Topicul frustratilor
![]() ![]() ![]() |
Topicul frustratilor
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Așa se face bănuțu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Io nu.
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@ArtVandelay
Si tot frustrat? ![]() This post has been edited by Dan73: 29 Apr 2012, 23:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
poimaine sunt in service =))
edit adica maine This post has been edited by kog: 29 Apr 2012, 23:56 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu nu ma mai duc in service. Am descoperit de unde vine ceea ce credeam a fi joc la directie. S-a slabit un surub care tine volanul. Bine ca nu am ramas cu covrigul in mana
![]() This post has been edited by Dan73: 30 Apr 2012, 00:00 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
În vremurile astea tulburi e bine că aveți un loc de muncă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 30 Apr 2012, 00:49) Maine-i luni. Poimaine-i marti. Acum nu stiu cum o s-o iei, da nu esti singurul care lucreaza maine. De exemplu io-s disperat ca trebuie sa ma trezesc la 8, sa duc tomberonul jos, ca vin trupele speciale sa-l goleasca. Deci nu esti singurul care lucreaza. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu azi aș lucra, dar unde am ce am de finalizat nu se lucrează. Și atunci mă sacrific.
30 Apr 2012, 08:40: Dar eu n-am înțeles: domnu vis e supărat că stă azi acasă si lucrează miercuri? This post has been edited by DragosP: 30 Apr 2012, 07:40 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Doar astăzi lucrez, mâine stau acasă !
![]() P.S. "Arbeit macht frei"! Nu săriți, la origini este un proverb din limba germană, din păcate are o conotație nefastă PE VECI datorită folosirii lui de către naziști în WW II ! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pana la ora 21 pe plantatie la buana
![]() ![]() This post has been edited by bion: 30 Apr 2012, 09:49 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Si io-mi pierd timpu' p-acasa azi: tembelii astia de la bvb n-au decretat zi libera decat maine...poate ies totusi dupa-masa la o plimbarica cu consoarta, pe la padure, Tâmpa...
Da' judecand dupa muzica propusa azi-noapte, v-a cam luat stenahoria, baieti ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
THE GODFATHER |
![]() ![]()
|
![]() I'm a Tenth-Generation Mafia Boss - CAPISCI ? Group: Members Posts: 1.789 Joined: 11 October 11 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 29 Apr 2012, 23:55) Daca vreti banuti ..... la munca fratilor ! Pentru Danut 73 ( ca tot pare a fi pasionat de Pink Floyd - Money ) si a devenit ,,membru,, de caderea Bastiliei ( revolutie mare D-lor ! ) ![]() This post has been edited by THE GODFATHER: 30 Apr 2012, 10:39 |
--------------------
Volkswagen
Golf IV
2006 *** If you scratch my back i'll scratch yours ***
http://www.youtube.com/watch?v=cGV14GbcWfs |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
cu consoarta, pe la padure, Tâmpa...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
Nu te-ai prins
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
M-am prins, nea bioane, chiar dac-am uitat s-o inrosesc si pe-a mea (virgula, nu consoarta
![]() Mie-mi spui de catastrofa in caz de...ai de mine... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
Si moldobozgo dar daca eschivezi rapid e bine
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si eu lucrez
![]() Si dupa munca trebuie sa bag si niste teme ca nu mai merge la master cu mamica ... stie Bion despre ce vorbesc ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bion la master cu mamica?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ca la master nu merge ca in liceu si in facultate cand mergi de manuta cu mamica sau taticu la profesor si ala te trece
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bine mai, partea asta am priceput-o. Ce rol are Bion in ecuatie?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
El a fost primul care mi-a atras atentia asupra conceptului.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:26 |