Ce fac frate cu asta?, Pui sarman...
![]() ![]() ![]() |
Ce fac frate cu asta?, Pui sarman...
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) cucu.JPG ( Size: 309.95k ) Number of downloads: 1459 corbu.JPG ( Size: 763.47k ) Number of downloads: 1653 |
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mai tine-l undeva unde sa nu il ajunga dihania neagra si o sa isi ia zboru singur cand e capabil. Dupa cum ii vad puful mai are putin si o zboare, de fapt cred ca si acum a zburat dar l-a luat cu frica si nu mai vrea. E ca si la copiii mici pana se invata sa mearga, doar ca zburatoarele invata mult mai repede.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
cei asta pui de papagal?
![]() ![]() This post has been edited by Fygaro: 16 May 2009, 19:28 |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Dai sa haleasca grau si dupa ce se mai obisnuieste cu tine il poti arunca prin casa(in sus ca in jos nu are nici un efect:)) ) Incet incet o sa isi desfaca aripile ca sa nu se infinga cu ciocul in parket.Teoretic in 2 saptamani o sa zboare.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fygaro, e gugstiuc...
De unde iau frate grau?!?! Ca nu s-a copt sa intru cu DHS-u' in lanurile taranilor? Gazon merge? ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Corbu are puf de gugustiuc intre dinti sau mi se pare mie?
![]() This post has been edited by Zippy: 16 May 2009, 19:41 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Altis |
![]()
|
Sunt labele ma
![]() EDIT: Hai ca m-am blocat si eu cateva secunde... WTF?!?! ![]() Ma gandeam ca poate e puf de la plopi, ca la mine in curte zici ca a nins, dupa aia am realizat ca sunt labele. This post has been edited by altisone: 16 May 2009, 19:45 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Trebuie sa iei tu o gura de mancare si ii dai in cioc, ca nu cred ca mananca singur.
This post has been edited by logan1.5dci: 16 May 2009, 20:06 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
am avut si eu unul, tot cam asa, salvat de pe strada, pe care l-am tinut vreo luna pe balcon; in afara de griu, piine, si alte "boabe" de la pet shop, altceva nu i-am dat; a inceput sa zboare de unul singur si atunci l-am dus in Cismigiu, la buturuga unde sint niste voliere pe chioscul fanfarei; sint acolo vreo suta de porumbei si cred ca-i cea mai buna solutie pt ei.....
This post has been edited by costi: 16 May 2009, 20:03 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Incerca cu arpacas pentru coliva sau orez....ceva mic ca sa poata sa manance.Daca nu vrea il indopi ca pe curcani
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ce cap mare are
![]() manaca paine astia de sparg...cel putin astia care ii am in fata balconului..iau aia mari paine de la geam de unde le pun si le baga in cioc.... la perusi stiu cel putin ca daca nu mananca poti sa le dai lapte cu miere cu o siringa(fara ac) |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
paine cu apa sau cu lapte, grau.
Sa nu faci greseala sa ii dai fortat sa manance mult prea mult ca e posibil sa nu mai poata digera si moare. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Altis |
![]()
|
QUOTE(costi @ 16 May 2009, 20:03) am avut si eu unul, tot cam asa, salvat de pe strada, pe care l-am tinut vreo luna pe balcon; in afara de griu, piine, si alte "boabe" de la pet shop, altceva nu i-am dat; a inceput sa zboare de unul singur si atunci l-am dus in Cismigiu, la buturuga unde sint niste voliere pe chioscul fanfarei; sint acolo vreo suta de porumbei si cred ca-i cea mai buna solutie pt ei..... Nu e problema unde sa-l duc, ca e loc in curte, copaci... Nu am zarit cuib de gugustiuci, dar pasari o gramada, parintii lui probabil erau aia de imi haleau gazonul si ii fugarea Corbu. Mi-am amintit si eu cum indopa mamaie puii... Merge sa ii dau orez? Ca doar gazon, orez si paine am ce as putea sa ii dau pana luni cand merg la un pet-shop ... Cu gazonul am dubii serioase... Pot sa ii dau rame? Ca daca bag cazmaua in pamant, "recoltez" 20 bucati/cazma ![]() This post has been edited by altisone: 16 May 2009, 20:20 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Asa sunt puii de porumbel, urati ca dracu, sa ii vedeti cand sunt mai mici decat cel in dicutie, zici ca-s de pe marte.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poze mai detaliate la puiul cu gheare negre n-ai?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
SilviuB |
![]()
|
E puicuta !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
exact asta vroiam sa intreb si io
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Oare malai mananca ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Altis |
![]()
|
Acum doarme... cred, ca e intuneric. Ii fac maine poze en-detail... Nici n-am vrut sa-l sperii cu aparatul, presupun ca e speriat deja vai de mama lui
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cumpara rame de la pescarii din piata Obor.. vb serios.. eu asa am facut... si cum zicea cineva... cand prinde curaj "o sa se duca singurel la facultate"...
Bafta si zboruri placute... (poate obtii brevet ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Altis |
![]()
|
sper... pana acum nu s-a atins de apa sau mancare... Astept sa treaca ziua de azi sa pot suna veterinarul.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
costi |
![]()
|
asta nu e prea bine ! macara apa....... sa speram ca-i de la stress si-i trece, dar un sfat de vet ar fi bun...
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Altis |
![]()
|
A inceput hranirea cu seringa...
Lapte cu paine, ou fiert. Urmeaza HRANA USCATA PT. pisici adaugata in compozitie. A devenit vioi, alearga prin birou. pare sa se simta mai bine ![]() This post has been edited by altisone: 18 May 2009, 22:08 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Graunte de pisica???? Si, zdrobite...
![]() Mi te imaginez cum tai pisica bucati bucati, o bagi in mojar si o faci pisica praf... This post has been edited by radian: 18 May 2009, 21:13 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
Am editat repede
![]() ![]() In alta ordine de idei, Am o contradictie cu prietena: Am zis sa botezam dihania... eu, am zis sa fie ceva mai decent, Spaima Vazduhului, Zburatorul Ninja, Acvila, Luptatorul din Ceruri, Panica in Aer... Ori ea, Nu si NU! Batman frate... Auzi, cica e pampalau si rad CUCUstiucii de el. Ce ma fac?!?!? ![]() This post has been edited by altisone: 18 May 2009, 21:35 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Spune-i Kamikaze
![]() This post has been edited by cristio_79: 18 May 2009, 21:31 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
Aolo... ce carcotas esti! NA, acum e bine?
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:35 |