Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
![]() ![]() ![]() |
Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
lasati bre omul...ca si asa s-a nervozat pe ala de i-a murdarit numatu. p'orma pe mine ca sunt de la tzara...nu-l mai suparati si voi
![]() vi mie extenshian... bre...da' ce facui de te-am suparat in halul asta?.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Huaaaaaaaaaaa, huaaaaaaaaaaa rusine....ca ca murdariti numerele oamenilor cu norori... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 16 Jan 2008, 22:23 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
stai frate usurel.. respira ! mai sunt 8 milimetri intre o masina si alta... unde e accidentu?? ca nu m-am prins
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 16 Jan 2008, 22:20) Nu imi vine sa cred ce am citit peste acest topic. Ne straduim sa ajungem la fundul gropii, dpdv al bunei cresteri? Deja, la noi, e normal sa se atinga masinile, din fata si din spate, cand se parcheaza? Asta e evolutia la romani! Asta e civilizatia. Sa ni se rupa de bunurile altora. Rusine tuturor carora vi se pare pare deplasata indignarea initiatorului discutiei, iar cei care mai si radeti de cei care isi permit doar o Dacia, pe care trebuie sa o tina 30 de ani, meritati toate "laudele"! Mai ales ca stim ca, in RRomania, cei care au bani sunt, de obicei, cei care ii si "merita". Bravo! Chiar imi pare rau ca trebuie sa va suportam! Logan de viteza.. Cum ti-e nickul, asa ti-e si mintea! (iar acesta nu este un atac la persoana, deoarece fiecare intelege ce vrea!) Deci LDV are minte iute... eu asa inteleg... Pe de alta parte, in tari cu mult mai multa apa calda asta e o modalitate uzuala de a parca, sau mai frecvent de a iesi din parcare... si acolo nu face nimeni spume la gura din cauza de lezmajestate... |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 16 Jan 2008, 22:20) Nu imi vine sa cred ce am citit peste acest topic... Bea un pahar cu apa rece, inspira adanc, relaxeaza-te... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
router |
![]() ![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 16 Jan 2008, 23:20) Nu imi vine sa cred ce am citit peste acest topic. Ne straduim sa ajungem la fundul gropii, dpdv al bunei cresteri? Deja, la noi, e normal sa se atinga masinile, din fata si din spate, cand se parcheaza? Asta e evolutia la romani! Asta e civilizatia. Sa ni se rupa de bunurile altora. Rusine tuturor carora vi se pare pare deplasata indignarea initiatorului discutiei, iar cei care mai si radeti de cei care isi permit doar o Dacia, pe care trebuie sa o tina 30 de ani, meritati toate "laudele"! Mai ales ca stim ca, in RRomania, cei care au bani sunt, de obicei, cei care ii si "merita". Bravo! Chiar imi pare rau ca trebuie sa va suportam! Logan de viteza.. Cum ti-e nickul, asa ti-e si mintea! (iar acesta nu este un atac la persoana, deoarece fiecare intelege ce vrea!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by router: 16 Jan 2008, 22:26 |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
de ce ai editat ma??? pai gandeste-te de doua ori cand postezi...ce naiba???
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
router |
![]()
|
nu esti ma cu mine BRE
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Din moment ce avea jeg pe masina, pentru ce mai intrebati "unde e accidentul"?
In al doilea rand, prin expresia "tari cu apa calda", ar trebui sa intelegeti si alte posibilitati financiare, dar vad ca va cerem prea mult. Intelegeti doar ceea ce va convine! Logan de Viteza- esti asa de c00l! |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
konee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 08 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 16 Jan 2008, 22:24) stai frate usurel.. respira ! mai sunt 8 milimetri intre o masina si alta... unde e accidentu?? ca nu m-am prins ![]() Suma respectelor, Alydor Da si sunt sigur ca si tu poti parca la fel! (dar poate dupa ce ai lovit intai cu spatele si brusc ti-ai adus aminte ca parca mai era cineva in urma) Nici cu senzori nu ai putea TU sa parchezi asa!! This post has been edited by konee: 16 Jan 2008, 22:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 16 Jan 2008, 22:32) Eu am o gramada de jeg pe masina, dar nu am facut niciun accident ![]() QUOTE(konee @ 16 Jan 2008, 22:32) Pariu ? ![]() This post has been edited by Shush: 16 Jan 2008, 22:34 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
pai de aia mi-am pus senzori de parcare ca sa pot parca la juma' de centimetru de ala din spate...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 16 Jan 2008, 22:31) Rog moderatorii sa ia altitudine pentru injectivele aduse comnuitatii de tarani. Eu locuiesc la sat ca de... acolo s-a nascut vesnicia. Propun penalizare pentru domnu' de la oras prin asezarea lui la colt pe coji de nuca. Suma lu' respectu', Alydor ![]() ![]() ![]() extensian... du-te tare nene.....si poti sa te intorci incet....nu te grabi ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
router |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 16 Jan 2008, 23:31) Rog moderatorii sa ia altitudine pentru injectivele aduse comnuitatii de tarani. Eu locuiesc la sat ca de... acolo s-a nascut vesnicia. Propun penalizare pentru domnu' de la oras prin asezarea lui la colt pe coji de nuca. Suma lu' respectu', Alydor Brasovul e oras din cate stiu eu. Poate pentru tine e sat insa eu stiu sigur ca e un oras mare din Romania. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
konee |
![]()
|
Bine tu, domnu' Alydor tu graficianul razboinic si priceput! lasa-ne!
This post has been edited by konee: 16 Jan 2008, 22:40 |
--------------------
.
.
.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
ce stie router la geografie....
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Alydor |
![]()
|
pai ce daca am numar de brasov e musai sa stau in brasov??? doar muncesc acolo... de stat stau la sat...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
LoganDeViteza |
![]()
|
pai bre...astia mici...cum se uita la semnatura...gata...stiu si adresa...si codul numeric personal....
![]() ![]() ![]() Da nu poci sa scriu la semnatura ca sunt din congo??? ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
router |
![]()
|
Sunt curios de ce toti mai multi membri de la sate isi scriu in semantura sistemul de navigatie?
Trebuie neaparat sa ne laudam la tot satul sau forumul ca ne-am luat SCULA NENE si ne duce unde vrem noi? 16 Jan 2008, 23:40: QUOTE(LoganDeViteza @ 16 Jan 2008, 23:39) pai bre...astia mici...cum se uita la semnatura...gata...stiu si adresa...si codul numeric personal.... ![]() ![]() ![]() Da nu poci sa scriu la semnatura ca sunt din congo??? ![]() Sa nu treci asta ca multa lume ar putea sa creada. Exista ceva motive. This post has been edited by router: 16 Jan 2008, 22:40 |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
konee tata ti-e rau? ia un paracetamol sa nu iti cauzeze de la corazon... tu a cui clona mai esti ? ca te vad proaspat p'acilea...Respira adanc si da-i cu apa rece ca vad ca esti in calduri...
@ Router daca citeai putin topicul de gps vedeai de ce am trecut si ala acolo.. asa ca nu te mai mira ca fiul vacii... Suma lu' respectu', Alydor This post has been edited by Alydor: 16 Jan 2008, 22:42 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
LoganDeViteza |
![]()
|
da ...avem SCULE... si nu dormim in ele de firca sa nu ne fie murdarite...
![]() pai nu toata lumea e la fel ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
router |
![]()
|
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
io dorm unde vrea muschiu' meu....
da' vaz ca esti interesat...deci....ma placi ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Alydor |
![]()
|
poate sa ii arate drumul spre casa... mai ales in bucuresti.. ca sa stii si tu la ce foloseste gps-ul...Te invata un taran prost....
Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
13 Members: Shush, router, Alydor, LoganDeViteza, os, konee, ROK, NIN, radian, sinaxis, aammmmmmggggggg, bogdan_dsn, eXtenSion
Presimt ca partidul o sa vorbeasca ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
abia astept....iar imi iau warn
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
router |
![]()
|
QUOTE(LoganDeViteza @ 16 Jan 2008, 23:43) La ce personalitate ai e imposibil. ![]() ![]() ![]() QUOTE(Alydor @ 16 Jan 2008, 23:44) poate sa ii arate drumul spre casa... mai ales in bucuresti.. ca sa stii si tu la ce foloseste gps-ul...Te invata un taran prost.... Suma lu' respectu', Alydor Eu stiu la ce foloseste si am si eu unul insa nu inteleg de ce trebuie sa te lauzi cu el pe forum? |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
konee |
![]()
|
Da nu poci sa scriu la semnatura ca sunt din congo???
Si eu care credeam ca esti din Eritreea. D'acolo ai papucii si tupeul! |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
si eu sunt pe zero cu warnu... dar la ce am scris nu am sanse sa iau.. poate daca injur un moderator...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 14:36 |