Cum scapam de TANTARI?!, care stiti ceva remedii
![]() ![]() ![]() |
Cum scapam de TANTARI?!, care stiti ceva remedii
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
il bagam pe basexu la zdup.
![]() |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
I-o trimiti pe doamna Geoana in costum de baie si face infarct, da-l dracu'!
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aphophis sta la usa cotroceniului si tremura asteptand verdictul lui zeus. Nici nu sufla. Pardon am uitat ca e o specie anaeroba nu-i trebuie aer.
This post has been edited by bion: 31 Aug 2010, 16:46 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
In seara asta am ajuns in Iasi.
La mare a fost foarte bine. A plouat doar o data si a fost inorat doar de doua ori. Chiar am putut sa ma simt grozav si sa ma bronzez. Marea si piscina au fost ok. Am stat la Complexul Dunarea, nu pot spune ca il recomand cu caldura, dar este decent. Nu prea am gasit cluburi, dar am organizat petreceri la piscina. Tantari am vazut doar unul, pe care l-am omorat prompt. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(4x4 @ 8 Sep 2010, 04:27) In seara asta am ajuns in Iasi. La mare a fost foarte bine. A plouat doar o data si a fost inorat doar de doua ori. Chiar am putut sa ma simt grozav si sa ma bronzez. Marea si piscina au fost ok. Am stat la Complexul Dunarea, nu pot spune ca il recomand cu caldura, dar este decent. Nu prea am gasit cluburi, dar am organizat petreceri la piscina. Tantari am vazut doar unul, pe care l-am omorat prompt. Pai dac nu aveau caldura trebuia sa dormi in trening .Deci e decent, nu curve, smenari, barbugii, betivi. Ma bucur ca ai ajuns la Iasi ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(4x4 @ 8 Sep 2010, 04:27) La mare a fost foarte bine. super ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
Dupa cum se poate observa, am avut parte de vreme calda și un cer senin.
DSC06708.JPG ( Size: 2.25mb ) Number of downloads: 392 P1100239.JPG ( Size: 1.73mb ) Number of downloads: 384 As fi postat la călătorii, dar am decis sa nu deschid un nou thread doar pentru atât. Mâncarea a fost buna, și după cum am spus, condițiile au fost decente. Poți opta pentru 3 feluri pe zi, sau poți sa mergi și sa-ți cumperi de la bufet, unde vei întâlni o oferta variata, la preturi accesibile. La un moment dat, complexul a suferit un face lift, dar făcut fără nici un pic de atenție la finisaj. Astfel ai sa întâlnești tot felul de elemente prost montate, unde se va aduna mizeria si apa, vei da cu capul în pragurile de sus când urci scările, și vei simți o generala lipsa de interes. Piscina era mare, dar apa era cam statuta, aveau 4 mese de biliard și doar un set de bile, aveau și o masa de ping-pong... . Pe scurt, dacă treci cu vederea micile neajunsuri pe care le vei întâlni mai mult ca sigur, ai posibilitatea sa te simți bine. This post has been edited by 4x4: 8 Sep 2010, 18:14 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
da' țânțari ai avut?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
bion |
![]()
|
Piscina aia e cam pustie. Probabil era la ora pranzului arsita mare si oamenii la siesta.
Turcia si Hrvatska rulz ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Un sejur în cenzurat, de neuitat!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Cam pustie? E goala..
![]() App 4x4 : 4vs2? This post has been edited by Cris_Kgs: 8 Sep 2010, 19:18 |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Markos |
![]()
|
ala care sta pe jos cu stetoscopu-n urechi a stricat toata poza
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
atunci era pustie, dar am umplut-o noi.
Am fost aproape 40 de oameni. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
invazia moldovenilor
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
teoX |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 15 May 09 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
4x4 |
![]()
|
DSC07645.JPG ( Size: 1.76mb )
Number of downloads: 311
This post has been edited by 4x4: 8 Sep 2010, 22:05 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ti-ai uitat parola la contul de haifaiv?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
moama ci misto.... ai fost la mari....t-o placut uai?
This post has been edited by FLP: 9 Sep 2010, 07:07 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, astia s-au dus la mare cu scoala ajutatoare. Le-au legat la minuta cite o cocarda bleu, in caz ca se pierde vreunul sa stie lumea ca-i cu nervii-n pioneze si sa dea telefon la milite.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Mai 16, ai fost la mare sa ne curentezi pestii?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
parca era vorba de AnophelesGambiaJamesDGathany.jpg ( Size: 35.86k )
Number of downloads: 200
aici nu de pesti curentati |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 18 Aug 2010, 12:06) Apropo de tintari. Am trimis un e-mail deputatilor, senatorilor, prefecturii si directiei de sanatate publica in care solicitam sa mi se spuna ce masuri s-au luat, la nivel judetean si loca, in privinta acestor mici "bestii" mai ales ca, dinspre Grecia, mai vine inca un val de "criza" - West nile. Ei bine din intreaga mea lista 1 singur deputat a bienvoit sa raspunda chiar foarte repede. Nu, nu este de la pdl, nici de la psd. Este de la pnl. Mai ramine sa asteptam. Cit ? Nu se stie ! Numai ca tintarii nu asteapta ! Ei au nevoie de singe zilnic. In sfirsit ! S-au hotarit sa imi raspunda: In data de 9 septembrie am primit niste raspunsuri... ![]() Le atasez fara comentarii. ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 13 Sep 2010, 17:59 |
--------------------
...
...
...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Deci, ca-n tren!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
deci "tantati"
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:33 |