DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Transalpina a murit !, Lucrarile la drumul peste Paring se apropie de fina

corbex
post 5 Oct 2009, 10:15
Post #1

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

Group: Members
From: bucuresti

Imi propusesem din timpul saptaminii sa merg din nou pe Transalpina. Fusesem pe la jumatatea lui August, asa ca eram la curent cu lucrarile de largire a drumului imediat deasupra Rancai. Ploaua deja de ceva vreme si era ceata. Nu se vedea la mare distanta, asa ca asteptam linistit sa se termine cei vreo trei kilometri de drum largit si netezit. Am mers, am asteptat, am mai mers, am inceput sa ma mir ca nu mai ajung la drumul cunoscut si tot asa, din mirare in mirare, am trecut de pasul Urdele. Devenise limpede ca lucrarile avansasera mai repede decit sintem noi obisnuiti. Am continuat drumul si am avut un soc sa constat ca lucrarile de largire, compactare si nivelare erau incheiate pe tot traseul Transalpinei. Abia pe partea de coborire prin padure, spre Obarsia Lotrului, nu se lucrase inca la drum, dar si acolo brazii din amonte fusesera deja taiati, semn clar ca in curind se va lucra si pe aceasta ultima portiune de drum.
Practic nu a mai ramas decit sa se toarne asfaltul si sa se intareasca malurile in care s-a intrat cu excavatorul. Este perfect posibil ca pina in noiembrie sa se termine asfaltarea.
Din acel moment, orice fel de masina va putea strabate Paringul. Si orice fel de sofer. Pina la finele verii viitoare zona va fi la fel de plina de PET-uti, pungi, pahare si tacimuri de plastic ca si transfagarasanul.
Recunosc ca sint putin egoist. As fi preferat ca drumul sa ramina asa cum il stiu cei care au fost. Pe drumul ala nu-si bagau masinile, motocicletele sau bicicletele decit cei care considerau ca privelistile superbe meritau efortul. Acestia s-au dovedit a avea suficient respect pentru locurile prin care au trecut, caci in urma lor nu au ramas gunoaie.
Mai mult, si drumul de la Obirsia Lotrului spre valea Sebesului a fost largit pe tot traseul, jumatate fiind chiar si asfaltat proaspat.
Daca n-ar fi taranismul nativ al romanului, accesibilitatea Paringului m-ar fi bucurat. Se pot construi aici n statiuni si pirtii de schi. Drumul ar fi accesibil toata iarna, pentru ca n-au de unde sa cada avalanse, ca in Fagaras.
Cei care mai vreti sa vedeti muntele in deplina pace, mai aveti la dispozitie timpul ramas pina va ninge. Acum se circula extrem de usor, chiar daca nu e asfalt. Simbata nu lucra nimeni, poate din cauza ploii. Duminica sigur nu se lucreaza, asa ca n-o sa gasiti nici o portiune de drum blocata de utilaje. Grabiti-va !

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 5 Oct 2009, 10:19
Post #2

No fear. No limit. No equal.

Imi pare rau ca n-am apucat sa-l fac cand era in starea lui "clasica".

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Avani
post 5 Oct 2009, 10:26
Post #3

Membru autentic

From: Capitala gri

Nu cred sa fie ceva rau ca mai facem si noi infrastructura.
Pe afara in zonele montane, drumul e ca-n palma, desigur exista si exceptii.

Personal consider ca se va face mai mult turism cu un drum bun si largit decat cu un drum forestier. Nu e nimic rau in a crea niste drumuri pentru un acces mai usor, in final asta inseamna civilizatie. Cu siguranta amatorii de senzatii tari pe doua roti vor gasi alte "surse" de adrenalina.

--------------------
. . .
Think forward !
+
IRONICK
post 5 Oct 2009, 10:29
Post #4

-

From: Romania

Aha, si exista civilizatie in Romania? Oare cand apar primele chioscuri pe marginea drumului?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Dan73
post 5 Oct 2009, 10:41
Post #5

Membru autentic

Intr-o tara normala ar fi fost o stire buna. Absurd, dar la noi e o stire proasta....chiar e o stire proasta. Da maimutei o arma si o sa vezi ce face cu ea. Da maimutei o masina puternica si la fel...sa vezi slalom, depasiri la mustata, viteza, flash-uri si claxoane. Ii permiti accesul in locuri frumoase si o sa se pi.. pe el de peisaj frumos.
Anul trecut pe Transfagarasan am oprit sa intindem patura sa mancam ceva...deh, fetita cu ore fixe. A trebuit sa trag masina in asa fel incat sa maschez gramezile de pet-uri si resturi de la gratare. Nu am gasit nici un loc fara gunoaie, rahati impodobiti cu Zewa, pet-uri.... Asa o sa ajunga si Transalpina. Pacat.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
nairam
post 5 Oct 2009, 15:44
Post #6

Posesor de bebelus...

From: Bucuresti

Am fost si eu pe transalpina din greseala. Am vazut un drum pe harta si am zis sa o iau pe el... Extraordinar de frumos si de salbatic.... Eram cu Solenza ... Am avut ceva emotii pentru ca nu stiam exact despre ce era vorba si mai eram si cu nevasta si copilul care la acea vreme avea mai putin de 1 an..... Cand am ajuns in Voineasa se facuse deja noapte .... Am strans un pic din ......

Cu privire la viitoarea mizerie ce va fi facuta pe acolo ... Eu vad problema un pic altfel si anume:
Daca autoritatile noastre ar fi avut grija de cetatean atunci probabil ca pe Transfagarasan pe transalpina si cam peste tot in romania ai fi gasit cosuri de gunoi si toalete. E drept ca daca nu gasesti asa ceva (adica cosuri de gunoi) ar trebui (si civilizat ar fi) sa iei gunoul cu tine. Peste tot in VEST din pacate aceasta problema a fost rezolvata NU prin educarea populatiei sa-si care singura gunoiul pana acasa CI prin PUNEREA DE COSURI DE GUNOI SI GOLIREA LOR atunci cand este cazul!!!!! MUUUUULTEEEEEE COSURI DE GUNOI in orase din 10 in 10 metri si prin parcari ..... MUUUUlteeeee..... exagerat de multeeee.
IN VEST (si in grecia) acolo unde lipsesc cosurile de gunoi si toaletele ESTE mizerie !!! Acolo unde sunt cosuri de gunoi este curatenie.
Cred ca administratorul drumului ar cam fi responsabil de chestiunile astea. In general observi ca apare o problema (gunoaiele) si ca administratie (locala sau centrala) incerci sa rezolvi problema.... E greu sa educi BIZONUL, in unele cazuri trebuie folosit biciul (a se citi legea) dar trebuie si creeate conditiile propice de respectare a legii..
Deci prima data se vor pune cosuri de gunoi (muuuulteeeee exagerat de multe sa se loveasca bizonul de ele la fiecare pas) apoi se vor goli acele cosuri de gunoi DE CATE ORI VA FI NEVOIE... Si dupa aceea cum l-ai prins ca da gunoiu pe jos cum l-ai ars .... tare de tot .....

Ma rog ... Parerea mea....

Edit later:
Cat are transalpina? cam 60 km .... Pai daca te apuca burta sau vrei sa faci treaba mica... Ce faci ? Te abti si nu faci pana in Voineasa? sau faci in punga si duci punga pana la primu .......
Nu cumva este la fel si pe transfagarasan? SI cam peste tot in RO....

This post has been edited by nairam: 5 Oct 2009, 15:49

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
C a t a l i n
post 5 Oct 2009, 15:47
Post #7

Amenzile... Cât mai mari... asta-i cheia...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
nairam
post 5 Oct 2009, 15:50
Post #8

Posesor de bebelus...

@MAERSK
Da asta-i cheia ... da daca fac pe mine o dau in colo de cheie si platesc amenda .... doar nu vrei sa merg cu pantalonii uzi..... sau mai rau cu ei maro .... biggrin.gif

Edit Later:
Ca sa respecti legile trebuie si creeat cadrul propice pentru asa ceva .... Adica tomberoane si WC-uri.... si apoi poti sa dai amenzi exorbitante...

Later later:
E ca si cu parcarea in Buc sunt 1 milion de masini si 300.000 locuri de parcare .... aia care nu au loc unde sa parcheze? Fa parcarile mai intai si apoi ridica masinile pentru ca au parcat ilegal.... Adicatelea creeaza un cadru propice pentru respectarea legii ca de aia esti autoritate si de aia ne iei banii din taxe si impozite .... pune tomberoane, goleste-le cand se umplu si apoi amendeaza-ma ca am aruncat pe jos gunoiu....
A NU SE INTELEGE CA EU ARUNC GUNOIU PE JOS .... Da o treaba mica in parcare mai fac din cand in cand.... (NU in parcarea din fata blocului ci in parcarile alea de pe dn-uri ...) tongue.gif

This post has been edited by nairam: 5 Oct 2009, 15:57

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
C a t a l i n
post 5 Oct 2009, 15:59
Post #9

Mașinile alea 1 milion nu sunt necesare. În alte părți nu poți să-ți cumperi mașină dacă nu faci dovada că ai loc de parcare.

L-ai prins în vârf de munte că a aruncat gunoiul, l-ai ars cu 1000 RON amendă și ai făcut rost de bani pentru 10 tomberoane. Asta ca să trecem peste sintagma "nu sunt bani". Pe de altă parte mergem la munte să admirăm peisajul, sau să pozăm și mirosim tomberoane? Ai urcat cu PET-ul de bere, îl și cobori... Tot în alte părți se plătește garanție pentru fiecare sticlă sau doză cumpărată. La noi ar spune unii că ne întoarcem la comunism, dacă facem așa.

This post has been edited by MAERSK: 6 Oct 2009, 08:09

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
IRONICK
post 5 Oct 2009, 15:59
Post #10

-

From: Romania

QUOTE(nairam @ 5 Oct 2009, 16:50)
Edit Later:
Ca sa respecti legile trebuie si creeat cadrul propice pentru asa ceva .... Adica tomberoane si WC-uri.... si apoi poti sa dai amenzi exorbitante...
Gresesti! Unii cum pot sa vina cu saci menajeri de casa si sa stranga gunoiul?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
cmandrei
post 5 Oct 2009, 16:00
Post #11

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Nu deviati va rog.

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Merced
post 5 Oct 2009, 16:00
Post #12

No fear. No limit. No equal.

Nu pot sa comentez despre rahati si hartia igienica aferenta. La noi nici in orase n-ai unde sa tragi o c****e intr-un loc curat si civilizat daca stai sa te gandesti.
Din punctul asta de vedere hartia igienica oricum in scurt timp se degradeaza, de rahat nu mai zic, doua ploi si s-a dus naibii. Asa ca nu acuz lumea care-si face nevoile in zonele de munte in modul asta.
Pe Transfagarasan tot merg, in partea care tine de Arges, an de an cu cortu' de vreo patru ani, asta e situatia si asa iti faci treburile.
Dar nu pot fi de acord cu aia care arunca PET-uri, cutii de bere, pungi de plastic, conserve de tabla(desi conservele de tabla ruginesc si ele in cativa ani se alege prafu') pe unde stau.
Mereu am plecat cu rola de saci menajeri dupa mine oriunde am plecat, si mereu am dus sacii ori la cea mai apropiata ghena(care pe Transfagarasan unde mergeam eu era la cabana Valea cu Pesti), si de cateva ori am venit cu gunoiu' pana in Pitesti.
Ultima oara cand am fost anu' asta cu cortu' am plecat fara saci, in Poienile Valsanului. Am intrebat p-acolo la "birtul" local daca ne pot da, evident contra cost vreo patru saci menajeri, au zis ca n-au. Am intrebat apoi la vreo doua grupuri care erau cu corturile campate. Nici ei n-aveau. Pana la urma am vazut un grup de oameni mai in varsta cu o rulota mare dupa ei, am coborat si i-am rugat sa ma ajute, mi-au dat patru saci imensi si n-au vrut nimic in schimb pe ei. Culmea, erau romani stabiliti de mult timp prin Germania care veneau anual sa-si faca vacantele la noi.
Deci nici macar n-as acuza administratorul drumului de lipsa spatiilor de depozitare ale deseurilor, ca omu' daca vrea sa fie om, cand se duce cu sacosile pline de mancare si bautura poate sa se intoarca cu ele pline de ambalaje ale acelor produse.
Sa acuzam proasta crestere a unei parti semnificative din tara asta.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Garett
post 6 Oct 2009, 05:17
Post #13

Membru autentic

From: Galati

Titlul e putin cam ... otevistic, sorry Corbex. Ce va face sa credeti ca daca ramanea asa cum era se pastra? A fost acum vreo luna un articol pe hotnews despre dezastrul facut de motociclisti si ATV-sti pe muntele Tarcu, si pe acolo nu era asfaltat!
Eu vad in asfaltarea Transalpinei un lucru bun, un fel de Grossglockner al Romaniei, acum mai ramane sa-l si punem in valoare.
Si apropo, si pasul Tihuta e asfaltat ca-n palma si n-am prea vazut pet-uri pe acolo. Chiar credeti ca or sa se duca bucurestenii (sorry guys da' voi sunteti majoritari pe valea Prahovei in week-end!) 500km dus-intors doar ca sa faca un gratar manelistic la coltul drumului, cum se intampla de ex. pe drumul spre Cota?
Am urcat vara trecuta la cota si la fiecare curba erau cel putin trei patru gratare cu "gutii" aferenti.

This post has been edited by Garett: 6 Oct 2009, 05:24

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
tribunul
post 6 Oct 2009, 06:57
Post #14

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Acum sa vedeti ce de vile o sa apara.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
tataiedaciotul
post 6 Oct 2009, 08:07
Post #15

Membru autentic

Lasa ca iese legea picnicului!... radmasa.gif

--------------------
Dacia Solenza Scala - B-31-PGD
Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
+
tarzy
post 6 Oct 2009, 09:37
Post #16

aroist

cum adica "finalizat"? au ajuns cu asfaltul si in zona Pasului Udele?

acum nici o luna am fost in zona si erau cca 5 Km in genul acesta

@Garett - intradevar mai rar sa ajunga Bucurestenii pe acolo, cu toate ca in sezon cred ca ajungi mai repede acolo (cca 4 h de condus un pic mai sustinut) decat pe V Prahovei mai ales daca se mai apuca de revizuit un pasaj, o centura, etc. Dar ... avem fauna locala destul de plimbareata .... o sa fie plin drumul de masini cu numere de HD, GJ, AB sau spania, italia, etc

This post has been edited by tarzy: 6 Oct 2009, 09:43

Attached thumbnail(s)
transalpina_2009__56_.jpg ( Size: 1.44mb ) Number of downloads: 1270
transalpina_2009__62_.jpg ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 1307

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
CGDBZ
post 6 Oct 2009, 09:51
Post #17

Membru autentic

From: BZ

Eu unul ma bucur ca sa asfaltat caci pe un drum cum e cel din poza lui tarzy nu mas incumeta cu dacia mea , asa poate ajung si eu pe acolo poate se dezvolta zona din punct de vedere turistic. .Eu nici pe Transfagarasean nu am fost , am vrut sa ma duc la un sfarsit de saptamana cu cativa prieteni dar a intervenit ceva si nu m-am putut duce .Ei au fost si au fost cam dezamagiti , nu de peisaj , e frumos , dar spuneau ca a fost mare aglomeratie , erau portiuni de drum
unde au circulat bara la bara , de era sa le fiarba motoarele .
Apropo , in urma mea pe unde ma duc nu raman decat urmele de la roti (eventual un c**a , pe ala chiar nu-l iau la punga )

--------------------
- - -
+
tarzy
post 6 Oct 2009, 10:37
Post #18

aroist

mda ... o fi terminat tara asta sa se dezvolte din toate punctele de vedere si a ramas cel "turistic".

comparatia cu transfagarasan e bine venita, asa risca sa ajunga si transalpina o data cu facilitarea accesului ptr toti cocalarii.

Daca acum 7-8 ani cand nivelul de trai al romanilor era ceva mai redus era o bucurie sa parcurgi transfagarasanul, acum .... ori pe acolo ori pasajul Unirii la ore de varf tot aia, cq deh orice toparlan isi permite sa bage 100 lei benzina.

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
argon
post 6 Oct 2009, 11:32
Post #19

Mesaj semiautomat

Titlul e gresit, Transalpina a inviat datorita acestui drum. Cui nu-i convin semenii sai sa puna bani deoparte si sa-si cumpere tara lor, unde sa faca ce vrea.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
driverx
post 6 Oct 2009, 11:51
Post #20

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(argon @ 6 Oct 2009, 12:32)
Titlul e gresit, Transalpina a inviat datorita acestui drum. Cui nu-i convin semenii sai sa puna bani deoparte si sa-si cumpere tara lor, unde sa faca ce vrea.
*

De gura esti bun, dar eu weekend-ul trecut ajung sus la Balea Lac, pun masina in parcare, opresc motoru, dau jos geamu si dintr-o data aud ceva galagie plina de ecouri. Eu parcasem langa tunel, iar la urcarea catre cabana Paltinu era un distrus cu un VW din care urlau niste manele, da' dinalea groaznice, jelea distrusu ala de parca i-ar fi murit acarienii din covoare... Si era dimineata, 9 si un pic, inca nu prea era lume pe acolo...

Ce reactie poti sa ai? Vine un strain mai mult sau mai putin cioplit, ce impresie poate sa isi faca?

This post has been edited by driverx: 6 Oct 2009, 11:52

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
VladG
post 6 Oct 2009, 11:51
Post #21

Membru preistoric

QUOTE(argon @ 6 Oct 2009, 12:32)
Cui nu-i convin semenii sai sa puna bani deoparte si sa-si cumpere tara lor, unde sa faca ce vrea.

Serios...!?

This post has been edited by VladG: 6 Oct 2009, 11:52

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
+
einstein1984
post 6 Oct 2009, 11:55
Post #22

fan Dacia

Cam asa e argoane.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
argon
post 6 Oct 2009, 11:55
Post #23

Mesaj semiautomat

QUOTE(driverx @ 6 Oct 2009, 11:51)
Ce reactie poti sa ai?
*

asta e cu totul alta problema , nu are legatura cu lucrurile bune, putine cate se fac, din tara asta.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Steel Tormentor
post 6 Oct 2009, 11:59
Post #24

Membru autentic

From: Constanta

Ei bine, acum ma gandesc serios sa vizitez zona. Eu cred ca e o stire pozitiva. Populatia trebuie "educata" cu amenzi serioase. Sa vedeti in Delta ce dezastru e.
E incredibil cand vezi cat gunoi pot lasa in urma indivizi care se mai pretind si vanatori si pescari. De cocalarul de rand..ce sa mai zic ??
Sper sa nu gasesc ceva asemanator si pe transalpina

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
driverx
post 6 Oct 2009, 12:02
Post #25

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(argon @ 6 Oct 2009, 12:55)
asta e cu totul alta problema , nu are legatura cu lucrurile bune, putine cate se fac, din tara asta.
*

Un lucru pozitiv poate sa aduca alte 3 sau 4 negative. Si n-ai facut nimic. Sau tu te imbeti cu apa rece cum ca s-a facut ceva pozitiv si in tarisoara ta?

Deci? E gata drumul? Sau sunt riscuri sa ma lovesc de zone precum cele din pozele lui tarzy? Ca daca drumul e bun, pot pune si eu 100 lei in rezervor si m-as da anul asta pe acolo, pana nu afla cocalarimea de drumul asta. Sa apuc sa il fac pe asfalt ca lumea, ca Lanceru' nu e "off-road can", dar sa fie inca destul de nealterat locul. Eu in afara de CO2, NU o sa las nimic pe acolo smile.gif

This post has been edited by driverx: 6 Oct 2009, 12:03

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Muttley
post 6 Oct 2009, 12:19
Post #26

From: -

Par de matza?

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
VladG
post 6 Oct 2009, 12:37
Post #27

Membru preistoric

Uite doua filmulete facute chiar we trecut. Le-am gasit pe softpedia, nu le-am facut eu. Sunt derulate cu viteza marita asa ca poti vedea in scurt timp mare parte din TA. Concluzia e ca acum poti merge aproape cu orice masina. Incepe de la Sebes si se termina la Ranca.
Primul film se termina in zona care odata era cel mai greu de trecut. Lespezile de pe Muntinu. Acum e parfum drumul acolo.

Pentru comparatie (imi placea mai mult asa):

This post has been edited by VladG: 6 Oct 2009, 13:05

Attached thumbnail(s)
P1020570_resize.JPG ( Size: 149.32k ) Number of downloads: 875
P1020579_resize.JPG ( Size: 171.21k ) Number of downloads: 764
P1020580_resize.JPG ( Size: 182.68k ) Number of downloads: 779
P1020581_resize.JPG ( Size: 177.21k ) Number of downloads: 172
P1020584_resize.JPG ( Size: 196.2k ) Number of downloads: 144
P1020589_resize.jpg ( Size: 254.7k ) Number of downloads: 176

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
+
b74apt
post 6 Oct 2009, 12:38
Post #28

Membru incepator

mai oameni buni... sa lamurim de la inceput... sunt impotriva cocalarilor ce impanzesc muntii cu gunoaie... trebuie respectate legile... trebuie educata lumea... in romania asa ceva se va intampla dupa 2-3 generatii si numai cu amenzi dure...

in fine... nu mai plangeti atata dupa transalpina... de acord, s-a dus farmecul aparte... dar exista muuuuulte alte drumuri alpine la fel de frumoase si spectaculoase... toti cei care va lamentati acum ... cine v-a pus sa postati in trecut articole despre transalpina? au fost ani la rand cand acolo nu intalneam decat oameni adevarati... asta vara cand am auzit rasunand vaile acolo cu manele... am zis ca mi se pare....

ganditi-va si voi ca in ziua de astazi orice cocalar intra pe net si citeste despre una, despre alta... daca ati facut gafa sa postati pe forumuri despre un asemenea drum iar acum s-a aglomerat cu neciopliti... o parte din vina este si a voastra...

interesati-va si veti descoperi o multitudine de drumuri alpine la fel de pline de farmec, salbaticie si , de ce nu, adrenalina...

--------------------
renault symbol 2005 fidji
+
Steel Tormentor
post 6 Oct 2009, 12:49
Post #29

Membru autentic

From: Constanta

si nu mai scrieti aici despre ele tongue.gif

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
steph
post 6 Oct 2009, 12:52
Post #30

Membru autentic

Ma bucur ca am apucat sa ajung in zona inainte sa se populeze situatia.

Am fost de 2 ori anul trecut. Odata dispre Sebes spre Ranca si pe urma invers cu mentinuea ca am deviat cam pe la jumatea drumului si in loc sa intru in padure spre Obarsia am facut dreapta spre Voineasa si am coborat in zona lacului.

Prima excursie ( contine si alte poze nu le mai selectez acum ) http://picasaweb.google.ro/steph.rotaru/Tr...oadAndPhotos02#

A doua excursie
http://picasaweb.google.ro/steph.rotaru/Re...ePeTransalpina#

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
3 Pages  1 2 3 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 08:52
Forum Renault