Cumparati hirtie igienica parfumata? De ce?, yet another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Cumparati hirtie igienica parfumata? De ce?, yet another shite topic by Marty
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da aia umeda?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ninge asa de tare ca ti s-a umezit hartia?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(bion @ 21 Apr 2011, 19:08) Campioni ai igienei anale ia jurati cu mana pe pitic de cate ori v-ati kkt in mare si de cate ori v-ati pisat in apa la strand ![]() Nu m-am cenzurat in mare niciodata. Traiam cu impresia inca din copilarie, de prin 1993 parca, cand un var a facut smecheria asta, ca nu e o chestie deloc placuta. De pisat, fara numar, da' ce mai conteaza. Nu in bazin totusi. In mare/lacuri/rauri. La strand nu prea mi-a placut sa merg, ca n-aveam loc sa inot nici cand aveam 80 de kile, si sa ma arda soarele nu-mi place. Da' nici acolo nu m-am pisat mai mult ca sigur. ![]() In schimb tin minte cum ma pisam in chiuveta cand aveam vreo sase ani, aduceam un scaunel special ca sa ajung. M-am pisat de pe balcon incercand sa dau peste o terasa de vreo 20 de metri, evident ca n-am reusit. In dus foarte rar. Ah, imi aduc aminte ca m-am pisat in tenesii lu' frate-meu, undeva prin 1991. Sacaru' era fotbalist in devenire, si m-am pisat pe sansa lui de ajunge mare. Imi facuse el ceva, ca am fost atat de al dracu' ca intai am luat olita, am facut in ea, si am turnat din ea jumate intr-o incaltare, jumate in ailalta. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu nige ma!
Io zic de aia zewa care ii umeda! |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Logan_Stepway @ 21 Apr 2011, 19:24) Sa muara caca, 3 straturi!!!! ![]() De unde le iei, ce filiera iti procureaza?!? QUOTE(Merced @ 21 Apr 2011, 20:25) Ce uom... ![]() QUOTE(Merced @ 21 Apr 2011, 20:25) M-am pisat de pe balcon incercand sa dau peste o terasa de vreo 20 de metri, evident ca n-am reusit. Cica prin facultate, in camin, m-am dus la ultimu' etaj, am iesit pe balconu' de la capatu' culoarului si am udat buruienile de la inaltime. Zic "cica" ca nu-mi amintesc, mi-au zis altii, eram bat. De facut pipilica-n mare fac si acu', aratati-mi chioarca si se rezolva. La strand n-am facut niciodata. Eram intr-un bazin cu prietena odata, si-ntr-un exces de romantism i-am zis ca ma taie o pisare, da' nu eram serios, era doar de dragu' conversatiei. Ea mi-a spus ca daca fac acolo, se coloreaza apa-n mov in jurul meu, ca are nush ce substanta-n ea, si ma afla toti de pe margine. M-am felicitat in clipa aia ca nu m-am mictionat niciodata-n apa. Handeala-n apa nu recomand. N-am facut, da' eram la Navodari cand eram mic si plutea unu-n apa. Am facut doar plaja-n ziua aia. Ideea-i ca daca-l zamislesti, dup-aia-noti cu el. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Eu ma sterg cu ziare la c*r .. ce hartie parfumata domne...am ajuns sa dau 10 ron pe curpapir??
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aici se face reclama mascata la produse de folosinta indelungata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
eu citesc pe buda iar patratelele de la zewa sunt mai estetice sa le pui semn de carte. un adevarat intelectual nu pune niciodata semn de carte una rupta asa:
http://www.europafm.ro/&files/hartie-igien...mb-250-0-18.jpg |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Eu am gasit ceva si mai interesant: http://www.220.ro/funny/O-Revolutionara-Inventie/YkmiCY3idu/
Aparatul de sters la fund... ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Apr 2011, 09:52) Ori ca folositi stiuleti de porum, sau zewa, tot la fel de scarbosi sunteti, solutia civilizata e apa, si anume bideul. Frate eu n-am bideu la mine la bloc, e prea mica baia si pentru masina de spalat (masina de spalat o tin in bucatarie). ![]() Arpopo de bideu, eu am vazut la oameni apartamente ce au fost in trecut ca lumea, deci lux, cu glafuri de marmura, si alte minunatii comuniste... cu bideul dezafectatr si cu urmele alea de rugina de la apa, iar la unii pana si cada era umpluta cu... mobila, si se vedea ca nu e folosita de mult timp. Bucuresti... sa traiesti! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bune observatii la asta micu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
@filip, ai prins ideea, nu este bideu oriunde te duci, important e sa fie...cu apa si sapun, nu conteaza prin ce mijloace. Sper ca arunci apa din ligheanu' ala dupa, nu o aduni in cada sa o folosesti la tras apa sau spalat pe jos
![]() This post has been edited by argon: 22 Apr 2011, 21:26 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu, ma, o foloseste la barbierit.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 22 Apr 2011, 22:24) @filip, ai prins ideea, nu este bideu oriunde te duci, important e sa fie...cu apa si sapun, nu conteaza prin ce mijloace. Sper ca arunci apa din ligheanu' ala dupa, nu o aduni in cada sa o folosesti la tras apa sau spalat pe jos ![]() da', de unde ai atatea ponturi ???!!! ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bai, tu vrei sa consume apa sa-l intrebe babele de ce are atatia metri cand se afiseaza intretinerea?
![]() Eu astept pozele cu bideu comunist al lui argon. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 22 Apr 2011, 21:40) Se spurca cada de baie. Ligheanul ala e single-purpose. @Merced, apa e "la comun" adica n-am contoare. Se plateste factura totala, si apoi se imparte costul la numarul de locatari. @argon arunc ligheanul in wc, dupa care il spal, cu apa tot asa aruncata in wc. Auzi, sa spal pe jos cu el... ![]() This post has been edited by Filip: 22 Apr 2011, 22:12 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Filip @ 22 Apr 2011, 16:48) Frate eu n-am bideu la mine la bloc, e prea mica baia si pentru masina de spalat (masina de spalat o tin in bucatarie). ![]() Arpopo de bideu, eu am vazut la oameni apartamente ce au fost in trecut ca lumea, deci lux, cu glafuri de marmura, si alte minunatii comuniste... cu bideul dezafectatr si cu urmele alea de rugina de la apa, iar la unii pana si cada era umpluta cu... mobila, si se vedea ca nu e folosita de mult timp. Bucuresti... sa traiesti! ![]() ![]() ligheanu... Ia uite aici: http://www.flickr.com/photos/gregersreiman...57626017662878/ Dupa ce il folosesti o vreme, nu mai poti concepe ca exista toalete fara... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Cre' ca tot in ligheanu' ala se spala si pe picioare inainte de a intra-n cada, sa n-o spurce.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Si mie imi explica un vecin cum si-a educat el copiii sa se spele pe picioare inainte sa intre in cada, ca asa face si el. Vecinu' om serios cica, la vreo 50 si ceva de ani, eu eram si putin beat, si i-am zis razand "Si in ce va spalati inainte, in chiuveta?".
N-a mai zis nimic, da' s-a vazut ca nu a gustat gluma. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Io v-am mai zis de fostu' meu coleg care inainte de a se spala pe miini, spala sapunul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Da voi va spalati pe maini inainte sau dupa ce "faceti pipi" ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
Ala se spala si inainte si dupa. Eu ma spal inainte numai daca sunt f. murdar pe miini (lucrat la masina, carat vreo cutie venita cine stie de pe unde, etc.) si NUMAI daca am pe ce sa ma sterg pe miini. Nu suport sa pun mina uda pe carici.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Inainte in conditii similare celor descrise de Marty, iar dupa in limita posibilitatilor. Adica nu am cum sa ma spal daca trag pe dreapta sa ma pis intr-o padure, sau la faze de genu'. Evident ca unde exista apa nu se pune problema sa nu ma spal. M-am invatat minte cand alergam cu acu' in mana prin spital pe la 9 ani injurand asistentele, fiind dus ca suspect de hepatita.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Dar de ce dupa ? Faci pipi pe mana sau e murdara jucaria ?
Mie imi pare mai logic inainte. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:50 |