cui hayon
![]() ![]() ![]() |
cui hayon
thefast_man |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 13 August 03 From: DR.TR.SEVERIN ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Am si eu aceeasi problema :cry: ma duc sa stau pe capul lor pana ma rezolva
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Il gasitzi in targul Vitan.
|
-------------------- loose bits sink chips
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din service nu se poate cumpara piesa. Ea vine doar ca piesa de schimb pentru Solenza. Dar se poate rezolva (eu asa mi-am facut rost cu 150.000 lei
![]() |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
In service iti pot instala cuiul de hayon de solenza pe dsn???
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Daca ii ungi pe aia cred ca da. Totusi e mai simplu sa-l instalezi in fata blocului. Iti trebuie doar o masina de gaurit (de preferat la 220V ca alea cu acumulatori nu stiu cat de puternice sunt) si putina indemanare.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Oficial nu se monteaza in service. Il puteam monta acolo dar nu mi-a placut metoda lor: dadeau gauri mai mari si sudau piulitzele pe (in) tabla si gata montajul, costa 200.000 lei. Asa ca l-am montat singur (pentru partea de jos am folosit o platbanda de aprox 8x3 cm pe care am gaurit-o in doua locuri si am sudat piulitele pe gauri si cu ajutorul a doua sfori am tras-o pe sub tabla prin partea stanga pe langa stop si asa am fixat partea de jos). Spor la lucru!
![]() |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
alex |
![]()
|
Ca metoda eu am bagat o sarma prin gaurile alea deja date, am scos sarma pe undeva pe langa stopul stanga, am prins suruburile de filet cu sarma (am pus saiba pe surub) si le-am tras prin gaura in asa del incat sa iasa partea cu filetul. Pe urma am mai pus o saiba, am pus suportul de la cui, am pus piulita, am tinut cu patentul invelit in carpa de filetul surubului si am strans piulita.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
thefast_man |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 13 August 03 From: DR.TR.SEVERIN ![]() |
PE UNDE VINE VITAN ASTA?
VA ROG SA/MI SPUNETI SI MIE!!! :oops: |
-------------------- |
|
alex |
![]()
|
Din pacate targul din Vitan se afla in Bucuresti
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Alea sunt datele mele ...
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
thefast_man |
![]()
|
Unde in Bucuresti :?:
|
-------------------- |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
http://www.dsn.as.ro/viewtopic.php?t=1785
detaliile cum poti sa ajungi in targ Vitan :wink: |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
ROLFY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 25 January 04 ![]() |
nu va puneti asa ceva. e teapa mare pentru DSN .
eu am pus si intr-o saptamana mi-a stricat tabla. cred ca trebuie o intaritura aplicata mai intai..sal. |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
"nu va puneti asa ceva. e teapa mare pentru DSN . "
Asta e parerea ta .. Eu am asa ceva de peste 6 luni si inca e liniste in masina, tabla si cuiul sunt la locul lor. Totul e in ordine. Masinutz are PESTE 100.000 Km si merge ca noua. Asa ca nu da sfaturi fara un "background" cat de cat solid. O montare defectuoasa a unui lucru nu inseamna ca acel lucru e defect sau stricat . |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ROLFY |
![]()
|
nu stiu daca a fost o montare defectuoasa sau nu. cert este ca mi-a facut gaura in hayon. eu am incercat sa spun doar ce mi s-a intamplat asa ca...
ma gandesc ca tu ai avut mai mult noroc decat mine. mult noroc si in continuare bye ![]() |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
in cazul domnului profesor liviu nu e noroc, este stiinta. liviu cand ma ajuti si pe mine sa-mi pun o sula d'asta in spate?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Tudor B |
![]()
|
Ruperea tablei din haion de catre cui se produce daca in interiorul haionului nu se pune o saiba lata care sa apese tabla pe o suprafata cat mai mare. Eu am montat cuie la multe masini de taxi, una singura mi s-a intors ca i s-a rupt tabla de la haion pe langa cui, am mutat cuiul pe partea dreapta si peste 2 saptamani reapare taxiul cu tabla rupta si pe partea dreapta. Se pare ca taxiul rulase cu portbagajul deschis (lasat jos dar nu inchis in incuietoare) astfel cuiul avand o solicitare mult mai mare a rupt tabla sau a doua concluzie e ca haionul respectiv are o tabla foarte slaba. Cert este ca montajul de cuie l-am facut identic pe multe masini (vreo 20) si nici una nu a prezentat ruperea tablei haionului.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca sunt primul de pe acest forum care si-a montat cuiul respectiv, si pana acuma s-a comportat f. bine, fara probleme, cazul mai sus mentionat cu ruperea tabeli este, cred, exceptia care confirma regula.
Dar intr-adevar am montat cuiul cu saibe mari pe spate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ROLFY |
![]()
|
eu cred ca sunt tare ghinionist....
si la mine a fost montata saiba aceea dar nu a contat prea mult. a iesit oricum. ata ete. se mai pote face ceva in cazul meu? este o gaura in hayon cat sa-ti intre un deget... astept sugestii. tks |
-------------------- |
|
Tudor B |
![]()
|
Poate ai umblat cu portbagajul deschis. Poti suda o saiba in gaura si montezi cuiul la loc sau il montezi pe partea cealalta (in dreapta incuietorii, se monteaza la fel) si dupa montaj sa muti mai jos incuietoarea (sarma in forma de U) astfel incat sa-ti stranga haionul mai tare pe cheder (daca il strangi va trebui apoi sa trantesti haionul ca sa se inchida dar acesta nu va mai avea asa joc), reglat distantierele in colturi astfel incat sa-ti calce pe tabla. Vezi daca incuietoarea (piesa in forma de U) este buna, adica ii scoti capacul si te uiti la dopurile acelea de plastic de la capetele sarmei in forma de U, daca acestea sunt roase trebuie sa inlocuiesti piesa U cu una noua (costa cred ca 150k lei).
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
razvan911 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
eu cum montez cuiul respectiv tanand cont ca mufele mele de la haion sunt tot pe suportul vekiului cui(am dsn din prima mie si asa erau astea)???????????????????????????????????????????????????????????
|
-------------------- Nu furati,guvernul nu suporta concurenta !!!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ai sistemul ala cu priza nu stiu daca e cazul sa mai pui cui. Din ce s - a mai scris pe forum e mai eficient ce ai tu decat cuiul Solentza.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai contact cu cuie nu prea ai decat doua solutii: fie il lasi asa, sistemul de inchidere fiind destul de lat si prinderea destul de sanatoiasa incat sa nu genereze jocuri laterale mari care sa duca la scartaieli enervante. Fie scoti contactele vechi si iti pui un mecanism de inchidere similar cu cel al DSN-urilor mai noi, caz in care va trebui sa tragi toate cablurile prin hayon. Asa o sa poti sa iti pui si cui dintr-ala.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
driver |
![]() ![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Pot sa vadu doar doua sfaturi (eu am vazut si hayon reglat fara cui de sol. si nu bate, ideea e sa fie cat mai strans pe cheder pentru asta mutati cuiul mai jos si inchideti hayonul prin apasare(atentie apasati inspre colturi cu doua maini, daca apsati la mijloc va deformati tabla!!!), iar sa eliminati "scartielile" puteti sa va ungeti chederul haionului cu putin ulei de mecanisme fine.
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai sa razi da sa sti ca nu esti primul care s-a gandit la chestia asta. Daca pui sistemul de prindere mai jos pe urma trebuie sa dai cu haionul ca un psihopat sa se inchida, in al 2-lea rand ala se slabeste si se duce iar in sus si in al 3-lea rand chederul ala se taseaza ca e de kk.
Eu mi-am montat cuiul de solenza la AMG si mi-a pus ala care mi l-a montat o piesa speciala A introdus-o acolo prin gaura aia patrata; ca sa se prinda nu a pus nici o saiba mare. Singura problema e ca acum daca nu se mai aude portbagajul se aud amortizoarele. |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
ciobanu petre |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 52 Joined: 8 November 02 From: Ploiesti ![]() |
Mai baieti unde ati ascuns pozele cu montarea cuiului de slz pe dsn?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
mmm....
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1315 crezi ca ajuta? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ciobanu petre |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 52 Joined: 8 November 02 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(klaus @ 1 Jun 2005, 10:16) Merci! Ajuta pe prieten de-al meu.Eu nu am timp sa stau cu el cand il monteaza. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
deka |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 June 05 ![]() |
sunt nou pe site si vreau sa va intreb daca scap de troncanit cu cuiul de solenza e adevarat ca in felul asta scap de o mare belea . ma innnebuneste de 2 si jumatate de cand am masina
![]() |
--------------------
dacia
supernova
- dj 13 szn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 19:34 |