Cum scapam de TANTARI?!, care stiti ceva remedii
![]() ![]() ![]() |
Cum scapam de TANTARI?!, care stiti ceva remedii
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu apa calda si sapun ai incercat? Cica face minuni, duce mirosurile...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
N-ati inteles, ma dau cu otet ca sa nu ma ciupeasca tantarii.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
la ora 6 umpli cada cu otet si treceti toata familia la imbaiere.
Bre, solutiile sunt bune pt. ocaziile speciale, dar nu poti sa le folosesti zi de zi la curte. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Filip |
![]()
|
Stiu, stiu, si ceapa + ustoriul ajuta. Nu lipsesc din alimentatia mea!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ma, de ce nu te calugaresti tu?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Filip |
![]()
|
Foarte frumos!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@Filip am asa un sentiment ca tu in caz ca nu faci misto, sigur nu te-ai nascut in locul (si timpul) potrivit...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Eu am auzit de niste programe care cica omoara tantarii cu ultrasunete... dar n-am avut privilegiul sa le testez
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.560 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Jul 2010, 21:22) ... Vorba aia, trei in pla mea ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Deci, nimeni nu a testat pana acum o minunatie de aia a tehnicii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Ce avion,dom'le?eu dau cu aspiratorul pe tavan dupa ei.ii ia si din zbor.hai,nu radeti!
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
da, dom'le, asta in casa...da' afara ? eu am fost citeva zila la tara si la ora 9 seara trebuia sa ma ascund in casa...veneau in haita
![]() ma refeream la faptul ca asa zisele autoritati se fac ca ploua (chiar ploua ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 20 Jul 2010, 07:55 |
--------------------
...
...
...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca tot zici ca nu vrei sa dai cu a/b/c ca sunt toxice, si nu fac bine la copil, nu-ti ramane decat lampasul ala de le baga curent pana pocnesc.
Generatoare de ultrasunete se gasesc si in cartile electronistilor de acum 40 de ani. Tantarii sunt inca printre noi, asa ca ori au ramas printre noi doar aia surzi, ori chestiile alea n-au functionat niciodata. Cat despre softuri generatoare de ultrasunete ... ![]() ![]() ![]() Saaaau, poti sa faci un acoperis de-ala de tifon in jurul patutului, cum se poarta pe la indieni. Apropo... cu aspiratorul e fun, dar si mai fun sa-i prinzi e cu un spray deodorant si o bricheta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deoarece numai femelele inteapa, cauza pentru care stau gramada pe voi trebuie sa fie abundenta de feromoni macho. Mai efeminati-va! Pe Filip nu-l musca nimeni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 20 Jul 2010, 08:55) ma refeream la faptul ca asa zisele autoritati se fac ca ploua (chiar ploua ![]() Asta imi aduce aminte de oamenii imbracati in costume albe, pe vremea lui ah1n1, cand stopeau camioanele cu solutie "speciala" contra virusului. Si defapt era apa in bidoane... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Erau fluturi de apa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
duminica seara anunt mare in parcul cringasi: plecati acasa pentru ca se va da cu solutie anti tintari...lumea a cam cirtit da' pina la urma s-a conformat...mai tirziu am trecut si eu, impreuna cu cel mic, prin zona...tintari la greu...intreb pe cineva daca s-a dat cu solutia aia minune...zice: da, au fost unii cu niste tulumbe...da' cred ca solutia a fost cam apa chioara...pentru ca pe jos nu erau deloc tintari...or daca ar fi fost intr-adevar solutie ar fi fost covoare de tintari morti...cineva a fost pacalit...iar altcineva a incasat banii...
This post has been edited by george_scala_2004: 20 Jul 2010, 08:43 |
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si ce e anormal in asta. E romanica
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ascult Magic FM, cica emite o frecventa imperceptibila omului dar deranjanta pt tantari, eficienta proportional cu nivelul volumului
This post has been edited by tzepesch: 20 Jul 2010, 09:01 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
right...
Si unii chiar cred chestia asta... Explicatia cu "e marcheting" e lunga. Implica mai multe: caracteristicile boxelor, care au fost construite pentru spectrul audibil, nu si pentru cel inaudibil , sistemului de transmisiune radio, etc, etc. Da' asa, de distractie, prin cartile alea de electronica de pe vremuri de care ziceam mai sus, frecventa pomenita era de 5 kHz. Al naibii de audibila. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te pun sa le trimiti un SMS ori de cite ori vezi un tintar mort?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
corbex |
![]()
|
Nu face kk pe mileul de sub bibeloaie?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
cheie problemei rezida in observatia de partial bun simt observata de antevorbitorii mei: nu suge singe decit tintarul femela, tintara, tintaroaia. incorect domnilor, sau mai precis, incomplet. suge snge doar femele tintar care a avut deja raporturi sexuale cu tintarul mascul, care adica nu mai este fecioara. ea simte noua viata crescind in ea si imperativa ei este nutritia corecta pina la depunerea ovulelor fertilizate pe vreun ochi de apa corespunzator.
rezulta astfel fara tagada ca solutia problemei este apararea fecioriei femeimii tintaresti. s-a constatat insa de generatii de buimaci eczematosi ca tintarul, ca si omul, se fooote si n-ai ce-i face. astfel, o a doua rezolvare apare pe tapet, cea definitiva: contraceptia. femelei de tintar trebuie sa-i fie struniti foliculii cu ceva progesteron culexian, masculului i se face o vasectomie, copulatia partilor nu are urmari, setea de singe nu se declanseaza, somnul nu e tulburat, apare si un efect secundar benefic de promiscuizare a femelelor tintar, eliberate de povara procreatiei ele vor profita pentru a avea relatii sexuale libere cu cit mai multi masculi pe care-i vor seduce si apoi parasi, acestia cazind in depresie si viciu astfel ca si putinii produsi de conceptie viabili ajunsi la termen vor fi de calitate inferioara. avind in fata solutia rationala a dilemei, am placerea sa va informez ca societatea pe care o conduc importa urmatoarele produse de planning in familia culex: a) contraceptiv tintar femela, 1 substanta activa, spray 200 ml, 99 lei /tub. o pulverizare (5 ml) revolutioneaza sexual o camera de dimensiuni medii (30-40 metri cubi), rata de esec in utilizarea corecta aprox 10%. import olanda. b) contraceptiv tintar femela, 4 substante active, spray 50 ml, 149 lei /tub. o pulverizare (2 ml) paveaza drumul catre sufragiu universal si drept egal la nefericire intr-o camera de maxim 25 de metri cubi cu o rata de esec in utilizarea corecta de maxim 4%. import bulgaria. c) kit de inodat vasele deferente. tenorizeaza un tintar mascul cu o rata medie de succes de 75% in cazul unui operator cu experienta. mortalitate 30%, 99 lei. productie autohtona Cugir. d) CD cu basme populare ale indienilor Oneonta, citite de Daniela Gyorfi si Madalin Voicu. mod de actiune psihologic. rata de succes necunoscuta, 9 lei sau cadou pentru achizitii mai mari de 500 de lei. toate preturile contin tva. va asteptam! This post has been edited by yhattori: 20 Jul 2010, 14:10 |
--------------------
*
*
*
|
|
tribunul |
![]()
|
Da pt. tantarii vagabonzi care nu au casa si o ard aiurea pe coclauri nu ai o solutie?
Am achizitionat un agregat de ala care-i atrage si apoi le face electrosocuri. Maine o sa vad ce efect a avut peste noapte. Problema ar fi ca lumina cu care-i atrage se pare ca are efect doar pe intuneric, iar acum cam de pe la ora 18 incep sa zburde. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:40 |