probleme la pedala de la ambreiaj, scartaie ingrozitor atunci cand apesi pedala
![]() ![]() ![]() |
probleme la pedala de la ambreiaj, scartaie ingrozitor atunci cand apesi pedala
dragos101010 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 24 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA DUSTER
DAEWOO, CIELO
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa fie o neungere suficienta a axului?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa il ungi tu daca nu vrei sa te duci la service. Si mie mi-a aparut la Logan, dar dupa 3 ani, deci dupa iesirea din garantie => am prestat personal la gresare.
This post has been edited by PaulT: 1 Aug 2010, 20:23 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
sa fim seriosi pt asa ceva nu se face toipic e la mintea cocosului ca trebe usa bucsa de la pedala de ambreiaj in cel mai rau caz cu un sprei sau o siringa cu ulei
nu o lua in nume de rau ,nu am nimica cu tine ,dar ii foarte banala problema This post has been edited by vladut88: 1 Aug 2010, 21:12 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
kosta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 17 July 10 ![]() |
Asa ceva am patit si eu la Ford Fiesta. Am uns axul si cu WD40 si cu seringa de ulei. momentan disparea "scirtiitul" . Axul din metal, bucsa si tija impingatoare din plastic au dus la o uzura a bucsei si implicit la modificarea pozitiei tijei impingatoare in pistonas. Apoi a inceput sa piarda lichid de frina. La service mi-au sspus ca nu se schimba doar bucsa-tija din plastic , ci tot ansamblul, inclusiv pistonasul
![]() |
--------------------
Ford
Fiesta
2003
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
E o fi banala problema pentru tine pentru x sau y, dar pentru initiator la o masina de 15 mii E si 700 km la bord e normal sa-si faca griji si sa aiba pretentii mai mari...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
kosta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 17 July 10 ![]() |
Banala e la inceput......Unde va duce asta??????
|
--------------------
Ford
Fiesta
2003
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(vladut88 @ 1 Aug 2010, 22:04) trebe usa bucsa de la pedala de ambreiaj care este doua bucseThis post has been edited by IRONICK: 1 Aug 2010, 23:06 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Cred ca Dacia incepe sa slabeasca calitatea fabricatiei nu ca ar fi o cine stie ce calitate dar Loganul lui unchimiu din 96 nu are absolut nimid dupa aproximativ 50.000km pe cand a lui tata dupa nici 2000 km deja scartie pedala de frana si a mai aparut si un greieras la parasolarul din dreapta . Stiu ca sunt pe un topic de Duster dar as vrea sa stiu cum ung "pedala" de frana ca sa nu mai scartie , trebuie data jos ? , pot sa umblu la ea daca masina e in garantie sau trebuie sa merg la super-mecanicii de la Dacia (or fi stiind ei ceva mecanica dar la capitolul cum trebuie sa se comporte cu un client sunt total pe langa ) ?
This post has been edited by CGDBZ: 2 Aug 2010, 00:02 |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(CGDBZ @ 2 Aug 2010, 00:16) Loganul lui unchiniu din 96 nu are absolut nimid dupa aproximativ 50.000km pe In 14 ani a facut 50.000km? Il tine de bibelou? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
dragos101010 |
![]()
|
scurt istoric:
ziua 1. ieri ora 15:30 intru cu masina in service la reprezentantul dacia Gorj ii spun baiatului de la ghiseu care mi-a luat masina ca nu am timp sa stau si ca o vreau cat mai repede remediata problema scartaitului, zis si facut baga masina inauntru vin un mecanic se uita la ea si se apuca de uns cilindrul si pedala vreo 10 min, dupa care vine un alt domn cu o falca in cer si alta-n pamant si mi-l ia pe mecanicul de se ocupa de masina mea la rost :"ca ce faci aici, ca de ce unbla la masina, ca cine ia dat voie, ca el nu stie de atata timp de cand lucreaza acolo ca nu trebuie sa intervina la o masina in termenul de 6 luni de la lansare fara sa comunice la mioveni problema si mioveniul la randul lor sa comunice la centru de cercetare sau la nu stiu ce departamane" bun si mi-l pune pe mecanic sa stearga cu carpa toata vaselina si uleiul pus acolo si incepe sa ii faca poze vreo 20 la masina si la locul respectiv dupa care le trimite la mioveni eu stau si stau si stau in service pentru a primii raspuns de la mioveni, intr-un final vine si imi spune dupa o ora ca a fost trimisa la nu stiu ce departament si ca ar fi mai bine sa ma sune ei cand au un raspun de la dacia ca sa poata sa intervina si sa faca exact cele sun cei de la mioveni zis si facut plec de acolo tot cu scartaitul de la pedala. ziua 2. azi ora 9:30 primesc un telefon de la service si ca sa ma prezint cu masina la service pentru niste verificari si noi teste indicate de dacia mioveni dupa care fac ei testele si ajung la concluzia ca pedala daca nu este pusa in cilindru nu scartaie bun si din nou aceeasi procedura din nou trimit la mioveni rezultatele testarii si iar astept un raspun la solicitarea facuta vreo 1 ora dupa care ma plictisesc ma duc le zic ca imi iau masina si plec si sa ma sune cand vine raspunsul dupa vreo 3 ore adica pe la 12 ma suna si zice ca au primit raspunsul sa ma duc ca trebuie sa imi schimbe cilindrul ok ajung imi schimba cilindrul de la ambreiaj in 10 minute si si si ce sa vezi tot scartaie la fel ca inainte wawwwww am zis ca mor de nervi, dupa care zice seful lor de acolo fara sa mai ia autorizatie de la dacia mioveni sa dea pedala jos o da pedala jos sa o greseze pentru ca cei de la dacia atunci cand au facuto in viteza in care au facuto nu au mai gresat bine pedala si scartaie bun o gresara iei tot bine si frumos au pus pedala la loc am facut niste probe nimic de comentat tot bine si frumos am plecat de acolo si dupa ce am ajuns acasa ce sa constat ca un scartait foarte usor tot a mai ramas si am zis ca daca o sa fie din ce in ce mai puternic o sa ma duc cu masina la mioveni sa mi-o faca aia sa imi schimbe pedala nu ma intereseaza ca sunt plin de nervi pentru ca sunt incapabili sa faca o pedala asa cum trebuie. asa ca sfatul meu atunci cand aveti probleme cu masinile mai importante ducetiva la mioveni ca rezolvati mai repede si mai sigur pentru ca cei de la service un stiu exact proiectarea masinii si sunt asa dupa ureche. o zi buna in continuare si fara scartait. |
--------------------
DACIA DUSTER
DAEWOO, CIELO
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Se pare ca platesti pretul noului. Ai model nou, esti admirat pe strazi, dar si mici probleme ...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Mai pune frate si tu o virgula, un punct, aproape ca n-am inteles nimic din ce-ai scris.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
Si la Mioveni unde te duci? ca dacia n-are nici un service. Doar daca ai pile la portar sa te lase sa intri in uzina
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
dragos101010 |
![]()
|
ieri am suna la VC si am rugat sa vina o echipa dacia sa remedieze problema la serviceul cel mai apropiat de mine, dat fiind faptul ca eu am fost odata in service si am facut ce a spus dacia. Astept raspuns cu data la care se vor deplasa cei de la dacia. va tin ca curent..... continuu
![]() |
--------------------
DACIA DUSTER
DAEWOO, CIELO
|
|
Oltean_Alexander |
![]()
|
58525896 Group: Members Posts: 104 Joined: 8 May 09 From: 125455 ![]() |
QUOTE(EUGEN2008 @ 5 Aug 2010, 13:51) Si la Mioveni unde te duci? ca dacia n-are nici un service. Doar daca ai pile la portar sa te lase sa intri in uzina ![]() Pai astia de la Dacia le scot pe poarta,si da-i la romani sa le testeze,daca rezista aici,vor fi bune si in strainatate.Noi avem drumuri vai si amar,si mofturi mari.E ceva logic ![]() |
--------------------
6842654
8745874
698426985
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Eu cand mi-am luat Loganul am facut o treaba zic eu inteleapta si am asteptat un an ca sa-si rezolve problemele, asa ca nu ramane decat sa va plangeti in continuare de pedala de ambreiaj care e identica cu cea de Logan, de rezervor ca nu aveti combustibil dar el e pe 1/4, ca masina dardaie sau tremura, etc. Toate acestea se rezolva in timp si o sa fiti chemati sa vi le rezolve la fel cum a fost cu Loganul si cum au facut si alti producatori chiar cu masini de fite.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(iulian'71 @ 8 Aug 2010, 23:13) Toate acestea se rezolva in timp si o sa fiti chemati sa vi le rezolve la fel cum a fost cu Loganul si cum au facut si alti producatori chiar cu masini de fite Cand a fost rechemare la Logan pentru pomul de craciun de la tripla stanga? Sau pentru contactul de la marsarier? Exemple sunt, doar ca piata din Romania nu mai conteaza.Au fost 3 rechemari cu scop de marketing si una care era necesara, sa nu pateasca acelasi lucru ca dsn sau solenza. Sa rugineasca oalele ... This post has been edited by IRONICK: 10 Aug 2010, 10:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
inspektah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 February 07 ![]() |
imi scartaie si mie de azi
![]() ![]() |
--------------------
duster
1.5 dci 110
laureate 4x4,pack look,pack piele,esp,mp3
|
|
balcanic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 15 February 06 ![]() |
Am si eu o mica problema, poate nu o fi problema dar eu asa o vad, .
Cat este rece motorul( sau ambreiajul) cand schimb vitezele se aude un zgomot cand iau piciorul de pe pedala de ambreiaj ( ca un fel de huruit) care dispare cand se incalzeste masina. poate fi de la rulmentul de presiune sau asa este normal sa faca actionarea hidraulica.? This post has been edited by balcanic: 20 Mar 2011, 22:52 |
--------------------
Renault, Dacia
Megane, Duster
1.6 16V 2005, 1.5 dci 4x4 2010
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
E zgomot tehnologic, adica normal pentru dacia-reno...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
balcanic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 15 February 06 ![]() |
Am uitat sa precizez ca este vorba despre duster 1,5 dci 110cp.
21 Mar 2011, 08:48: Voi la ce turatie a motorului schimbati viteza la 1,5 dci 110cp? Am observat( nu este o regula) ca daca schimb pe la 3000 acest zgomot nu se mai aude asa tare. Dupa ce se incalzeste motor , ambreiaj ..acest zgomot dispare si numai conteaza daca schimbi la 2500 sau 3000. This post has been edited by balcanic: 21 Mar 2011, 08:48 |
--------------------
Renault, Dacia
Megane, Duster
1.6 16V 2005, 1.5 dci 4x4 2010
|
|
alessandroK4M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 June 11 ![]() |
problema scartaitului o am si eu la 1.6 16v ph2 ambreiaj pe cablu.
am uns angrenajul pedalei. am curatat nuca/bucsa din carter. am uns cu tot felul de vaseline si paste ceramice .... merge bine si nu scartaie o perioada dupa care iar incepe. m a disperat. ce sa ii fac ? cu ce sa ung sa tina mai mult ? |
--------------------
dacia
logan
1.6 16v
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sa te obisnuiesti!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alessandroK4M |
![]()
|
tata are un Logan 16v din 2007 cu 40.000 km cat am si eu. pedala nu da nici cel mai mic semn ca ar scartai. merge perfect lin
am un prieten cu logan 1.4 din 2004 . pedala merge perfect lin mai am un prieten cu Logan din 2006. la fel... pedala merge absolut perfect si impecabil. de ce ? ce au astea si eu nu am ? |
--------------------
dacia
logan
1.6 16v
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai e ceva ce ai tu si nu au ei: cost reduction suplimentar...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
alessandroK4M |
![]()
|
stiu si asta. m am impacat cu ideea. 16v PH2 este cea mai proasta masina. este facuta execrabil de prost.
dar in ce consta acel cost-cutting ? ce lipseste din sistemul ambreiajului ? il cumpar eu si il montez |
--------------------
dacia
logan
1.6 16v
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai da tu o explicatie tehnica, si-i umilesti pe toti "mesterii". Daca poti...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:18 |