Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu
![]() ![]() ![]() |
Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Era fix ca in banc:
- Diano, ti-ar placea sa fii barbat? - Da mai Dragoselule! Dar tie? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Diana: 8 Sep 2009, 15:50 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Doamna Diana,
Nu spuneti minciuni ca va creste nasul! Sunt extrem de atent cu continuarea si finalul problemelor expuse. Poate doar rautatea unora face sa se creada asa ceva: de baiatul ratacit din Italia nu mai stiu nimic, nu am scris sa i se trimita bani, ci daca e cineva intamplator pe acolo / va merge pe acolo si are un loc liber, sa-l aduca inapoi... Nicidecum nu am scris de bani! Nu mai stiu nimic de el.. Am sunat la o ruda de-a sa care facea curse in Italia sa-l aduca, am dat un telefon omeneste in Italia, nu era sa sun din nou, caci dadeam faliment cu factura umflata la telefon, dar mi-am facut datoria de om ajutand cum am putut un copil care si-a pierdut mintile in lume... Frigiderul l-am vandut, trebuia sa scriu si cui l-am vandut? E adevarat ca nu am scris anuntul la VANZARI-CUMPARARI, a fost greseala mea.. Problema de la Bucuresti (intr-adevar am fost prins in off-side atunci): am vrut sa aduc multumiri lui Marty si celor care au citit mesajul meu, dar nu am mai apucat: Marty a spus ca acel topic se poate inchide! Cand am venit de la Bucuresti, nu am mai putut raspunde nimic, topicul era inchis! Abia am reusit atunci sa gasesc un calculator conectat la Internet la o firma de turism din Gara de Nord: Dra de acolo a inteles situatia si m-a lasat 5 minute la calculator, nu mai mult... Am cautat un Internet Cafe prin Gara si imprejurimi de mi-au iesit ochii din cap... Unde am scris eu ca EU AM NEVOIE DE 500 EURO? Doar am transmis mesajul unui coleg aflat in dificultate De ce stiti sa acuzati fara sa intrebati sau sa va interesati ? QUOTE(Diana @ 8 Sep 2009, 16:33) Domnule Dragoselu, naivitatea dumitale care imi aminteste de soldatul Svejk m-a facut sa-i arat colegei mele de birou acest topic. Iar ea mi-a povestit cum i-a imprumutat 7 milioane unei persoane de incredere in urma cu doi ani. Ce crezi a mai vazut acei bani? I-a vazut cam la fel cum am vazut si noi ce s-a mai intamplat cu baiatul din Italia. In mai multe randuri ai venit la noi cu povesti care apelau la sensibilitatea noastra. Ba cu un baiat ratacit prin Italia, ba cu povestea ta prin Bucuresti ramas fara bani ba cu dorinta de a cumpara o bijuterie de frigider cu 50 roni. Absolut de fiecare data nu ai mai venit cu continuarea povestilor deoarece nu mai aveai nevoie de noi. Doar la faza din Bucuresti am aflat ce s-a mai intamplat, dar nu de la dumneata, ci de la Marty. In acest topic te-a rugat cineva sa ne spui ce s-a mai ales de baiatul ala din Italia, dar nu i-ai raspuns. Cred ca la fel de multe va auzi despre tine si cel care va avea naivitatea sa iti imprumute cei 500 euro. Eu in continuare cred ca ai nevoie de acesti bani pentru un telefon Nokia 6310i "la țiplă". ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
C@taline, mi se pare mie sau dragoselu se cam dă la Di@na?
Sau invers?!?!? |
--------------------
.
.
.
|
|
Diana |
![]()
|
Dragoselu, hotaraste-te! Sunt domn sau doamna?
La partea cu nasul crescut prefer sa nu-ti raspund! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Diana |
![]()
|
Lostboy, stai linistit! C@talin ramane iubirea vietii mele!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ala care scrie cu tastatura pusa invers?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Diana @ 8 Sep 2009, 16:57) ![]() ![]() ![]() da cu studentele din bloc ce fac. ![]() ![]() QUOTE(daniM @ 8 Sep 2009, 16:58) cine cum ce .tastatura nu trebuie sa aiba cifrele jos ? ![]() This post has been edited by C@talin: 8 Sep 2009, 16:11 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C@talin |
![]()
|
e cineva paci care crede ca e racheta ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Diana |
![]()
|
Dragoselu, te-as ruga sa exemplifici! Ar fi pacat sa ne ametim in afirmatii gratuite.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma dar daca citesc titlu...scrie ca tu vrei sa dai... nu sa iei...... 500 de euro...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Eu zic ca ne ajunge pentru seara aceasta... O seara frumoasa!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Stop joc!
Domn`profesor, ii dau prietenului tau 500 de Euro cu dobanda 10%/saptamana, pe maxim 3 luni. Dupa aceasta perioada dobanda se majoreaza la 15%/saptamana la suma cumulata. P.S. Fiind din Oradea, imi deconteaza deplasarea (dus-intors) la Galati + o noapte de cazare cand ii dau si cand imi da banii. This post has been edited by Micutzu_BH: 8 Sep 2009, 16:37 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Fane, tu esti?
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 8 Sep 2009, 17:30) ![]() ![]() ![]() Cand trebuie sa-ti argumentezi afirmatiile zici stop joc! ![]() ![]() ![]() Hai sa-ti dau o definitie din DEX ca sa ai material de studiu pentru maine. Voi profesorii aveti nevoie de timp de pregatire a lectiei. RETÓRIC, -Ă, retorici, -ce, s.f., adj. 1. S.f. Arta de a vorbi frumos; arta de a convinge un auditoriu de justețea ideilor expuse printr-o argumentație bogată, riguroasă, pusă în valoare de un stil ales; ansamblul regulilor care ajută la însușirea acestei arte. ♢ Figură retorică = formă expresivă a vorbirii, care înfrumusețează stilul, dându-i mai multă vigoare și caracter sugestiv. ♦ (Peior.) Declamație emfatică, elocvență amplă și afectată. 2. Adj. Care aparține retoricii (1), privitor la retorică. ♦ (Peior.; despre stilul sau felul de a vorbi al cuiva) Emfatic, afectat. [Var.: (înv.) ritórică s.f.] – Din (1) ngr. ritóriki, lat. rhetorica, it. retorica, fr. rhétorique, (2) lat. rhetoricus, it. retorico, fr. rhétorique, ngr. ritorikós, germ. rhetorisch. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Marty @ 8 Sep 2009, 15:47) QUOTE(dragoselu @ 8 Sep 2009, 16:02) Asadar: omu' colegul are peste 50 de ani, nu are nici kiloti rupti in kur, are casa, nu are nici ciorapi unu' de-un fel, altu' de alt fel, are 2 masini, se imbraca k lumea, are salariu 2000 lei, vechime, titular etc.... In alta ordine de idei, daca nu e convenabila ideea cu notariatul, trecem la alte idei (masina, casa, plasma), ramane la LATITUDINEA CELUI CARE IMPRUMUTA, NU? Am zis ca ma fac ca n-am inteles apropoul, nu trebuie sa insisti, tot la fel de "neintelegator" voi ramine! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca se descrie pe sine ...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Topicul asta e mai tare ca mondenii si divertis la un loc
![]() |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C@talin |
![]()
|
daniM am auzit ceva obiectii la diana ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 8 Sep 2009, 17:38) Am zis ca ma fac ca n-am inteles apropoul, nu trebuie sa insisti, tot la fel de "neintelegator" voi ramine! Fie cum zici tu, Marty, nu te-a solicitat nimeni cu forta... ![]() 8 Sep 2009, 18:01: QUOTE(Geox16v @ 8 Sep 2009, 17:50) ![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Sep 2009, 17:01 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C@talin |
![]()
|
a sarit ratingu peste 50%
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:23 |