Cum scapam de TANTARI?!, care stiti ceva remedii
![]() ![]() ![]() |
Cum scapam de TANTARI?!, care stiti ceva remedii
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
acu' ca a devoalat klaus identitatea...
ei aia cu tantatii nu-i nimic...p-aia cu mai deosebite ati vazut-o ? ![]() ![]() ![]() eh, astia ne sint conducatorii...evident ca o dau cu lipsa de bani, ca ei - primarul si viceprimarul sint de la psd iar guvernul boc ii haituieste si nu le da bani... adevarul e ca primarul e la al doilea mandat...iar satul arata vai mama lui...in schimb s-au dotat cu logan si au schimbat gardul la primarie... This post has been edited by george_scala_2004: 13 Sep 2010, 11:16 |
--------------------
...
...
...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
"ai, bre, sa nu zici ca te-au speriat astia ! Nici macar un link mic?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
ei, nene corbex-ule...daca era vorba doar de noi astia cu pielea tabacita treaca - mearga...da' e vorba de copii...si ei e mai sensibili...stii matale...si nu numai de copilul meu sau al sorei mele...ci de toti copiii din satul ala...
|
--------------------
...
...
...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
N-ai un link cu ei?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cu copiii din sat?
This post has been edited by Markos: 13 Sep 2010, 17:40 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
evident!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
am io
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
In Cosereni copiii nu sunt chiar asa de negri. Sunt mai cafenii ca mai intra lumina.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I-am vazut eu:
This post has been edited by corbex: 13 Sep 2010, 17:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Alea sunt lebede?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
corbex |
![]()
|
Da, pentru export Austria.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Nenea Corbex, se stricase Dacia Club sau inainte pusesei o poza cu tine peste niste stanci?
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
corbex |
![]()
|
Are virusi DC-ul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Acu' scoate-te .
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 8 Sep 2010, 04:27) In seara asta am ajuns in Iasi. La mare a fost foarte bine. A plouat doar o data si a fost inorat doar de doua ori. Chiar am putut sa ma simt grozav si sa ma bronzez. Marea si piscina au fost ok. La naiba, te-au filmat astia pe litoral ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:50 |