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
...
Sa ajunga si Michi sa observe ca timpii din GP2 nu-s asa departe de aia din F1?
...
*

radmasa.gif

Aiurea. Nu s-a prins el. I-a spus tataie Bernie ca au fost obligati aia din GP2 sa faca modificari la masini ca sa nu fie mai rapide decat astea de F1 modificate in litera noului regulament.
Bineinteles asta s-a intamplat cand s-au intalnit ei doi si au batut cuba ca doi vechi prieteni.

Foarte inspirata ideea cu mail-uri la TVR. up.gif
DrK
bucatzel, nu vreau sa fiu rau dar daca in prima parte a mailului trimis le puteai starni celor de la tvr un sentiment de regret (dar sentiment care tine vreo 3-4 secunde), in a 2-a parte le-ai starnit un ras in hohote... Pun pariu ca acel mail va face ture prin tvr ca sa se amuze toate departamentele radmasa.gif Ma refer la partea cu "faliment si rtl"...
bucatzel
Am mai postat inca un mail de-al meu la sectiunea 1 banc, impreuna cu asta. Asta-i si ideea mea... Un mail de-asta nu-i facut sa-l citesti si sa-l stergi. E facut sa-l imparti cu ceilalti. Cat rezista aia din birouri sa nu bufneasca in ras cand trece Michi pe langa ei? Desi... cre' ca asta se va intampla oricum.

Ma si improscam pe mine de ras gandindu-ma cum ar fi F1 in direct la OTV cu DDD la controale... s-ar tura ala mai tare ca motoarele.
betamax
Radu are dreptate. Din pacate, TVR-urile n-au cum sa intre in faliment, ca plateste prostimea. Si reclame vor avea pentru ca, avand spatele asigurat, isi pot permite tarife mici (asta e lucrul cel mai injust, dupa parerea mea, distorsioneaza piata).
Dar ideea cu trimisul multor mail-uri catre tvr mi se pare buna, n-am mari sperante, dar nici la Loto nu castigi daca nu joci. Asta e gratis. Dupa ce ies de pe forum la trimit si eu un mail.
bucatzel
Nici eu nu-mi fac iluzii ca ar intra TVR-ul in faliment. Am scris chestia asta in primul rand pentru caracterul umoristic.

E si un sambur de adevar, daca am fi destul de multi care am face chestia asta, li s-ar duce pe pustii o sursa importanta de venit, ca cineva plateste pentru reclamele difuzate in timpul curselor... Si plata asta se face in functie de sondaje de piata. Si vorba aia, daca nu castigi, se spune ca pierzi. N-as pune baza totusi pe asemenea miscari revolutionare. Dar dupa fiecare cursa le mai scriu un mail.
kossak
Buna idea asta cu mailurile. O sa ma pun si eu sa trimit.
Noroc ca am acasa RTL-ul de la unguri unde ma uit la curse de cativa ani buni. Diferenta e de la cer la pamant. Cand nu pot sa ma uit pe RTL prefer sa iau cursa de pe torente decat sa ma bag pe TVR.
DanCVA
Ce aveti fratii mei cu Miki Alexandrescu? Este cel mai mare cunoscator de Formula 1 din Romania. Sigur sunteti invidiosi pe el, nu-i asa Manuel. biggrin.gif
Cred ca insusi Bernie, cand vinde drepturile de TV in Romania pune clauza in contract sa comenteze Miki. biggrin.gif

Manuel, acum serios vorbind, chiar crezi ca trebuie sa luam in serios tot ce se transmite ca TEAM RADIO? Ce interes ar avea o echipa ca sa stie toata lumea ca are probleme sau nu masina. Se poate spune ceva adevar, dar nu intregul adevar.
Manuel
Sunt de acord, insa de aici si pana la aberatiile aluia cum ca ar ramane fara benzina, e cale lunga. "Pana prostului" era posibila acum cativa ani, cu tehnologia actuala insa, mi se pare imposibil la acest nivel.
CGDBZ
Or ce defectiune ce face masina sa consume mai mult poate aduce pilotul in "pana prostului" sau ca sa nu ajunga in aceasta situatie reduce ritmul .
dantes
QUOTE(Manuel @ 15 Mar 2010, 19:20)
[...]"Pana prostului" era posibila acum cativa ani, cu tehnologia actuala insa, mi se pare imposibil la acest nivel.
*

Da da...d-aia Trulli a incetinit enorm spre final si nici nu a terminat cursa tongue.gif ..si mai sunt exemple...de ex. Webber care imediat dupa finish, pac a oprit motorul... Exemple sunt multiple, insa si eu sunt de parere ca atunci cand a trecut prin dreptul standurilor aia au apasat butonul eco si au dat-o ca problema de evacuare... yea right.... d-aia Vettel in ultimele 3-4 ture in loc de 2:03 -2:04 facea 2:01, fix cat sa stea in fata lui Rosberg...s-a reparat brusc esapamentul cu 2 secunde pe tur radmasa.gif

Din pacate cu realimentare era mai jmecherie...acum de pomana sunt o groaza de nume pe pista ca nu s-a intamplat ABSOLUT NIMIC!!!
sorin_f39
QUOTE(Manuel @ 15 Mar 2010, 19:20)
Sunt de acord, insa de aici si pana la aberatiile aluia cum ca ar ramane fara benzina, e cale lunga. "Pana prostului" era posibila acum cativa ani, cu tehnologia actuala insa, mi se pare imposibil la acest nivel.
*

Nu uita ca acum un an sau doi, Massa a ramas in "pana prostului". Era pe locul 2, echipa i-a strigat sa mearga incet deoarece nu va termina cursa, brazilianul a incetinit, a terminat daca nu ma insel pe locul 7, iar dupa ce a trecut linia de sosire, la capatul liniei drepte, a ramas fara benzina.
Deci, se poate.
Manuel
Se poate sa ma fi grabit... aveti dreptate.
Modus
QUOTE(sorin_f39 @ 15 Mar 2010, 19:52)
Nu uita ca acum un an sau doi, Massa a ramas in "pana prostului". Era pe locul 2, echipa i-a strigat sa mearga incet deoarece nu va termina cursa, brazilianul a incetinit, a terminat daca nu ma insel pe locul 7, iar dupa ce a trecut linia de sosire, la capatul liniei drepte, a ramas fara benzina.
Deci, se poate.
*

In Marele Premiu al Spaniei. Ultimul care l-a depasit a fost Alonso (atunci la Renault) care a terminat pe 6.
DrK
@Dantes: spuneam si eu treaba asta cu benzina inca de pe pagina anterioara, asa cum am si concluzionat duminica iar Dancva a spus bine ce a spus despre team radio. Avand in vedere ca o cursa e transmisa live toata lumea stie ce se intampla. Pe radio se transmit numai lucrurile evidente si eventual o mica dezinformare.
@Manuel: vai ce dragut...
ssilviu
În vremurile bune
AlexV
ca tot ati transformat topicul intr-unul antiMIKI, fac si eu un comentariu apropo de filmul de mai sus si vremurie bune ale formulei 1 (dar nu 1983 ca atunci ma uitam la Tom si Jerry smile.gif ). Pt mine Rothmans si Marlboro au ramas sinonime cu F1.
bucatzel
Nu am vrut sa devina antimichi... dar cand ai parte de cea mai plictisitoare cursa posibila, orice "bonus" te scoate din sarite.

Apropo de filmul de mai sus. Aia au facut intr-o cursa mai multe depasiri decat o sa pupam noi tot sezonul asta... Si aici am vazut doar 10 minute din cursa... sad.gif

Mi se pare strigator la cer ca daca reusesc doua masini sa apara in acelasi cadru, asta deja se numeste duel. Nu conteaza ca ruleaza unul in spatele altuia 20 de ture, e duel.

La sfarsitul cursei asteia ma gandeam la ultimele doua ture de Monaco, cu Senna pe I, si Mansell incercand sa-l depaseasca in absolut fiecare colt. Ultima oara cand am vazut ceva asemanator, o fost cand Schumi o plecat de pe 22 si o terminat pe 5, acu' ceva ani. Anul asta, cred ca vor face toti defilare timp de 300 km, si gata.

Daca nu-si dau seama iute ce-i de schimbat in F1, eu o sa incep sa caut pe net filme cu curse vechi, si o sa ma uit cum se impungeau in anii de glorie. Atat de plictisitoare o fost cursa de duminica. Chiar si daca as fi urmarit-o comentata de Murray Walker.
ssilviu
Păi Murray e Miki-ul englezilor smile.gif)
bucatzel
Nu-l insulta pe Murray, te rog.

Germany's Bild quoted Adrian Sutil's father Jorge as saying: "Next time I will take with me something to read."
coffee_spitsk.gif

Articolul complet aici: http://en.espnf1.com/bahrain/motorsport/story/11367.html
mugur
Da , cursa plictisitoare , nimic notabil nu s-a intamplat, incantat ca schumi a mers bine si a terminat cursa pe un loc bun pt inceput. Sper doar ca masina sa fie mai rapida si atunci o sa fie mai in fata. E bine ca a parcurs ceva km, iar pt alonso ma bucur, sper sa ii fie bine aici la ferrari si sa obtina rezultate, locul 2 nu mai sus...locul 1 schumy se stie... rugaciune.gif
C a t a l i n
sorin_f39
Am vazut pe CNN ca si in Bahrain e deranj. Oare mai debuteaza sezonul de F1 conform programului? Sau "mergem" direct in Australia?
Tomcat
Conform Digi Sport de acum citeva minute:
"Marele Premiu al statului Bahrain, prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, programat pe 13 martie, a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată, din cauza problemelor politice din această țară, informează L’Equipe.

Totodată, sesiunea de teste, care urma să se desfășoare din 3 martie pe circuitul de la Sakhir, a fost anulată.

Astfel, prima etapă a sezonului 2011 a CM de Formula 1 va fi Marele Premiu al Australiei, din 27 martie."

Mai spuneau ca este posibil sa se reprogrameze inainte de Sepang la sfirsitul campionatului, si ca anularea ar fi fost ceruta de familia conducatoare in Bahrain intr-o discutie cu Eclestone.
sorin_f39
Deci, asteptarea se mai prelungeste.

DrK
chiar dupa jumatatea sezonului se prelungeste...
Solon
Deci cu Bahrainul s-a rezolvat! Incepe si F1 in modul normal, adica Australia, nu Arabia!
sorin_f39
Eu am dubii in ceea ce priveste reprogramarea acestui GP. Este oricum un sezon foarte aglomerat. Tind sa cred ca va fi anulat pentru acest sezon.
Solon
Sunt sigur ca s-a anulat, nu reprogramat! Nu e loc in calendar!
DrK
e loc. o sa le ia din vacanta.
Modus
Un pilot care are coloana vertebrala http://www.eurosport.fr/formule-1/grand-pr...093/story.shtml

Bravo lui!
ATM
Daca nu ma-nsel, Webber e purtatorul de cuvant al pilotilor. O fi vorbit doar pentru el sau...? umbla zvonul ca parte din echipe, mai ales Renault si Ferrari, ar lua in calcul boicotul MP reprogramat...
Acu' e cu dus si intors. Daca sportul e sport si politica e politica, atunci F1 nu ar trebui sa se bage in afacerile interne ale unei tari. Dar, pe de alta parte, are si Webber dreptate, F1, prin mediatizarea inerenta de care beneficiaza, poate trage un semnal de laarma. O fi corect sa se alerge, n-o fi corect? ma depaseste...
(dar, pe de alta -alta parte, ma intreb de ce fotbalul nu are nici o problema in a organiza competitii in care participa si Iran, si Siria, si Bahrein, si multi altii...)
Modus
Important e ca cine are coloana vertebrala si vrea sa actioneze!
Bravo Webber; din punctul meu de vedere Formula 1 nu are ce cauta in Abu Dhabi, Malaezia, China, India, Rusia, Turcia pentru ca aceste tari incalca flagrant drepturile elementare ale omului.
dil
Până la urmă cursa nu se mai ține. După ce a fost reprogramată s-a anulat:
Marele Premiu al Bahrainului a fost anulat (Mediafax)
Bahrain withdraws from 2011 calendar (Formula1.com)
gabize
Pacat, o cursa in minus in acest sezon...
Manuel
Incredibil cat de dobitoci sunt astia de la Mercedes! L-au tinut pe Schumi la boxe si nu s-a calificat in Q2! blink.gif

21 Apr 2012, 15:15:
2012 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX
Pos No Driver Team Q1 Q2 Q3 Laps
1 1 Sebastian Vettel Red Bull Racing-Renault 1:34.308 1:33.527 1:32.422 18
2 4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:34.813 1:33.209 1:32.520 13
3 2 Mark Webber Red Bull Racing-Renault 1:34.015 1:33.311 1:32.637 17
4 3 Jenson Button McLaren-Mercedes 1:34.792 1:33.416 1:32.711 12
5 8 Nico Rosberg Mercedes 1:34.588 1:33.219 1:32.821 10
6 16 Daniel Ricciardo STR-Ferrari 1:33.988 1:33.556 1:32.912 17
7 10 Romain Grosjean Lotus-Renault 1:34.041 1:33.246 1:33.008 13
8 15 Sergio Perez Sauber-Ferrari 1:33.814 1:33.660 1:33.394 17
9 5 Fernando Alonso Ferrari 1:34.760 1:33.403 No time 11
10 11 Paul di Resta Force India-Mercedes 1:34.624 1:33.510 No time 15
11 9 Kimi Räikkönen Lotus-Renault 1:34.552 1:33.789 6
12 14 Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1:34.131 1:33.806 13
13 12 Nico Hulkenberg Force India-Mercedes 1:34.601 1:33.807 12
14 6 Felipe Massa Ferrari 1:34.372 1:33.912 14
15 19 Bruno Senna Williams-Renault 1:34.466 1:34.017 14
16 20 Heikki Kovalainen Caterham-Renault 1:34.852 1:36.132 10
17 18 Pastor Maldonado Williams-Renault 1:34.639 8
18 7 Michael Schumacher Mercedes 1:34.865 5
19 17 Jean-Eric Vergne STR-Ferrari 1:35.014 8
20 21 Vitaly Petrov Caterham-Renault 1:35.823 7
21 25 Charles Pic Marussia-Cosworth 1:37.683 8
22 22 Pedro de la Rosa HRT-Cosworth 1:37.883 6
23 24 Timo Glock Marussia-Cosworth 1:37.905 7
24 23 Narain Karthikeyan HRT-Cosworth 1:38.314 7
Solon
Vettelul e in pole! Astia incep sa-si cam bata joc de Schumacher?
Manuel
Cam asa pare, prea multe erori in dreptul lui. sad.gif
TMihai
Lui Schumi i-a crapat DRS-ul si n-au reusit sa-l repare pana sa expire timpul.
Solon
Hai ca se poate si fara drs. Oricum,nu ca sunt vreun fan al lui, dar nu e prima data cand in q2 nu iese pe pista. Si anu' trecut a avut vreo 2 ratari. Treaba lor.
gabize
Ferrari capituleaza, incet-incet. Chiar nu mai dau nicio sansa monopostului?
E greu sa vezi cum se chinuie sa ajunga in Q3, dar parca si mai greu sa vezi ca, ajunsi acolo, chiar si numai cu un pilot, nu incearca sa faca un tur cronometrat.
TMihai
QUOTE(Solon @ 21 Apr 2012, 19:44)
Hai ca se poate si fara drs. Oricum,nu ca sunt vreun fan al lui, dar nu e prima data cand in q2 nu iese pe pista. Si anu' trecut a avut vreo 2 ratari. Treaba lor.

Normal ca se poate iesi pe pista. Numai ca ar fi tocit un rand de cauciucuri degaba. La ce bun sa iasa fara DRS cand toti ceilalti l-ar fi folosit?
La tv cand i-au aratat masina spre sf sesiunii de Q1, spatele masinii era descoperit semn ca lucrau la ea.

L.E. Si ca sa fie "circul" complet, o sa plece de pe 22 in urma schimbarii cutiei de viteze. Sursa
gabize
Kimi de nota 10!! Bravo Grosjean!
Pacat pentru Button, a avut o cursa buna, dar...
Scuderia Ferrari, desi n-au facut mai nimic, s-au clasat mai bine decat speram eu.
Rosberg, atat de laudat saptamana trecuta, a avut doua iesiri deloc sportive.
Schumi a recuperat binisor, dar inca e departe de podium.
Vettel a facut o cursa buna, in stilul lui, insa nu mai are monopostul de anul trecut.
DragosP
Dar ce rahat a pățit Button?
gabize
Dupa cum suna motorul cand a abandonat, probleme de cutie sau motor.
sorin000
Renault rulzzz tongue.gif
Intr-adevar ,merita felicitati Raikkonen si Grosjean. Ambii au facut o cursa foarte buna si cred ca pe viitor se vor descurca si mai bine. Ferrari,dezamagitor ca de obicei...
Tomcat
Felicitari KIMI!
Cum spuneam si acum o saptamina - mare greseala facuta de Ferrari ca l-a lasat din mina pe el, in loc sa scape de Massa.
Imi pare rau ca nu a fortat sa treaca de S.V.
Cred ca i-a fost teama un pic de ceva probleme mai tirziu.
dil
Frumoasa cursa. smile.gif

Pana acum cel mai constant este Weber, cu 4 clasari pe locul 4 din 4 curse.
Neasteptat de slaba cursa facuta de McLaren Mercedes.
Manuel
QUOTE(DragosP @ 22 Apr 2012, 17:05)
Dar ce rahat a pățit Button?
*

Mi s-a parut ca avea pana pe stanga spate, de asta cred ca a intrat la boxe.
dil
Button zice ca:
In the last few laps, the car sounded really noisy. I think the initial problem was an exhaust failure, then my puncture, and then a differential failure; so I had to retire.
Acc3nt
Altii zic altceva despre Button si Senna.
Ia uitati aici.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.