Locurile de parcare, "Bizonii" si "regii" parcarilor
![]() ![]() ![]() |
Locurile de parcare, "Bizonii" si "regii" parcarilor
geokser |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Interesanta initiativa dar romanu' are obrazul gros, n-o sa-l impresioneze ca a fost pus pe un site de genul asta si va parca tot cum parca si inainte.
Numai ce se vor mai distra cei ce urmaresc site-ul pe seama parcarilor respective. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Cat timp numerele de inmatriculare sunt acoperite, chiar nici o branza.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
multi am vazut ca parcheaza pe doua locuri sa nu mai parcheze alti langa bijuteria lor ca sa nu cumva sa le-o loveasca.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Incerci sa bagi langa ei, nu ai loc suficient, le dai un colt de bara in portiera si apoi pleci.
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si nu ti se pare normal, la cata pu|a au supt unii sa-si cumpere masina straina?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Singurul loc prin care puteau iesi cele 15-20 de masini parcate regulamentar, era ocupat.
DSC03781.JPG ( Size: 631.56k ) Number of downloads: 598 This post has been edited by Victoras2001: 4 Dec 2010, 21:49 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Eu as putea sa fac zilnic sapte poze cand ma duc la munca. Exact asa, parcand pe o iesire din parcare, se gaseste mereu un idiot sa parcheze.
Ma nene, eu inteleg ca e greu cu gasitul unui loc, dar oricum si oriunde as lasa-o, nu blochez frate pe nimeni, nu incurc cu nimic. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Prin parcarea subterana de la Afi Palace Base s-a aventurat vreunul, de 1 dec sau azi?
Acolo crime, sange si puroi, nene... |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Erau zeci de locuri de parcare libere. Nici macar pe "locul" ala n-a fost in stare sa-si puna covata dreapta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Ce vrei ma, sa parcheze zece metri mai in spate si sa mearga pe jos? Esti nebun?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Uite aici bizoni! Au tras caruta in statia de autobuz.
_DSC4864.jpg ( Size: 782.32k ) Number of downloads: 517 This post has been edited by Richelieu: 4 Dec 2010, 22:02 |
--------------------
0.00
%
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 4 Dec 2010, 21:48) Ce numar are solenza rosie lovita ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Dec 2010, 21:52) Prin parcarea subterana de la Afi Palace Base s-a aventurat vreunul, de 1 dec sau azi? Acolo crime, sange si puroi, nene... colo e mereu jale crima si pedeapsa ca io pala il frecventez ![]() cand cobor vadu ala in curba in subterana.mereu imi sta inima in gat sa nu fie unu pe contrasens. Deja m-am intalnit cu doi ![]() This post has been edited by C@talin: 4 Dec 2010, 22:07 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu e mereu omor. doar în zilele "libere", de cand a venit vremea asta idioata. tot rumanu merge la mol.
(io am o scuza - merg cu fii-mea sa patineze, atat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
C@talin nu are nici-o scuza.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
C@talin |
![]()
|
io ma duc la real
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
Si micii cum sunt la Real?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
tu esti cam vecin cu mine, stiai?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Plus ca el nu e roman, e grec.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
....
This post has been edited by ady77: 4 Dec 2010, 22:18 |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Uite unii care stiu sa parcheze, doar ca-s handicapati???
IMG_0448.JPG ( Size: 1.97mb ) Number of downloads: 431 IMG_0449.JPG ( Size: 1.91mb ) Number of downloads: 392 IMG_0450.JPG ( Size: 1.93mb ) Number of downloads: 153 |
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
ady pai au numere de bacau se face o exceptie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Ba acum ma bag si eu in seama...la blocul meu unde stau ..de ani de zile ne-am respectat locurile de parcare..daca s-a intamplat sa gasesc pe unul in locul meu nu l-am blocat..nu am ridicat stergatoarele etc...asa a fost ...treaba mai grava e ca de cateva sapt au inceput sa vina multi acasa cu masinile de la munac..reprezentand iveco/fiaturi dalea mari...pana si cap de tractor de tir...si nu le lasa parcate pe marginea drumului ..ci le baga pe partea calalta in parcare ocupand fiecare cate 4-5 locuri ..adica dintr-o parcare de vreo 30 locuri daca mai incap 5-6 masini..vroiam sa va intreb e normal asa?? adica eu cand vin seara sa o las pe trotuar..sau pe cate un colt de strada ca vin ei cu masini de firma acasa??
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
ady77 |
![]()
|
Locurile pentru persoane cu handicap la kaufland sunt intotdeauna ocupate, incep sa cred ca traiesc intrun oras plin de handicapati.
|
--------------------
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 4 Dec 2010, 23:04) Chiar ca e potrivit numarul... ![]() On topic - Sa vedeti parcari in zona parcului Tineretului... Pe partea cu percul, locurile sunt grupate cate doua.. Bineinteles ca pe 60% din ele sta o singura masina pusa pe mijloc. Trebuie sa te plimbi si 15 minute pana gasesti un loc.. Bizonii sa traiasca.. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
geokser |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 April 09 ![]() |
Asteptam pozele voastre cu mare drag pe site.Multumim mult pentru primirea calduroasa!
Edit: Nu uitati de pliantele de pe site. ![]() In legatura cu numerele de inmatriculare inca ma documentez in privinta legalitatii afisarii acestora , si nici nu mi-as asuma riscul sa fiu cautat de bizoni sa imi sparga geamuile la Solenza ![]() Edit2:Daca este legal facem o expozitie cu numere de inmatriculare. This post has been edited by geokser: 4 Dec 2010, 22:37 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:31 |