Masina, caruta , copacul, Daca ati putea alege, ce alegeti?
![]() ![]() ![]() |
Masina, caruta , copacul, Daca ati putea alege, ce alegeti?
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai trebuia s-o alegi, sa nu ne mai obosesti cu topicuri d-astea tampite.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 28 Jun 2008, 14:14) ![]() ![]() Te-oi fi suparat eu, pe undeva?..... ![]() (L.E. Mentiune ![]() Am avut un prieten bun, o caruta trecea soseaua, a incercat sa evite, a sfirsit el si prietena lui intr-un stilp, el pe loc , ea la spital. Masina Ford Scorpio,in afara localitatii, se spune ca avea 120km/ora. Ce naiba ti se pare tampit la topicul asta? This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 17:17 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pai pana la urma ... ai evitat tu caruta sau a intrat prietenul si a murit ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Hei , eu am patit-o acum doua zile , prietenul a murit acum 11 ani.
Sunt doua intimplari diferite. Am vazut ca aici pe forum se mai pune in carca prietenilor, nepotilor,etc ,da eu nu practic acest sport. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 28 Jun 2008, 14:22) Simplul fapt ca ai ajuns in situatia aia si ca ti-ai pus problema ce sa lovesti. Mai ales ca ai iesit basma curata fara sa lovesti ceva. D-aia se intampla accidente, ca se iau decizii proaste. Cum sa-ti pui problema sa lovesti ceva? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cred ca mai exista o varianta .. sa pui frana si IN CEL MAI RAU CAZ sa iesi putin in decor ( o iei prin dreapta carutei , ca ala banuiesc ca mergea pe mijloc.... daca ala nu mergea pe mijloc si mergea pe margine tu o luai pe mijloc si ala de pe contrasens se dadea pe margine )
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Problemele ti le pui dupa, ca atunci nu mai ai timp. Te scot din rahat experienta, talentul, vocatia, inspiratia, reflexele dobandite-n timp... Daca nu le ai, vine popa la poarta si te lauda.
![]() Unu' cu experienta, sa zicem, franeaza cat este posibil, apoi lasa masina libera si evita obstacolul prin stanga sau prin dreapta. Unu fara experienta se infige-n frana si-n obstacolul din fata. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Banuiesc ca ideea este deranjanta, daca as putea evita, as evita, da uneori nu ai alta cale decit sa iesi in decor. E bine, eu, daca sunt copaci, nu ies in decor, pentru ca sansele de supravietuire sunt mai mari. Da, posibil sa sariti pe mine, ca am ginduri criminale, bla, bla. Ginduri criminale are ala cu caruta ca nu si-o semnalizeaza, ca iese pe sosea fara sa aiba, macar pic, habar de regulile de pe sosea, de pericolele la care se expune si expune conducatorii auto. Cred ca se numeste, legitima aparare, la mine.
This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 17:21 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Cum ziceti voi ....da sa va feriti sa iesiti cu caruta (nesemnalizata) in calea mea.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 14:02 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Da' o schema se poate?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Caruta era roz?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
E topicul tampit, da ce ziceti de o tampenie de combina,care in timp ce cotea(nu are semnalizatoare) era sa-mi ia stalpul stinga fata(de la coviltir) , daca nu evitam? Se intampla aproape noaptea.
Combina(cred ca toate) in timp ce coteste, ocupa si o parte din sensul contrar, unde venem eu. ![]() QUOTE(liviu2004 @ 28 Jun 2008, 15:21) Vorba unuia.....era KK-nie. Ma da voi astia(stiti voi care), umblati in haita? Ca prea ati navalit si ati disparut in acelasi timp. This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 14:54 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 28 Jun 2008, 15:33) E topicul tampit, da ce ziceti de o tampenie de combina,care in timp ce cotea(nu are semnalizatoare) era sa-mi ia stalpul stinga fata(de la coviltir) , daca nu evitam? Se intampla aproape noaptea. Combina(cred ca toate) in timp ce coteste, ocupa si o parte din sensul contrar, unde venem eu. ![]() Vorba unuia.....era KK-nie. Ma da voi astia(stiti voi care), umblati in haita? Ca prea ati navalit si ati disparut in acelasi timp. Unde locuiesti de ai carute si combine pe drum ? ![]() L.E. : era combina audio ? Ce marca ? Cati W ? This post has been edited by cosmin_2300: 28 Jun 2008, 14:56 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 28 Jun 2008, 15:55) In Chilia. ![]() Nu prea iesi din Bucuresti . De campanie ai auzit numai de aia a lu' Napoleon? Nu? L.E. M-am lamurit, la ora editarii, cand alimentezi, pui benzina de 10 lei, normal ca nu prea iesi. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 29 Jun 2008, 08:46 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ba ies din Bucuresti ... dar n-am avut patanii chiar asa cum le descrii tu !
Am intalnit si eu combine agricole ... dar soferul , cand m-a vazut a iesit de pe partea carosabila sa pot sa trec ... am intalnit carute .. dar daca nu aveau triunghi reflectorizant ( sau nr de imnatriculare ) aveau cel putin o luminita aprinsa ... Am ramas ( si sunt in continuare ) surprins de faptul ca desi spui ca ai mers cu 120 km/h in curba ... tot ala cu caruta e vinovat ... dar dupaia era un prieten care a murit acum 11 ani ... dar pana la urma erai si tu si el ... si pana la urma tu erai pe jos ![]() 28 Jun 2008, 16:04: QUOTE(logan1.5dci @ 28 Jun 2008, 15:59) Si de a lu' Be(hehe)cali ! Nu mai fa pe desteptul ca ai dat-o in bara ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 28 Jun 2008, 15:04 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 28 Jun 2008, 14:37) Hei , eu am patit-o acum doua zile , prietenul a murit acum 11 ani. Sunt doua intimplari diferite. Am vazut ca aici pe forum se mai pune in carca prietenilor, nepotilor,etc ,da eu nu practic acest sport. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 15:18 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Bine , pa
![]() ![]() 28 Jun 2008, 16:18: A ... si ca sa raspund la primul post ... as prefera sa ies eu de pe sosea ( daca alta varianta chiar nu exista ) . N-as putea sa traiesc gandindu-ma ca am omorat x oameni ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 28 Jun 2008, 15:18 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Pa
![]() QUOTE(cosmin_2300 @ 28 Jun 2008, 16:10) Bine , pa ![]() ![]() <span class='edit'>28 Jun 2008, 16:18:</span> A ... si ca sa raspund la primul post ... as prefera sa ies eu de pe sosea ( daca alta varianta chiar nu exista ) . N-as putea sa traiesc gandindu-ma ca am omorat x oameni ![]() Cum vrei tu . Doar nu fi suparat. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 15:24 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ti se pare tie ca sunt suparat ?!
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Ce emoticoane dai din tine! |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Cum nu esti suparat, inca?
![]() Imi cer scuze de off-topic, parca mi s-a parut intrebare, trebuia sa raspund. This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 17:44 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Tie ti s-a stricat AC-ul? Tu deschizi topic la cafenea si tot tu-ti ceri scuze de offtopic?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Deci, la Cafenea trebuie sa o tinem numai in off-topic ?
![]() "Singura sectiune unde se accepta discutii off-topic (in limita bunului simt) este sectiunea Cafenea." Acum depinde cit de lung e bunul simt al fiecaruia. This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 17:44 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:51 |