Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu
![]() ![]() ![]() |
Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, deci, chiar au crescut salariile in invatamant...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Eu votez sa se inchida in ianuarie, dupa ce ne povestesti finalul, final care iti urez din inima sa fie fericit (adicatalea banii sa fie returnati)! Sincer, eu cred ca te-ai legat la cap fara sa te doara, sa nu iesi cu el spart din toata tarasenia asta.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Daca ai gradele, dirigentie si ore suplimentare, normal ca au crescut!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 9 Sep 2009, 18:48) ...cred ca 500 de Euro nu or fi banii de pe lume! Dupa ce i-a dat banii si ne-am strans mainile si am baut impreuna o sticla de bere.. Sa inteleg ca ati "postit" toti 3 aceasi sticla de bere ? ![]() Pai daca 500 de euro nu sunt bani multi, erau asa multi 10 lei pentru 3 beri ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi, dom' profesor, ca am avut dreptate, cind am zis ca (pardon!) camasa-i mai aproape de piele? Adica e mai usor sa rezolvi o problema apelind la cei apropiati (fie si numai din punc de vedere al apropierii in spatiu).
Asta era, de fapt, intelesul metaforei cu saiba, pe care n-a inteles-o Cristianco2002, de-mi venea sa-i spun ca are minte de inginer, da's prea multi ingineri p-aici in fata carora mi-as putea scoate palaria fara reticente, asa ca m-am abtinut. Data viitoare am sa zic "daca-ti cade ghiulul", sau "daca-ti cade cheia de la beemveu", cuvinte magice care ascut atentia unei mari categorii de cetateni. ![]() LE. Si daca vrea sa ma atace pentru ca am folosit cuvinte din sanscrita veche, cum ar fi "metafora", s-o faca repede, ca la 10 ma duc sa ma culc ! This post has been edited by corbex: 9 Sep 2009, 19:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zān Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dragoselu |
![]()
|
De-acum se numeste caterinca si mos virgula!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In toate topicurileai facut la fel. Cum te lua lumea pestepicior, cum se rezolva si se putea inchide.
![]() Si zici ca un vecin din bloc i-a imprumutat 500E fara nicio garantie, numai ca i s-a facut mila de el? Si fi-su ce parere a avut? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 9 Sep 2009, 20:18) Vezi, dom' profesor, ca am avut dreptate, cind am zis ca (pardon!) camasa-i mai aproape de piele? Adica e mai usor sa rezolvi o problema apelind la cei apropiati (fie si numai din punc de vedere al apropierii in spatiu). Asta era, de fapt, intelesul metaforei cu saiba, pe care n-a inteles-o Cristianco2002 Spune-mi ca iar n-am inteles bine. Auzi, metafore cu saibe... ![]() This post has been edited by cristianco2002: 9 Sep 2009, 20:26 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 9 Sep 2009, 20:24) Mama ce smochinari...ati luat cumva si de aia de la Billa la 2,5 lei- 2 l. ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 9 Sep 2009, 21:18) In toate topicurileai facut la fel. Cum te lua lumea pestepicior, cum se rezolva si se putea inchide. ![]() Si zici ca un vecin din bloc i-a imprumutat 500E fara nicio garantie, numai ca i s-a facut mila de el? Si fi-su ce parere a avut? ![]() Mai pictoras eu nu l-am vazut in viata mea pe omu'asta da pot sa iti fac un portret robot dupa topicurile care le-a deschis.....am mai spus ...daca preda la fel cum deschide topicurile ,nu ma mir de ce a ajuns invatamantul in kkt-ul in care este. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@dragoselu:
cere si tu lucruri pentru tine (si nu pentru baiatul din italia, sau despre omu'serios). Nu te mai expune la a fi luat peste picior (ce soun eu "te expui"? - ti de-a dreptul rogi). Aici inchid, caci chestiunea s-a transat - sper ca pentru totdeauna. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 16:32 |