proiectoare Logan, adica FARURI DE CEATA!
![]() ![]() ![]() |
proiectoare Logan, adica FARURI DE CEATA!
Dsign |
![]()
|
||
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|||
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Iti mai trebuie: buton, releu, siguranta si fire.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La slz am folosit un set de proiectoare + suporti, le-am prins in bara, am cumparat un cablaj "piese din originea mamii lor" care era de lungime exacta, cablajul avea la capete mufele pt becuri (este conexiunea pe bec la 90 grade), la capatul celalalt cablajul are un releu care avea loc la fix in cutia cu relee (la logan e in jurul bateriei), s-a luat un + de la baterie, s-a pus o siguranta si s-a tras fir de la bord de la buton.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mersi de raspunsuri dar cum se monteaza in bara? ca farul are 4 gauri de jur imprejur si bara are doar vreo 3 cleme... buton am unu mic si dragut de o sa-l pun pe scaun, acolo unde este locul celui pt incalzire...dar cum montez alea in bara...mama ma-sii
|
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
si daca iau + direct de pe pozitie si nu mai folosesc nici o siguranta?? ca nu-mi trebuie faruri de ceata fara luminile de pozitie
ma scuzati dar sunt mai greu de cap zilelle astea |
--------------------
D
Logan
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva idee cum se pot schimba becurile la proiectoare?Vreau sa imi pun niste becuri galbene. Stiti ce tip trebuie sa fie becurile?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Bagi mana sub bara si scoti becul cu tot cu dulie prin desfiletare. Cu ocazia asta vezi si tipul becului
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Becul este tip H11.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc Domnule KLAUS! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Sfatos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 30 October 04 From: Constanta ![]() |
Deci daca vrei sa le ai galbene trebuie sa iei ceva de genul HY11.
|
--------------------
Dacia LGN
Laureate, Egee, 1.4
- CT 24 XXX
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru schombatul becurilor de la proiectoare, la Logan se merge la service. Nu ai acces la ele pe sub bara, ca la solenza. Cred ca trebuie desfacut ceva pentru a avea acces.
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
Are idee careva cat costa proiectoarele de logan si se pot pune oare pe modelul Preferance 1.4 ?
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
de pus se pot pune...
insa costa cam mult aprox.1.600.000, inainte cand si solenza avea nivele de echipare cu asemenea proiectoare erau mult mai ieftine cam 500 - 600.000 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Sunt la fel cele doua,nu?Adica la Solenza si la Logan.Daca da,atunci cand cauti
in magazie,nu cumva sa ceri pentru Logan ci pentru Solenza.Pretul va fi mai mic,dupa parerea mea.Incercati! |
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
s-au prins astia si le-au scumpit...
poate pe la vreun magazin mai "dosit", ascuns de lume, sa gasesti cu pretul vechi... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Dsign |
![]()
|
se desfac 3 suruburi si vreo 2 cleme, dar atentie ca acel capac se roteste, nu se desface complet (nu de alta dar nu se gasesc cleme de tipul ala...)
|
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
io am gasit cu 750 000 faruri de ceata de solenza... faza e ca nu se gasesc suportii de bara. instalatia electrica e tot de solenza. am dat ieri tel la meridian si au zis ca monteaza faruri de ceata la logan cu 4 000 000 bucata. Dar nu au nici suporti, nici instalatie electrica, doar faruri
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
maxx |
![]()
|
unu' singur costa atat ?
incercati in Vitan, acolo toate sunt mai ieftine... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Dsign |
![]()
|
mi-am montat farurile de ceata, ca nu aveam, si m-a dus sub 4 mil lei cu totul fata de 8 mil (200 euro) cit mi-au cerut maimutele de la service. farurile le-am prins la pret de solenza, la fel si instal;atia electrica, cu suportii a fost problema dar s-a rezolvat pina la urma.
pt cine intereseaza, in tirgul Vitan, la SC EMI 99 SRL, pe partea cu magazinul ala mare de audio (cum intri in tirg in dreapta de tot) are piese de dacia, si omul mi-a spus ca are proiectoare la 1, 2 mil lei bucata, fata de 2 mil si ceva bucata cit se vinde in alte parti... acum am o intreare: cum se regleaza proiectoarele???? |
--------------------
D
Logan
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Intr-adevar, nu merita sa le iei la pretul oficial, eu le-am gasit cu 800.000 bucata, cu suporti cu tot. Astept acum sa le montez. De reglat, cred ca ma duc la service sa mi le regleze ei, sau poate stie cel care mi le va monta. Daca stie, te anunt.
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
Dsign |
![]()
|
incearca sa montezi instalatia lor electrica la service, ca sa nu tipe la garantie. restul (montat pe bara, reglaj) poti face singur in fata blocului.
|
--------------------
D
Logan
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
merci! asa cred ca am sa fac. poate in week-end, ca doar atunci am timp. oare cum se poate taia bara (masca) sa nu se ciobeasca. cu cuter-ul? sau ai alta idee?
thnx! |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
andrei_dum |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(RoboCoop @ 11 Dec 2004, 23:27) eu sunt din iasi si acum cateva zile,nu imi pot explica cum un proiectosr s-a crapat.Mergand prin magazin am constat cu stupoare ca un proiector de la 800mii cat era pt solenza este acum intre 2,5mil si 3,5 mil. am umblat astazi toata ziua ca sa-mi gasesc unul mai ieftin pt. ca nu voiam sa-mi folosesc asigurarea casco deoarece am o reducere de 40 sau 60% ,nici nu mai stiu exact si pt un amarat de proiector imi pierdeam aceata red. si plateam aiurea apoi la casco.Totul o i-a de la zero. Insa am fost norocos.am gasit la un magazin ascuns in magazie 2 bucati.Fiecare la 1.45mil.Binenteles ca le-am luat pe amndoua ,sa mai am unul de rezerva.Pana data viitoare se pot face si 5 mil bucata.cine stie. Apropo sa vedeti ce face Renaultul ![]() Daca reusiti sa gasiti piese care merg si pe solenza si logan la pretul vechi faceti fratilor aprovizionari masive ca e jale se pare. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
KNIGHT_C |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate gresesc, si nici nu fac parte din cei ce iau apararea Daciei dar am senzatia ca la mijloc e si dorinta de imbogatire a celor ce vand piese auto, profitand si de penuria de piese de schimb si de faptul ca fiind proaspata masina inca nu stim preturile reale la care se comercializeaza catre ei aceste piese.
Dar e fara doar si poate si vina celor de la Dacia pentru ca nu fac publica lista de preturi, macar recomandate daca nu cele de distributie. Imi spuneau prieteni care lucreaza in asigurari la daune auto ca asa a fost si la SLZ, piesele erau exorbitante cand a aparut, cateva luni mai tarziu asezandu-se in limitele bunului simt. |
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition
2004
- B 40 ZZZ Nu judecati oamenii dupa hotararile si faptele lor inainte de a intelege conjuctura in care le-au luat respectiv facut.
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
asta asa e...deci sfatul meu e sa nu va aprovizionati ci doar sa asteptati...asta daca puteti ...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
mariachi |
![]()
|
am gasit in cluj proiectoaree de solenza la 800 k lei/bucata. sunt cu tot cu suporti de prindere si cu bec halogen. se potrivesc perfect pe lgn
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
Dsign |
![]()
|
atentie, suportii de solenza NU SUNT BUNI pentru logan. eu mi-am gasit la ovidiu suporti de logan. are si proiectoare la 1,2 mil bucata
|
--------------------
D
Logan
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
are cineva idee cum se pot face niste "aparatori" pentru proiectoare? Poate ideea e timpita, dar sunt asezate foarte jos si permanent exista riscul de a le sparge cu o piatra aruncata de rotile unei masini din fata. Eu m-am uitat la montura lor in bara din fata; sunt montate adinc, existind o margine in care s=ar putea insera ceva, in genul unui grilaj de plastic/cauciuc.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai collinro2 tu esti telepat sau ce?
![]() Tocmai am avut joi o discutie cu al si cu kandrei pe tema respectiva, emitandu-se 2 idei: aparatori de plasa de plastic (impropriu zis plasa), sau aparatori facute din plasa de aluminiu sau din ce este aia, de se pune la grila si se gaseste in targ (in Bucuresti) Pt. plasa de metal eu am propus sa se faca forma, sa se taie un pic mai mare astfel incat sa existe o margine care sa se indoaie spre inauntru, se da cu silicon si se baga plasa in "ochelarul" spoilerului. Nu stiu daca am fost suficient de clar, dar cand o sa o realizez o sa pun niste poze... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:36 |