Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
giany911 |
![]()
|
||
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Depinde pe unde te cazezi: Scoica, Scoica Land(Pentru pizza foarte buna), Pizzico, Hanul Piratilor(spre navodari), pentru fast food gasesti in piata ovdiu, undeva langa primarie mai jos sunt toate la rand, recomand Cin-Cin si Pericos, exclus Napoli.....si ar mai fi locuri unde sa mananci.....tot in zona! Daca tot vi in weekend te asteptam si la intalnire duminica la ora 16:00 in parcarea de la pizzico(iti explic pe PM unde este daca vrei!)
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Scoia Land ala, e locu ala unde iti da pizza cat masa de mare?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
da ... XXL
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
e in navodari (spre navodari) scoica land
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Restaurantu e unde e bazaru scoica? Cred ca asa ii zice :-?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
da chiar ... nu faceti si voi rost de de niste bani
![]() ![]() Daca nu puntem toti bani si lu-am una ( depinde cati suntem ) ASTA PANA SAMBATA ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Vin si in weekend, la intalnire nu stiu daca am timp sa ajung, vin cu munca, si o sa stau pana miercuri. De aia ma intereseaza locuri cu haleala decenta, nu am chef sa-mi dau tot salariul pe mancare, dar un mic-si-o-bere merge, ca doar suntem la mare!
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Iulikk |
![]()
|
Hai ca daca e sa merem la Scoica, poate vin si eu.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Pe Bd. Mamaia, la o statie de autobuz de la Delfinariu catre centru este un restaurant cu autoservire unde se mananca bine si ieftin. Se numeste "4 Friends". Il recomand.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Deci, duminica unde ne strangem? La pizzico sau la Scoica?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Intalnirea la pizzico ramane si vedem acolo ....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ok. Sper sa pot ajunge.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Care vreti cazare buna la apartament cu 2 camere comlet utilat situat aproape de plaje unde va puteri face si mancare ca acasa si scutiti o gramada de bani ... frigider, aragaz, televizor apa calda non stop.
0726484499 Vezi si anuntul la Bursa non-auto ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da iulikk dar am niste treaba prin Constanta si o sa plec mai devreme.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
S-ar putea sa ajung si eu la intalnire, dar cred ca ceva mai tarziu cu vreo juma' de ora.
PS: nu prea mai stiu drumu, da' ma descurc eu ![]() This post has been edited by Iulikk: 20 Jun 2009, 11:55 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu pot sa dau edit (nu stiu de ce, dar nu apare imaginea "EDIT"). Rog moderatorii sa nu ma sanctioneze.
Are cineva de vanzare vre-un nokia E50 (neaparat negru) prin Constanta sau Mangalia sau orice localitate dintre ele? |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
fratii de la Constanta,
mai exista pe undeva pe langa cazare la casutze pe plaja? stiu ca erau intr-o vreme pe langa mamaia unele frumoase rau, cu AC, dormitoru la etaj, open, si ilivng la parter, + baie cu dush. vreau sa vin si eu de joia viitoare pana sambata sau duminica, si parca mi s-a acrit de fitzele astora de la hoteluri, de parca esti la ritz. daca stie cineva ceva, si are cum sa ma ajute, il astept cu un PM evident, sa zica si ce bere sa pun in lada bolidu, lasa-mi si mie un pm cu un pret la tine, deci de joi 2 iul pana duminica 5. mersi |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Cel mai bine incerci la bolidu ca e de-al nostru. Daca nu poti incerca la Hanul Piratilor, sunt casute, bungalowri, apartamente, vile cu etaj, si campare. Acces la plaja foarte rapid.... Este intre Constanta si Navodari, la 2km de Mamaia.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Marian66 ai pm !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cine stie un service in Constanta unde se poate verifica cu ajutorul manometrului presiunea benzinei in rampa injectoarelor?
Eu am cam ramas in pana de idei. Pe unde am fost, numai raspunsuri de genul "nu se face asa ceva la benzinar", "nu avem manometru" si alte chestii de genul acesta. Nu am fost la reprezentanta pentru ca nu ma lasa sa stau langa masina. Ar mai fi Bosch Car Service, dar nu am ajuns. Are cineva idee ce preturi se practica pe acolo? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu știu dacă au manometru sau cât ar costa operațiunea, dar o schimbare de ambreiaj (placă, disc, rulment) pentru o Berlină, plus manoperă a fost 950 RON acum o săptămână...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Multumesc, dar la ce service te referi?
Presupun ca la Bosch. Mai demult stiu ca reparau si pompe de injectie pentu diesel. Nu stiu acum. This post has been edited by cristio_79: 25 Jun 2009, 16:52 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bosch, pe varianta spre Ovidiu.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ha ha , ce facem fratilor ca ramanem fara politisti in Constanta. Vedea-i-as inchisi pe toti care si-au facut de cap si s-au privatizat la locul de munca. Sper sa fie printre ei si cel care mi-a luat mie carnetul.
Ca daca nu, o sa fie, dar mai dureaza putin. Cand v-am zis ca astepta spaga, si logan 1.5dci nu i-a dat, normal ca i-a luat permisul. Ia cititi Politia rutiera Constanta. Sigur depun recurs si am sa mai vin si cu o acuzatie la adresa politistului. Am sa depun maine reclamatia la politie. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 25 Jun 2009, 23:41 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
de ce? tu circulai regulamentar si nu i-a placut de tine?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Dai dracu' de nenorociti (nu toti, majoritatea). Vroiau sa ii ia talonu lu tata ca nu mergea un bec de pozitie, chestie care se poate schimba la fata loculuim mai ales ca avem "trusa cu becuri de toate natiile"....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Asa ceva , erau la sfarsit de panda si mai asteptau pe unul cu radarul smenuit. Dar ce tu erai in urma mea si ai vazut ca aveam viteza? Sau tii cu politisti corupti (atentie nu toti) , ai vreo ruda ceva ...amenintata?
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Cine are numarul la care pot face reclamatie la politie in cazul in care am garajul blocat. Exista sigur un numar dar nu il stiu. Va rog mult, am nevoie ca un nesimtit este tras chiar in fata garajului de-a latul si trebuie sa imi las masina o noapte afara....Cat mai repede cine stie sa imi lase numarul. Multumesc!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Ofițerul de Serviciu: 0241 / 611 364 interior 20019
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 05:58 |