Cum scapam de TANTARI?!, care stiti ceva remedii
![]() ![]() ![]() |
Cum scapam de TANTARI?!, care stiti ceva remedii
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Lampă care îi prăjește / electrocutează.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Intra in gura, naspa. Ia-ti o masca de scrima.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Plase nene, nu-i lasi sa intre si n-ai treaba. Eu sufar un pic acum, ca am schimbat tamplaria si bani de plase n-am mai avut, dar ma descurc momentan.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Am plase ,da' astia sunt din Mission Impossible,pe cuvant.Cred ca te pandesc cand intri pe usa si sa baga cate o tura dintre ei..altfel nu imi explic!
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
am un var care a stat intr-un apartament la parter intr-un bloc cu subsol inundat. avea foarte multi tantari, din ce a spus el se pot folosi pastile contra tantarilor + aparat care se baga in prixa (sa incinga pastila). Se poate pune pastila pe o veioza (pe bec) si se obtine aproximativ acelasi efect.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
daniM |
![]()
|
Mai...nu stiu...lampa aia care ii electrocuteaza imi da fiori,poate am ceva la bila,dar cand am dormit la unchiu-meu,avea un drac de aia,pai toata noaptea m-am gandit la filmul ala..."Musca"-The Fly,si nu am mai putut sa dorm.
7 Jul 2009, 23:16: Am aparat cu pastile,dar cica nu se pot folosi la bebe-sunt putin cam toxice. This post has been edited by daniM: 7 Jul 2009, 22:16 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 7 Jul 2009, 22:14) din ce a spus el se pot folosi pastile contra tantarilor + aparat care se baga in prixa (sa incinga pastila). S Sa dea naiba daca nu-s imuni la pastilele alea ![]() Am bagat ieri pastila ... mirosea in toata camera si un nenorocit de tantar tot ma bazaia .... ![]() Vorba lui Dani , nu stiu pe unde intra ca eu am plase de tantari la geamuri ! Sa intre pe aerisirea de la baie ? This post has been edited by cosmin_2300: 7 Jul 2009, 22:22 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
daniM |
![]()
|
Ala era racit...avea nasul infundat...
7 Jul 2009, 23:37: Plus ca acum cateva zile s-a trezit in nevasta-mea iubirea de Terra,si m-a pus sa schimb halogenul de 150w de afara cu o chioratanie econoama de 15w ,ca"ala consuma mult!!",de mi-e frica sa ies seara la o tigara ca imi rup picioarele prin curte...bine aia nu ar fi o problema ,dar s-au adunat la lumina economului tot felul de zburatoare,ca nici pe Discovery nu am mai vazut asa specimene...Cand deschizi usa parca intri intr-o batalie din "Razboiul Stelelor";pe langa aia, mai nou,asista cu mult tupeu si niste tarantule(ca aia nu-s paianjeni)coborate din pod pe niste fire ca poti sa dai la pastrav cu ele... This post has been edited by daniM: 7 Jul 2009, 22:37 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() This post has been edited by kog: 7 Jul 2009, 22:40 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Am luat de la Metro o sticluta cu lichid antitantari - Raid, in jur de 13 lei, ma tine cam 3 saptamani (o tin intre orele 19- 7), se infileteaza in aparatul antitantari, ce sa faci matale cu pastilele alea, am avut si din alea, fasaie 3-4 ore si gata, isi revin dihaniile pe pereti !
![]() Am si copchil de 10 luni si nu are nimic de la asta, dar vezi ca au sticlute cu lichid ecologic, Bygon parca, asta e cam 16 lei! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
daniM |
![]()
|
Pai daca am dat bani pe economu' de 15w,o sa iau si ecologicu' de la Baygon,si dupa aia ma inscriu in Greenpeace
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fi-v-ar antiaeriana aia a dracu', c-am fost la o terasa-ntr-o seara si cum mincam io linistit,a venit o vita de fluture de noapte la lampa prajitoare si cind a pocnit odata vita dracului, am crezut c-a descins Tony Soprano, de mi-a trecut si pofta de mincare, si chef de nota de plata, si tot! Cum ar fi sa tii o japita d-aia-n casa, sa-ti pocneasca-n toiu' noptii, taman cind o mamelesti pe Daniela Crudu, ha?
This post has been edited by Marty: 7 Jul 2009, 23:37 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Strangi de ii spargi pungile
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io am lampa daia de ii prajeste,mereu e plina de ganganii,da nu face zgomot
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
Doamne cat am ras, Dani
![]() eu stau langa o padure si pana in 2004, daca ieseam din casa dupa 9 seara, vara, eram atacat din toate partile de tantari...pana si pisica fugea de ei ![]() Intr-o zi de august a trecut un avion de stropit culturi pe deasupra la padure si a dat cu o solutie....ce pot sa spun ca suntem in 2009 si daca am 20 de tantari in casa pe tot parcursul verii este mult. Dar am obs. niste SPECIMENE DE TANTARI de circa 7 cm !!!! ![]() ![]() ca toti aveti pc-uri in casa si stau degeaba: http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t59422.html ![]() This post has been edited by Andyno: 8 Jul 2009, 00:53 |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si exista riscu' sa-ti si placa.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Capcana de tantari precum aia de soricei!
Pui 1 mg de sange acolo si POC!gata. ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Aia "de 7 cm" (las-o-n cucu' gol ca n-au chiar atat) sunt prosti tare. Nu cred ca sug aia ceva, sau ma rog, sper ca n-o fac. Am si eu baia plina de ei, ca e chioarca aproape si de acolo vin.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.810 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
aia sunt masculi. doar femelele tantari
![]() si la mine au inceput sa apara. cu pastile verzi de baygon bagate in prizaq am rezolvat sit. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Inseamna ca tantarii mei sunt lesbi, ca o pisca doar pe nevasta-mea
![]() ![]() |
--------------------
|
daniM |
![]()
|
Bai,astia vor sa-mi faca felul,ca au chemat si vreo trei muste in ajutor.Alea pe unde or mai fi intrat ca sunt cat unghia?Si-or fi sapat tunel pe sub casa?V-am zis eu ca astia de Banat sunt corciti cu satana;pai zboara tot pe langa aparatul Baygon.Ce dracu fac astia?Trag pe nas?Nu am gasit ulei de lavanda sau de cuisoare...
Acum la sfatul altei minti luminate am cules un brat de levantica,sa ma lupt cu vampirii aia;asa ca maine, sunt ori eu ori ei cu limba la o parte;va anunt daca am rezolvat ceva(in cazul in care nu ma halesc de buricele degetelor) |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu credeam ca are legatura cu faptul ca nu prea am sange in alcool
![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si-a luat cineva vrun agregat de lichidat tantarii din curte?
Am vazut ca exista unele care-i atrage si le face electrosocuri, dar nu prea imi dau seama cum ii atrage ziua, adica pe lumina, acum au inceput tantarii sa atace si pe lumina. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Asculti Magic FM.
This post has been edited by bz_26_zzz: 19 Jul 2010, 18:57 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asa scapi tu de tantarii?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Da.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:31 |