Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu
![]() ![]() ![]() |
Imprumut urgent 500 Euro, Are nevoie un coleg de serviciu
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(AdrianSavu @ 8 Sep 2009, 22:12) Eu cred ca domnu' profesor a facut un card de credit la banca transilvania , a scos cei 500 de euro si acum trebuie sa-i puna in cont ca sa nu plateasca dobanda ![]() Faza este cam asa : Am facut un card de credit cu perioada de gratie de 60 zile. El acum are nevoie de acesti 500 de euro doar pt. cateva min. sa-i bage in bancomat (sa apara in extras ca el a alimentat contul in perioada de gratie), dupa care el scoate bani (cei 500 de euro) si mai beneficiaza de inca o perioada de 60 de zile ![]() Faza asta cred ca a facut-o si atunci in gara de nord ![]() ![]() Eu cred ca nu... Si hai sa zicem ca ar fi asa: merita sa vin pana la Biucarest si sa dorm o noapte in Gara de Nord sa fac acest artificiu? ![]() 8 Sep 2009, 22:39: QUOTE(klaus @ 8 Sep 2009, 22:38) O iubire platonica... ![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Sep 2009, 21:39 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Voi ati observat ca in toate topicurile pe care le deschide, Dragoselu' cere insistent inchiderea dupa putin timp? Culmea ironiei, nu le inchide nimeni si misto-urile curg ca la manele...faaraaa nuumaar.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai ce exemplu iti era tie la indemana?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pai, ce vrei sa fac, sa imi neg preferintele muzicale?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
6 pagini intr0o singura zi.
Argoane te depaseste consateanu meu la numarul de pagini. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Hait bigulita, si eu care ma asteptam sa faci o comparatie cu stelele de pe cer, cu picaturile din ocean, cu numarul atomilor din univers. Dar nu si nu, tu cu manelele...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
"Prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul"
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 8 Sep 2009, 19:35) Tot a adus Marty vorba de saibe: daca-ti cade o saiba cind umbli pe la motor, o cauti intii fix dedesubt. Daca n-o gasesti acolo, extinzi aria de cautari imprejur, daca nici acolo nu e, o cauti la magazin. Tot asa-i si cu celelalte nevoi. Cind te incearca o nevoie presanta, de dusi la nevasta, mai intii. Daca-ti da cu flit, incerci si la amanta. Daca si asta te paseaza, te duci la curve. Adica ceri bani mai intii fameliei, dupa aia babelor de pe scara, colegilor de serviciu si abia in ultima instanta pui afise pe stilpii de lumina. Dragoselu daca pierde o saiba face topic pe daciaclub sa intrebe daca stie cineva unde e. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
altu' cu ocupatii masochiste. Tu te-apuci sa mai CAUTI o saiba dupa ce ai pierdut-o? Da ce, si tu le cumperi la bucata?
|
--------------------
...
..
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 9 Sep 2009, 09:32) altu' cu ocupatii masochiste. Tu te-apuci sa mai CAUTI o saiba dupa ce ai pierdut-o? Da ce, si tu le cumperi la bucata? Am mai zis pe undeva ca nu e suficient sa stii sa citesti... Se vindeca, cu timpul ! Ca, dupa ce dai coltul, nici nu mai ai ce face cu intelegerea. This post has been edited by corbex: 9 Sep 2009, 12:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu tot nu am facut rost de bani pentru un pachet de polmol ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(corbex @ 8 Sep 2009, 18:35) . Cind te incearca o nevoie presanta, de dusi la nevasta, mai intii. Daca-ti da cu flit, incerci si la amanta. Daca si asta te paseaza, te duci la curve. bre , fara jignire , da nevasta si amanta ce e pina la urma ? ![]() QUOTE(einstein1984 @ 9 Sep 2009, 08:16) QUOTE(cristianco2002 @ 9 Sep 2009, 08:32) altu' cu ocupatii masochiste. Tu te-apuci sa mai CAUTI o saiba dupa ce ai pierdut-o? Da ce, si tu le cumperi la bucata? bine , cristiane@co ! i-ai spus-o vere ! apropo , tu esti persoana fizica sau juridica ? si tot apropo . tu cum cumperi saibele ? eu de obicei le luam la kilogram , da e unii care zice ca as fii mai in cistig daca le-as lua la litru ! tu ce zici ? |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu zic sa te bagi frate... oricum aligatorii travestiti nu v-or ajunge vatmani ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(dariusz @ 9 Sep 2009, 16:16) eu de obicei le luam la kilogram , da e unii care zice ca as fii mai in cistig daca le-as lua la litru ! tu ce zici ? eu il pun pe vanzator sa le numere, le iau pa persuana juridica sami deduc teveaul. QUOTE(corbex @ 9 Sep 2009, 13:45) Am mai zis pe undeva ca nu e suficient sa stii sa citesti... Se vindeca, cu timpul ! Ca, dupa ce dai coltul, nici nu mai ai ce face cu intelegerea. deci cineva chiar il intelege pe geniul nostru. Ma inclin. Voie buna! Eu pierd cate o sai ba in fiecare zi, si nu ma aplec dupa ea. Mai bine strang tuate suruburile de dimineata, si nu mai am nevoie. This post has been edited by cristianco2002: 9 Sep 2009, 17:11 |
--------------------
...
..
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Dragoselu, a zis Marty sa-l suni.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Hai lasa-ma... Nu glumesti?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
hmm , am cam intuit io ceva cu jurideca aia ! da , cristiane , cite saibe iei tu de obicei?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci ca sa expun contractu meu de afacere,esti disps sa imi vinzi sufletu petru 500 euroi ?
![]() ![]() 9 Sep 2009, 18:21: Scrii pe o foaie sufletu meu si numele si semnatura ![]() This post has been edited by C@talin: 9 Sep 2009, 17:21 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bolidu |
![]()
|
Care vreti saibe ? 0.50 lei 100 grame. Poate asa o sa imi cumpar draq si eu un pachet de palmal
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
dragoselu |
![]()
|
S-a rezolvat! Colegul a gasit o sursa de imprumut de la un vecin, m-am oferit girant si eu. Se poate inchide acest topic, va rog, un moderator.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
Pai ca sa fii girant trebuie sa ... semnezi un act de angajament.
Ati semnat ceva? Sau e girare "pe vorbe"? De curiozitate intreb. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
Girare "pe vorbe"! Pe baza de incredere! La urma urmei 500 de Euro reprezinta un salariu jumate pentru mine. Si nu ii ia dobanda. Am zis, daca il ajut, il ajut! Toate cele bune si multumesc celor care mi-au dat sfaturi! Se poate inchide topicul!
This post has been edited by dragoselu: 9 Sep 2009, 18:37 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Pai poate nu se inchide, sa ne povestesti si finalul telenovelei. Cand se presupune ca ar trebui returnati banii? Vecinul a perceput vreo garantie ceva?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:24 |