RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
![]() ![]() ![]() |
RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
Alecs_TGA |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 3 Jan 2012, 13:49) eu am facut plangere in service prin 2006 (am un logan inaurie 2005), asta se intampla pana sa inceapa programul rugina sa cheme masinile la ceruit bla bla si raspunsul oficial a fost : datorita factorilor externi apa nisip pietris (din explicatia lor reiese cand ploua sau e nisip pe jos sa iau masina in carca - penibil), m-am certat cu aia si la service si la vocea clientului si degeaba ............ tot cu rugina am ramas ............ si am revopsit de 3 ori pasajele si tot apare rugina........ treaba romaneasca Invatatura de minte sa mai cumperi Dacia alta data.![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
nu am considerat ca e o problema la care se referea, din cauza asta am si pus punctele.........si la vremea aia nu reaparuse problema
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 3 Jan 2012, 14:49) ori....... la care raspunsul lor : ne pare rau nu se poate repara deoarece a intervenit altcineva asupra supragetei si din cauza asta tot apare rugina si de aiic incepeo discutie in care incerc sa ii conving ca toate interventiile au fost facute in service agreat DACIA la care ei au raspuns ca nu e facuta de ei deci nu au nici o obligatie....... ca trebuia sa stau cu rugina pana ma chemau ei........(am fost la mioveni, am discutat si cu un director de service acolo DEGEABA) De ce nu le-ai aratat documente care atesta interventia service-ului Dacia ? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
QUOTE(Cyrusmddd @ 8 Jan 2012, 09:12) pai in primu rand nu le aveam la mine (sunt din buc si discutia a fost la mioveni) si oricum le aparea in calculator .......... tot istoricul masinii este la dacia, deci orice interventie apare pe calculator. Am dorit remedierea problemei si contra cost si tot nu s0a putut deoarece au afirmat ca masina prezinta unele urme de kit pe pasaje aripilor spate si nu au tinchigiu ca risca sa sara kitul si nu mai e problema lor.......... ca aia care au mai remediat problema nu au remediato cum trebuie ......... cu toate ca eu tot sustineam varianta mea ceea ca autovehiculul a fost remediat in SERVICE DACIA...... |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
Pai si daca a fost vopsita in service dacia ce? nu mai rugineste niciodata? sau crezi ca aia in service-ul dacia nu lucreaza cu chit? probabil ca lucrarea a fost facuta de mantuiala de prima data , desi 3 ani ...a tinut ceva avand in vedere ca e vorba de pasaje care oricum cad primele la majoritatea masinilor . Un casco nu ai?
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
karlos12 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 10 June 11 From: Timisoara ![]() |
Logan ph2 cumparat de nou acum 3 luni.Rugina sub luneta la portbagaj.Programat luni pentru remediere.Mi-a mai aparut si la portiera dar mai astept.(am vazut de-abia azi).
This post has been edited by karlos12: 15 Jan 2012, 07:50 Attached thumbnail(s) as.png ( Size: 858.69k ) Number of downloads: 3133 |
--------------------
Dacia
Logan
2011 Ambiance
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 10 Jan 2012, 15:13) .......... tot istoricul masinii este la dacia, deci orice interventie apare pe calculator. Am dorit remedierea problemei si contra cost si tot nu s0a putut deoarece au afirmat ca masina prezinta unele urme de kit pe pasaje aripilor spate si nu au tinchigiu ca risca sa sara kitul si nu mai e problema lor.......... ca aia care au mai remediat problema nu au remediato cum trebuie ......... cu toate ca eu tot sustineam varianta mea ceea ca autovehiculul a fost remediat in SERVICE DACIA...... ei magari iar tu n-ai stiut sa vorbesti cu ei...nu la spaga ma refer.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(karlos12 @ 15 Jan 2012, 08:49) Logan ph2 cumparat de nou acum 3 luni.Rugina sub luneta la portbagaj.Programat luni pentru remediere.Mi-a mai aparut si la portiera dar mai astept.(am vazut de-abia azi). Inacceptabil ! RUGINA = singurul motiv serios pentru care nu voi mai cumpara niciodata dacie. Peste restul defectelor as putea trece cu vederea, dar cand vad rugina ma apuca toti draci. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
La mine inca nu a aparut rugina insa iti dau dreptate. E inacceptabil asa ceva...rugina dupa cateva luni. Sa vad cum evolueaza masina la mine de la iarna asta...ati observat toate masinile sunt albe de la sarea data pe asfalt. Daca ai vreun punct de rugina pe undeva iti mananca sarea masina. Ma duc azi sa o spal chiar daca de maine vin iar ninsorile.
This post has been edited by Sir Andrew: 11 Feb 2012, 08:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Sir Andrew @ 11 Feb 2012, 08:12) ...ati observat toate masinile sunt albe de la sarea data pe asfalt. Daca ai vreun punct de rugina pe undeva iti mananca sarea masina. cele mai bune masini de utilizat in aceasta perioada cu multa sare pe carosabil, sunt cele de la munca ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
am facut o poza cu aripa ruginita de la loganul a unui prieten .ce ziceti arata rau?
Attached thumbnail(s) moto_0902.jpg ( Size: 719.02k ) Number of downloads: 3028 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Din ce an este masina? a fost ciocanita in acea zona?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
loganul este din 2006 si nu a fost lovit ,dar de tabla romaneasca.
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
talibanu |
![]()
|
![]() Membru Talibanez Group: Members Posts: 337 Joined: 15 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(donlucyan @ 9 Mar 2012, 22:59) Am mai vazut loganuri cu rugina in locul ala(unele de 2-3 ani)...unii fac rugina acolo si fiindca isi pun niste chestii din plastic, negre (si fata si spate), iar cand ploua intra apa(si iarna zapada + sarea de pe asfalt) intre acele plastice si caroserie (sau aripa fata) si rugineste, ca tabla e slab calitativa ![]() This post has been edited by talibanu: 10 Mar 2012, 20:00 |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
2001
- BZ 02 DSS
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(talibanu @ 10 Mar 2012, 19:59) Am mai vazut loganuri cu rugina in locul ala(unele de 2-3 ani)...unii fac rugina acolo si fiindca isi pun niste chestii din plastic, negre (si fata si spate) eu cred ca este exact invers, iar la masinile la care faci tu referire, s-au pus prea tarziu acele protectii cand pietrele deja lovisera buza aripilor si a sarit vopseaua, ramanand doar tabla daca vrei un exemplu concludent, priveste mai atent buza aripilor Loganurilor de pe TAXI (in special cele colantate) ![]() sa nu-mi spui ca a intrat sub autocolantul auto, apa cu sare?! ![]() QUOTE(bobo77 @ 10 Mar 2012, 21:17) tabla romaneasca ce, este asta un argument cica e de Italia tabla ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 10 Mar 2012, 21:50 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(talibanu @ 10 Mar 2012, 20:59) Am mai vazut loganuri cu rugina in locul ala(unele de 2-3 ani)...unii fac rugina acolo si fiindca isi pun niste chestii din plastic, negre (si fata si spate), iar cand ploua intra apa(si iarna zapada + sarea de pe asfalt) intre acele plastice si caroserie (sau aripa fata) si rugineste, ca tabla e slab calitativa ![]() Cred ca chestiile alea de plastic negre protejaza. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Aparusera si la mine in acelasi loc dupa 3 ani - nu fusese ciocnita.
Culmea e ca pe partea cealalta unde fusese usor infundata si facuta nu avea nici pe dracu si trecusera vreo 3 ani si de la acel eveniment. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
adyprico |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 13 April 09 ![]() |
Salutare
Am si eu un logan ambition din 2005 si astazi am observat ca mi-a ruginit destul de urat pe aripa spate stanga deasupra rotii , rugina a mancat pe sub acel semicerc din plastic si a inceput sa o ia in sus. Intrebarea mea este daca pot sa o fac pe garantie (mentionez ca sunt al doilea proprietar) sau daca nu pot , macar sa imi recomandati un service unde sa o faca bine si cu vopsea originala la un pret acceptabil. Multumesc anticipat |
--------------------
Logan
Ambition
2005
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
QUOTE(talibanu @ 10 Mar 2012, 20:59) Am mai vazut loganuri cu rugina in locul ala(unele de 2-3 ani)...unii fac rugina acolo si fiindca isi pun niste chestii din plastic, negre (si fata si spate), iar cand ploua intra apa(si iarna zapada + sarea de pe asfalt) intre acele plastice si caroserie (sau aripa fata) si rugineste, ca tabla e slab calitativa ![]() Rugina vine totdeauna din interior! La mine a aparut inainte de a se monta protectiile de aripi. Protectiile previn ciobirea vopselei. Eu am facut un tratament cu ceara, in afara de cel facut de service. Am dat ca lumea peste tot, si vad ca nu mai sunt probleme. Nu am iertat nici cel mai mic orificiu din prag, aripa, capota fata si spate, respectiv usi si stalpuri si lonjeroane. This post has been edited by G.R: 14 Mar 2012, 18:59 |
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
bobo77 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(kossak @ 2 Apr 2012, 19:25) Dacia tuning... 30032012.jpg ( Size: 228.99k ) Number of downloads: 2433 30032012_001_.jpg ( Size: 144.48k ) Number of downloads: 2269 Dacia, pe drumul cel bun. Mai are cineva incredere in Dacia? This post has been edited by IRONICK: 17 Apr 2012, 11:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Masina asta o vad in fiecare zi pe drum spre servici. Pacat ca nu am un aparat cat de cat sa pot face niste poze mai clare.
Poze facute acum 10 minute: 17042012_001_.jpg ( Size: 258.98k ) Number of downloads: 2304 17042012_002_.jpg ( Size: 181.43k ) Number of downloads: 897 Masina are rugina peste tot... This post has been edited by kossak: 17 Apr 2012, 12:46 |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Mie mi-au apărut punctulețe mici de rugină și, fiind albă mașina (avantaj și dezavantaj), se cam cunosc. E și o pată urâtă de cca. 1 cm, cu vopseaua umflată, dar cele mici de cca. 1-2 mm cred că sunt apărute, majoritatea, ca urmare a pietricelelor care au făcut să sară vopseaua. Ce procedee aș putea folosi să le remediez singur? Punctat cu vopsea nu merge, că reapar, am mai încercat. Mulțumiri.
Attached thumbnail(s) IMG_2523.JPG ( Size: 78.61k ) Number of downloads: 861 IMG_2525.JPG ( Size: 62.1k ) Number of downloads: 662 IMG_2526.JPG ( Size: 68.25k ) Number of downloads: 636 IMG_2527.JPG ( Size: 64.81k ) Number of downloads: 610 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Nu prea ai cum sa remediezi singur fara sa faci o tiganie si pe deasupra si treaba de mantuiala.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Un Logan roșu !
![]() Attached thumbnail(s) 200420121001.jpg ( Size: 785.63k ) Number of downloads: 728 200420121002.jpg ( Size: 869.54k ) Number of downloads: 787 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Toate cazurile pe care doriti sa le prezentati in acest topic vor fi insotite de POZE... altfel mesajele vor fi sterse de moderatori.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:48 |