DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 3 4 5 6 7 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu

sonykel
post 8 Sep 2009, 17:31
Post #121

Actualmente Ing.

Group: Members
From: Constanta

eu zic sa-l sunam pe diaconescu poate ne da la fiecare 500euro smile.gif

--------------------
DACIA Logan MCV 2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine - CT-87-SNK
Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine
Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mr_Devil83
post 8 Sep 2009, 17:45
Post #122

Membru autentic

Eu intr-un fel il admir pe dl. profesor. Nu a fost cu nasul pe sus pe forum, pur si simplu isi spune of-urile. Poate are nevoie de mai multi prieteni si voi (tipic romanilor) nu puteti sa va abtineti sa nu faceti mijto de el.

Singura persoana care din cate am citit pe aici l-a ajutat intr-o situatie destul de critica a fost Marty. Chestia asta merita admiratie si respectul celorlalti.

Eu il admir pe dl. profesor pentru ca are curajul sa isi spuna offff-ul si pentru ca incearca sa ajute un seaman chiar daca uneori mi se pare naiv.

Din pacate supernova aia de 1000 de euro mi-a dat peste cap planurile pentru urmatoarele 2 luni si is cam stramtorat cu banii.

--------------------
Dacia 1300 / SUPERNOVA EUROPA 1984 / 2002
+
klaus
post 8 Sep 2009, 17:50
Post #123

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(Mr_Devil83 @ 8 Sep 2009, 18:45)
Din pacate supernova aia de 1000 de euro mi-a dat peste cap planurile pentru urmatoarele 2 luni si is cam stramtorat cu banii.
*

Na, si te-ai dus si tu, ultima speranta...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Mr_Devil83
post 8 Sep 2009, 18:02
Post #124

Membru autentic

trist...

--------------------
Dacia 1300 / SUPERNOVA EUROPA 1984 / 2002
+
Marty
post 8 Sep 2009, 18:05
Post #125

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Totul/totusi este trist pe lume...

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
dragoselu
post 8 Sep 2009, 18:08
Post #126

SB-12-UST

From: Sibiu

Eu ma simt pe acest forum ca in sanul unei familii mai mari, familia daciaclub. Pentru ce mai traim daca nu sa ne ajutam, macar cu un sfat pozitiv, tonic, incurajator, de vreme ce ne impungem cu tot felul de afirmatii de rau augur? Tot eu cred ca asa ne e stilul de viata al romanilor, daca spune unul ceva, altul trebuie sa faca bascalie de ofurile acestuia. De unde rezida aceasta "boala"? De ce ne e frica sa fim cei mai sinceri intre noi? De acum sunt 3 ani de cand va cunosc...

Da, singurul care a facut ceva deosebit pentru mine a fost Marty, eram la Bucuresti chinuit de intrebarea sa plec sau sa nu plec acasa, profund dezamagit ca un consul basarabean mi-a dat un sut si m-a expediat din cateva cuvinte: trebuie extras de cont 500 Euro! Eram in Gara de Nord si am gasit o firma de turism unde aveau un calculator bransat la Internet, dra de acolo a inteles repede in ce situatie ma aflam si m-a lasat 5 minute sa postez un mesaj S.O.S. , s-a aflat INIMOSUL MARTY sa ma ajute sa ies din impas a doua zi...

Consider totusi ca nu e o nota de naivitate sa postezi mesajul unui tanar care a plecat precum Fat-Frumos sa vada lumea si sa castige bani si a fost un fiasco toata aventura lui! Sau mesajul venit din partea unui coleg de serviciu care vrea sa se imprumute cu niste bani... Toate acestea sunt firesti, sunt probleme lumesti... si doar noi intre noi, oamenii de buna credinta, putem organiza sa le rezolvam... Am avut posibilitatea sa stau cu un grup de elevi, intr-o tabara de limba engleza la Valea Budului - Bacau, nu va spun ce bine m-am simtit sufleteste cand vorbeam cu colegi englezi despre micile sau marile probleme ale traiului de zi cu zi: erau atat de deschisi la vorba, pareau a spune lucruri naive, incat aveai impresia ca sunt rude foarte, foarte apropiate de-ale tale... Unul mi-a spus ca bea uneori cam multa bere sau ca apoi face dragoste cu prietena lui, lucruri pe care unii dintre noi nu am avea curajul sa le spunem unor prieteni cu care abia am facut cunostinta de teama ca am fi luati peste picior, divulgati, vorbiti pe la spate, barfiti... De ce avem aceste tendinte, as zice eu, innascute? De ce nu le putem evita? S-ar crea oare o lume plictisitoare in jurul nostru?

D.

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
+
skija
post 8 Sep 2009, 18:11
Post #127

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

Ok.. nevoia de bani.. e nevoie.. da' da-o-n plua (vb lu' marty) de treaba.. nu te apuci sa o faci pe forum.. indiferent ca e ptr. tine sau ptr. soacra-ta...

Io ma gandeam ca am fost fumator vreo 13-14 ani asa.. care ai un PLAMAN de dat? il dau pe al meu la schimb + diferenta (de preferat stock).

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
Marty
post 8 Sep 2009, 18:13
Post #128

Baga-mi-as plua-n marinimia mea de idiot si-n gesturile mele cretine, cine-o mai face asa ceva! Bai frate, ti-am zis de la-nceput ca nu vreau topice pe forum, nu vreau articole-n ziar, nu vreau pupaturi de maini si de picioare! Am putut sa te ajut, te-am ajutat. PUNCT!
Deja asta devine mai enervanta decit aia cu saibele!

--------------------
+
corbex
post 8 Sep 2009, 18:13
Post #129

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Dom' profesor, dumneavoastra scrieti fix ca'n cartile de citire. da' cind inchideti cartea, ce se vede? seamana ceva? 'aud?

Io cred ca e plictiseala mare'n galati si va place sa ne agitati.

Era altceva daca, de exeplu, puneam la cale traba impreuna. Tu cereai, eu ma faceam ca-ti dau, mai plusai, mai puneau 25-30 de fraieri botu' si faceam pe din doua. dar asa...!!! blink.gif

This post has been edited by corbex: 8 Sep 2009, 18:17

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
dragoselu
post 8 Sep 2009, 18:24
Post #130

SB-12-UST

Spune-mi de ce sa nu scrii ca cineva are nevoie de niste bani imprumut? Sau ca ai o problema de sanatate? E ceva rusinos? Ofera o explicatie... Sau mai scrisesem eu un topic mai demult : "Caut un doctor ginecolog bun in Galati", sa inteleg ca penisul si vaginul nu sunt chestiuni care sa fie luate in seama daca ai o problema de sanatate? Uite la vremea aceea abia ma mutasem din Moinesti la Galati, sotia era insarcinata si trebuia sa gasim un doctor ginecolog BUN: cand e vorba de sanatate, dar mai ales de viitorul tau, copilul de acolo, din burtica mamei, vrei ca totul sa fie bine, nu bine, ci foarte bine, nu? Daca gasesti un doctor la voia intamplarii (asa e viata in Romania, plina de nesiguranta), poti gasi unul mediocru si spun aici Doamne pazeste sa-ti nenoroceasca copilasul la nastere: cum te-ai simti? Iresponsabil... Vinovat... sad.gif Nici din umeri nu ai mai avea curajul sa dai, darmite sa-ti raspunzi la intrebarea: DE CE?
Au fost printre noi oameni care au dat un raspuns normal, firesc, fara sa se gandeasca la prostii si glume, insa au existat si persoane care au luat in deradere in mod grosolan topicul propus de mine... Nu am facut-o din naivitate, ci din RESPONSABILITATE!

Stima,

D.

--------------------
+
argon
post 8 Sep 2009, 18:28
Post #131

Mesaj semiautomat

incearca la Provident ca aia e treaba lor sa dea bani cu dobanda, nu e treaba forumistilor.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
dragoselu
post 8 Sep 2009, 18:30
Post #132

SB-12-UST

Am sa-i propun. Multumesc de idee. Ce mai faci?

D.

--------------------
+
Maskatu
post 8 Sep 2009, 18:33
Post #133

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Da da la provident unde dobanda este de 80 %... pe bune ! Imprumuti 3.000 de roni pentru 52 de saptamani si in final ajungi sa dai 5.200 blink.gif

oricum felicitari initiatorului topicului care are un real succes !

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
corbex
post 8 Sep 2009, 18:35
Post #134

Tot a adus Marty vorba de saibe: daca-ti cade o saiba cind umbli pe la motor, o cauti intii fix dedesubt. Daca n-o gasesti acolo, extinzi aria de cautari imprejur, daca nici acolo nu e, o cauti la magazin.
Tot asa-i si cu celelalte nevoi. Cind te incearca o nevoie presanta, de dusi la nevasta, mai intii. Daca-ti da cu flit, incerci si la amanta. Daca si asta te paseaza, te duci la curve.

Adica ceri bani mai intii fameliei, dupa aia babelor de pe scara, colegilor de serviciu si abia in ultima instanta pui afise pe stilpii de lumina.

--------------------
+
bolidu
post 8 Sep 2009, 18:50
Post #135

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Care are sa imi dea si mie 8 lei sa imi iau un pall mall !?

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
Marty
post 8 Sep 2009, 18:51
Post #136

Da' ce, a aparut polmol in pachete de 35 de tigari sau de ce vrei atitia bani? nedumerire.gif

--------------------
+
bolidu
post 8 Sep 2009, 18:54
Post #137

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Sa imi iau si 2 pastile de Orbit biggrin.gif

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
corbex
post 8 Sep 2009, 18:55
Post #138

Sint pachete promotionale, cu 100 de ml gratis.

--------------------
+
bion
post 8 Sep 2009, 19:24
Post #139

Membru autentic

From: TM

Parca se iezista si un CAR al salariatilor din invatamant din Galati.
Dar nu ar fi dom` profesor daca nu s-ar scarpina la nas printre picioare biggrin.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Alexu7
post 8 Sep 2009, 19:34
Post #140

zân

From: Europa

QUOTE(bolidu @ 8 Sep 2009, 18:54)
Sa imi iau si 2 pastile de Orbit biggrin.gif
*

un plugaru nu te-ar coafa? radmasa.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
ady77
post 8 Sep 2009, 19:35
Post #141

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Alexu7 @ 8 Sep 2009, 20:34)
un plugaru nu te-ar coafa?  radmasa.gif
*

Un? O plugaru, alina tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
l@u
post 8 Sep 2009, 20:20
Post #142

Membru autentic

QUOTE(sonykel @ 8 Sep 2009, 15:04)
acum 1100 cu soft din 2003 e la moda...
*

Care dreaq e faza cu tel astea ...ca am mai auzit da cu soft 2002?

QUOTE(dragoselu @ 8 Sep 2009, 19:08)
Eu ma simt pe acest forum ca in sanul unei familii mai mari, familia daciaclub. Pentru ce mai traim daca nu sa ne ajutam, macar cu un sfat pozitiv, tonic, incurajator, de vreme ce ne impungem cu tot felul de afirmatii de rau augur? Tot eu cred ca asa ne e stilul de viata al romanilor, daca spune unul ceva, altul trebuie sa faca bascalie de ofurile acestuia. De unde rezida aceasta "boala"? De ce ne e frica sa fim cei mai sinceri intre noi? De acum sunt 3 ani de cand va cunosc...

Da, singurul care a facut ceva deosebit pentru mine a fost Marty, eram la Bucuresti chinuit de intrebarea sa plec sau sa nu plec acasa, profund dezamagit ca un consul basarabean mi-a dat un sut si m-a expediat din cateva cuvinte: trebuie extras de cont 500 Euro! Eram in Gara de Nord si am gasit o firma de turism unde aveau un calculator bransat la Internet, dra de acolo a inteles repede in ce situatie ma aflam si m-a lasat 5 minute sa postez un mesaj S.O.S. , s-a aflat INIMOSUL MARTY sa ma ajute sa ies din impas a doua zi...

Consider totusi ca nu e o nota de naivitate sa postezi mesajul unui tanar care a plecat precum Fat-Frumos sa vada lumea si sa castige bani si a fost un fiasco toata aventura lui! Sau mesajul venit din partea unui coleg de serviciu care vrea sa se imprumute cu niste bani... Toate acestea sunt firesti, sunt probleme lumesti... si doar noi intre noi, oamenii de buna credinta, putem organiza sa le rezolvam... Am avut posibilitatea sa stau cu un grup de elevi, intr-o tabara de limba engleza la Valea Budului - Bacau, nu va spun ce bine m-am simtit sufleteste cand vorbeam cu colegi englezi despre micile sau marile probleme ale traiului de zi cu zi: erau atat de deschisi la vorba, pareau a spune lucruri naive, incat aveai impresia ca sunt rude foarte, foarte apropiate de-ale tale... Unul mi-a spus ca bea uneori cam multa bere sau ca apoi face dragoste cu prietena lui, lucruri pe care unii dintre noi nu am avea curajul sa le spunem unor prieteni cu care abia am facut cunostinta de teama ca am fi luati peste picior, divulgati, vorbiti pe la spate, barfiti... De ce avem aceste tendinte, as zice eu, innascute? De ce nu le putem evita? S-ar crea oare o lume plictisitoare in jurul nostru?

D.
*

Bai ne lesi ce dreaq ca a fost liniste cat ai fost absent!!!!

QUOTE(dragoselu @ 8 Sep 2009, 19:24)
Spune-mi de ce sa nu scrii ca cineva are nevoie de niste bani imprumut? Sau ca ai o problema de sanatate? E ceva rusinos? Ofera o explicatie... Sau mai scrisesem eu un topic mai demult : "Caut un doctor ginecolog bun in Galati", sa inteleg ca penisul si vaginul nu sunt chestiuni care sa fie luate in seama daca ai o problema de sanatate? Nu am facut-o din naivitate, ci din RESPONSABILITATE!
*

La ce topicuri tembele ai deschis ce explicatie mai vrei.

Bai baiete da profu' asta are timp liber tata nu gluma........si apropo ce stiti sa faceti ptr. 500 euro ?Daca vreti bani la munca tata ca am nevoie de salahori si va platesc si uite asa strangeti pana in octombrie banii si nici datorii nu faceti.

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
kog
post 8 Sep 2009, 20:29
Post #143

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

ai miss Marty plange.gif

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
Laurentziu83
post 8 Sep 2009, 20:44
Post #144

Membru autentic

QUOTE(l@u @ 8 Sep 2009, 21:20)
  Bai baiete da profu' asta are timp liber tata nu gluma........si apropo ce stiti sa faceti ptr. 500 euro ?Daca vreti bani la munca tata ca am nevoie de salahori si va platesc si uite asa strangeti pana in octombrie banii si nici datorii nu faceti.
*

Mai ai posturi libere pa 500 de euro pe luna? smile.gif

--------------------
. . .
+
Jack Daniel's
post 8 Sep 2009, 20:54
Post #145

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Are pe draq, unde ati vazut voi salahori cu 500 e pe luna? radmasa.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
daniM
post 8 Sep 2009, 20:58
Post #146

Membru autentic

From: Gugulania

Espana

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
l@u
post 8 Sep 2009, 21:10
Post #147

Membru autentic

QUOTE(l@u @ 8 Sep 2009, 21:20)
Daca vreti bani la munca tata ca am nevoie de salahori si va platesc si uite asa strangeti pana in octombrie banii si nici datorii nu faceti.
*

QUOTE(Laurentziu83 @ 8 Sep 2009, 21:44)
Mai ai posturi libere pa 500 de euro pe luna?  smile.gif
*

Pentru tine nu caci nu prea stii a citi wink.gif

--------------------
+
AdrianSavu
post 8 Sep 2009, 21:12
Post #148

Supernovist

From: Bucuresti

Eu cred ca domnu' profesor a facut un card de credit la banca transilvania , a scos cei 500 de euro si acum trebuie sa-i puna in cont ca sa nu plateasca dobanda smile.gif .
Faza este cam asa :
Am facut un card de credit cu perioada de gratie de 60 zile.
El acum are nevoie de acesti 500 de euro doar pt. cateva min. sa-i bage in bancomat (sa apara in extras ca el a alimentat contul in perioada de gratie), dupa care el scoate bani (cei 500 de euro) si mai beneficiaza de inca o perioada de 60 de zile smile.gif.

Faza asta cred ca a facut-o si atunci in gara de nord biggrin.gif cand l-a imprumutat Marty si de atunci (cand a deschis topicul) si pana acum sunt cam 60 de zile biggrin.gif

This post has been edited by AdrianSavu: 8 Sep 2009, 21:12

--------------------
Dacia SuperNova 2003 - Clima
Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
+
l@u
post 8 Sep 2009, 21:18
Post #149

Membru autentic

Asta trebuie imperecheat cu uferu ala de face poze la Avantime-uri......sau mai bine nu ca cine stie ce dreaq mai iese daca se cunosc radmasa.gif

This post has been edited by l@u: 8 Sep 2009, 21:20

--------------------
+
dragoselu
post 8 Sep 2009, 21:34
Post #150

SB-12-UST

QUOTE(l@u @ 8 Sep 2009, 22:10)
Pentru tine nu caci nu prea stii a citi  wink.gif
*

Nu ca l@u ii iubeste numa' pe profi! wink.gif Iti dai seama cat ii iubeste el acuma, darmite la tinerete cand era elev... dry.gif

--------------------
+
7 Pages « < 3 4 5 6 7 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 21:53
Forum Renault