Cumparati hirtie igienica parfumata? De ce?, yet another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Cumparati hirtie igienica parfumata? De ce?, yet another shite topic by Marty
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Amice, eu vorbesc serios, atata e in Kaufland, maxim 13 lei cred un bax de 24 de role, cum am pus in poza aia. Stiu ca n-am dat mai mult de 30 de lei pe doua cand am cumparat ultima oara.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Merced @ 21 Apr 2011, 10:17) Amice, eu vorbesc serios, Vorba mea cu "amice" al tau cu tot!QUOTE atata e in Kaufland, maxim 13 lei cred un bax de 24 de role, cum am pus in poza aia. Stiu ca n-am dat mai mult de 30 de lei pe doua cand am cumparat ultima oara. MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... cur mare a luat 48 de suluri, sa-i ajunga si lui o saptamina! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ce te razi ba, poate le da la cersetorii aia de suna zilnic la usa
![]() Pentru ei, asta-i articol de lucs. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu ba cur mic, am luat sa-mi ajunga vreo doua luni. Am ramas intr-o dimineata la limita, numaram patratelele sa vad cum imi ajung, si am zis ca decat sa se mai intample, mai bine iau in plus.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Merced @ 21 Apr 2011, 10:06) Nu ma intereseaza culoarea catusi de putin, e vorba de pret. Nu dau 3 lei pe un sul de Zewa sau mai stiu eu cat costa, un bax de d-aia costa 11-12 lei parca. QUOTE(Merced @ 21 Apr 2011, 10:12) Aha. Pai eu cu 12 lei cumpar 24 de role d-alea. ![]() E cam varza, e subtire si necesita impaturiri suplimentare in functie de "sarcina", da' la capatu' zilei oricum ies mai bine. La capatul zilei ajungi mai scump ca zewa. |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Garantat nu. Am mai luat si Zewa de la magazinu' de jos, ca acolo ori au d-asta, ori au d-aia care te lasa cu fisuri anale dupa folosire si nu pot sa zic ca tine mult mai mult. Poate un sul de Zewa sa tina cat doua de d-asta, si tot nu se justifica diferenta de pret.
Muttley, cu servetele d-alea de bucatarie sa te stergi tu, eu cand mai arunc cate unu' observ ca dureaza cateva trageri de apa pana decide sa paraseasca vasul. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Si daca tot vorbiti de c.acat,am vazut ca Talmaceanu a mai "dansat" intr-o emisiune.
This post has been edited by daniM: 21 Apr 2011, 09:46 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La care hirtie facea reclama?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ori ca folositi stiuleti de porum, sau zewa, tot la fel de scarbosi sunteti, solutia civilizata e apa, si anume bideul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exista si automate, cu perii rotative si prosoape rulante?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Acu' o sa ne zica argon cum si-a pus el bideu in apartament.
Sau in garaj? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Despre o carte, un concert sau o expozitie de pictura n-ar fi deschis topic..
Doar despre kkt. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La noi exista blocuri in care baile din apartamente asa erau prevazute din constructie(creca la pachet cu garajul). Multi si le-au scos, probabil considerandu-le inutile.
This post has been edited by argon: 21 Apr 2011, 10:08 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() Si tu l-ai pastrat? Ia baga o poza sa vedem si noi. Deasupra sa pui o hartie pe care sa fie scris "argon", ca sa nu zica cineva ca e alt bideu in poza. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Merced @ 21 Apr 2011, 10:41) Garantat nu. Am mai luat si Zewa de la magazinu' de jos, ca acolo ori au d-asta, ori au d-aia care te lasa cu fisuri anale dupa folosire si nu pot sa zic ca tine mult mai mult. Poate un sul de Zewa sa tina cat doua de d-asta, si tot nu se justifica diferenta de pret. Zewa rulzzzzzzzz ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Pentru metrosecsuali nu?
![]() Iar ca sa fiu si ontopic, alea cu parfum au un miros mult prea penal. This post has been edited by Merced: 21 Apr 2011, 10:14 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai tu mirosi hartia igienica?
![]() ![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Bai frate pute in toata baia, scuza-ma ca spun.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Nu ba, zic de baile in care am vazut Zewa parfumata. Mai ales aia portocalie, dracu' stie ce aroma ar trebui sa aiba, da' miroase groaznic.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
aia cica-i Peach.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Zici ca-i "pish".
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Esti in urma elenului cu mult. Se vede ca tu macar te faci ca muncesti la ora asta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Bine macar ca nu se fac ei ca ma platesc
![]() |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.115 Joined: 11 February 04 ![]() |
Exista chestia asta care se monteaza pe cacastoare.
http://www.bideu.ro/components/com_virtuem...8f9294e9468.jpg Nu trebuie vas separat, nu faci naveta intre WC si bidet, daca iti vine sa mai dai niste masline nu trebuie sa le maruntesti cu umerasul. Al meu e Hyundai dar cred ca gasim si Daewoo pt Argon. This post has been edited by dizzy: 21 Apr 2011, 10:36 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
La noi au pus comunistii dusuri. Ca si asa oricum nu ma cac de zece ori pe zi, ci doar diminata si apoi bag un dus. Deci plm, hartia e doar ca sa nu te duci cu cenzuratu' la cur in cada, din punctul meu de vedere lucru util.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:51 |