Cumparati hirtie igienica parfumata? De ce?, yet another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Cumparati hirtie igienica parfumata? De ce?, yet another shite topic by Marty
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Omul care nu vrea sa treaca drept cacanar cumpara Zewa soft cu parfum se baliga exotica. Da bine sa fii vazut cu hirtie buna in cos la supermarket, lumea va crede ca si rahatii tai sint de calitate. Nu poti minca pastrama de mistret si sa te stergi cu ziare oltenesti. E la mintea cocosului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Doar d-asta cumpar
583_onda_hr_ig.jpg desi am vrut sa ma reprofilez, n-am gasit-o p-asta pe nicaieri asa ca am ramas la prima optiune: steauaimg.jpg |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Logica mea ar fi in cazul in care s-ar rupe hartie in timpul actiuni de curtare si degetelele s-ar murderi de kk acestea sa miroase a kk parfumat.
![]() Isi mai aduce cineva aminte de hartia igienica facuta din bani tocati - era prin anii '80. This post has been edited by iulian'71: 21 Apr 2011, 08:03 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ucrainienii se stergeau cu carbovaintii la cur. Ieseau mai ieftin decat daca ar fi cumparat hartie igienica.
Stersul modern e altfel. Bagi degetul cu care-i dai la UE lu' dinamu prin ea, te stergi cu el la cur, apoi tragi de hartie si-ti stergi degetul. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Astept cu emotie aparitia hirtiei de sters la cur ciinii. De orice culoare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Iar au intrat paparazii in vestiar la Dinamo?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ca o paranteza. Cainii nu se sterg la cur.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Apr 2011, 08:37) Pentru ca estem prosti, pentru ca gandim cu juma' de creier uneori, si producatorii de hartie igienica stie asta. Adica ne uitam ca jitseii la raftu' cu hartie igienica, vedem mare "perfiumata" scris pe punga, in cap se aprinde un beculet cu lumina concentrata p-un handea suculent cu muste roind in jurul lui, iar ideea perfiumului pare sa aiba sens. Da' n-are. SINGURA utilitate e cand esti racit ca un kkt si consumi 2 suluri pe zi ca sa-ti sufli mucii. Mucii intra in reactie cu hartia uscata, si miroase camera a papadii. This post has been edited by Muttley: 21 Apr 2011, 08:29 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Citez o persoana memorabila:"ne cacam in fundul curtii, da' ne stergem la cur cu zewa"
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da' cu cate straturi va place? Cu doo sau cu 4?
Mie aia cu doo mi se pare prea subtire, si daca esti stricat la burta si faci imprastiat, trece urma pe partea ailalta. Aia cu 4 mi se pare ca nu se muleaza pa geometrie cum trebuie, si mai mult imprastie. D-alea cu 3 straturi imi comand de pe net, ca la Carfur gasesc rar. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
corbex |
![]()
|
Cum era de asteptat, ca orice alta tema filozofica, si asta se bucura de succesul cuvenit!
![]() Ce-o mai face Vlad Georgescu? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' nu poți să iei simpla și s-o-mpăturești de câte ori vrei?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
Eu as incerca hirtia aia pentru sters lentile. Si umeda, si parfumata, si rezistenta...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai șanse mari să-ți intre degetu' cât să-ți mângâie prostata...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Corbex, de obicei, aia-i cu alcool. O sa te usture dorsalul ca dupa un ceaun de ardei iuti.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
era de fapt un banc cu rockeri..marty, cu surprindere vad ca nu-l stii
tot schimbau scrisori cu rockerii americani aratand care sunt mai roackeri, si primesc un rasp de genul "cu ultima voastra scrisoare ne-am sters la cur" si raspunsul rusilor: "rockerii adevarati nu se sterg la cur" |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu votez cu bideul.
Curat, placut mirositor, fara microbi si fara urme de frana pe chiloti! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Revelatia lui Romică, adică.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu ma intereseaza culoarea catusi de putin, e vorba de pret. Nu dau 3 lei pe un sul de Zewa sau mai stiu eu cat costa, un bax de d-aia costa 11-12 lei parca.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
corbex |
![]()
|
Alea scumpe-s universale. Merg si ca servetele sau batistute. Rupi un patratel si-l pui in buzunarul de la piept al sacoului.
Se poate impacheta si sandvisul pentru serviciu. This post has been edited by corbex: 21 Apr 2011, 09:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Hai enervati-ma, daca vreti poze cu bideu de Sanremo
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:12 |