Split din alt topic, -Tolstoievski-
![]() ![]() ![]() |
Split din alt topic, -Tolstoievski-
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' ia-o-ncet, sa nu te-neci!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Las' ca n-a murit chiar la nastere! pina a venit troika salvarii, apucase sa scrie trei poezii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Hmmm ...
Crima, Pedeapsa si mai care? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mircea, Badea si Oreste.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Procesul. Aia care, o vreme, i-a fost atribuita lui Kafkolski.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Care Kafkolski? Vadimovici Tudorovski? Ala avea o pasiune pentru procese..
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
Alea erau procese de paternitate, aici e o discutie despre literatura. Intre cine cunoaste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
Asa! Doar pentru cunoscatori!
Recomand! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Scrie-n acelasi post, e cel ce-a scris "Razboi si Crima". A nu se confunda cu "Murder she wrote".
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Gugalu meu n-a auzit de cartea asta.
![]() Attached thumbnail(s) Capture.JPG ( Size: 99.45k ) Number of downloads: 479 |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() A scris doar poezii subversive. Alea 3 de care zice corbex. Dar aia care a venit dupa el nu era salvarea, era o Pobeda de la Ceka. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
Io-l bag la autohtoni, sa moara porcu'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
autohtoni cercopiteci.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 7 Dec 2010, 11:19) Apai...asa o fi, ca e prea mult pentru nivelu meu de intelijenta. ![]() Nu mai pricep nika. Da macar, daca tot m-ai bagat la bula, zi-mi si mie unde gasesc ce a scris rusnacu' ala, sa mor ceva mai putin prost decat sunt acu'. ![]() Normal eu citeam doar cancan, click, libertatea, d-astea, ce citeste tot romanu'. This post has been edited by Laurentziu83: 7 Dec 2010, 11:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Laurentiu83, intrucat ai facut topicu varza pe motiv de lacune in cultura generala (btw, io de Tolstoiewski am auzit acu 30 de ani) permite-mi sa sterg de la postul tau in jos. Si, nu ... Tolstoiewski nu se cauta in wikipedia la literatura rusa...cauta-l la replici celebre din filme... prima data cred ca a fost mentionat de Oliver Hardy aka ala grasu din Stan si Bran
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
zanzie |
![]()
|
Iti spune rodipet, ca el a citit Encyclopedia Botanica si recita din ea pe de rost.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mai bine la Rosiorii de Vede, la aia din Alexandria am interdictie de cand am uitat o tigara aprinsa in sala de lectura si cica a luat foc cosmelia dup-aia.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cuvantul semidoct iti spune ceva?
Booon, acu imagineaza-ti ca definitia clasica - dar clasica rau, aproape omniprezenta - a unui personaj semidoct e urmatoarea "L-a citit pe Tolstoiewski" . Te lamurisi? Putem reveni la topic? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nici n-am zis vreodata ca as fi cine stie ce cult, am citit ce mi-a placut si cu asta basta, nu mi-au placut poeziile, cartile cu tenta psihologica sau mai stiu eu ce, ci romanele de aventuri, reportajele lui Geo Bogza, Jules Verne, Karl Sternau, etc.
Insa, daca facem un sondaj cu "Ati auzit de Tolstoievski", cred ca mai bine de 70% (cu indulgenta) din repondenti ar raspunde cu NU. Eu, sincer, n-am auzit de el pana azi, am auzit de altii si i-am citit. Fiecare cu preferintele lui. Si da, putem reveni ontopic, eu ma retrag. |
--------------------
.
.
.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Dec 2010, 12:00) daca facem un sondaj cu "Ati auzit de Tolstoievski", cred ca mai bine de 70% (cu indulgenta) din repondenti ar raspunde cu NU. Eu spun ca sondajul ar fi impartit dupa cum urmeaza:- 5% - Nu stiu d-astea; - 30% - Au auzit, ba chiar au si citit cite ceva scris de el si le place; - 10% - Au auzit, ba chiar au si citit cite ceva scris de el, dar nu le place; - 50% - S-ar pisa pe ei de ris; - 5% -... mai bine lasa |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:04 |