MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
![]() ![]() ![]() |
MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
ALO 30 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- BN 30 ALO
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
A mea cred ca e cea mai nemodificata de pe aici.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mai exista un topic Prezentati solenzele voastre,de ce nu cautati ?
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
lasa ca le mai vedem odata
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Pai daca tot ati deschis acest topic ,desi exista un topic cu prezentarea Solenzelor ,atunci sa fie unul cu propuneri si asfel se va gasi miss-ul.
Eu o propun pe cea al lui @ramsen. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
ALO 30 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Image002.jpg ( Size: 227.22k ) Number of downloads: 3924 Image003.jpg ( Size: 228.88k ) Number of downloads: 4351 Image009.jpg ( Size: 49.66k ) Number of downloads: 4198 Image001.jpg ( Size: 256.75k ) Number of downloads: 4165 Image007.jpg ( Size: 66.1k ) Number of downloads: 4174 Image004.jpg ( Size: 92.25k ) Number of downloads: 2033 Image005.jpg ( Size: 82.48k ) Number of downloads: 1767 Image006.jpg ( Size: 82.07k ) Number of downloads: 1594 Image008.jpg ( Size: 62.73k ) Number of downloads: 1626 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- BN 30 ALO
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
multumesc pentru propunere romanvs.
acum sint obligat sa prezint poze cu masina.... SOLENZA Clima 1.4MPI Attached thumbnail(s) DSC00745.JPG ( Size: 46.25k ) Number of downloads: 1984 DSC00747.JPG ( Size: 133.81k ) Number of downloads: 1976 DSC00767.JPG ( Size: 141.02k ) Number of downloads: 2158 DSC00779.JPG ( Size: 52.67k ) Number of downloads: 2141 DSC00954.JPG ( Size: 277.69k ) Number of downloads: 2014 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
mai bine alegeai useri cu solenze modificate, din topicul "prezentati.....", si apoi faceai un poll, si asa era cel mai simplu de votat un miss.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
aici este vorba domnuleslider2 despre un concurs MISS SOLENZA ,asa ca te rugam daca nu esti proprietar de SLZ sa ne lasi.iti multumesc
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
dar eu doar am dat o sugestie ca sa va usurez munca, nu am zis nimic de rau. si nu cred ca cei ce nu poseda solenza nu au dreptul sa voteze si ei?? ceea ce am zis eu era mai bine pt a se putea vota mult mai usor. cel care a creat acest topic, selecta solenzele din topicul cu "prezentati...", pune poze aici, si cine intra o vota pe cea care-i placea lui cel mai mult. de fapt cred ca cel mai obiectiv ar fi sa voteze cei care nu au solenze, pt ca fiecare crede despre masina lui ca este cea mai buna, cea mai frumoasa
si eu as vota o solenza, dar din pacate userul detinator a vandut, chiar eu vroiam sa o cumpar, dar uite ca n-am facut-o. pt cei care stiu topicul cu "prezentati..." este vorba de solenza lui sonycu. de asemenea solenza lui makar, brambus, boompunk si altele. poze: http://www.daciaclub.ro/Prezentati-solenze...re-t107390.html - postul 17 http://www.daciaclub.ro/Prezentati-solenze...07390-s120.html - postul 128 http://www.daciaclub.ro/Prezentati-solenze...07390-s360.html - postul 375 http://www.daciaclub.ro/Prezentati-solenze...07390-s390.html - postul 419 Attached thumbnail(s) normal_1_009.jpg ( Size: 31.81k ) Number of downloads: 2592 normal_1_007.jpg ( Size: 31.93k ) Number of downloads: 2594 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
@slider 2 are dreptate ,poate cineva sa faca asa ceva.
Sa se puna Solenze din topicul de prezentare si sa voteze cine vrea(ceva in genul chestionarelor). Este mult de munca,dar cred ca se poate face. Astept... ![]() ![]() This post has been edited by romanvs: 3 Jan 2009, 19:05 |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
buna idee cu miss solenza 2009
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
ramsen |
![]()
|
Si eu sint de acord cu tine slider2... dar hai sa ne gindim citi useri care nu sint proprietari de SLZ intra pe site si ne voteaza masinile???eu zic ca nici unul,asa ca tot noi ne votam intre noi si ceilalti bravo lor si le multumim.
Eu in locul tau ALO30 as pune o regula ca cei care isi posteaza poze cu masina lor sa nu puna mai mult de 5-10 poze si toate pozele sa prezinte exteriorul masini ,nu interiorul sau motorul , pe noi asta ne intereseaza cind votam la MISS,exteriorul cit mai placut ,mai tunat etc...si inca o regula pe care o consider de baza in concurs ca cel care posteaza poze cu SLZ sa fie proprietar de masina. BAFTA celor care intra in concurs AAA...si inca ceva era sa plec si sa uit...rog pe cei care voteaza masina SOLENZA care le place sa o faca cu litere mari ( VOTEZ masina X ) ca cel care tine evidenta sa ii fie usor de observat. BAFTA |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
slider2 |
![]()
|
eu unul as vrea sa votez, si mi-am exprimat aleasa, solenza lui sonycu, dar aceasta nu mai este, a fost vanduta. deci eu ca sa votez cu cineva, trebuie sa iau tot topicul "prezentati...", sa ma uit cand au postat ultima oara, ca sa imi dau seama daca mai au sau nu masina, si apoi sa imi exprim alegerea. asta e motivul pt care eu propusesem sa se faca tip poll, si cu poze. momentan nu am chiar asa mult timp, ca ma angajam sa il fac eu.
This post has been edited by slider2: 3 Jan 2009, 20:05 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
pai si cum ne vom da seama cate voturi vor avea concurentii
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
ALO 30 |
![]()
|
Regulile sunt simple
-voteaza oricine ca e democratie -maxim 10 poze exterior interior -de numarat le numar eu voturile la sfarsit de an ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- BN 30 ALO
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pun si eu poze dar acum nu pot ca nu am pus eleronu si pragurile(am doar prelungiri
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
e prea rosie alo...
![]() ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(ALO 30 @ 3 Jan 2009, 20:40) Regulile sunt simple -voteaza oricine ca e democratie -maxim 10 poze exterior interior -de numarat le numar eu voturile la sfarsit de an ![]() de ce tu? Attached thumbnail(s) B.33.SAC_3.JPG ( Size: 41.29k ) Number of downloads: 2626 PC310131.JPG ( Size: 701.18k ) Number of downloads: 2032 PA280006.JPG ( Size: 675.98k ) Number of downloads: 2238 B.33.SAC_4.JPG ( Size: 674.65k ) Number of downloads: 2295 X8fQ1J253703_02.jpg ( Size: 41.68k ) Number of downloads: 1977 DSC05688.JPG ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 1820 BoRd.gif ( Size: 4.59k ) Number of downloads: 1941 PA280006.JPG ( Size: 675.98k ) Number of downloads: 2026 PA280011.JPG ( Size: 676.41k ) Number of downloads: 1825 Attached image(s) |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
abc |
![]()
|
romanvs,brambus si nec ?
![]() ![]() pe Sac poti sa il depasesti doar prin stanga ![]() ![]() This post has been edited by abc: 4 Jan 2009, 11:17 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
83_MMD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 7 June 08 ![]() |
salut baieti!!
Va urez tuturor pasionatilor de masini un calduros LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE !!!!!!!!!!!! ![]() Sa fim mai buni si sa avem multa grija de masinutzele noastre. ![]() Ma bucura aceasta initiativa "masina anului" si vreau sa ma alatur si eu impreuna cu MMD-ica mea. Urez succes tuturor participantilor si cea mai frumosa asa castige!!!!!!!! This post has been edited by 83_MMD: 4 Jan 2009, 12:33 Attached thumbnail(s) IMG_2602.jpg ( Size: 772.88k ) Number of downloads: 2118 m.jpg ( Size: 747.59k ) Number of downloads: 1731 MMD.jpg ( Size: 887.08k ) Number of downloads: 1625 modif_4.jpg ( Size: 135.4k ) Number of downloads: 1744 PAINT_1.......etrdf.jpg ( Size: 548.6k ) Number of downloads: 1570 PAINT_3.JPG ( Size: 84.47k ) Number of downloads: 1487 PAINT_6........jpg ( Size: 86.05k ) Number of downloads: 1286 photo.jpg ( Size: 548.68k ) Number of downloads: 1655 photos.jpg ( Size: 444.5k ) Number of downloads: 1793 sdfsdfsddd.JPG ( Size: 106.56k ) Number of downloads: 2238 sfdsfsafsdf.jpg ( Size: 580.15k ) Number of downloads: 2150 |
--------------------
dacia
solenza
2005 < dacia solenza...... masina care "merita mai mult"....... >
|
|
ramsen |
![]()
|
daaaa....
VOTEZ pe 83_MMD |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
83_MMD |
![]()
|
am uitat sa mentionez ceva date despre masina .. scuze...
![]() DACIA SOLENZA 1.4 MPI - anul fabricatiei 2005 - KM 75.000 - masina are instalatie gaz lichefiat EURO 3 omologat montat la cateva luni dupa iesirea de pe poarta fabrici a masini, tot de cei de la DACIA. - cul originala albastru dar masina a fost revopsita in nuanta albastru perla cu usor efect cameleon. - interior : bord+ consola, stalpi, satoze usi, tot ce era gri in masina sa vopsit in cul negru sidefat ( inainte de vopsire s-a aplicat un strat destul de gros de PRIMER pt o aderenta a vopselei f buna apoi sa dat un strat de lac ); - remochetare a podelei masini in nuanta gri f inchis spre negru. - alarma+ inchidere centralizata; - geamuri ionizare luneta+ spate 100% iar pe fata am 40% cu OMOLOGARE R.A.R - geamuri electrice fata; - volan sport; - cotiera; - toba sport finala ( diamatru mare); - jenti + ANVELOPE 185/60/13 noi, luate odata cu jentile pe 13 - garda la sol mai joasa, datorita cauciucurilor in special dar in primavara ma gandesc la o suspensie coborata.( arcuri sport , merg cele de clio , asa am auzit , mai ma informez.. ![]() - eleron; - filtru sport KN ( NEMONTAT INCA); - buza fata aplicata sub spoiler, praguri , prelungire sparte - in curand spoiler modificat spate ....... de pe un golf 4 - grila modificata + pleoape; - AMORTIZOARE MONROE 4 BUCATI MONTATE IN TOAMNA; - proiectoare cu stroboscoape incorporate; - faruri PHILIPS BLUE VISION - portbagaj mochetat ; - Cd- player SONY CU MP3; - BOXE fata sony xplod incorporate in locasul din fabrica al usi, diametru 10; - boxe spate xplod ovale ; - AMPLIFICATOR BLAUPUNKT GT 280 , PUTERE 425 W - SUBWOOFER BLAUPUNKT CUTIE - iluminare cu led albastru interior portbagaj dupa frecventa subwoofer-ului. cam asta e ..... daca am uitat ceva voi reveni pe parcurs.. ![]() 4 Jan 2009, 13:45: IULIKK nu stiu de ce dar nu iti pot da un replay la PM, asa ca iti scriu aici: am dat jos proiectoarele de solenza si am cumparat altele si apoi am demontat partea din spate a proiectorului , i-am scos becul dupa aceia am montat un set de stroboscoape ( cumparate de la o firma specializata am gasit-o pe net si am facut comanda de pe site-ul lor). M-am chinuit putin pt ca aceste proiectioare de solenza dar si cele de logan sunt capsate si sunt f greu de decapsat, dar in cele din urma am reusit si cu ceva inovatie le-am lipit la loc cu silicon si cu ajutorul unor surubele pe care le are in partea din spate a proiectorului le-am prins de spoiler. Nu mai stiu acum cum se numeste firma dar ma interesez ..... sau daca esti interesat cauta si sigur vei gasi.... bafta This post has been edited by 83_MMD: 4 Jan 2009, 13:45 Attached thumbnail(s) DSC02577ghjgjj.JPG ( Size: 99.9k ) Number of downloads: 2147 |
--------------------
dacia
solenza
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
chiar daca nu am solenza..votez cu 83_MMD..am vazuto si e superba masina..bravo pentru munca pe care ai depuso in schimbarea look-ului solenzei tale...multi km fara probleme tuturor!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(83_MMD @ 4 Jan 2009, 13:18) am uitat sa mentionez ceva date despre masina .. scuze... ![]() DACIA SOLENZA 1.4 MPI - anul fabricatiei 2005 - KM 75.000 - masina are instalatie gaz lichefiat EURO 3 omologat montat la cateva luni dupa iesirea de pe poarta fabrici a masini, tot de cei de la DACIA. - cul originala albastru dar masina a fost revopsita in nuanta albastru perla cu usor efect cameleon. - interior : bord+ consola, stalpi, satoze usi, tot ce era gri in masina sa vopsit in cul negru sidefat ( inainte de vopsire s-a aplicat un strat destul de gros de PRIMER pt o aderenta a vopselei f buna apoi sa dat un strat de lac ); - remochetare a podelei masini in nuanta gri f inchis spre negru. - alarma+ inchidere centralizata; - geamuri ionizare luneta+ spate 100% iar pe fata am 40% cu OMOLOGARE R.A.R - geamuri electrice fata; - volan sport; - cotiera; - toba sport finala ( diamatru mare); - jenti + ANVELOPE 185/60/13 noi, luate odata cu jentile pe 13 - garda la sol mai joasa, datorita cauciucurilor in special dar in primavara ma gandesc la o suspensie coborata.( arcuri sport , merg cele de clio , asa am auzit , mai ma informez.. ![]() - eleron; - filtru sport KN ( NEMONTAT INCA); - buza fata aplicata sub spoiler, praguri , prelungire sparte - in curand spoiler modificat spate ....... de pe un golf 4 - grila modificata + pleoape; - AMORTIZOARE MONROE 4 BUCATI MONTATE IN TOAMNA; - proiectoare cu stroboscoape incorporate; - faruri PHILIPS BLUE VISION - portbagaj mochetat ; - Cd- player SONY CU MP3; - BOXE fata sony xplod incorporate in locasul din fabrica al usi, diametru 10; - boxe spate xplod ovale ; - AMPLIFICATOR BLAUPUNKT GT 280 , PUTERE 425 W - SUBWOOFER BLAUPUNKT CUTIE - iluminare cu led albastru interior portbagaj dupa frecventa subwoofer-ului. cam asta e ..... daca am uitat ceva voi reveni pe parcurs.. ![]() <span class='edit'>4 Jan 2009, 13:45:</span> IULIKK nu stiu de ce dar nu iti pot da un replay la PM, asa ca iti scriu aici: am dat jos proiectoarele de solenza si am cumparat altele si apoi am demontat partea din spate a proiectorului , i-am scos becul dupa aceia am montat un set de stroboscoape ( cumparate de la o firma specializata am gasit-o pe net si am facut comanda de pe site-ul lor). M-am chinuit putin pt ca aceste proiectioare de solenza dar si cele de logan sunt capsate si sunt f greu de decapsat, dar in cele din urma am reusit si cu ceva inovatie le-am lipit la loc cu silicon si cu ajutorul unor surubele pe care le are in partea din spate a proiectorului le-am prins de spoiler. Nu mai stiu acum cum se numeste firma dar ma interesez ..... sau daca esti interesat cauta si sigur vei gasi.... bafta VOTEZ 83-MMD ![]() off:de cat timp ai inceput sa o modifici? cat te-a costat vopseaua? |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
83_MMD |
![]()
|
De aproape 1 an am inceput sa ii schimb infatisarea radical.
Cel mai important lucru a fost vopseaua. Revopsirea masini sa facut la vopsitoria din cadrul" DACIA SERVICE "din braila, vopsitorul fiind un tip meserias cu experienta in vopsitorie. Vopseaua a costat multttt. dar a meritat. Ulterior am mai vopsit pe la ea diverse componente minore( grila, pleoape, bandou plastic deasupra nr de inmatriculare spate) dar in mare vopseaua este impecabila. Treb sa ii mai vopsesc manerele de la usi dar sa vina o vreme mai buna afara ca treb sa dau jos satozele usilor. pun si o poza cu bordu dupa ce l-am vopsit ....il aveam imprastiat prin toata sufrageria ![]() This post has been edited by 83_MMD: 4 Jan 2009, 17:03 Attached thumbnail(s) picture02.jpg ( Size: 71.97k ) Number of downloads: 2574 |
--------------------
dacia
solenza
|
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
cred ca e cea mai frumoasa masina ta 83_MMD
votez...:0 4 Jan 2009, 18:26: se vede cine munceste la creatia lui. bafta This post has been edited by ursu_83: 4 Jan 2009, 18:26 |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
ALO 30 |
![]()
|
Pana acum cele care par sa fie din punctul meu de vedere over all sunt B 08 FOX SI B 04 AXX...cel putin astea imi plac mie...mai era intr-un topic unu cu o solenza gri metal,avea ceva stickere apoi le-a dat jos,era belea rau si Solenza lui
4 Jan 2009, 23:24: Stai ca l-am dibuit HD 07 RRR...meserieee... ![]() This post has been edited by ALO 30: 4 Jan 2009, 22:24 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- BN 30 ALO
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand va spun si eu un calduros La Multi Ani (acum m-am intors din tara).
Si referitor la Miss e greu de ales intre MMD;RRR;FOX,si aia portocalie care de altfel am vazut-o in oras si am ramas "paf"....(ah si a mea ![]() Cred ca am sa votez pt FOX....cu toate ca e foarte grea alegerea intre cele de mai sus......... |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
ALO 30 |
![]()
|
83_MMD ,ce dimensiuni si ce firma sunt jantele?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- BN 30 ALO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:06 |