Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
![]() ![]() ![]() |
Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
konee |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
bun, dar unde-i accidentul?
LE in leg cu politia... cam greu de dovedit cine a parcat "gresit". mai ales doar din poze si da, am patit si eu odata asa. tocmai cand eram plin de draci mi-am dat seama ca era un cunoscut de la meu care venise in vizita pe la mine si evident parcase intentionat. abia luasem masina de 2 zile ![]() This post has been edited by tkx: 16 Jan 2008, 19:20 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
konee |
![]()
|
Am dat un nume GENERIC pt ca oricum lipsea din forum. Si oricum e unde stii tu ca nu e accident?!
![]() This post has been edited by konee: 16 Jan 2008, 19:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
konee |
![]()
|
QUOTE ultima parte a mesajului tau ma fac ca nu o observ Care a 2-a parte?! crezi ca parca ala milimetric? This post has been edited by konee: 16 Jan 2008, 19:31 |
--------------------
.
.
.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 18:56) Azi cand sa plec am ramas uimit cand am vazut ca un idiot parcase intre timp cu spatele asa incat mi-a atins Loganul - erau urme de mizerie pe numar si pe masca aia. La prima vedere nu am gasit stricaciuni si am plecat ca ma grabeam. De cautat o sa-l caut pe faptas ca stiu de unde sa-l iau. Daca gasesc totusi urme, politia mai poate face ceva? Am si niste poze sa vedeti ce soferi are bucurestiul mai ales. Sper ca la acest topic sa participe si alti patiti. ![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Uite ca acest topic se muta la cafenea.
Pentru cei care cred ca si-au luat bibelouri nu masina, sa si-o puna fumusel in vitrina si sa mearga pe jos, ca fac si economie la benzina... Mare ti-e gradina, Doamne! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 19:56) Azi cand sa plec am ramas uimit cand am vazut ca un idiot parcase intre timp cu spatele asa incat mi-a atins Loganul - erau urme de mizerie pe numar si pe masca aia. La prima vedere nu am gasit stricaciuni si am plecat ca ma grabeam. De cautat o sa-l caut pe faptas ca stiu de unde sa-l iau. Daca gasesc totusi urme, politia mai poate face ceva? Am si niste poze sa vedeti ce soferi are bucurestiul mai ales. Sper ca la acest topic sa participe si alti patiti. Pe mine nu mai mira nimic. Evident ca omul e un idiot. Referitor la genul asta de atitudine azi mergeam pe strada cat mai aproape de margine (trotuar nu exista pe acea strada) si trece un tip cu o masina de transport marfa (gen Iveco ) si ma loveste co oglinda pe umar. Doua trei sute de metri mai incolo opreste si ma duc la el si ii spun pe un ton civilizat ca am fost lovit de el cu oginda. Omul imi zice: "ASA SI" iar eu desi am 1.95 am zis ca nu are rost sa-i rup fata aia de taran nesimtit si am hotarat pur si simplu sa plec mai departe. Daca imi zicea ca-si cere scuze eram impacat insa in tara asta de K-K-T nu ai sa vezi asa ceva vreodata. Romania este plina de genul asta de oameni idioti, rai, tarani si parveniti. In cer scuze daca am iesit putin din subiect dar sunt foarte suparat de oamenii de langa noi. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 19:13) Am dat un nume GENERIC pt ca oricum lipsea din forum... Inspiratie nene, nu gluma... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
hai mai ca in germania parca toti au masinile julite in spate si fata,ca ei parcheaza inpingand masinile celelate
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ce sa mai vorbim de Franta...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu se ating, unde-i accidentul? si eu parchez foarte des asa in special langa Loganuri, ca-mi place sa-i urmaresc cum dau in palpitatii si se agita ca apucatii. Unii mai scot telefoanele si fac poze, sa aiba dovezi
![]() This post has been edited by argon: 16 Jan 2008, 20:23 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
xcss |
![]()
|
Da, dar si cand iti parcheaza unu' cu sete fix in bumper... ca mie...
|
--------------------
-
-
|
|
konee |
![]()
|
QUOTE Pentru cei care cred ca si-au luat bibelouri nu masina, sa si-o puna fumusel in vitrina si sa mearga pe jos, ca fac si economie la benzina... Celor care, probabil se joaca cu banii, avand perspectiva schimbarii - fara probleme - a automobilului, vreau sa le spun ca mai sunt si ALTII, pentru care cumpararea acestuia se face cu sacrificii, asa incat nu isi bat joc de banii investiti. |
--------------------
.
.
.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
ce cool e topicul...la naiba..
![]() ![]() ![]() vai mie....bre..sunt totusi masini...no o sa dorm in ea sa nu vina vreunul sa parcheze naspa...sau voi sunteti din aia care vreti sa tineti loganul ca pe daciile 1300...adicatelea sa implineasca 30 si voi sa ziceti:"e buna dom'ne...merge brici" e tare topicul... ![]() ![]() ![]() sa te duci la politie sa reclam ca ti-a murdatit ala numarum si masca....ca nu stai decat o zi la accidente usoare ![]() si sa nu uiti sa-i ceri RCA_ul...ca iti foloseste la spalatorie ![]() PS: de cand logan se scrie cu majuscula?...(Logan) ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 16 Jan 2008, 20:29 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ca sa citez din intelepciunea populara: femeie nef... si masina nelovita nu exista...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C0NTELE |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 January 08 From: Galati ![]() |
ori poate unii prefera sa nu aiba masinile zgariate intentionat de altii. de civilizatie se mai aude ceva? de bun simt...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
2007/Laureate
- XX-XX-XXX Am zis.
|
|
router |
![]()
|
omul are perfecta dreptate
nimeni nu are voie sa-si bata joc de munca altuia un alt exemplu asemanator este zgariatul masinii cu cheia de la un capat la altul iar Bucurestiul exceleaza la acest capitol |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Buna comparatia, e una si acelasi lucru
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
router |
![]()
|
In cazul de fata nu exista insa putea sa fie.
Omul vorbeste aici de atitudine nu de cauza-efect. Eu am patit sa fiu lovit in parcare atat in fata cat si in spate iar dauna a trebuit sa fie platita din banii mei. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
C0NTELE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 January 08 From: Galati ![]() |
la o astfel de manevra poate zgarietura e prea mica sa fie vizibila avand in vedere si starea de curatenie exterioara a masinii din fotografie dar cand situatiile de genul asta devin din ce in ce mai dese (spre amuzamentul unora care alte glume mai bune nu au de facut) e posibil ca acel "damage" de care vorbesti sa apara intr`un mod evident
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
2007/Laureate
- XX-XX-XXX Am zis.
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
@ konee... si in final dupa evaluarile tale vizuale care sunt daunele ? daca ai gasit doar urmele alea de mizerie mi e greu sa cred ca e vorba de un accident...ci doar de o parcare la limita din lipsa de spatiu (banuiesc ca toata lumea e constienta ca nu mai au loc pe strada atatea masini...sa nu mai zic de parcari...mai nou am vazut ca un loc de parcare dezapezit constituie atractie turistica,toata lumea vrea sa parcheze acolo
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
router |
![]()
|
Stai tu linistit ca am reparat masina pe Casco insa si acela era platit dde mine iar anul urmator am platit mai mult deoarece mi-a crescut dauna.
Timp si bani pierduti din cauza unor soferi foarte bine intentionati. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(router @ 16 Jan 2008, 20:39) Stai tu linistit ca am reparat masina pe Casco insa si acela era platit dde mine iar anul urmator am platit mai mult deoarece mi-a crescut dauna. Timp si bani pierduti din cauza unor soferi foarte bine intentionati. bre...cred ca ai vrut sa zici:"linistitA"(dar sa trecem peste...) Am o propunete pentru voi..urcati-le si parcati in sufragerie...sa dormiti linistiti...sau...cand le lasati in parcare...puneti-le cate o hainuta ceva...si scapati de griji...chiar daca te atinge unul....deh...ii rupe toala de pe ea...si gata Breeeeeeeeee intelegeti naibilui ca nu mai este loc in bucuresti...ca trebuia sa stam inghesuiti... si daca iti atinge un pic masca...doar nu o fi foc....toti suntem datori cu o zgarietura...si apai da-l incolo...ca e doar un logan(imi cer scuze ca nu scrisei cu majuscula ![]() Ma gandesc...daca vreun loganist de genul stimatilor colegi revoltati ar fi avut vreun mertz , ceva masina bazata...de la vreo saptej'de mii de coco in sus......OOO Doamne...erau capabili sa dea si pescarusii in judecata...ca se gainatau pe stergator...care ...costa o grama bani ![]() Mare ti-e gradina Doamne!...dar ete' ca tot mai sar unii gardul ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 16 Jan 2008, 20:49 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
C0NTELE |
![]()
|
In problema asta e vorba doar de bun simt si respect. Atat. Unii au, altii nu..
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
2007/Laureate
- XX-XX-XXX Am zis.
|
|
konee |
![]()
|
![]() ![]() ![]() This post has been edited by konee: 16 Jan 2008, 21:01 |
--------------------
.
.
.
|
|
router |
![]()
|
QUOTE(LoganDeViteza @ 16 Jan 2008, 21:47) bre...cred ca ai vrut sa zici:"linistitA"(dar sa trecem peste...) Am o propunete pentru voi..urcati-le si parcati in sufragerie...sa dormiti linistiti...sau...cand le lasati in parcare...puneti-le cate o hainuta ceva...si scapati de griji...chiar daca te atinge unul....deh...ii rupe toala de pe ea...si gata Breeeeeeeeee intelegeti naibilui ca nu mai este loc in bucuresti...ca trebuia sa stam inghesuiti... si daca iti atinge un pic masca...doar nu o fi foc....toti suntem datori cu o zgarietura...si apai da-l incolo...ca e doar un logan(imi cer scuze ca nu scrisei cu majuscula ![]() Ma gandesc...daca vreun loganist de genul stimatilor colegi revoltati ar fi avut vreun mertz , ceva masina bazata...de la vreo saptej'de mii de coco in sus......OOO Doamne...erau capabili sa dea si pescarusii in judecata...ca se gainatau pe stergator...care ...costa o grama bani ![]() Mare ti-e gradina Doamne!...dar ete' ca tot mai sar unii gardul ![]() Citeste ce a scris colegul nostru mai jos. QUOTE(C0NTELE @ 16 Jan 2008, 21:51) This post has been edited by router: 16 Jan 2008, 20:59 |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 20:55) ![]() ![]() Da incepe cu L(majuscula) ca spre deosebire de loganul tau eu pot sa postez pe forum....sa te enervezi tu ![]() Auzi da ce replica matura sa dau bre la postul tau??? ![]() ![]() Konee du-teeeeee tare... Pa:iesi pe geam ca se aude o alarma...sigur e vreunul care si-a permis sa parcheze aproape de loganul tau ![]() Bine zis:"de unde reacu i-a adunat forumu pe unii?" Sa stii ca si eu m-am gandit la chestia asta ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:00 |