S-a retras Teodor Stolojan
![]() ![]() ![]() |
S-a retras Teodor Stolojan
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Bineeeee draga Stolo! In locul lui n-as mai scoate capul la lumina zilei dupa asta...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Super tare!
Incepe spectacolul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
le dati prea multa importanta si tocmai d'asta fac show. In Romania pana'i fraieru' sa-i urmareasca astia o sa faca show.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Sa stii ca incepe...
Sunt curios ce motive a avut sa faca asa ceva? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
'aide capu' meu... asta-i mai prost decat prevede legea...
Intai renunta sa fie presedinte (de fapt n-ajungea, ca-l batea rau Nastase), acum nu vrea nici premier... Du-te frate si te-mpusca, nu mai face valva degeaba... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE Am luat hotărârea să depun mandatul de prim-ministru desemnat la președintele României", a declarat astăzi Theodor Stolojan. El a precizat că Traian Băsescu va decide cine este cel mai potrivit să fie premier în locul său. "Cei doi președinți care au semnat Parteneriatul pentru România trebuie să își asume realizarea acestui parteneriat prin cele mai importante funcții în stat, cea ce premier și cea de președinte al Senatului", a declarat Stolojan. "Doresc ca prin acest gest al meu să dau o speranță generației tinere de politicieni care să intre în politică la nivelurile de vârf", a conchis liderul democrat-liberal. Săptămâna trecută, președintele Traian Băsescu l-a desemnat candidat pentru funcția de prim-ministru pe Theodor Stolojan. Sa nu mori? This post has been edited by Victoras2001: 15 Dec 2008, 12:16 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
xcss |
![]()
|
De ras poate...
|
--------------------
-
-
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Iar plange Base
Aveam impresie mai buna de Stolo,acum m-am lamurit,fitze de fata mare... This post has been edited by D-FENS: 15 Dec 2008, 12:19 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
draga stolo....du-te-n p... mea
acu' o sa iasa baselu cu ochiu-n lacrimi si-o sa spuna ca PSD l-a matrasit pe bietul stolo. si asta la ordinul lui patriciu, care e in spatele tuturor relelor din tara asta. deci, draga stolo, ma repet, du-te-n plm si ia-l si pa basel cu tine. mascaricii pamantului. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
La 12.30 face Basescu o declaratie de presa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
... si depune o lacrima
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
PE ce program?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
realitatea TV
sau Realitatea.net This post has been edited by Victoras2001: 15 Dec 2008, 12:28 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Frateeeee...cat circ frateeee...
Si eu afirm ...da-te-n p... mea "draga stolo"...de circ avem noi nevoie fmm ..... Prin faza asta in ochii mei a scazut enorm PD-L -ul.... Macar comunistii astia de la PSD macar stiu una si buna...vor sa fure (sa "guverneze") si se tin tare ...Plus de asta au reusit ceva ce nu s-a intamplat de la revolutie incoace...a eliminat udmr-ul, adica pretentiile unui "partid" cu 6% ... This post has been edited by dantes: 15 Dec 2008, 12:37 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Asta-i bolnav iar,are matreata.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Bocănilă premier (neoficial).
![]() Io continui sa sper ca-i ofera lui Udrea ... pozitia. ![]() This post has been edited by raqzvan: 15 Dec 2008, 12:40 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
D-FENS |
![]()
|
Udrea premier,nu m-ar mira...Cred ca a "muncit" pt postul asta.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu prea e de valuri.
Abia astept sa vad ce declara Basescu. Sa nu uitam precizarea lui de acum cateva zile: "este un mandat de patru ani". Acum riscam sa intram in Cartea Recordurilor. Se pare ca a amanat declaratia pentru ora 14.00 Cica a semnat Basescu decretul de punere in functie al lui Boc. This post has been edited by Victoras2001: 15 Dec 2008, 12:48 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
xcss |
![]()
|
Wow. Daca e asa, mergem din bine in mai bine.
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
caporalu' o fi in Nirvana...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Toate ca toate, dar Boc prim ministru?
![]() Ma mut la bulgari pana la urma, nu se mai poate... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mircea Geoana s-a dus la Palatul Cotroceni pentru discutii in vederea desemnarii Primului Ministru.
Acum inteleg de ce s-a amanat declaratia. N-avea voie Basescu sa numeasca Primul Ministru fara a se consulta in prealabil cu partidele. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE Președintele Traian Băsescu a semnat decretul prin care Emil Boc este desemnat premier, după ce Theodor Stolojan a renunțat la această funcție, portivit unor surse PD-L. Stirea e de pe NewsIn. Din pacate n-am cont acolo si n-o pot citi pe toata. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
D-FENS |
![]()
|
De abia astept "Animat Planet Show"
![]() |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cassius_clay |
![]()
|
![]() Diesel power Group: Members Posts: 150 Joined: 6 November 07 From: Buzau ![]() |
Draga Stolo ... eu unul m-am dus la vot sa nu "guverneze" din nou PCR-ul....aaaaaa FSN-ul....aaaaaa pardon...PDSR .... ba nu...PSD...of...m-am pierdut...
Daca asta a fost motivul retragerii atunci...bravo lui! |
--------------------
Renault
Megane
Authentique 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:06 |