O pasarela a cazut peste doua masini la Tancabesti, morti si raniti :(
![]() ![]() ![]() |
O pasarela a cazut peste doua masini la Tancabesti, morti si raniti :(
Vlad Georgescu |
![]() ![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ar trebui sa specifici ca acea pasarela a fost acrosata de un TIR, nu a cazut singura.
This post has been edited by xcss: 25 Jun 2008, 20:29 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
si daca te i-a radaru asta scri in declaratie? I-am dat tare sa nu cada pasarela pe mine..... s-ar putea sa ramai fara permis si atunci chiar nu are ce sa mai cada pe tine.... eventual un ghiveci de undeva de sus ca vei fi pieton 3 luni.... Oricum ... mi se pare ceva inedit sa cada pasarela.....doar in ROmania se poate.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Stimate BeciAcustic, cat ziceai ca ai luat la romana? Ai trecut?
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Trist....totusi sa nu ne pripim cu "acuzele" pana cand nu vom avea mai multe informatii disponibile.
Cateva detalii si aici. Numa' bine! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
probabil ca trebuiau sa puna si la astea niste cadre metalice,ceva solid oricum, cum sunt prin alte locuri ca masinile inalte sa se infiga intai in alea si dupa aia sa ajunga la pasarele...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
Bilanțul accidentului: două persoane au fost rănite, iar femeia de la volanul unei dintre mașini a decedat. Tragic!
![]() |
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Pasarelele de pe DN1 sunt o mare prostie dupa parerea mea. Prin tarile prin care am mai fost nu am vazut nici o pasarela de genul celora de la noi, in schimb erau multe pasaje subterane, care permiteau si trecerea bicicletelor, carucioarelor etc.
|
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
In cazul asta la noi probabil s-ar surpa carosabilul si ar cadea peste oamenii din pasajul subteran
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Bine ca nu era nimeni pe pasarela, daca ,sa zicem, in acel moment treceau sa zicem..., elevii unei scoli din zona, sau muncitori iesind din tura...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Aici insfarsit iti dau dreptate StefanT ... si e sa facem....sa ne mutam in KONGO?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
StefanT |
![]()
|
"Insfarsit"
![]() Nu stiu, mie imi place in Romania. E o tara mai aparte, dar oamenii din ea sunt unici ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
hai ma lasa-l, e in extaz ca a luat o dubla de 10 si nu mai e atent, macar raman io mai perspicace neavand dubla
![]() ![]() QUOTE te i-a radaru asta scri "te ia radaru asta scrii" multumit? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu am inteles ca a daramat-o una bucata basculanta cu bena ridicata. Nu se intampla rar sa plece dementii in modul asta dupa ce au varsat oaresce pietrisi pe undeva, dar nici in halu' asta, sa nu-ti dai seama ca n-ai loc sa treci...
Pacat de "femeia" care conducea masina. Avea 21 de ani, era de-o seama cu mine. Sa mor si eu dintr-o tampenie d-asta sigur nu mi-ar conveni. Intr-un final eu intreb daca acea pasarela chiar isi avea rostul. Adica chiar o foloseau oamenii la modul serios, sau era prea "greu" de folosit din lene, si oamenii treceau de fapt in mare parte tot pe sosea... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
iar a confundat Dorel butonul benei cu cantatoarea de manele, si pun pariu ca nici nu a auzit nimic...s-au mai vazut cazuri..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pe langa faptul ca, la tonajul masinii, n-avea voie sa circule pe DN1, soferul mai mergea si cu bena ridicata fara sa-si fi dat seama. Dar nici cu pasarela nu mi-e rusine. Din ce-am vazut la tv si din halul in care a zburat, pasarela aia era sprijinita pe stalpii de sustinere. Nu tu sudura, nu tu prindere. Pur si simplu era sustinuta de propria-i greutate.
Una peste alta, un copil nevinovat a fost luat cu sacul de acolo... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
HapleaSRL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 March 06 ![]() |
Poate nu a fost sudata cu un scop, sa culiseze la capete pentru a compensa dilatarea.
|
--------------------
-
-
- - Multumescu-ti Tie Doamne, am mancat si iar mi-e foame!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici un normativ nu impune protejarea pasarelelor la izbire laterala. Se pot monta insa portale limitatoare de gabarit, ca cele de la Petrom Baneasa
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
politia unde era?
|
--------------------
/
/
/
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu sub pasarela...unfortunately..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Eu nu-s inginer constructor, deci nu-mi pot da cu parerea despre ce trebuia facut. Un singur lucru stiu clar. Trebuia luat in calcul ca in orice clipa poate trece un taun care poate lua pasarela cu el. Ceea ce s-a si intamplat. Asta trebuia evitat, indiferent de metoda folosita. Vorba cuiva, ma intreb ce se intampla daca pe pasarela erau vreo 10-15 copii care se intorceau de la scoala. Oricum, o viata s-a stins in mod tragic si nedrept. Si prea devreme.
Pasarela trebuia protejata de astfel de specimene pe mana carora incap masini de zeci de tone si pe care le conduc cu bena ridicata, habar n-avand de asta. Nu cu mult timp in urma, o masina asemanatoare, condusa de un pusti de 20 de ani, s-a rasturnat in curba omorand doi oameni nevinovati. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
HapleaSRL |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau se pot face pasaje subterane, oricum sunt mai ieftine decat pasajele supraterane + limitatoarele de gabarit. Dar, deh, suntem in Romania, tara in care serviciile secrete vor sa tina totul sub control si se sperie de eventualii teroristi care pun bombe sub drum. Mai mult nu zic ca se inregistreaza...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
HapleaSRL |
![]()
|
Poate o sa fie asta un motiv pentru a mai cheltui niste bani, pe pasaje subterane. Si eu zic ca nu ar fi rau.
|
--------------------
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io-s curios cum se urca pe pasarela o baba cu caruciorul de butelii dupa ea. Cum traverseaza o mama cu caruciorul, un invalid in scaun cu rotile... E plin DN-ul de amarati d-astia care incearca sa traverseze prin mijlocul traficului.
Pasajele subterane reprezinta o solutie pentru acestia. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce crezi asta? Pasajele subterane au lifturi si/sau scari rulante?
|
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
QUOTE(HapleaSRL @ 26 Jun 2008, 07:19) Se pun astea inainte de pasarela la o anumita distanta si daca adoarme un nene d-asta cu bena ridicata, se loveste intai de aia si poate se trezeste. De parca alea sunt mai greu de dat jos. Pe DN1 la iesirea din Timisu de sus e una care a fost daramata de nenumarate ori. Noroc ca nu a cazut inca pe nimeni. |
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu au. Dar pot fi amenajate rampe speciale.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vijelie |
![]()
|
Pe terenul cui?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:55 |