Philips X-treme Power H4
![]() ![]() ![]() |
Philips X-treme Power H4
B_i_t_z_a |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|||
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
In stanga 50+ philips si in dreapta normale, daca nu tince te rog corecteaza!!!
Attached thumbnail(s) Mihai019.jpg ( Size: 544.28k ) Number of downloads: 2394 Mihai020.jpg ( Size: 707.57k ) Number of downloads: 2662 |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
iar la extrem nu poti sa-i faci poze
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Mersi mult,dar tot nu m`am lamurit de pret.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Of cum nu!!!
50+ sunt 50 lei asta iti zic sigur atat am dat eu!!! 80+ mai mult un pic cred ca daca tin bine minte vreio 80 90 de lei!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Multumesc si scuze...sunt mai greu de cap
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Vision plus costa aproximativ 25 lei bucata, iar x-treme power 50-55 lei bucata.
Daca chiar vrei sa ai lumina buna la masina, iti recomand x-treme power. Nu o sa iti para rau. Pe langa asta un reglaj luxometric pentru performante maxime. Ca fapt divers "linia" luminii farului trebuie sa treaca prin centrul sticlei farului, unde se afla si un semn ca o tinta. This post has been edited by Maskatu: 3 Jun 2009, 07:57 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
Trebe sa vad si eu un extreme power cum merge, ca toata lumea zice ca sunt bune!!!
Eu am +50 acum si sunt multumit de ele!!! Pune careva o poza sa vad diferenta!!! Daca aveti binenteles cu 50+ comparat cu 80+ VA ROGGGGGGGGG!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
UDI |
![]()
|
![]() membru posterior Group: Members Posts: 144 Joined: 21 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihaicuc2000 @ 3 Jun 2009, 08:39) Trebe sa vad si eu un extreme power cum merge, ca toata lumea zice ca sunt bune!!! Eu am +50 acum si sunt multumit de ele!!! Pune careva o poza sa vad diferenta!!! Daca aveti binenteles cu 50+ comparat cu 80+ VA ROGGGGGGGGG!!! care vrea si e din Bucuresti, ne intalnim in oras pe undeva si vede X-treme power pe viu.. This post has been edited by UDI: 3 Jun 2009, 08:48 |
--------------------
DACIA/RENO -
Logan/Symbol -
Ambition 1.5 dCI 65 CP / Fidji 1.5dCi 85 CP
- B 57 UDI Fat and Curious
<<<RockMachine Hurricane 50 / Corratec Corones 105>>> |
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
no si eu cum sa vin????
Puneti niste poze baieti daca va intalniti pentru mine!!!! plsssss |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(mihaicuc2000 @ 3 Jun 2009, 09:39) Trebe sa vad si eu un extreme power cum merge, ca toata lumea zice ca sunt bune!!! Eu am +50 acum si sunt multumit de ele!!! Pune careva o poza sa vad diferenta!!! Daca aveti binenteles cu 50+ comparat cu 80+ VA ROGGGGGGGGG!!! Nu ai cum sa vezi diferenta dintr-o poza.... diferenta se vede noaptea, eventual cu 2 super nove una langa alta, una cu vision, una cu x-treme. Daca esti multumit de vision plus, cu siguranta vei fii si mai multumit de x-treme power. Acum trebuie sa ai si farul curat in interior, fara praf, fara condens. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
ok!
Mersi oricum! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu am luat extreme power in august cu 65lei 2 buc:)
f multumit de ele;) acuma la karma am vazut ca sunt 140lei 2 buc.... ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
iar in autovit tot 75 de lei au ramas 2 bucati.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
De oriunde a-ti cumpara, verificati inainte filamentul becului sa nu fie "scuturat". Ar fi pacat de atatia bani...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
am facut eu un test intre cele doua categorii de becurii cu ianis el avand blue vision si eu xp cu reglaj la alcelasi service ... xp era mai puternic vizibil....
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Tonypardaf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 From: Ianca Braila ![]() |
si eu am becuri de SELUM si nu ma injura nimeni noaptea,si se vede destul de bine daca ai farurile bune
This post has been edited by Tonypardaf: 3 Jun 2009, 15:58 |
--------------------
Supernova
Confort
2002
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
Mihai..am eu xp-uri. Cand vi la intalnire o sa vezi ce lumina fac
![]() This post has been edited by Marco24: 3 Jun 2009, 21:37 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
ok Marco lasa ca ne vedem noi!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
enice |
![]()
|
![]() membru revenit Group: Members Posts: 82 Joined: 8 February 09 ![]() |
ce spuneti voi acolo de becuri Daca nu ai instalatie ar trebui sa-ti cumperi lumanari ca tot aia este Asa ca lasa becurile normale
|
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
Maskatu |
![]()
|
Enice la ce te referi? Scrie si tu in fraze ca sa intelegem ce si cum. La ce instalatie te referi? La instalatia farurilor? Ce legatura are asta? Eu as fi zis ca daca nu ai faruri bune, implicit sticla ne-matuita sau oglinda sa nu fie stearsa, atunci degeaba ai avea becuri bune.
E cum ai incerca sa pui becuri x-treme power pe o dacie din 70 cu farurile pline de apa. Nu prea ar avea efect. Becurile normale nu ar fii o problema daca ar fii calitative. Dar sunt niste becuri ordinare care costa 5 roni la piese auto. Probabil ca tu ai becurile normale. Incearca x-treme power si o sa vezi diferenta. Pana acum nimeni nu s-a plans sa zica ca da domne mi-am luat x-treme power si nu sunt bune de nimic sau lumineaza la fel ca cele "originale". numai bine. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
QUOTE(enice @ 9 Jun 2009, 20:28) ce spuneti voi acolo de becuri Daca nu ai instalatie ar trebui sa-ti cumperi lumanari ca tot aia este Asa ca lasa becurile normale Hai ca ai dat-o in barci de tot ... cum naiba apare unu si vorbeste aiurea desi nu si-a montat asa ceva ! This post has been edited by djasu82: 10 Jun 2009, 20:17 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 3 Jun 2009, 07:34) Vision plus costa aproximativ 25 lei bucata, iar x-treme power 50-55 lei bucata. Daca chiar vrei sa ai lumina buna la masina, iti recomand x-treme power. Nu o sa iti para rau. Pe langa asta un reglaj luxometric pentru performante maxime. Ca fapt divers "linia" luminii farului trebuie sa treaca prin centrul sticlei farului, unde se afla si un semn ca o tinta. Ma bag si eu... la mine la solenza farurile bat ceva de genu __/ __/, tu vrei sa zici ca punctul de "schimbare a directiei fascicului de lumina" trebuie sa treaca prin tinta aia din far? Ca la mine este cam cu 2 cm mai jos, m-am uitat eu azi ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
djasu82 |
![]()
|
amplificarea maxima e prin tinta nu trece prin tinta nu amplifica raza de lumina generata de bec . Eu ma pot uita in far pe langa tinta daca pun o mica hartie in zona tintei se incalzeste
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 10 Jun 2009, 21:32) Ma bag si eu... la mine la solenza farurile bat ceva de genu __/ __/, tu vrei sa zici ca punctul de "schimbare a directiei fascicului de lumina" trebuie sa treaca prin tinta aia din far? Ca la mine este cam cu 2 cm mai jos, m-am uitat eu azi ![]() Da. Daca te uiti la un logan o sa vezi ca fasciculul de lumina trece tot prin centrul sticlei ( sau ma rog plasticului, ca loganul are plastic la far nu sticla) . Asa aveam si eu inainte. Erau farurile puse sa bata jos de tot. Vedeam maxim 2-3 metri in fata masinii. Am fost cu ele la reglat, si acum fasciculul trece prin tinta aceea, si sunt perfect legale, fiind reglate pe luxmetru. De 4-5 luni de cand le am montate, nu am primit decat maxim 3-4 flashuri. Si da, asa si trebuie sa iti bata farurile. Attached thumbnail(s) 18012009_006_.jpg ( Size: 332.75k ) Number of downloads: 2403 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multumesc frumos. Am sa le reglez maine sa vad cum este. Multumesc inca o data si scuzati-ma ca am intrat pe aria SN, chiar daca am Solenza.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Stai linistit. Dar de ce nu le ridici din rotita de reglare? Ca la solenza din cate stiam rotita aceea chiar e ok si se ridica (lasa jos) farurile destul de usor. Si le ridici pana ajunge fasciculul de lumina "pe tinta". Eu prima oara cand am iesit cu ele pe strada noaptea mi se parea ca bat prea sus, fiind obisnuit cu becurile ei originale si cu farurile la maxim jos.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am schimbat farurile amandoua si nu am putut sa bag sarma aia care regleaza (ridica\coboara).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
Hoho.... pai fara sarma aceea, farurile "stau" pe minim minim. Nu-i de mirare ca ai fasciculul de lumina la 2 cm sub centrul farului. Si evident fara cablul de reglaj pus, nu ai cum sa le ridici . Chinuie-te si baga cablul de reglaj. Nu e greu. Slabeste piulitele, baga cablul in far, apoi strange piulitele la fel pentru ambele faruri si apoi vezi cum se coreleaza cu rotita din bord.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
enice |
![]()
|
![]() membru revenit Group: Members Posts: 82 Joined: 8 February 09 ![]() |
de unde sti tu ca nu mi-am pus Djasu82 esti cumva conectat la satelit si ne poti urmari
![]() Se vede frumos pe intuneric dar cand vine cineva din contrasens pauza ,parca alea cu lumina galbena luminau mai bine . Am vrut sa-mi pun de 100 dar am aflat ca este posibil sa-mi arda blocul de lumini . Este posibil? |
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pentru cei ce doresc sa isi cumpere Becuri Philips X-treme power, cateva poze cu ambalajele acestora + site-ul cu mai multe date oficiale ale producatorului.
Poza cu adaptorul de plastic necesar pentru montajul becului in far. Desigur 2 bucati, cate una pentru fiecare bec. ![]() Special pack (2x pieces) / Blister ![]() ![]() H4 / H7 ![]() ![]() Specs: Pentru detalii vizitati site-ul oficial Philips. Click aici pentru a va directiona catre sectiune Automotive Lighting. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:25 |