supra vs lamborghini, :D
![]() ![]() ![]() ![]() |
supra vs lamborghini, :D
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai toata treaba asta e irelevanta...Lamborghini are vre-o 600cp si Supra aia 1200.
E ca si cum as face eu liniute cu clio 197 ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da masochist rau, i-a trebuit de mai multe ori
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Super tare faza ! De isi bate joc ala cu Supra de tipu din Lambo
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Liniute, frate!!!!! Liniute!!!!
Traiasca Romania (*)! (*) cea plina de eleganta. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Vreau eu "porcaria" aia de Murcielago, si va las voua Supra sa "radeti de mine" la semafor
Prefer o masina sport gen Ferrari sau Lamborghini decat mizeria aia de Supra, indiferent ca pleaca "mult mai tare frate, sa moara fratii mei." Si pentru cei care vor spune "Dar si Supra e masina sport!!!" am sa va pun, preventiv, un citat dintr-un film : Sticking feathers up your butt does not make you a chicken ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Diferenta majora din punctul meu de vedere este ca murcielago are mari sanse sa imbatraneasca cu motorul cu care l-a scos italianul pe poarta fabricii, in schimb supra il va strica repejor
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mai e o diferenta, Supra e urata cu draci. Parca e modelata dupa o jucarie de aia ieftina, chinezeasca, de acum 20 de ani, cu leduri si telecomanda cu fir.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pana la urma mie tot nu imi e clar de ce trebuie sa arunc o avere pe un Murcielago, cand pot avea parte de adrenalina la maxim intr-o masina care ma costa, cu modificari si intretinere, o treime din pret.
Stiu ca suna ca un c*r si ca sunt un ignorant complet, dar care e scopul pentru care au fost create masinile astea si care sunt diferentele intre ele ce justifica sumele cheltuite pe ele? De ce ar trebui sa-mi iau un Murcielago cand pot sa ma distrez cel putin la fel cu o Supra modificata sau un GT-R? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
O supra a unui roman din germania, a fost si pe la noi de cateva ori si a cam luat bataie..
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pentru exclusivitate nu as cumpara Lamborghini... sunt prea multe repere pe care le gasesti in VAGu' de rand...
M-as orienta la Koenigsegg, Pagani, Gumpert... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
intr-adevar. la partea asta ai dreptate
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
doamne ce penal =)) la a 2-a incercare se vede clar cum intra in functiune turbo pe supra...
prefer sa am o Supra/S2000/mx-5/rx-7/rx-8 decat un lambo/ferrari/corvette deoarece pot sa o parchez frumusel in fata blocului cea ce cu lambo de ex ar fi sinucidere curata si pot sa le modific dupa bunul plac si sa imi fac masina unica sun o multime de piese aftermarket pt ele fata de labo de ex pe care dak te apuci sa il modifici 1. esti nebun 2. dai faliment |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Supra in mod normal (stock) are maximum cam 300 CP... pana la 1200 e modificata puternic. Asa ca R19/16v are dreptate.
This post has been edited by BlaueCorsa: 22 Mar 2009, 18:06 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galaþi ![]() |
** NU MAI DA QUOTE la posturile din aceeasi pagina!! **
This post has been edited by A l e x: 23 Mar 2009, 07:27 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Voiai sa spui garaj
![]() @ArtVandelay Da si tu mai multe detalii. This post has been edited by St: 22 Mar 2009, 20:06 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galaþi ![]() |
Garaj......
Oricum, ai inteles ideea...... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Aici se vede clar ce inseamna turbo cu bune si rele: turbo lag la inceput, forta bruta dupa. Toyota aia Supra cred ca e modificata masiv, multe subansamble de la motor si transmisie au trebuit schimbate sa faca fata cuplului imens. Lambo e o masina foarte frumoasa, iesita de pe poarta fabricii.
Personal as prefera Lambo pentru ca nu imi doresc neaparat forta bruta, insa nu pot sa nu remarc cat de frumos se duce toyota. P.S. Soferul de Lambo e cel putin retard. Pur si simplu nu ii vine sa creada... Oricum probabil altfel statea treaba pe un circuit virajat, unde stabilitatea pe viraje si turbo lagul penalizau toyota. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
http://cautare.mobile.ro/vehicule/changeSo...nsumerGrossEuro
CLIK This post has been edited by vladrehau: 22 Mar 2009, 20:35 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Deci cu ~15.000E iei o Supra cat de cat ok. Sa nu credeti ca face ce face cea din clip totusi...
P.S. link cu Lambo nu ne dai? ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vladrehau |
![]()
|
NU AM CURAJ...sa ma uit la preturi....
This post has been edited by vladrehau: 22 Mar 2009, 20:44 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Supra are volanul pe dreapta ... (cel putin asa am vazut eu pe mobile.de) .. nu stiu cum s-ar face depasrilie in romania daca ai volanul pe dreapta si trebuie sa te asiguri daca din sens opus nu vine nimeni... cam greu
![]() This post has been edited by UXE: 22 Mar 2009, 20:45 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vladrehau |
![]()
|
http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ro&pageNumber=1
http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...995&tabNumber=2 nu toate This post has been edited by vladrehau: 22 Mar 2009, 20:48 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
De fapt motivul pentru care vrei o masina grand-sport autentica si nu una facuta in garaj este altul: vrei sa ai si aerodinamica pe masura, si o distributie corecta a maselor, si mai ales grupele de legatura cu solul: suspensie, directie, frine.
Asta desigur presupunind ca: 1. vrei sa circuli cu masina aia (si nu sa "dai fum" la liniute) 2. nu esti decit semi-sinucigas. Nu confundati "kit suspensii marca Supa-Doopa" - "a million customers can't be wrong" cu un produs facut ca la carte. |
--------------------
.
.
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
@St: nu stiu ce detalii sa iti dau..cauta pe net despre supra dz1, pe proprietar il cheama virgil, are probabil undeva pe la 800cp. in romania a luat bataie de la un wrx sti acum vreo 2-3 ani..
http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=85523&highlight=dz1 http://ono41.ro/forum/showthread.php?p=497...sted=1#post4973 This post has been edited by ArtVandelay: 22 Mar 2009, 21:20 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vladrehau |
![]()
|
This post has been edited by vladrehau: 22 Mar 2009, 21:47 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
burnout |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 June 06 ![]() |
vai ce rusine, sunt un "manelar" (whatever that means) cu BMW... hai cu Supra aia.
Vorbe mari spuse de oameni mici, totusi un alt Napoleon nu cred ca esti. Ce permisiv este acest forum, in ceea ce priveste jignirile si atacurile gratuite. Interesant. <span class='edit'>22 Mar 2009, 23:14:</span> ca sa nu fac off topic, am mutat discutia aici: http://www.daciaclub.ro/Posesorii-Dacia-vs...MW-t143947.html This post has been edited by A l e x: 23 Mar 2009, 07:27 |
--------------------
BMW
M6
507 BHP BMW M6 / BMW 120d / Audi A4 1.8T
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 22 Mar 2009, 23:40) Diferenta majora din punctul meu de vedere este ca murcielago are mari sanse sa imbatraneasca cu motorul cu care l-a scos italianul pe poarta fabricii, in schimb supra il va strica repejor Pai pui altul, unde e problema? ![]() ![]() Pe de alta parte, ma indoiesc ca daca dai intr-un Lamborghini in dusmanie, cum se da de regula intr-o chinezarie din aia, va rezista cu mult mai mult motorul. QUOTE(Andy_ACS @ 23 Mar 2009, 05:30) Personal as prefera Lambo pentru ca nu imi doresc neaparat forta bruta Dar ce-ti doresti de la o masina din asta? Chiar sunt curios de ce lumea prefera intr-un procentaj asa mare Lamborghini Suprei, in conditiile in care diferentele de pret intre Lambo stock si Supra modificata sunt, oricum, uriaseQUOTE(os @ 23 Mar 2009, 06:09) De fapt motivul pentru care vrei o masina grand-sport autentica si nu una facuta in garaj este altul: vrei sa ai si aerodinamica pe masura, si o distributie corecta a maselor, si mai ales grupele de legatura cu solul: suspensie, directie, frine. Si ce e gresit in modificarile aduse Toyotei? Daca s-a lucrat inginereste, cu spirit de raspundere, unde e problema?Care e diferenta intre o masina sport autentica si una sport ne-autentica, modificata la greu? In conditiile in care s-a lucrat bine la cea de-a doua... ? Pana la urma tot nu am inteles de ce isi cumpara lumea masini de genul asta. Doar ca sa dea bine la pitzipoance? Ma indoiesc, asta e valabil poate in Ro, unde degeaba cumperi asa ceva fiindca nu ai unde sa te distrezi cum trebuie. Eu, de exemplu, as cumpara o "jucarie" din asta daca as fi intr-adevar pasionat de viteza si curse si: - fie as scoate-o pe circuit, fiindca acolo ii sade bine - fie as face liniute noaptea, la ilegale sau ziua In ambele situatii cred ca Supra iese in avantaj dpv al performantelor raportate la costurile de achizitie si intretinere. Pentru mine personal Ferrari, Lamborghini, Koenigsegg sau alte asemenea marci exclusiviste nu sunt altceva decat mituri si cred sincer ca se pot crea de la zero / modifica masini care sa le bata dpv al conceptiei, calitatii fabricatiei sau performantelor raportat la costurile de achizitie si intretinere. Deci, care-i spilul? Lamuriti-ma si pe mine, va rog, cum se justifica diferenta de bani, inca nu ma pot lasa convins sa-mi "investesc" urmatoarea jumatate de milion de dolari intr-o masina sport autentica ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
os |
![]()
|
adip - la conceptia oricarui produs intervin multi factori adesea contradictorii. Aducind modificari unui produs (aici: Toyota Supra) deplasezi centrul importantei in directia dorita de tine - aici: mai multa putere. Ma indoiesc ca poti sa iei in consideratie/modifici si factori cum ar fi cei aerodonamici (mai ales pe "burta" masinii), sau rigiditatea caroseriei, sau pozitia centrului maselor - caci ar insemna sa construiesti pur si simplu alta masina, care probabil te ajunge mai scumpa decit una "de gata" (dar ai, e drept, satisfactia ca-i facuta de tine). "Liniuta" (accelerarea scurta drept inainte) este cea mai usoara proba pentru grupele de contact cu solul. Hai sa fim seriosi - ia fa o comparatie pe traseu sinuos, sa vedem cum stam. Acuma - o fi Australia aia mare si plata, dar ceva curbe trebuie ca aveti si voi
![]() Despre chestia cu costurile de intretinere n-as fi asa sigur - caci ingineria, natura si filozofia ne invata ca nimic nu-i degeaba: adica performantele alea (absolut admirabile) se obtin probabil cu pretul unei durabilitati (foarte) scazute, vezi ce se intimpla in F1 unde motoarele tineau undeva in jur de 400-500 km. Si te asigur ca la banii aflati in joc in F1 se foloseste tot ce-i mai bun. Ma alatur insa opiniei tale - modelele exclusive se vind/cumpara tocmai de aia: ca-s exclusive (ceea ce se plateste, si nu putin), si de regula nu fiindca ai ce face cu ele. |
--------------------
.
.
|
A l e x |
![]()
|
adip, eu iti dau dreptate in mare parte, pentru ca in industria auto imaginea e totul. Performante, siguranta, fiabilitate, toate sunt comparate din "auzite," nimeni nu sta sa studieze cu adevarat problema.
Deci intr-o lume in care masina se ia ca "E fiabila sefule, pai are un prieten de-al meu una si i-a mers perfect 4 ani" sau "E sigura capitane, cum sa nu fie sigura? Am vazut ieri un accident cu una ca asta si n-avea nimic, in schimb cealalta masina era PRAF FRATEEE, sa moara fratii mei de te mint!!!" nu poti cere prea multe explicatii... Dar, mai e o problema. Cand ai multi bani, deja iti iei masini dupa gusturi si nebunii, si nu toti isi iau Ferrari ca sa rupa la semafor, unora le place cum arata si atat. Sunt si multi snobi care le iau pentru a "da bine," dar eu de exemplu de cand eram mic visam la astfel de masini. Pai sa dau de bani, chiar crezi ca nu mi-as cumpara? Sau pardon, sa dai TU de bani, crezi ca nu ti-ai lua si tu ceva asemanator? Eu zic ca da... E o prostie sa n-ai multi bani dar sa-i bagi in masini. Dar cand ai, vrei ceva care sa-ti si placa la aspect. Si Supra arata penibil. Pot sa o faca de un milion de cai, si sa faca suta in 0.000000005 secunde. Tot o uratenie penibila va ramane pentru mine, si nu mi-as lua niciodata asa ceva. Sunt cateva masini la care as face un compromis la aspect pentru performante. Dar Supra nu e una dintre ele. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:00 |