Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
![]() ![]() ![]() |
Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
router citeste topicul deschis la sectiunea PDA/GPS si o sa te lamuresti...
Nu l-am scris ca sa ma laud, daca la asta te gandesti ... desi ma indoiesc ca o faci... Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Stimati colegi,
Partidu' grijuliu acorda o pauza pentru linistire pe acest topic. Se inchide pina la noi ordine. Da, din alea dictatoriale. -------------------- In urma cererii populatiei, Partidu' redeschide - cu rugamintea de a nu deturna mistocareala in barbati/femei; dela oras/de la tara; de la Bucuresti/de la Ardeal/de la mama dracului. De asmenea adresez rugamintea de a se renunta la glume cu tenta sexuala, de orice fel ar fi acestea. Ladies and Gentlemen, I give You... <drum drum drum> Accident Logan! <TaDaaaa> 17 Jan 2008, 13:00: Up. This post has been edited by os: 17 Jan 2008, 13:00 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
acu nu mai posteaza nimeni
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Traiasca!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@argon: lasa ca-si revin ei... scopul a fost tocmai calmarea spiritelor, pina n-ajungeam la penalizari.
@xcss: si-nfloreasca; doar Partidu' e-n toate.. nu? |
--------------------
.
.
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cine ????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce anume?
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
xcss |
![]()
|
Sa se exprime pe-aici...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
os |
![]()
|
<Sa-mi dau iar singur sanctiune... sa nu-mi dau... pentru replica asta merita:>
@xcss: mai usurel, am zis "in toate" si nu "in toti"... Intrebare: 10% v-ajunge? |
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumim din inima Partidului!
Alo, dati cate-o replica, sa ajunga la toti! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
OK, ma repliez prin urmare...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
nici nu as putea sa nu postez in topicul meu preferat.... si am sters poza cu papucii
![]() Una peste alta...multumim Os ... si te rog sa nu imi dai warn...ca plang.... si unul din noi , router o sa si-o ia in freza(virtual vorbind) ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
os |
![]()
|
Dragi colegi - intrebarea era daca sa-mi dau singur aia 10% warn, sau nu... cred ca pin ala urma o sa ma avertizez verbal si atit
![]() |
--------------------
.
.
|
xcss |
![]()
|
Autocritica, deh... Ce placut e sa vezi pe cineva care respecta bunele traditii...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
Os nu te mai obosi sa iti dai Warnul...ca si as anu te afecteaza in nici un fel...ca doar nu o sa iti fie mai frig daca ai Warn
![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 17 Jan 2008, 13:27 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 17 Jan 2008, 14:14) nici nu as putea sa nu postez in topicul meu preferat.... si am sters poza cu papucii ![]() Una peste alta...multumim Os ... si te rog sa nu imi dai warn...ca plang.... si unul din noi , router o sa si-o ia in freza(virtual vorbind) ![]() Aceleasi glume de gradinita. Acum trecand la subiect de ieri pana azi mi-am schimbat opinia. Cred ca daca si in alte tari mai evoluate se practica zgarieturile la greu in parcare e normal si la noi sa fie asa. Evolutie de. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ldv de care poza era vorba??????? unde au apreciat colegii cat esti de "plinuta"????????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
konee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 08 ![]() |
OOO vai!!! ai sters poza! Ce trist! Daca vrei ti-o dau eu! CA am salvat-o ieri!!! HAHAHA ca sa vezi! Daca vrea Router chiar mi-o asociez eu sau ii dau attach!
This post has been edited by konee: 17 Jan 2008, 13:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
os |
![]()
|
@xcss: exact. Lumea are nevoie de ceva stabil...
@LDV: "uarn"? Hmm... sa fie asta limbaj IRC? |
--------------------
.
.
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa postez repede si pe aici ceva on topic:
Eu zic asa: aia de mor de inima ca li s-a depus noroiul pe numere de la stiu eu ce alta bara a altei masini sa mai iasa un pic pe afara. Macar prin Europa. Le recomand Italia, in special in sud, si Spania. Si sa vad eu apoi postari pe aici cu "vai ce nesimtiti sunt unii romani, noi cand o sa ne civilizam?". Raspuns: cand o sa ajungem ca italienii sau ca spaniolii. Si apropo, cand va mai frecati masina de niste crengi mai iesite in decor de pe la un gard viu sau vreo salcie mai aplecata peste drum, va dati jos sa dati 2 palme la arbusti pentru nesimtirea pe care au avut-o respectivele plante? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
Gaarh...mai bine zi-le tu...ca m-ai vazut face to face...
![]() Os...am modificat...ca deh...nu toti le avem cu englejilii...deci nu imi da Warnulll..ca nu era irc...ci doar greseala.... ![]() Konee si router...voi chiar ma placeti...de la ura la iubire e doar un pas ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
router |
![]()
|
QUOTE(LoganDeViteza @ 17 Jan 2008, 14:29) Gaarh...mai bine zi-le tu...ca m-ai vazut face to face... ![]() Os...am modificat...ca deh...nu toti le avem cu englejilii...deci nu imi da Warnulll..ca nu era irc...ci doar greseala.... ![]() Konee si router...voi chiar ma placeti...de la ura la iubire e doar un pas ![]() Dar tu chiar ai o obsesie cu placutul. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@konee: faptul ca tu ai aflat acum ce ai postat, nu inseamna ca reprezinta o noutate pentru ceilalti
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
muciacia parca gasisei barbat....de ce mai cauti??????
deci cand facem o parcare la limita...asa ca in poza.....sa facem schimb de noroi pe numere....si sa ma balacaresti in spaniola??????? ![]() This post has been edited by b76bgaarh: 17 Jan 2008, 13:40 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Presimt ca o sa am ceva de citit diseara cand ma intorc acasa pe topicul asta.
Ov .... mai bine il lasai inchis ... asa gaseam si eu ceva mai interesant pe forum de citit. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
konee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 08 ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by konee: 17 Jan 2008, 13:40 |
--------------------
.
.
.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
am contul ala de 200 de ani...si unii colegi de pe forum il stiu de 100...
![]() konee si router afla ultimii ca de obicei ![]() Dar sa recunoasca ...ca linkul l-au luat din topicul "Despre orice" si a fost postat de sush.... una peste alta....bucurati-va...ati descoperit....acum incercati s aflati cum sa faceti sa nu va mai fie murdarit numarul de la loganul vietii ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
router |
![]()
|
Vreau sa o intreb pe domnisoara din poza daca e singura ei poza si de unde a invatat spaniola?
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:30 |