Cumparati hirtie igienica parfumata? De ce?, yet another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Cumparati hirtie igienica parfumata? De ce?, yet another shite topic by Marty
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(radian @ 24 Apr 2011, 20:57) Am inteles profesore, dar daca tu cu borcanul de tuica ( ![]() Iar sotia si juniorul unde isi pastreaza echipamentele? In portbagajul masinii? Am uitat sa specific: dulapul are 3 usi, deci fiecare cu dulapul sau! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Las' ca ii da cu putin parfum pe la nas si se lasa pagubas! Nu cred io ca are Pictoras un "stomac" atat de tare!
![]() This post has been edited by dragoselu: 24 Apr 2011, 21:57 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Voi va faceti concurenta?
PS. Tot nu pricepi ca NICI IN GLUMA nu trebuie sa spui asa ceva? This post has been edited by Victoras2001: 24 Apr 2011, 20:50 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Tu vezi in asta "concurenta", dar noi de fapt ne completam reciproc!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da pe oligofrenul ala de ce ti l-ai pus in avatar? I-ai cerut bani de Paste?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ia uite cine zice de oligofreni in avatar.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba. Al meu nu e oligofren. Al meu e talmaceanic. Gradul de comparatie suprem. Cum e Dragoselu? Talmaceanic. Mai mult nu se poate.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai sa revenim la curpapir
Ce ziceti de asta? Attached thumbnail(s) 183_0_0.jpg ( Size: 12.41k ) Number of downloads: 417 |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
dragoselu |
![]()
|
Victoras, acuma stau cu o dihai cana de vin alb in fata si cu o strachina de bors de miel... Relax... Cand ajung la scoala, iti turui si gradele de comparatie... Asa e cum zici tu... Da' sa inteleg ca nu le ai cu Gigi? Ce ti-a facut de-l poreclesti "oligofren"?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bors la ora 10 seara? Pai nu te alimentasi toata ziua? Nu te mai satura odata...
Miel cu vin alb? Carne rosie cu vin alb? Ce gusturi domnule, ce gusturi... Desfa bre o conserva d-aia de 3 litri de pruna, si uita de toate necazurile. Fresh, fresh, da' alea nu-s servetele umede si parfumate? This post has been edited by radian: 24 Apr 2011, 21:29 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 24 Apr 2011, 15:41) Eu unul (nu vreau sa ma laud aici) am hartie igienica in : - buzunarul de la blugi / sacou (2 -3 metri pentru situatii "dificile"!; am avut uratul ghinion sa am o "pantecare"-fulger cand predam la Comanesti, eram la ora intr-un corp-anexa al scolii, toaleta cam la 1 minut de mers in pas de fuga, am avut insa noroc ca era usa de acces descuiata si pe deasupra am gasit si hartie la buda, de atunci m-am invatat minte) - in masina (2 role in torpedou) - in dulapiorul de la serviciu (1 rola) - in sifonier (2 baxuri a cate 10 role fiecare) - pe dulapiorul din baie (4 role) - 1 rola in suportul de hartie igienica - 1 rola langa butonul de la vasul toaleta. Din cate am inteles, bideul se poate instala direct pe vasul de la toaleta. Care aveti asemenea "instalatii" deja montate, cat costa si de unde le-ati luat? Si cat sunt de eficiente? ![]() Eu am instalatia din asta de intrebi tu, de la Hyundai, ceva gen asta http://www.bideu.ro/virtuemart/421.html Se monteaza pe vasul de veceu, sub colacul normal, se conecteaza la apa rece si apa calda si atat. Am platit cam 400RON pe el, de eficient e foarte eficient, numai ca trebuie sa astepti pana ajunge apa calda la el, ca spalatul la cur cu apa rece o sa-ti taie cheful. Avantaje: - ocupa loc putin, nu mai trebuie sa instalezi vas de bideu - nu are nevoie de scurgere separata - pret redus - poti schimba oricand colacul si capacul Dezavantaje: - Daca nu esti atent stropesti peretii - Trebuie sa astepti pana ajunge apa calda la el. - Trebuie sa ainiste dimensiuni normale de cur - Nu poti sa te speli pe picoare sau alte d'astea - Nu poate sa bea cainele apa din el. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(dizzy @ 26 Apr 2011, 10:38) Eu am instalatia din asta de intrebi tu, de la Hyundai, ceva gen asta http://www.bideu.ro/virtuemart/421.html Se monteaza pe vasul de veceu, sub colacul normal, se conecteaza la apa rece si apa calda si atat. Am platit cam 400RON pe el, de eficient e foarte eficient, numai ca trebuie sa astepti pana ajunge apa calda la el, ca spalatul la cur cu apa rece o sa-ti taie cheful. Avantaje: - ocupa loc putin, nu mai trebuie sa instalezi vas de bideu - nu are nevoie de scurgere separata - pret redus - poti schimba oricand colacul si capacul Dezavantaje: - Daca nu esti atent stropesti peretii - Trebuie sa astepti pana ajunge apa calda la el. - Trebuie sa ainiste dimensiuni normale de cur - Nu poti sa te speli pe picoare sau alte d'astea - Nu poate sa bea cainele apa din el. Nie asta mi se pare cel mai practic, bateria de la chiuveta are o iesire suplimentara pentru un furtun, pe care il poti pune cat de lung vrei tu. Potrivest apa la chiuveta normal, si cand tii apasat pe clapeta din poza, curge apa prin dus, si il poti orienta cum vrei tu. DSCN0069.JPG |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ala-i aparat de clisma sub presiune sau de facut fintina arteziana vivace.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
presiunea la apa e in functie de cat apesi pe clampeta (tre sa tii apasat, ca altfel revine singura si inchide apa). Acu, daca tu vrei sa-ti faci clisma sub presiune sau fantana arteziana...
This post has been edited by neumann: 26 Apr 2011, 10:55 |
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
clampeta?
![]() dusul ala nu produce egrasie? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Şuşea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 24 Apr 2011, 22:19) Ba cu Gigi le-am avut bine de tot. Si le mai am si acum, asa, in amintirea vremurilor bune. ![]() PS. Sa inteleg ca tu le-ai avut mai bine ca mine cu Gigi? This post has been edited by Victoras2001: 26 Apr 2011, 12:04 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
neumann |
![]()
|
nu, nu, poti sa te speli linistit cu apa, n-o sa faci igrasie!
|
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Prostule.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Epicur sau e pe cur?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Marty |
![]()
|
La Manuel merg ambele variante!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ady77, trebuie sa poti baga mana sa te speli intre buci cu sapun. In acelasi timp sa nu fie curul foarte lat ca sa nu te asezi si pe robinetul sistemului. Daca esti de genul butoi o sa-ti fie mai greu.
This post has been edited by dizzy: 27 Apr 2011, 07:03 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai dreacu' astia fac discriminare la bideuri. Ii dau in judecata!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
Merced, trebuie sa poti baga mana sa te speli intre buci cu sapun. In acelasi timp sa nu fie curul foarte lat ca sa nu te asezi si pe robinetul sistemului. Daca esti de genul butoi o sa-ti fie mai greu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Şuşea
|
|
Merced |
![]()
|
Aia mai mititei n-au sanse sa scape in vas?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca nu se tin bine de hartia igienica parfumata.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:50 |