Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu
![]() ![]() ![]() |
Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 8 Sep 2009, 13:51) In alta ordine de idei, era un grec pe aici, parca Markos il cheama. Am auzit ca are o gramada de bani. Nuam cash momental, pot oferi 500kg mandarine. Nu asigur transport Galati! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
frigideru ala era dotat cu monitor ?
![]() This post has been edited by C@talin: 8 Sep 2009, 14:17 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu mai radeti de om, uite asa, una peste alta si-a luat megane.
astia o duc bine ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si sistem audio haifai...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Domnule Dragoshelu, cred ca am gasit 200 din cei 500 de euro de care aveti nevoie aici:
Domn generos Domn stililt, 39 de ani. relocat cu afaceri in galati, caut domnisoara/doamna discreta pentru o relatie foarte avantajoasa material. email sebiduru@yahoo.com Data adaugarii: 28 Jul 2009 Telefon: - Judet: Galati Localitate: Galati Pret: 200,00 EUR sebiduru va asteapta! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
duru care spala c*ru?
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Gata, am înțeles de prima oară!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
C@taline tu esti generos? Ca altfel nu ai nicio sansa la Diana
![]() ![]() |
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Auzi domnu' Diana: acolo sa te duca matale de 3 ori, opresti 500 pentru colegul meu, ti-i da inapoi cu dobanda, iar 100 restul de la 600 ii poti pune la o banca! Ce zici?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 8 Sep 2009, 14:23) Gata, am înțeles de prima oară! ![]() scuse, damam enervat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ne-ai luat banii acum vrei sa ne iei si femeile?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 8 Sep 2009, 15:24) Auzi domnu' Diana: acolo sa te duca matale de 3 ori, opresti 500 pentru colegul meu, ti-i da inapoi cu dobanda, iar 100 restul de la 600 ii poti pune la o banca! Ce zici? ![]() Imi pare rau, dar anuntul este pentru domnisoare discrete si credule ca dumneata! Eu am o varsta la care nu mai cred in zane si Alba ca Zapada. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
uai, ce are sa il arda Diana...
edit: BURN! This post has been edited by kog: 8 Sep 2009, 14:37 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alexu7 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cine ma (alexu7) asta de vindea frigideru de 20 de ani???
e clar..trebuie sa imi iau alta masina...ca asta a decazut.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
stefan are megane >? pfff ia deacuma sa ince sa plnag si io ca nam nimic,sa fur de la donatii de azile si case de copii sa-mi iau si io range rover
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Are Megane 1... inca poti sta linistit cativa ani...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In primu' rind ma fac ca n-am inteles apropou'!
In al doilea rind, ba nene, sa zicem ca mergem la notariat si facem acte. Bineinteles ca nu se intorc banii inapoi la termenul stabilit si atunci ce faci? Te apuci sa-l cauti pe sugubat. Si afli ca sta pe strada Adi Provista CRT, la numaru' 21" si ca are ca si proprietati o pereche de chiloti rupta-n cur si o pereche de sosete de culori diferite, cu vedere la dejte. Ce faci in situatia asta, te apuci sa scoti dinti, sa tumefiezi ochi, sa rupi maini si picioare? Pai asta se poate rezolva si pe gratis, nu trebuie sa dai 500 de epuroi. Unde mai pui ca JJ a ars-o pe bulau citeva saptamini fiindca a-ncercat sa practice chirurgia fara sa aiba diploma. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 8 Sep 2009, 14:47) In primu' rind ma fac ca n-am inteles apropou'! In al doilea rind, ba nene, sa zicem ca mergem la notariat si facem acte. Bineinteles ca nu se intorc banii inapoi la termenul stabilit si atunci ce faci? Te apuci sa-l cauti pe sugubat. Si afli ca sta pe strada Adi Provista CRT, la numaru' 21" si ca are ca si proprietati o pereche de chiloti rupta-n cur si o pereche de sosete de culori diferite, cu vedere la dejte. Ce faci in situatia asta, te apuci sa scoti dinti, sa tumefiezi ochi, sa rupi maini si picioare? Pai asta se poate rezolva si pe gratis, nu trebuie sa dai 500 de epuroi. Unde mai pui ca JJ a ars-o pe bulau citeva saptamini fiindca a-ncercat sa practice chirurgia fara sa aiba diploma. Hai bre' zii ca nu vrei sa-i dai; nu mai cauta motive This post has been edited by ionutctn: 8 Sep 2009, 14:49 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
corsct era... ca pana si JJ
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
BANG
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 8 Sep 2009, 15:39) Asta deoarece acei "altii" au creat acest topic in care asteapta ajutorul zanelor bune. Daca as fi asa naiva sa iti dau dumitale 500 euro pentru un presupus amic "de incredere" mi-as cam lua adio de la bani. Tocmai pentru ca nu sunt naiva ma amuz de modul in care unii profita de creduli. Eu ti-as propune sa nu mai intermediezi chestii din astea daca nu vrei sa fii obiect de studiu pentru studentii medicinisti! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
dragoselu |
![]()
|
Asadar: omu' colegul are peste 50 de ani, nu are nici kiloti rupti in kur, are casa, nu are nici ciorapi unu' de-un fel, altu' de alt fel, are 2 masini, se imbraca k lumea, are salariu 2000 lei, vechime, titular etc.... In alta ordine de idei, daca nu e convenabila ideea cu notariatul, trecem la alte idei (masina, casa, plasma), ramane la LATITUDINEA CELUI CARE IMPRUMUTA, NU?
Ce sa-i facem daca s-a intamplat sa ramana temporar fara bani: o sa-i vina salariul in octombrie si cu asta basta! Dar pana atunci trebuie sa gaseasca o cale sa se descurce? This post has been edited by dragoselu: 8 Sep 2009, 15:05 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
da ce face cu banii??/
trafic de carne vie... trafic cu tigari... ca trebuie sa fie ceva f sigur de e dispus sa faca toate astea??? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:33 |