Philips X-treme Power H4
![]() ![]() ![]() |
Philips X-treme Power H4
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
@enice: Da, este posibil sa arzi blocul de lumini, instalatia si daca asta va intarzia sa se intample cu siguranta se va topi sticla si oglinda prin care este reflectata lumina. Mai ales ca oglinda este dintr-un plastic ordinar. Am vazut si renault megane 2 cu sticla topita de xenoane prea puternice, deci la super nova nici nu mai intra in discutie.
@Dr_mke: nu sunt neaparat ilegale. Sunt masini care au din fabrica becuri de 100 w. Desigur au instalatia electrica conceputa pentru a rezista solicitarii mai mari si corpul farului special conceput pentru a putea rezista caldurii emanate de acestea. Avand in vedere ca super nova are din fabrica becuri de 55/60, in cazul asta le putem considera ilegale. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 11 Jun 2009, 13:09) Hoho.... pai fara sarma aceea, farurile "stau" pe minim minim. Nu-i de mirare ca ai fasciculul de lumina la 2 cm sub centrul farului. Si evident fara cablul de reglaj pus, nu ai cum sa le ridici . Chinuie-te si baga cablul de reglaj. Nu e greu. Slabeste piulitele, baga cablul in far, apoi strange piulitele la fel pentru ambele faruri si apoi vezi cum se coreleaza cu rotita din bord. Dar daca le ridic din "suruburile" alea negre de plastic din spate? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
100 W pe o singura faza per bec nu este legal nici unde in europa sau lumea civilizata. Becuri de 100 W se gasesc, iar pe ambalaj scris raspicat ca nu sunt pentru faruri cu componente din plastic si se mentioneaza la fel de clar ca nu sunt pentru uzul pe drumurile publice
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 11 Jun 2009, 17:43) Parca merge dar fortezi mecanismul prea tare. Eu cand am fost la reglat, mi-a strans surubul ala de care zici tu. Mai mult din surub l-a reglat. Dar cablul era si el prins. Eu zic ca incerci sa pui cablul intai. QUOTE(dr_mKe @ 11 Jun 2009, 17:48) 100 W pe o singura faza per bec nu este legal nici unde in europa sau lumea civilizata. Becuri de 100 W se gasesc, iar pe ambalaj scris raspicat ca nu sunt pentru faruri cu componente din plastic si se mentioneaza la fel de clar ca nu sunt pentru uzul pe drumurile publice ![]() Adica sunt pentru off-road? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
sunt pentru curse
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Exact. Pentru curse sau offroad in proictoarele suplimentare Philips Rally
Un set de VisionPlus sau XtremePower nu-l multumeste pe colegul nostru ? |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cica nu
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Vrea el de 100 w musai
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Pe 1310 am avut becuri de 60W si scria pe soclu ca sunt interzise in Europa si sunt facute doar pentru USA si Canada(am observat cred dupa 3 ani cand s-a ars unul si am vrut sa-l schimb). Ca erau slabe rau nu mai spun. Si nici ca cine pune de 100W va lua foc in masina si va deranja colegii de trafic.
![]() This post has been edited by misu78: 11 Jun 2009, 20:52 |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cam asa arata xtreme power-urile pe solenza mea. Si o poza cu pozitiile de la Free Fiber, cele la 20 de lei.
Attached thumbnail(s) DSC01560.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 731 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
QUOTE(Maskatu) Si da, asa si trebuie sa iti bata farurile. Attached thumbnail Nu cred ca trebuie sa bata asa....in poza de ai pus-o nu prea se vede diferenta dintre parti...eu cel putin asa stiu ca cel din dreapta are 15% fascicolul mai inalt(pe perete)...deci mai lung...(pe susea)...si mai stiu ca pe perete diferenta dintre inaltimile lor se vede clar!..in schimb aici in poza ta....am trasat in fireworks o linie si a rezultat ....5 pixeli! ![]() oricum....foarte faine farurile astea ale voastre...imi iau si eu XP deastea numai daca intre timp nu apare VISTA... ![]() ![]() This post has been edited by S.Alex-F: 13 Jun 2009, 06:16 |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
Maskatu |
![]()
|
@S.Alex-F: in poza farurile NU erau reglate. Abia schimbasem farul stricat, si abia peste 2-3 saptamani am cumparat x-treme power. In poza sunt becuri din targ. Poza este de cateva luni.
QUOTE(Iulikk @ 13 Jun 2009, 03:24) Cam asa arata xtreme power-urile pe solenza mea. Si o poza cu pozitiile de la Free Fiber, cele la 20 de lei. Ai reparat cablul? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da. Am fost la un service mi l-au pus pe gratis pentru ca am fost sa echilibrez si rotile pe fata ca simteam o bataie in volan, le-am reglat pe aparatul ala... luxmetru parca ii zice (e ca un tub care se pune in fata farului). Mai trebuie sa ii fac directia si gata, e ca noua
![]() Oricum... vad de n-am treaba. Si cu 4 oameni in spate cu farurile reglate la 0 iau flashuri, la 1 iau, dar putine, iar intre 1 si 2 nu am deranjat pe nimeni. PS: eu i-am rugat pe mecanicii de acolo ca farul din dreapta sa il regleze sa bata un pic mai spre dreapta ca sa pot vedea semnele de circulatie si pietoni\biciclisti\catei sau ce se mai gaseste pe marginea drumului. This post has been edited by Iulikk: 13 Jun 2009, 09:00 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
Si acum pe unde loveste fascicului de lumina, sticla farului? Ajunge la tinta?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
Merge exact pe tinta.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
Foarte bine. Ti-am zis ca nu are cum sa bata asa de jos. Acum cred ca esti super-multumit de combinatia reglat faruri + x-treme power.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
Dap. Extrem de multumit. Ma gandesc, pentru proiectoare, niste becuri galbene unde gasesc? Ca am auzit ca pe timp de vreme urata becurile galbene sunt cele mai bune. La proiectoare Slz are H11.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
djasu82 |
![]()
|
si xp-urile lumineaza bine pe vreme urata ... incercate de mine .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
restromania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 December 08 From: Galati ![]() |
As vrea si eu sa-mi iau niste Vision Plus. Ziceau pe forum unii colegi ca trebuie luate niste socluri de adaptare. Asa este? Multumesc. As vrea sa iau un X-TREME POWER dar va depinde mult de moment. Ce sfaturi mi-ati da? Se merita un efort pt un set de XP tinand cont ca foarte rar ies din oras si mai ales seara?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Da, sunt ca niste inele de plastic... le cumperi cam de la orice magazin de piese auto, desi eu am gasit doar in Vitan la 4 lei... eu am intrebat de adaptor bec h4...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
restromania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 December 08 From: Galati ![]() |
ok, multumesc. nelamurirea mea este urmatoarea...noua ne trebuie model H4 pentru becuri. de ce mai este necesar acest inel?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
djasu82 |
![]()
|
de ce ? pai tu nu ai suport de h4 doar loganul are ... si ma refer la cele romanesti .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Becurile de pe supernova sunt notate ca r2 parca, sa ma corecteze cine stie mai bine, iar philipsurile sunt h4... teoretic pe supernova tot h4 intra dar modelul "vechi", philipsurile astea sau cam orice h4 ce poate fi gasit pe piata actuala fiind modelul "nou"...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
As vrea sa imi montez si eu niste becuri xtreme power si as vrea sa stiu cat de mare e diferenta in intensitatea luminii fata de un halogen obisnuit, adica se cunoaste bine diferenta? Am inteles ca se apropie de intensitatea unui xenon, mi se pare ok, ar fi nevoie de un pic mai buna lumina, dar acum conteaza si pretul, daca imi imbunatateste optica pe timp de noapte sunt binevenite, nu ma intereseaza pentru figuri sau mai stiu eu ce. Astept sa ma luminati si pe mine.
![]() |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu are cum sa se apropie de intensitatea xenoanelor pentru ca xenonul este defapt o instalatie mult mai complexa. Diferenta fata de un halogen obisnuit sau fata de becurile "originale" din fabrica este foarte mare. Nu stiu daca chiar "+80%" dar diferenta este vizibila iar pe timp de noapte chiar isi fac datoria in comparatie cu un bec obisnuit. Eu le am de mai bine de un an si nu am avut probleme cu ele.
Cand le-am cumparat eu erau 40-45 de lei bucata. Acum am vazut ca a mai crescut un pic pretul, dar in principiu nu foarte mult. Le recomand ca o alternativa buna. Fata de becurile din fabrica, diferenta este foarte mare. Toate acestea + un reglaj de faruri iti vor imbunatati cu siguranta vizibilitatea pe timp de noapte. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Mersi frumos pentru raspuns Maskatu o sa imi iau si eu si o sa merg sa imi reglez si eu corect farurile. Cu becurile astea mi se pare foarte obositor noaptea cand merg mai mult pe afara, mai ales cand vin masini din sens opus nu ma pot uita nicicum inainte, daca mai e si coloana am puso. Am mers cu un prieten si avea xenoane pe masina si parca lumina razbea sau nu stiu cum sa explic, in momentul in care veneau masini din sens invers. Ma gandesc ca o lumina mai buna pe masina ar face fata la lumina celorlalte masini, iar efectul de orbire se diminueaza, daca ma insel corectatima. Asa cand sunt singur pe drum ma multumesc si astea ca fac lumina buna, dar problema mea e cand vin alte masini si ma orbesc, becurile xtreme power ma ajuta cu ceva la problema mea? Sunt multi care merg cu farurile sus (nereglate corect) care orbesc, ma gandesc ca leagea ar trebui sa oblige cumva soferii sa isi regleze farurile, dupa parerea mea e un delict grav (oboseste foarte rau ochii), dar mai trece si cate unul cu farurile corect reglate de iti vine sa il opresti si sa-l pupi.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Ar ajuta sa-ti speli bine parbrizul pe dinauntru, filmul de mizerie foarte fina care se depune cauzeaza multe batai de cap.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
serviccom |
![]()
|
Tin curata masina, inclusiv parbrizul si faruri si nici parbrizul nu e zgariat.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
fuzzzy |
![]()
|
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pentru cei ce doresc sa isi cumpere Becuri Philips X-treme power, cateva poze cu ambalajele acestora + site-ul cu mai multe date oficiale ale producatorului.
Poza cu adaptorul de plastic necesar pentru montajul becului in far. Desigur 2 bucati, cate una pentru fiecare bec. ![]() Special pack (2x pieces) / Blister ![]() ![]() H4 / H7 ![]() ![]() Specs: Pentru detalii vizitati site-ul oficial Philips. Click aici pentru a va directiona catre sectiune Automotive Lighting. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:32 |