Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
![]() ![]() ![]() |
Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu, ai jignit in schimb o femeie. High class...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
hait...luati o pauza...si ascundeti cutitele...ca asta mic isi taie aorta
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Radiane, pe pariu ca il am?
![]() Bre unii si-au luat bijuteria logan si vor sa ii cautam la bijuterii. Le propun sa ne caute ei. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Categoria in cauza fiind care? Pe mine nu mai jignit, dar de aia tot ai fost un mare magar...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(router @ 16 Jan 2008, 21:35) Iti zic eu ca nu e cea mai urata culoare. Daca ar fi cea mai urata de ce multora le pare rau ca a fost scoasa ? Nu cumva si tu te oftici ca ti-ai cumparat Loganul prea tarziu si nu ai putu alege Gri Perla? Care din punctul meu de vedere e cea mai potrivita culoare pentru aceasta masina. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
xcss |
![]()
|
Unde e partidu' cand e nevoie de lumina sa calauzitoare...
|
--------------------
-
-
|
|
router |
![]()
|
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
xcss |
![]()
|
Sa nu uitam ulita si papucii, da?...
|
--------------------
-
-
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 16 Jan 2008, 21:52) xcss cum sa ma simt jignita de "domina sa" ??la naiba...chiar daca am un singur neuron, si chiar daca sunt creata ehe....parca zic ..ca nu am ajuns atat de rau.. Sa-si dea cu presupusul cineva care m-a vazut live si a discutat cu mine..si atunci...accept oaresce pareri(am zis-o serios pe asta)...pana una alta... sa curga sange...si sa se amestece cu noroi... de pe numarul de la loganul stimabilului coleg care a deschis topicul ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
router |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 16 Jan 2008, 22:53) Iti zic eu ca nu e cea mai urata culoare. Daca ar fi cea mai urata de ce multora le pare rau ca a fost scoasa ? Nu cumva si tu te oftici ca ti-ai cumparat Loganul prea tarziu si nu ai putu alege Gri Perla? Care din punctul meu de vedere e cea mai potrivita culoare pentru aceasta masina. E pararea mea si a multor prieteni ca este o culoare urata. Ce sa fac daca asa cred eu? |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
konee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 08 ![]() |
QUOTE auzi da zi si mie...ce dreku inseamna "tarbaca"... Cat a durat pana ai clocit raspunsul asta??? si ce nasol e cand moare capra ta...si nu a vecinului... Pe mine ma doare doat in bascheti despre tine...si sterge-te pe frunte...ca ai transpirat de nervi ...si de cat te-ai concentrat Scumpo, cand este vorba de tine nu poate transpira nimeni. Totul se termina inainte de a incepe, daca intelegi ce vreau sa scriu. Asa ca, degeaba te doare in papuci, scuze, "in bascheti", ca din cauza lipsei tale de logica, nu poti observa ca nici pe altii nu-i doare NICAIERI de tine. Esti pur si simplu penibila. A propos, daca nu stii ce inseamna "tarbaca", m-ai convins ca ai inteles restul! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
router |
![]()
|
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Partidul ....
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 21:58) ...Totul se termina inainte de a incepe... Asa repede te termini tu? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Astia doi sunt frati? Ca au cam acelasi IQ. Pacat ca e sub nivelu' marii!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 21:58) Scumpo, cand este vorba de tine nu poate transpira nimeni. Totul se termina inainte de a incepe, daca intelegi ce vreau sa scriu. Asa ca, degeaba te doare in papuci, scuze, "in bascheti", ca din cauza lipsei tale de logica, nu poti observa ca nici pe altii nu-i doare NICAIERI de tine. Esti pur si simplu penibila. A propos, daca nu stii ce inseamna "tarbaca", m-ai convins ca ai inteles restul! ![]() nu te doare nicaieri de mine...da raspunzi la posturile mele... ![]() micutule....vezi usor...sa nu faci accident vascular... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
router |
![]()
|
Eu zic ca ar trebui sa incheiam aceasta disputa.
Se pare ca lumea are pareri diferite si e normal sa fie asa. Fiecare gandeste si traieste cum a fost educat. Insa lumea nu a inteles un singur lucru pe care eu l-am tot repetat de-a lungul acestui topic: Trebuie sa respectam bunurile altora si pentru a realiza acest lucru trebuie sa avem educatie (la multi romani lipseste). |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
konee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 08 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(router @ 16 Jan 2008, 22:05) ... un singur lucru pe care eu l-am tot repetat de-a lungul acestui topic: Trebuie sa respectam bunurile altora ... Ideea ar fi ca pe langa bunuri sa respecti si pe proprietarii acestora... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
router |
![]()
|
QUOTE(radian @ 16 Jan 2008, 22:47) Multumesc pentru jignire. QUOTE(Sony @ 16 Jan 2008, 23:02) Si tie iti multumesc si imi cer scuze ca sunt atat de prost. Acum inteleg de ce zilnic in trafic si in parcari vad atatea grozavii. Am si ras dar am si realizat ca atat pe forum cat si in viata de zi cu zi dau de persoanele in cauza. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(router @ 16 Jan 2008, 22:05) Eu zic ca ar trebui sa incheiam aceasta disputa. Se pare ca lumea are pareri diferite si e normal sa fie asa. Fiecare gandeste si traieste cum a fost educat. Insa lumea nu a inteles un singur lucru pe care eu l-am tot repetat de-a lungul acestui topic: Trebuie sa respectam bunurile altora si pentru a realiza acest lucru trebuie sa avem educatie (la multi romani lipseste). QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 22:06) In special in cazul "doamnelor"(cu bascheti), care vorbesc "high class" si amesteca sangele cu noroi. Ignatul a trecut cam demult! Mai ai si alte curiozitati? ![]() eu vad ceva colorat...mai...voi cumva aveti pene??? ![]() Mah nene...e pacat...sunteti tineti...si in loc sa va ocupati si voi de niscaiva treburi reale...puneti suflet acilea pe forum...si va enervati si obtineti riduri... si mai muriti si de grija mea... ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 16 Jan 2008, 22:13 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 18:56) Azi cand sa plec am ramas uimit cand am vazut ca un idiot parcase intre timp cu spatele asa incat mi-a atins Loganul - erau urme de mizerie pe numar si pe masca aia. Revenind la pozele initiale: pana la urma, care-s daunele reclamate de adrisant? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
xcss |
![]()
|
adip, asta e un fel de "UP"
![]() |
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 18:56) Azi cand sa plec am ramas uimit cand am vazut ca un idiot parcase intre timp cu spatele asa incat mi-a atins Loganul Daca e sa ma intrebi pe mine ala nu e idiot, e sofer care stie ce dimensiune are masina...QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 18:56) - erau urme de mizerie pe numar si pe masca aia. Eu in locul tau as fi luat repede niste probe si de pe numarul masinii tale si de pe a "prezumtivului contravenient" ca sa fac verificare la un laborator de specialitate. Daca o fi fost un bulangiu inainte si a dat cu noroi pe masina ta si pica magareata pe candidul si neprihanitul sofer gasit la fata locului?QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 18:56) La prima vedere nu am gasit stricaciuni si am plecat ca ma grabeam. Si la a doua vedere ai gasit?QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 18:56) De cautat o sa-l caut pe faptas ca stiu de unde sa-l iau. Asa, foarte bine, sa-i dam pe coaja mainii criminale care a depus noroi cu piciorul pe gingasa, delicata si atat de sensibila placuta de inmatriculare. Sa razbunam suferinta indurata de acest suflet firav al placutei de inmatriculareQUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 18:56) Daca gasesc totusi urme, politia mai poate face ceva? Da, absolut. Neaparat trebuie sa te duci la politie. Sa nu uiti sa faci si o reclamatie penala pentru distrugere. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nasol moment.. ia-l de gat 'tu-i mama lui de martafoi... cum isi permite??? auzi sa iti atinga numarul... macar era mare numarul?
Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 16 Jan 2008, 22:17) macar era mare numarul? Numarul trebuie sa fie mic, altceva tb sa fie mare... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:37 |