Kit exterior SuperNova
![]() ![]() ![]() |
Kit exterior SuperNova
BeatMAN |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Attached thumbnail(s) Spoiler_fata.jpg ( Size: 18.55k ) Number of downloads: 6573 Spoiler_fata___profil.jpg ( Size: 32.87k ) Number of downloads: 7402 Fusta_spate_3_prize.jpg ( Size: 6.66k ) Number of downloads: 7226 Praguri_Rieger.jpg ( Size: 31.98k ) Number of downloads: 6971 |
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|||
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Din cate stiu eu kit-ul ala e pt Dacia berlina... Pt Supernova am vazut un singur kit exterior pe net, dar nu merita banii... In plus, va trebui "aranjat", nu vine niciodata la fix... Parerea mea, vrei tuning exterior, apelezi la o firma specializata, sa nu te sperii de preturi, dar Tuningul costa
![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Am cerut informatii si mi-au zis ca piesele astea merg pe SuperNova.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
uite un kit de solenza ... au caroseriile cam aceleasi dar e scump rau
![]() ![]() ![]() This post has been edited by vladutz_sb: 24 Feb 2009, 20:53 Attached thumbnail(s) 01140007_1_.jpg ( Size: 23.62k ) Number of downloads: 7109 |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu as da nu se merita iar in bucuresti bordurile sunt cam inalte si riscul e sa rada toti prosti de tine daca ti se rupe bara
![]() E frumos dar nu si pentru drumurile noastre. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Tonypardaf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 From: Ianca Braila ![]() |
|
--------------------
Supernova
Confort
2002
|
|
KoStY125 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 January 09 From: Brasov ![]() |
BeatMAN am vazut si eu kitul ala pe un site , daca imi aduc bine aminte era in jur de 600 ron nu ? daca e asa si se potriveste la supernova eu zic ca s'ar merita...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 1.4 Clima
- BV-52-BRD
|
|
BeatMAN |
![]()
|
Acest kit mi-a fost propus la pretul de 680 Ron.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 24 Feb 2009, 21:22) nu as da nu se merita iar in bucuresti bordurile sunt cam inalte si riscul e sa rada toti prosti de tine daca ti se rupe bara ![]() E frumos dar nu si pentru drumurile noastre. asu eu am praguri false si fustite si nu am dat pana acum in nici o bordura cu ele ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
mai inebunit cu fustitele tale
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pe masina sau in masina ?
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
eh... una e cand ai un body kit si una e cand ai fustitze
![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
and_rei |
![]()
|
dap asa e.eu incerc sa-mi fac unele "personalizate".adica din cele standard sa incerc sa le modific eu.n-as vrea sa dau 700 ron pe un set ...
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
BeatMAN |
![]()
|
Sincer si eu as vrea sa imi fac ceva de genu' Skyline din 2 fast 2 furios, dar nu prea stiu cum se lucraza cu fibra. Nu stiu de ce anume ai nevoie, ce materiale, ca de curaj sau chef de lucru nici nu se pune problema. Daca e ceva pt mine
![]() Daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii despre fibra asta as fi recunoscator. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
and_rei |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
kmykze |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 April 08 From: Bucuresti ![]() |
unde anume pe net? da-ne si noua detalii.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima New owner of OPEL ASTRA G 2L, 16V, Turbo Diesel, 101 CP.
|
|
BeatMAN |
![]()
|
Eu an gasit aici www.auto-styling.ro
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
kmykze |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 April 08 From: Bucuresti ![]() |
pai si se potriveste pe SN sau ep pentru 1310-1410?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
and_rei |
![]()
|
ti-a raspuns beatman.si da se potriveste.e de nova
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
kmykze |
![]()
|
![]() la vara cand o vopsesc pe toata ar fi pacat sa nu imi cumpar si kitu asta ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
and_rei |
![]()
|
pt 5 mil se merita.si eu treb sa vopsesc capota si o sa pun si chestia aia
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
kmykze |
![]()
|
ce nu trece itp-ul cu barile alea????
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
djasu82 |
![]()
|
ce treaba are barele cu itp ?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
kmykze |
![]()
|
e bn atunci
![]() ma gandeam ca poate dau banii pe ele le vopsesc si in toamna ma pun aia sa le dau jos ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
and_rei |
![]()
|
eu ziceam ca iti face poza din fata.si cum nu toti trec cu vederea o bara acolo....
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
djasu82 |
![]()
|
si ce daca iti face poza poza iti face la motor le serie si la actipildul pe care il prinde de numarul de matriculare in fata si cu asta basta
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
mie nu mi-a facut la motor.mi-a facut o poza la masina din fata atat ...
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
kmykze |
![]()
|
m-am gandit eu mai bine, vazandu-l pe unu cu o bara modificata prin oras sparta din cauza gropilor, daca dau 5 milioane si intr-o saptamana o sparg intr-o groapa, sau intr-un hau la peste? no sa ma dau cu capu de volan?
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai si atunci faci ca mine renunti la barile exterioare
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
eu daca merg numai in oras nu prea o sa am probleme cu ele.din cate am citit acolo pe site poti sa le faci dupa dimensiunea dorita de tine.eu o sa le fac la dimensiunea spoiler + fustita ca daca pana acum nu am atins nicaieri...
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:49 |