Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu
![]() ![]() ![]() |
Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Marty, unde esti?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Nu aveti camatari prin zona?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da ce, s-a intors ala micu din italia si acu vrea sa o stearga la loc, si nu are de unde sa ia 500 iepuroi?
Mai, trebuie sa recunosc, ai un talent aparte, ii atragi pe astia ca felinaru' fluturii |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dragoselu |
![]()
|
klaus inchide, te rog, acest topic, nu are rost sa pierdem energia si cuvintele. Am sa incerc sa-l rezolv in alte parti. Pe daciaclub nu merita! Multumesc.
This post has been edited by dragoselu: 8 Sep 2009, 12:57 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
C@taline, unde esti ?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Poti sa postezi linistit la anunturi. Acolo sunt reguli stricte si n-o sa te mai deranjeze nimeni.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io nam marunt la 500 euro
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca plateste si dobanda si are loc de munca legal de ce nu-si face un card de credit la bancile alea care "arunca" cu bani in cei care au nevoie. ING, RBS, am vazut si GE-Money, suma e destul de mica cat sa i-o dea si cu un salariu relativ redus.
Ce rost are intrebarea pe forum? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai evident are o gramada de imprumuturi si nu e "electibil" la unele noi.
Suma e mica, ca sa nu para periculos. E suficient sa gasesti 20-30 care sa-ti dea si dupa aia pune-i poprire pe venituri, de pana in 30% din venituri. Daca are deja niste imprumuturi bancare, astepti la coada sa le achite p-alea, si daca o avea si pe 20 de ani... Ce e asa de mirare, ca nenea initiatorul era ca Fecioara Maria cand a auzit ca fostul lui prof' de engleza e un tepar jumate, cum, tocmai dom' profesor, nu se poate, as putea sa bag mana in foc pentru el etc. Si ala era un excroc international. Treaba e clara, nenea dragos are sufletul pur si candid ca a unui copil de tzatza, crede ca orice zboara se si mananca. Aia cu "contract notarial" e o pacaleala, trebuie garantii reale. Cu contractul notarial te duci in instanta si daca mai are ceva pe numele lui atunci poate mai recuperezi ceva, daca nu, pui poprire in conditiile spuse de mine mai sus. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Escroc, te rog...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
klaus |
![]()
|
Excroc-escroc, tot sarlatan, snapan si potlogar se cheama
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dă-i un bip lu' Marty, că el are sufletu'' mare și bun si te sună el înapoi din Libia; vezi poate te mai lipești la el!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Sau poate sa-ti aduca 4.5 tone de benzina cand se intoarce, iese super "biznis", scoateti de cateva ori valoarea initiala.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
are logan?
daca pune loganu la bataie, arunc eu cu 500 ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 8 Sep 2009, 13:14) Salut! M-am intalnit azi cu un coleg care are nevoie de un imprumut urgent de 500 Euro, plateste si dobanda. E vreunul din Galati - Braila care sa-l poata ajuta? Omul e serios, se merge si la notariat. D. ![]() Ai de capu' tau!!! QUOTE(dragoselu @ 8 Sep 2009, 13:56) Te rog sa nu faci vreun lucru de care sa-ti para rau mai tarziu. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Daca e cineva interesat, astept un PM Cine e interesat sa dea bani??? Si pe ce perioada, pentru ce? Nici macar nu ati vopsit bine cioara aia. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sigur nu cere 500 euro ca sa-i dea innapoi lu marty ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai exista oameni care iau tepe d-astea?
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 8 Sep 2009, 13:56) klaus inchide, te rog, acest topic, nu are rost sa pierdem energia si cuvintele. Am sa incerc sa-l rezolv in alte parti. Pe daciaclub nu merita! Multumesc. Eu zic sa punem toti cate un euro si sa salvam reputatia forumului!! In alta ordine de idei, era un grec pe aici, parca Markos il cheama. Am auzit ca are o gramada de bani. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Domnul acela surghiunit in gara in Italia a ajuns pana la urma acasa? ce s-a mai ales de dansul?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 8 Sep 2009, 14:29) Eu stiu ca e interzisa camata (dobânda stabilită este mai mare decât dobânda prevăzută de lege, sau, capitalizare a dobânzii pentru dobânzi datorate ). In baza OG 9/2000, in raporturile civile (cum e si cazul imprumutului intre persoane fizice) nivelul dobanzii in contractele civile nu poate depasi nivelul dobanzii legale cu mai mult de 50% pe an. Dar poate exista. Problemele pot aparea si la notar, ca notarul poate face o datare certa (si inscrisul ramane inscris sub semnatura privata, dar cu data certa) - executarea lui in caz de "litigiu" presupune exclusiv judecata, sau poate fi act autentificat, care e titlu executoriu prin el insusi si poate fi dus la executor direct, insa cu niste contestatii la executare tot in proces se ajunge. La actul cu data certa costul e mic (onorariu fix), pe cand la cel autentificat e procent din suma. Asa ca si la notar se pot face acte si acte. Pentru ala cu data certa mai bine nu te duci, ca dai banii de pomana. Nu toate actele "notariale" sunt ce par... PS: http://www.infolegal.ro/contractul-de-impr...ice/2007/05/08/ This post has been edited by klaus: 8 Sep 2009, 13:56 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
tac tac zana zanelor...
500euroF.jpg de baut si de mancat la toata lumea ![]() 500euroR.jpg sper ca ai tus la imprimanta... ![]() This post has been edited by sonykel: 8 Sep 2009, 14:03 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Eu cred ca cineva a gasit sa cumpere un Nokia 6310i "la țiplă" cu 500 euro.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
acum 1100 cu soft din 2003 e la moda...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Probabil da un frigider la schimb....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:26 |