Cumparati hirtie igienica parfumata? De ce?, yet another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Cumparati hirtie igienica parfumata? De ce?, yet another shite topic by Marty
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Uite ce am gasit cand am "gugalit" bideul comunist al lui argon.
Link! N-am mai adaugat si garaju' ca cine stie ce-mi dadea. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce sa fac daca nu stau si io la bloc capitalist ca voi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Diseara faci tu poze si ne arati.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ati scris deja 3 pagini despre stersul la cur?
QUOTE(Muttley @ 21 Apr 2011, 09:54) ![]() QUOTE(Merced @ 21 Apr 2011, 10:06) Vezi cacu loarea aia cam ramane-n apa. O fi buna pentru cur? Bine, ca plumbu' nu e. This post has been edited by Victoras2001: 21 Apr 2011, 12:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(dizzy @ 21 Apr 2011, 11:35) Exista chestia asta care se monteaza pe cacastoare. http://www.bideu.ro/components/com_virtuem...8f9294e9468.jpg Corect era s-aiba si joystick, pentru directionarea jetului. Sau programe ca la masinile de spalat, prespalare, spalare, limpezire, uscare... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Exista si d-alea dar sunt mult mai scumpe, cu figuri cu jetul, cu uscare cu jet de aer, etc.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Da' sapun parfumat de ce cumparam? Ca doar si ala se foloseste prin anumite locuri.
Oricum stim f. bine la ce il folosim si, oamenii normali in general, nu amusineaza cu partea aia a corpului. Sau, poate, vreti sa va puta curu' a micjunele???? This post has been edited by neumann: 21 Apr 2011, 15:16 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Io iau hartie din Ucraina, marca "Ovuhiv", are un singur strat, rezistenta, de calitate, cam rugoasa, dar "curata" bine de tot. Fac si rusii astia lucruri bune, dom'le...
![]() Ca sapun folosesc solutie din nuci de sapun indiene : http://www.nucidesapun.ro/content/7-nuci-de-sapun , nu miros, nu au chimicale in ele, e sapunul si detergentul ideal pentru o familie. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
asa, mai sperie-l si tu. nu-i ajunge la om ca trebuie sa se stearga la posterior cu "smigler"-ul ala.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Precum am mai zis cu voi nu se poate discuta decat despre kkt( + derivate si accesorii)
![]() Campioni ai igienei anale ia jurati cu mana pe pitic de cate ori v-ati kkt in mare si de cate ori v-ati pisat in apa la strand ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In mare nu m-am kkt niciodata, de fapt in apa nu m-am kkt niciodata! Nici nu cred c-as putea.
In apa de la strand m-am mictionat countless times, nu in piscina though. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
In mare chiar nu m-am usurat.
Da ia jura matale ca te dai de fiecare data jos din cada si faci pipi-n WC. QUOTE(klaus @ 21 Apr 2011, 19:17) Tu dupa ce iti dai posteriorul pe bideu ala, ce faci, iti tragi nadragii direct pe stratul de apa de pe buci? El sta cu posteriorul la soare sa se usuce. This post has been edited by Victoras2001: 21 Apr 2011, 18:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Apr 2011, 07:37) de ce cumparam curpapir parfumat? la mine se foloseste d'asta cu parfum de mar verde la 9 RON/bax [attachmentid=1627715675] si da, cand intrii la baie miroase a mar verde ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si cand iesi, a ce miroase?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
argon are si perie ? cand sta cu fundu in bideu.sau da cu palma ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 21 Apr 2011, 08:37) Ma uitam acu' citeva zile la Razvan si Dani si oamenii aia au ridicat un semn de intrebare, legitim de altfel: de ce cumparam curpapir parfumat? Oricum stim f. bine la ce o folosim si, oamenii normali in general, nu amusineaza cu partea aia a corpului. Sau, poate, vreti sa va puta curu' a micjunele???? Felicitari pentru acest topic! Vroiam sa-l propun si eu, dar ai luat-o inainte... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da. Jos palaria pentru o asemenea initiativa. Cu astfel de initiative vom scoate tara din rahat.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si profit de ocazie ca pe topicu` asta se aduna cei mai multi dacioti si imi permit sa va urez Sarbatori Pascale Fericite
![]() (fara misto e pe bune). Sper sa ne recitim cu bine peste vreo luna deoarece pana atunci din motive obiective nu prea o sa am timp sa dezbat cu voi. Sa va traiasca soacrele ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
Cand apare topic-ul "Ce marci de tampoane / absorbante folosesc soacrele voastre ?"
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Paste fericit, dedia bion, toate cele bune si tie!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:02 |