Poftiti la Festivalul Scrumbiei de la Galati :), in perioada 26 - 28 martie 2010 of course
![]() ![]() ![]() |
Poftiti la Festivalul Scrumbiei de la Galati :), in perioada 26 - 28 martie 2010 of course
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Attached thumbnail(s) scrumbia_de_Dunare.jpg ( Size: 174.1k ) Number of downloads: 884 Scrumbie_la_gratar.jpg ( Size: 102.41k ) Number of downloads: 909 |
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cazare, ceva?...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ei cazare, da' cine are timp de cazare? Foc de tabara pe malu' Dunarii, gratarele incinse, paharele pline, chitara, cantece, dansuri, lumea vine sa se distreze, nu sa doarma...
![]() Si de altminteri, tu esti grec, chiar nu oi gasi tu 2-3 greci prin Galati, "neamuri" care sa te cazeze de ti-o fi si ti-o fi tare somn ? ![]() Daca vrei, vino si ne intalnim pe Faleza... Cine se mai baga ? Braila?! Tecuci, Calarasi?? Bucuresti? Haideti la scrumbie! ![]() This post has been edited by dragoselu: 26 Mar 2010, 00:42 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
1. Posted Today, 00:19 Poftiti la Festivalul Scrumbiei de la Galati ![]() 2. Au mai rămas doar două săptămâni până la tradiționalul Festival al Scrumbiei, programat în perioada 26-28 martie. 3. Cum naiba mai sunt 2 saptamani? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dragoselu |
![]()
|
Sorine, recunosc ca articolul aparuse acum 2 saptamani si ca mi-a fost lene sa modific articolul... scuze... a se intelege ca azi... 26 martie INCEPE...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
moa ce furtuna a inceput la mine ,
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 26 Mar 2010, 00:35) Daca vrei, vino si ne intalnim pe Faleza... si cum te recunosc? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Dupa cojoc ma, ce-i asa greu?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
patrama suna bine pe gratar
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De unde naiba o să facă ăia rost de scrumbie? Că prin Brăila dai cu tunu' si nu-i vezi nici măcar poza... Și dacă e, e undeva pe la 20 lei/kg, mai ceva decât crapul...
Duminică o să trec și eu p'acolo (cu toate că n-am nici un chef să-mi cumpăr rovignetă), da' parcă văd că o să găsesc doar guvid la grătar pe post de scrumbie. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce pizmasi suntmoldovenii astia din Braila... n-ai vazut asa ceva!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 26 Mar 2010, 07:15) De unde naiba o să facă ăia rost de scrumbie? Că prin Brăila dai cu tunu' si nu-i vezi nici măcar poza... Și dacă e, e undeva pe la 20 lei/kg, mai ceva decât crapul... Duminică o să trec și eu p'acolo (cu toate că n-am nici un chef să-mi cumpăr rovignetă), da' parcă văd că o să găsesc doar guvid la grătar pe post de scrumbie. Asta ma gandeam si eu. Eu de ani de zile nu am mai gasit scrumbii de vanzare (e drept ca in Timisoara, nu pe malul Dunarii). |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 26 Mar 2010, 01:35) Foc de tabara pe malu' Dunarii, gratarele incinse, paharele pline, chitara, cantece, dansuri, lumea vine sa se distreze, nu sa doarma... ![]() ...adica manele ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Serpico @ 26 Mar 2010, 09:06) Eu de ani de zile nu am mai gasit scrumbii de vanzare (e drept ca in Timisoara, nu pe malul Dunarii). Nu e vorba că n-ar fi scumbii prin zonă. Dar NU acum, e prea devreme. Începând cu mijlocul lunii aprilie până pe la 15 mai, or să fie la greu. Dar anul ăsta Paștele e prea devreme pentru scrumbii, pe ele nu le-a anunțat nimeni că Floriile sunt poimâine. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
mai e de actualitate?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
...
This post has been edited by corbex: 2 Dec 2010, 13:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca inca mai e valabil ... pentru la anu?
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auzi bai, The Ultimate Joke Destroyer, dupa ce ca te tine omu' ala la Gretzia, pe casa, masa, bautura si salariu, nici macar o scrumbie nu-i dai si lui sa miroasa?
In alta ordine de idei, eu zic sa facem doua liste separate, fiecare de cine se simte mai apropiat. Sa se deschida Lista lu' kum si Lista lu' dragoselu, ca deja vad ca-nscrierile sunt in faza destul de avansata. numa' miine nu-i poimiine si ne trezim ca defilam de 1 Mai si scrumbie n-am vazut nici in pozele din pliantele Metro.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Manenorochtule,
nu io am facut invitatia! De ce ma scoti pe mine vinovat? ![]() Io numa' ziceam ca grecu s-ar putea sa nu mai fie invitat de dom'profesor! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre se poate la amndoua?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 2 Dec 2010, 13:32) Este, dar rugamintea mea de suflet filoelen e sa faci un Sirtaki cu mine, langa gratar! ![]() <span class='edit'>2 Dec 2010, 15:45:</span> QUOTE(Marty @ 2 Dec 2010, 14:43) Auzi bai, The Ultimate Joke Destroyer, dupa ce ca te tine omu' ala la Gretzia, pe casa, masa, bautura si salariu, nici macar o scrumbie nu-i dai si lui sa miroasa? In alta ordine de idei, eu zic sa facem doua liste separate, fiecare de cine se simte mai apropiat. Sa se deschida Lista lu' kum si Lista lu' dragoselu, ca deja vad ca-nscrierile sunt in faza destul de avansata. numa' miine nu-i poimiine si ne trezim ca defilam de 1 Mai si scrumbie n-am vazut nici in pozele din pliantele Metro.... Marty, stai calm, doar ma cunosti de la Bucuresti de om serios, esti Nambar uan pe lista! ![]() <span class='edit'>2 Dec 2010, 15:47:</span> QUOTE(kum @ 2 Dec 2010, 15:06) Manenorochtule, nu io am facut invitatia! De ce ma scoti pe mine vinovat? ![]() Io numa' ziceam ca grecu s-ar putea sa nu mai fie invitat de dom'profesor! Mai Kumnate, ce tot ciripesti acolo? ![]() 2 Dec 2010, 15:51: QUOTE(b76bgaarh @ 2 Dec 2010, 15:06) Doar pentru a bea vin de la ambele liste, ca peste iti dau sa mananci pentru doua saptamani! O sa fie ceva de curatat, dar ma descurc eu, chem vreo 2-3 "vaslasi" de la liceu si ii pun la curatat, scrumbia se curata usor! 2 Dec 2010, 15:56: QUOTE(Marty @ 2 Dec 2010, 14:43) Auzi bai, The Ultimate Joke Destroyer, dupa ce ca te tine omu' ala la Gretzia, pe casa, masa, bautura si salariu, nici macar o scrumbie nu-i dai si lui sa miroasa? In alta ordine de idei, eu zic sa facem doua liste separate, fiecare de cine se simte mai apropiat. Sa se deschida Lista lu' kum si Lista lu' dragoselu, ca deja vad ca-nscrierile sunt in faza destul de avansata. numa' miine nu-i poimiine si ne trezim ca defilam de 1 Mai si scrumbie n-am vazut nici in pozele din pliantele Metro.... ... This post has been edited by dragoselu: 2 Dec 2010, 14:56 Attached thumbnail(s) 300px_Scrumbie_de_Dunare_prajit1.jpg ( Size: 20.14k ) Number of downloads: 358 300px_Scrumbie_de_Dunare_prajita2.jpg ( Size: 26.4k ) Number of downloads: 354 300px_Scrumbie_de_Dunare_prajita3.jpg ( Size: 24.73k ) Number of downloads: 350 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 2 Dec 2010, 14:44) Este, dar rugamintea mea de suflet filoelen e sa faci un Sirtaki cu mine, langa gratar! Si eu sa filmez. :visator:![]() QUOTE Si nu te speria, nu te pun sa feliezi lamaile Ma, acu' recunosc eu in locul lui. Chiar vorbeam ieri cu el si-mi zicea "Ma, sincer as fi venit, da' cind am vazut ca ne pune ala la treaba... Si cel mai tare-mi e ca ma pune sa tai lamiile, doar stii ca-s alergic..." |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dragoselu |
![]()
|
Marty, eu stiu ca tu si cu grecul aveti sufletul "curat", dar vor fi printre invitati si oameni care gandesc "Ma, ce fraier mai e si profesorica asta!"
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 2 Dec 2010, 15:44) ... Mai Kumnate, ce tot ciripesti acolo? ![]() Aloo! Domnu'! Radem, glumim, da' nu parasim incinta! Cumnat esti cu cumnatu tau! OK? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
tu de ce nu esti pe tir la ora asta?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
kum, mare grija ca-s si eu bagat la tiru' ala!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:48 |