Aveti prieteni imaginari?, ... n-am mai facut un topic de mult...
![]() ![]() ![]() |
Aveti prieteni imaginari?, ... n-am mai facut un topic de mult...
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da pe stoicescu adrian si stoicescu aurel
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca esti obsedat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Doar adrian e imaginar. aurel e dureros de real.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
incepe sa fie plictistor la Cafenea.
|
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Voi n-ati urmarit Dexter pe Cartoon Network? Era un episod in care Dee Dee avea un prieten imaginar. Cred ca de acolo s-a inspirat initiatorul
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
numai la americani au aia copii imaginari care le spun sa intre cu pistolul in scoala
|
--------------------
X
X
X
- X
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu pretenii imaginari le spun sa intre cu pistolu. Ci Cauntar Straicu.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am.
![]() O fi de bine sau de rau? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti sa nu dati din prieteni imaginari in prietene imaginare ... ca este de rau ...
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Lexy dar ce e fata sau baiat?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Baiat binenteles
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e baiat ,uitete la profilul ei
e fata bre |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiam asta dar depinde de gusturi.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
MihaiD ai grija la obscenitatii
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
CUM E POSIBILLLL???? Frate ce topicuri au fost in ultima vreme... sa moara prietenu' meu imaginar!...
Cum e posibil sa faci un topic cu PRIETENI IMAGINARI?... esti psiholog sau psihiatru? Vrei sa faci o lucrare pe tema asta si te-ai gandit pote se ivesc nebuni pe daciaclub? Om fi noi nebuni, dar nici in halul asta... Una e sa tunezi Dacia, sa te mandresti ca ai o rabla din '83 sau sa razi ca l-a inselat pe unu femeia, si alta e sa ai prieteni imaginari.... NEBUNILOR!... asta e topic de www.spitalul9.ro/forum ... ce draq? auzi.. prieteni imaginari..... Or sa apara acum topicuri cu cine are DUBLA PERSONALITATE, SCLEROZA sau cine a vazut OZN-uri sa/sau EXTRATERESTRI.... SANATATE! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
de Miriam Cristina Constantin [Amy]
2006-08-08 | | Primăvara mușcă din nebuni Cu pomii ei înfloriți, cu cer Și mâna tremurândă o-ntinzi Către poemul cu care pot să mai sper; Primăvara mușcă din nebunii mei Știuți multă vreme prea buni, Poti să-mi atingi fruntea cu uitare de vrei Și să mă asemeni cu obisnuiții nebuni; Primăvara mușcă din privirea lor Aripile de înger lipite de mine În sufletele bătrânilor de zbor; Primăvara mușcă păreri anodine, Primăvara mușcă în mod neașteptat Nebunii mei de cuvintele lor bune Și îmi mărturisește treptat, treptat Că primăvara din inima lor a-nceput a apune... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
@skija, ce zici, daca s-ar creea un nou topic cu titlul: "Cine a vazut OZN-uri sau extraterestrii, eventual cu dovezi"
![]() Ce spui n-ar fi un topic interesant? |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
....sau "Cui ii miros picioarele?"
|
--------------------
-
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Incepe sa fie din ce in ce mai interesant topicu'......
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
de Laura Șoltuzu [laur alb]
2006-02-25 | | Degetele mele de la picioare îmi sunt ca niște prieteni ce mă privesc mereu cu duioșie, singurii mei prieteni Când eram copil fiecare dintre degetele mele de la picioare și chiar cele de la mâini aveau numele oamenilor cu care se asemănau. Astăzi degetele mele sunt obosite și mă privesc Le mângâi încet una câte una fără grabă, cu dragoste m-au mangâiat și ele și m-au învățat: că lacrimile căzute pe degetele de la picioare devin comori pe care le strâng alții. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Eu il am pe Sony
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
tu ai esu'
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu am limba si literatura romana ca prieten imaginar
![]() mai ,da parca era o poza cu domn lemonade ,cand era el putin ametit in spate la o limuzina,unde e? ![]() This post has been edited by C@talin: 9 Mar 2007, 21:50 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar sa fie topicul asta "regina balului" in seara asta?
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by OAP: 9 Mar 2007, 21:59 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
Odă bachică
de Ștefan Octavian Iosif Poate ai vreun dor să-ți vindeci, Ori te paște vreun blestem? Dragul meu prieten, vin', deci, Toarnă în pahare vin, deci, Și să bem! Că beția-i rost de glume, E uitare de necaz... Crezi că Dumnezeu anume Când creă această lume Era treaz? În beția lui divină Lumea el când o născu, "Fiat lux!" cu gura plină Zise, și pe loc lumină Se făcu... Și de-aceea are vinul Darul de la Dumnezeu Să coboare-n ochi seninul Și s-adoarmă-n inimi chinul Cel mai greu! Știe-apoi și din Scriptură Cel din urmă bun creștin Să se ia de Paști, în gură, Sfânta cuminecătură Tot cu vin! Și-orice-ar zice fariseii, N-a schimbat c-un gest divin Însuși regele Iudeii, Christ, la Canna Galileii Apa-n vin?! Chiar poetul când se-mbată Nu-i mai inspirat la scris? În lumină-adevărată Toate-atunci lui i s-arată, Ca un vis... Până când, deci, urcă-n vie Vreji de viță pe haraci, Sus paharele, frăție!... Și pe urmă... pot să vie Mii de draci! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 01:37 |