MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
![]() ![]() ![]() |
MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
benkenobi |
![]()
|
||
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|||
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 5 Jan 2009, 15:22) da tu nu stii sa citesti? te uiti doar la poze? ca a spus odata saracul baiat. <span class='edit'>5 Jan 2009, 16:26:</span> on topic-greu sa faci o alegere avand in vedere ca gusturile nu se discuta. si mai ales avand in vedere ca trebuie stiut si imbunatatirile interioare, facute cu cap si mai ales cu gust. niste praguri si prelungiri din fibra de sticla nu sunt neaparat imbunatiri daca masina zdrangane din toate tablele si plasticele. Subscriu.asa este.nu e totul cum arata.... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
83_MMD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 7 June 08 ![]() |
jante KM pe 13' SPORT LINE
multam de aprecieri ... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005 < dacia solenza...... masina care "merita mai mult"....... >
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mmd ai PM !
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
83_MMD |
![]()
|
nu stiu de ce nu pot trimite PM, si am vrut sa ii raspund baiatului.
mai am PM primite de la baieti dar care nu le pot raspunde inapoi,,,, scuze baieti. ROG ADMINISTRATORUL FORUMULUI SA IMI REZOLVE SI MIE ACEASTA PROBLEMA ![]() |
--------------------
dacia
solenza
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu ai destule posturi. Cred.
SAC ai votu meu. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Probabil din cauza faptului ca esti incepator,citeste regulamentul.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
Va salut baieti...
Problema se pune in altfel decit ziceti voi si anume... nu ne intereseaza cind se voteaza o masina ce imbunatatiri are pe la motor,prin interior,daca zdrancane etc...ci ne intereseaza cel mai mult exteriorul masini. SA INTELEG de la voi ca la un concurs de MISS ROMANIA juriul trebuie sa controleze si interiorul concurentelor ???greseala...pentru mine poate o masina sa arate traznet pe afara iar in interior sa nu aibe nimik,de aia se numeste concursul MISS, ca este masina ca este fata,unde se voteaza FRUMUSETEA nu interiorul.Deci dragi colegi si aviz celui care a deschis acest topic ,se VOTEAZA decit frumusetea masini ca doar topicul se refera la MISS SOLENZA 2009 si din asta rezulta frumusetea masinilor SOLENZA. AAA...era sa uit inca o problema pentru creatorul acestui topic o regula pentru votare ar fi ca masinile votate sa fie prezentate aici in acest topic si nu sa stam sa le cautam.Daca vrei sa ma intelegi creatorule bine daca nu eu totusi iti multumesc.BAFTA concurentilor |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
solenzoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 11 November 07 ![]() |
votez si eu pentru mmd. si nu in ultimul rand LA MULTI ANI tuturor , si cati mai multi km , sanatosi!!!!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003, Scala
- Cj-75 LAR
|
|
83_MMD |
![]()
|
oameni buni....
baieti nu vreau sa ma repet dar motivul pe care l-am avut cand am decis sa imi prezint masina aici este acela de a incuraja posesori de solenze sa-si ingrijeasca masinile , sa le pastreze in parametri optimi de functionare si daca se poate sa-si imbunateasca performantele masini si aspectul exterior, incat masina sa devina un mijloc de exprimare al personalitati fiecaruia. Eu sunt adeptul simplitati liniei masini si bunului gust.( fara zorzoane si lucruri inutile pt masina). Avand in vedere ca solenzele nu se mai fabrica, nici accesorii pt tuning nu prea o sa gasiti pt ele, asa ca este f greu sa iesi in evidenta cu o solenza "modificata". Ceea ce ne ramane este imaginatia fiecaruia in a-si aduce aportul la estetica masini prin elemente de caroserie lucrate cu fibra de sticla. Sunt putini baieti care se ocupa cu astfel de lucruri si de aceea trebuie sa fim mai intelegatori cu cei care incerca sa isi aranjeze masina cat de cat cu ce se gaseste in comert. Orice idee care aduce ceva pozitiv in personalizarea unei solenze este bine venita. Ne dam cu parerea si daca rezultatul este unul promitator, acesta este in folosul tuturor. Acestea au fost cuvintele care mi-au venit in minte in acest moment si imi cer scuze daca am lungit asa de mult mesajul. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(ramsen @ 5 Jan 2009, 19:46) Va salut baieti... Problema se pune in altfel decit ziceti voi si anume... nu ne intereseaza cind se voteaza o masina ce imbunatatiri are pe la motor,prin interior,daca zdrancane etc...ci ne intereseaza cel mai mult exteriorul masini. SA INTELEG de la voi ca la un concurs de MISS ROMANIA juriul trebuie sa controleze si interiorul concurentelor ???greseala...pentru mine poate o masina sa arate traznet pe afara iar in interior sa nu aibe nimik,de aia se numeste concursul MISS, ca este masina ca este fata,unde se voteaza FRUMUSETEA nu interiorul.Deci dragi colegi si aviz celui care a deschis acest topic ,se VOTEAZA decit frumusetea masini ca doar topicul se refera la MISS SOLENZA 2009 si din asta rezulta frumusetea masinilor SOLENZA. AAA...era sa uit inca o problema pentru creatorul acestui topic o regula pentru votare ar fi ca masinile votate sa fie prezentate aici in acest topic si nu sa stam sa le cautam.Daca vrei sa ma intelegi creatorule bine daca nu eu totusi iti multumesc.BAFTA concurentilor gresesti amarnic. vine unul cu o caroserie fara motor , bord, scaune, etc, si tu o votezi ca arata bine la exterior..... aia nici macar nu este masina. este o banala caroserie. iar noi votam ( sau incercam) masini nu caroserii. iar la concursurile de miss mai sunt si probe auxiliare nu numai fatailtul pe scena. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ma dupa mine nu vreau sa fiu rautacios ...da ar fi trebuit un poll pus si se vota ...x1 x2 x3 x4 ...4 - 5 masini ...si acolo se vedea
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
benkenobi |
![]()
|
83-mmd vad ca ai scris " eu sunt adeptul simplitatii liniei masinii si a bunului gust ( fara zorzoane si lucruri inutile pe masina).
daca taceai..... erai credibil. explica-mi si mie ce cauta atunci "zorzoanele" alea pe masina ta. ( praguri, prelungiri, eleron, pleoape). cum ramane cu simplitatae liniei masinii? si sa nu-mi spui ca sunt puse cu scop functional. sincer imi place culoarea masinii si jantele. restul nu. no offence. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
83_MMD |
![]()
|
cand am spus simplitate nu inseamna neaparat caroseria simpla fara nimic pe ea, ci daca ai pus si tu ceva pe ici colo sa aiba o linie generala masina. si sa nu epateze cu ceva deosebit de extravagant.
Acum ce sa inteleg ca nu treb sa pun pe o masina nimic si sa o las caroseria originala si asta este tuning sau ce... Atunci ce rost mai are acest forum daca nu venim cu idei si le impartasim celorlalti. Daca ma uit pe netul asta o sa vad o gramada de masini straine de marca tunate estetic cu praguri spoilere , eleroane si alte chestii care sunt chiar inutile ,nu???? nu ma supar dar daca nu schimbam si astfel de discutii intre noi nu vad cum vom schimba perceptia unora ca daca pui niste praguri si niste prelungiri .. gata ai o masina tunata. Masina mea nu este nici tunata nici intr-un fel, mi-e imi place cum arata si daca cineva considera ca arata bine sau rau asta este e..... fiecare are gusturi diferite si nu ii pot multumi pe toti. bafta ( poze facute cu ceva vreme in urma, prin toamna) This post has been edited by 83_MMD: 5 Jan 2009, 20:24 Attached thumbnail(s) photo_s_1.jpg ( Size: 566.05k ) Number of downloads: 1916 photos_s_3.jpg ( Size: 538.95k ) Number of downloads: 2032 photos_s_4.jpg ( Size: 667.81k ) Number of downloads: 2196 photos_s_5.jpg ( Size: 614.28k ) Number of downloads: 2258 photos_s_7.jpg ( Size: 547.22k ) Number of downloads: 2132 photos_s_8.jpg ( Size: 475.19k ) Number of downloads: 837 photos_s_9.jpg ( Size: 560.99k ) Number of downloads: 713 |
--------------------
dacia
solenza
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
MMD ai pus poze odata,acum oprestete.
benkenobi sponsorizeaza tu o prezentare si noi venim cu masinile sa fie votate. de unde stiu eu ca masina lui X,Y,Z troncane sau zdrancane ,de unde stiu eu ca acea masina nu mai este functionala de en luni sau ani,la asta nu ti-ai pus intrebarea??? cind spui lucrurile astea. cum sa votez eu sau alti colegi un motor prezentat intr-o poza sau un interior este o aberatie asta,nu stiu dar asa gindesc eu.multumesc pentru sfaturi benkenobi si te saluteu votez decit exteriorul masini,frumusetea masini.bravo concurentilor |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
83_MMD |
![]()
|
scuze ramsen , ma luat valul si am mai aruncat ceva poze in lupta ( ma intaratat colegu ....
![]() va salut baieti si iesiti cu solentele la razboi..... glumesc normal ![]() This post has been edited by 83_MMD: 5 Jan 2009, 20:47 |
--------------------
dacia
solenza
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
maine o duc la o sedinta foto....am impresia ca aici e ,,spilul",depinde si de poze...cum si unde sunt facute....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 November 08 ![]() |
nu i-am facut prea multe pentru ca nu detin fonduri. dar eu sunt multumit de ea si asta este cel mai important lucru
![]() This post has been edited by Parsifal87: 5 Jan 2009, 21:36 Attached thumbnail(s) HPIM0917.JPG ( Size: 511.15k ) Number of downloads: 770 HPIM0916.JPG ( Size: 353.67k ) Number of downloads: 807 HPIM0918.JPG ( Size: 489.15k ) Number of downloads: 988 HPIM0921.JPG ( Size: 484.66k ) Number of downloads: 969 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
benkenobi |
![]()
|
QUOTE(83_MMD @ 5 Jan 2009, 21:46) scuze ramsen , ma luat valul si am mai aruncat ceva poze in lupta ( ma intaratat colegu .... ![]() va salut baieti si iesiti cu solentele la razboi..... glumesc normal ![]() ma bucur ca te-am intaratat. asta inseamna ca esti esti febril, ca ai intrat in joc, ca te-am castigat. acum esti al nostru. referitor la masina- si eu am bagat cca 1700 e in ea dar nu am pus praguri , eleron si pleoape. si nici nu voi pune. am considerat util sa fac alte imbunatatiri strict necesare. am muncit mult la ea si cu pasiune. poze am pus odata demult, altele nu mai pun. si bineinteles nu consider ca este frumoasa si vijelioasa. tocmai de aceea mi-am mai luat un bmw. ![]() 5 Jan 2009, 23:01: nu uitati ca sunt multi solenzari cu masinile modificate si nu sunt useri ai acestui forum. pe aia nu ii votam? nu ar fi mai indicat sa "vanam" in trafic " cea mai frumoasa solenza" si s-o postam aici? nu ar fi mai corect inclusiv fata de noi astia care avem pretentia ca le-am "tunat"? This post has been edited by benkenobi: 5 Jan 2009, 22:01 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 5 Jan 2009, 21:58) ma bucur ca te-am intaratat. asta inseamna ca esti esti febril, ca ai intrat in joc, ca te-am castigat. acum esti al nostru. referitor la masina- si eu am bagat cca 1700 e in ea dar nu am pus praguri , eleron si pleoape. si nici nu voi pune. am considerat util sa fac alte imbunatatiri strict necesare. am muncit mult la ea si cu pasiune. poze am pus odata demult, altele nu mai pun. si bineinteles nu consider ca este frumoasa si vijelioasa. tocmai de aceea mi-am mai luat un bmw. ![]() <span class='edit'>5 Jan 2009, 23:01:</span> nu uitati ca sunt multi solenzari cu masinile modificate si nu sunt useri ai acestui forum. pe aia nu ii votam? nu ar fi mai indicat sa "vanam" in trafic " cea mai frumoasa solenza" si s-o postam aici? nu ar fi mai corect inclusiv fata de noi astia care avem pretentia ca le-am "tunat"? eeee BMW.....alta marca de dacie.... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
mmd masina "tunata" si cu gpl pe ea ... cam ciudatat.
![]() si la ce imbunatatiri ai facut la ea inca ai bord fara turometru ..reparati greseala ![]() ![]() in orice caz daca e pe voturi si eu as vota masina asta. bankenobi ti-ai luat bmw si mai stai la discutii despre solnitze? eu pe loc as vinde masina daca as gasi client pt ea ![]() ![]() |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
benkenobi |
![]()
|
bankenobi ti-ai luat bmw si mai stai la discutii despre solnitze? eu pe loc as vinde masina daca as gasi client pt ea ![]() ![]() [/quote] am bagat multi bani in ea ( 1700 e) pentru imbunatatiri si nu mai scot banii pe ea. de aceea nu o vand. va ramane baiatului meu ( 21 ani). si inca imi place masina, este foarte intretinuta, merge ceas, este buna pentru iarna avand tractiune fata si nu in ultimul rand m-am atasat de ea. discut despre solenza asa cum sunt si membru bmw club. sfatul meu pentru posesorii de solenze- incercati sa considerati solenzele ca fiind dacii, fara a avea pretentii de masini performante sau cu design placut, dar ingrijiti-le ca sunt ale voastre. rulati cu grija. 7 Jan 2009, 09:49: on topic- votez ca miss solenza masina mea. ![]() This post has been edited by benkenobi: 7 Jan 2009, 08:49 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Poze cu masina mea se gasesc in topicul "Prezentati Solenzele voastre" posturile #47 si #999. In momentul actual ,in plus de ce se vede in poze ,are un CD Panasonic si este incaltata de iarna.
Inca mai sper la un poll,ca sa se poata vota cum trebuie. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
vlpvlp06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 16 March 08 From: Slobozia ![]() |
De ce nu face cineva un pool??????
Atunci fiecare va vota ceea ce ii place si nu vor mai exista discutii. |
--------------------
ex:dacia solenza/
volvo for life!!!/
T-5 power Magazin de piese auto on-line.
http://vlpauto.ro/ |
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
da' chiar!?
|
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Un pool am facut eu da' nu v-a ajutat (cred) prea mult ... cred ca un poll v-ar trebui voua
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
83_MMD |
![]()
|
Nu am zis si nu voi zice la nimeni ca eu am o masina" tunata".
da, am gaz pe masina si consider ca este folositor atunci cand vrei sa mergi mult cu masina si sa nu vrei sa te arda buzunaru cand ajungi la pompa sa alimentezi carburant. De obicei eu merg pe benzina dar sunt situatii cand o dau si pe gaz. Este o instalatie omologata , nu am avut nici o problema cu ea. Inca nu am reusit sa achizitionezun ceasuri de logan prestige, sper sa gasesc cat de curand si sa mi-l montez in locul acestuia. This post has been edited by 83_MMD: 7 Jan 2009, 18:14 |
--------------------
dacia
solenza
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
e naspa prestigiul ... cifrele mari
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 03:21 |