MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
![]() ![]() ![]() |
MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
abc |
![]()
|
||
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
scala
2003
|
|||
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(abc @ 7 Jan 2009, 18:49) sac vezi ca nu merge poza... eu asa vrea sa imi pun ceasuri de logan pe ea .laureat ambition nu conteaza..da sa ii schimb culorile la leduri ...as vrea sa le fac albe si acele sa fie ori rosii sau albastre ... ![]() da a lui sac mi-au placut de la inceput dar eu il vreau albastru si acele albe ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
mie unul imi plac mai mult ceasurile albe de pe prestige, dar daca schimbi culoarea ledurilor vor exista anumite momente cand nu vor fi foare lizibile. ma refer la perioada din zi cand nu este suficient de intuneric, dar nici suficient de lumina, aprinz pozitiile/ faza scurta, dar instrumentarul de bord nu prea se vede cum trebuie. asta se intampla mai ales in cazul in care pui leduri albe sau albastru mai deschis.
si modelul de pe ambiance este frumos datorita preluarii inelelor cromate de la cele de prestige, la aceastea nu cred sa existe probleme cu lizibilitatea, fundalul negru oferind contrastul necesar. dupa mine este o investitie la 2 capete, si utila datorita computerului de bord, dar si estetica, ceasurile originale de solenza sunt aiurea rau. fundalul foarte neinspirat, iar forma turometrului e de asemenea cam aiurea, asta din punctul meu de vedere. trebuie sa precizez ca nu imi place acest model de turometru, cu suprafata foarte mica, poate sa fie el si de ferrari (ca si ei au tot cam la fel). oricum va puneti, daca ceasurile nu au zona rosie arata cam aiurea. This post has been edited by slider2: 7 Jan 2009, 21:40 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Asa sunt ale mele aprinse...
Attached thumbnail(s) BoRd.gif ( Size: 4.59k ) Number of downloads: 1712 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu ma ma refeream la dysplayul ala sa il fac sa fie alb ..
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
eu le am de prestige cu acele rosii pe fundal alb.
se vad misto si ziua si noaptea. (mai ales noaptea). |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
abc |
![]()
|
au vreo imbunatatire ceva cerle de prestige ? in comparatie cu laureat sau ambition ...ca banuiesc ca poti sa iti iei serigrafie (sper ca am scris bine,daca nu scuze) si ace si le montezi de exemplu pe laureat si nu ies la fel ?
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
difera pe langa fundal si turometrul, are cifrele mai mari, si este de forma 2 x 1000 rpm, fata de ambiance care sunt 20 x 100 rpm. vezi ca la logan phII cele de laureat sunt identice cu cele de prestige, variind doar zona rosie a turometrului in functie de motorizare. cele de pe phI (laureat, ambitiona) nu au inel nichelat in jurul turometrului si vitezometrului, ci au o margine de plastic gri, cam grosolana as zice eu. iti recomand de phII, sunt ceva mai estetice, iar datorita culorii masinii tale iti recomand de prestige.
mikemaniack si iluminarea tot alba este?? sunt lizibile chiar in situatia pe care am descris-o eu mai sus?? |
--------------------
symboala
neagra
|
|
abc |
![]()
|
slider pei si daca ii pun serigrafiile de la prestige ?
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
slider2 |
![]()
|
s-ar putea sa difere versiunile, sau codurile (nush sigur cum se numesc). cei care sunt specializati in astfel de operatiuni (gen userul dsign) iti pot spune exact, daca in afara de serigrafie si ace difera si altceva.
legat de schimbarea serigrafiei intereseaza-te exact cat te costa unele de ambiance, cat costa unele de laureat/prestige si cat te-ar costa serigrafia plus manopera. e posibil sa fie mai avantajos sa iei direct de laureat de 1.4 si doar sa-i schimbi iluminarea. cele direct de pe prestige au zona rosie facuta pt motorul de 1.6 16v, deci tu sa-ti cauti laureat de 1.4. eventual daca iei de 1.6 16v, se pot opera modificari pt a corecta zona rosie, dar mai bine sa le iei direct. citeste si topicul legat de modificari bord de la sectiunea logan ca sa te hotarasti cine sa ti le faca. dupa mine e bine sa te duci cu masina la persoana in cauza sa ti le faca el. avand deja o experienta va lucra mult mai bine, mai usor, decat daca ti-ai lua un kit diy (adica tipul doar ti le modifica sa mearga pe solenza, dar le montezi tu). legat de persoana care sa ti le faca ti-as face o recomandare, dar pe pm ca aici nu am voie. This post has been edited by slider2: 8 Jan 2009, 16:28 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Banu1974 |
![]()
|
s-a dus la vale...parca era vb. de altceva...
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
abc |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 8 Jan 2009, 16:27) s-ar putea sa difere versiunile, sau codurile (nush sigur cum se numesc). cei care sunt specializati in astfel de operatiuni (gen userul dsign) iti pot spune exact, daca in afara de serigrafie si ace difera si altceva. legat de schimbarea serigrafiei intereseaza-te exact cat te costa unele de ambiance, cat costa unele de laureat/prestige si cat te-ar costa serigrafia plus manopera. e posibil sa fie mai avantajos sa iei direct de laureat de 1.4 si doar sa-i schimbi iluminarea. cele direct de pe prestige au zona rosie facuta pt motorul de 1.6 16v, deci tu sa-ti cauti laureat de 1.4. eventual daca iei de 1.6 16v, se pot opera modificari pt a corecta zona rosie, dar mai bine sa le iei direct. citeste si topicul legat de modificari bord de la sectiunea logan ca sa te hotarasti cine sa ti le faca. dupa mine e bine sa te duci cu masina la persoana in cauza sa ti le faca el. avand deja o experienta va lucra mult mai bine, mai usor, decat daca ti-ai lua un kit diy (adica tipul doar ti le modifica sa mearga pe solenza, dar le montezi tu). legat de persoana care sa ti le faca ti-as face o recomandare, dar pe pm ca aici nu am voie. pei stiu pe fiber care sta in dr taberei ... ![]() si alea de laureat/ambition ii schimb culoarea aia la dysplay arata bestial ...am vazut in topicul facut de klaus ...si cu acele rosii ...plus culoarea alba noaptea iese un contrast destul de frumos si nici nu te deranjeaza la ochi ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 7 Jan 2009, 22:30) Pai vorbeste cu el,free_fiber are nick_ul aici pe forum,te poate ajuta si se pricepe. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
abc |
![]()
|
opa
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
abc |
![]()
|
omule stiu si eu topicul ala
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
vlpvlp06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 16 March 08 From: Slobozia ![]() |
Ceasuri cu cuc stie sa faca cineva?
![]() |
--------------------
ex:dacia solenza/
volvo for life!!!/
T-5 power Magazin de piese auto on-line.
http://vlpauto.ro/ |
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(abc @ 8 Jan 2009, 22:43) omule stiu si eu topicul ala ![]() incercarea moarte nare... pai si ce vrei sa schimbi??displayu si cifrele sunt acelasi lucru(adica aceasi operatiune) |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
abc |
![]()
|
in afara de faptul ca difera serigrafiile de prestige cred ca au aceeasi baza ,sa zic asa,si cum a zis si slider poate niste coduri ceva...eu am zis ca vreau sa ii schimb culoarea la ledurile de la display ul ala ..ca sa numai fie portocaliu sa fie alb ..si acele ori albastre sau nu stiu un verde ceva ..si cifrele daca se poate un albastru ...
edit uite cum a facut klaus final.jpg e prea frumos pe bune This post has been edited by abc: 9 Jan 2009, 22:53 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Topicul erea cu Miss Solenza 2009,parca...
![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
slider2 |
![]()
|
a fost odata ca niciodata....
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
deschide frate un topic si vb de bordu tau si hai sa vb de miss solenza
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut
ai mare dreptate andr3y_yoo ar trebui acest topic cu acordul creatorului sa fie inchis.am plecat de la un concurs de MISS SOLENZA si am ajuns a vorbi de bord etc,nu se poate asa ceva dar asta este noi asa sintem invatati |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Banu1974 |
![]()
|
Pana la urma ,cum o alegem pe cea mai frumoasa?
Eu zic sa nu tinem cont numai de frumusetea exterioara ci si de ,,inteligenta"...adica de ce imbunatatiri i sau adus si la interior,insonorizare,evacuare,ceasuri,cat de frumos este intretinuta....etc.... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(B-33 -SAC @ 11 Jan 2009, 11:37) Pana la urma ,cum o alegem pe cea mai frumoasa? Eu zic sa nu tinem cont numai de frumusetea exterioara ci si de ,,inteligenta"...adica de ce imbunatatiri i sau adus si la interior,insonorizare,evacuare,ceasuri,cat de frumos este intretinuta....etc.... pai asta si faceam ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 03:26 |