Traian Basescu - tinta publica no. 1, ce-i adevar ce-i minciuna ?
![]() ![]() ![]() |
Traian Basescu - tinta publica no. 1, ce-i adevar ce-i minciuna ?
Dorubarg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Yessss! Avem o noua conspiratie. Cred ca si americanii si-au bagat coada aici.
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Nu mi se pare in neregula nimic sa scrii despre presedinte. Acu depinde de cititor daca stirea e interesanta pentru el. Ce s-a scris pana acum nu a fost decat gargara, nimic palpabil.
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Nu trebuie sa-ti faci griji. Toata campania aceasta este orchestrata de fostul tap, Constantinescu, care vrea sa-si faca reintrarea triumfala in politica, dupa ce a dat-o cu bata-n-balta de atatea ori cand a fost presedinte. Si vrea sa atraga atentia asupra lui prin orice mijloace, numai ca, din pacate pentru el si din fericire pentru noi, majoritatea nu-l prea inghite. Mai bine s-ar retrage impreuna cu Iliescu intr-o banca din parc si ar juca sah impreuna ca le-ar sta mai bine aceasta postura la amandoi
![]() This post has been edited by LOVENDAL: 29 Nov 2005, 16:37 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
SfantulNeo |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 28 November 05 ![]() |
Basescu ... rezolva problema cu benzina.....intervine in problema profesorilor , rezolva si acolo... si cel mai dur e cu Marie Jean ... a iesit triunfator ca razboinicu' Mandiga care s-a nascut pe langa raurile Guliano -Galuba ,v-a dati seama ce Presedinte avem?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureat 1.6
- BCxxNEO
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ma scuzati, da wtf va mira aici?
normal ca se orchestreaza campanii. normal ca si-o dau la gioale cu toate mijloacele posibile. e de datoria lor, la urma urmei. cand pesedeu era la putere, el era ciuca batailor. suntem in proces de transformare a actualei puteri in ciuca batailor (ma rog, a celor care inca mai aveau ceva amnistie). si la atacurile impotriva lu base, nu va uitati exclusiv la pesedeu. uitati-va si la peneleu, care e din ce in ce mai nemultumit ca e lasat singur sa ia in koor suturile de imagine ale guvernarii - treaba orchestrata maiastru tot de marinel, daca imi permiteti. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
SfantulNeo |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 28 November 05 ![]() |
Dau Dreptate!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat 1.6
- BCxxNEO
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Neo, de ce ti-ai facut clona? Ca sa il ataci pe marinarul de la carma carmelor?
This post has been edited by Sony: 29 Nov 2005, 17:16 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
yoy istenem...
gata si cu subiectu' asta inainte sa inceapa. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La naiba, iar o sa se vanda tirajul lui Catavencu inainte de miezul noptii... E beton articolul.
This post has been edited by thecagero: 29 Nov 2005, 17:39 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 29 Nov 2005, 17:36) ... Mai bine s-ar retrage impreuna cu Iliescu intr-o banca din parc si ar juca sah impreuna ca le-ar sta mai bine aceasta postura la amandoi ![]() cu domnul erou national fost presedinte Iliescu cred ca vroiai sa spui... oricum are mai multe merite decat dl. Basescu poate si prin prisma faptului ca a fost la putere atatia ani... cat despre domnul Basescu...era previzibil ca dupa ce a mintit mai rau de cat cel pe care il combatea(Nastase) in campania electorala ... si a promis marea cu sarea si nu a facut nimic decat un pod si vreo 5 scandaluri cu domnul prim ministru Tariceanu sa inceapa lumea sa-i arate greselile si slabiciunile cu degetul... acum sa vedem care deget... ![]() acum eu as introduce raspundere penala pt. promisiunile din campaniile electorale... si as mai avea o propunere Iliescu + Constantinescu + Basescu + Nastase presedinti ai Romaniei cate unul /zi prin rotatie primi ministrii Geoana(asa se scrie?)+Tariceanu+Vacaroiu+Radu Vasile+Ciorbea+Petre Roman prim ministrii astia sa se schimbe la 2 zile acum lasand gluma la o parte ... fiecare om poate gresi... important e sa aiba puterea sa o recunoasca si sa faca ceva sa o indrepte... eu inca am sperante ca oricine este/va fi la putere va face lucruri bune pentru tara asta ... dar eu sunt inca mic ,cam naiv si idealist...ce-i drept This post has been edited by avathan: 29 Nov 2005, 18:02 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
as prefera sa pastram discutia - if any - la nivelul tehnicilor de manipulare, fara a ne pronunta asupra meritelor si moralitatii persoanelor implicate.
nu avem nici pe departe toate datele, si doar pe ce citesc in ziare, eu unul am renuntat de mult sa ma mai pronunt. cert e ca toti stiu cum se joaca chestia asta si toti aplica metode similare. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
lui Base ii place sa se implice activ in totate problemele si cred ca asta deranjaza pe multi....
cert e ca e un bun manager, a stiut intotdeuna sa se descurce in situatii dificile si pe vremea cand era primar sa faca rost de fonduri... dar se pare ca pe la noi cum scoate unu capul sa faca ceva, cum sar alti 10 sa-i deie in cap ![]() sunt tare curios ce o sa se intample cu actualul ministru al sanatatii, care chiar incearca sa faca ceva pt acest sistem....ultimul care a incercat asta a fost beuran (pacat ca era de la psd..) dar ii s-a dat in cap foarte repede.... cat despre Constantinescu, ma mir ca mai are tupeul sa deschida gura... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce se vede este fara doar si poate doar varful icebergului.
Unii cu pozitii importante se cam plimba pe la parchet, unele isi aduc aminte dupa ceva timp de oarece telefoane, altii apar pe niste liste ONU, altii "castiga" niste licitatii... Ceea ce se vede acum este, parerea mea, dovada unei "egalitati" oarecum de forte. Pe vremea PSD-ului era unu' puternic si le era frica la ceilalti. De cand cu aliante cu parteneri multiplii, fiecare incearca sa treaca cat mai putin pe la parchet si sa castige cat mai multe "licitatii" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Din toate chestiile astea constat ca foarte multi implicati in toata debandada asta subestimeaza ochiul si mintea multimii. Basescu pana acum a reusit sa-si controleze factorul imagine indiferent de ce-au facut ceilalti si cu cat or sa dea mai tare in el cu atat o sa i se intareasca mai tare imaginea tocmai din cauza ca lumea o sa aibe impresia (corecta probabil) ca toti ceilalti dau in el si or sa se solidarizeze cu TB.
Pana la urma pe TB l-au votat romanii si singurul spate pe care il are (si recunoaste si singur ca e singurul spate care-l are) e populatia care l-a votat. Indiferent acum de ce a facut el in trecut... el este totusi alesul nostru si degeaba incearca 2 - 3 sa-l denigreze pentru ca nu el ca om e cel mai important ci programul cu care a castigat alegerile. Chestiunea e ca un presedinte in Romania n-are prea multe prerogative, asa ca e convenabila cumva situatia lui ca nu poate fi acuzat ca n-a facut pentru ca NU POATE face prin lege. Singurul lucru care l-a putut face si l-a facut foarte bine pana acum a fost sa atraga atentia celor in masura sa faca ceea ce trebuie cand o iau pe aratura fapt care i-a atras si atentia de care se bucura recent. Eu zic ca Basescu e cel mai pozitiv presedinte. Cine zice ca Iliescu a facut mai multe ma face sa rad. Presedintele nu poate face mare lucru in primul rand iar Iliescu a fost un presedinte tacut spre deosebire de Basescu. Basescu e detergent concentrat pe langa apa de ploaie care au fost cei precedenti. Chestiunea e ca a ajuns in ochii unora detergentul si acum ii ustura. E semn bun ca se vad atacurile astea. Tocmai aceste cioturi de atacuri denunta eficienta tendintelor lui Base. Daca nu deranja pe nimeni toti il laudau ori la ce probleme sunt la noi faptul ca ce face Base deranjeaza pe unii e un lucru pozitiv. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
@avathan Care sunt meritele lui ilici nene?Ca a reusit sa tina in kko tara asta atati ani , sau care?
Parerea mea este ca la ora actuala Base este singurul presedinte care se comporta normal , cam cum ar trebui sa se comporte un presedinte , iar unora nu prea le convine chestia asta ! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
Revenind la tehnicile de manipulare e interesata lista publicatiilor care iau parte la complot .Cotidianului de astazi :
QUOTE Al doilea subiect al strategiei a vizat lansarea zvonului cum ca presedintele ar sprijini sindicatele in miscarile sociale, pentru a-i face zile fripte lui Tariceanu. Andra Ornea tocmai il informase pe Mitrea ca, in ziua de 18 noiembrie, ideea aparuse deja in „editorialele de astazi“. Ceea ce se confirma, pentru ca, in aceeasi zi, publicatiile „Ultima ora“, „7 Plus“, „Curentul“ si „Gandul“ au avut comentarii in care subiectul era prezentat sub acest unghi. Insa cea mai inedita dintre manipularile lui Mitrea a fost cea referitoare la aparitia, pe obscurul site legionar „Libertatea“, a unui material propus de PSD, care-l prezinta pe Traian Basescu drept mason de gradul 32. Cel mai mult ma "deranjeaza" calificativul de ziar cu independent pe care ni-l flutura CTP din momentul despartirii de Adevarul acuzand sobolanul rozaliu.Se vede treaba ca distinsii CTP + Chireac + Ursu nu s-au decuplat de la sistemul nervos central PSD (alta aripa probabil). |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Sony |
![]()
|
Eu ce sustineam? Ii priveste in fata cand ii asteapta dupa colt! Poate vor intra si pe strada lui!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
@avathan
nastase- presedinte? geoana-prim ministru? |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Uite ceva interesant: http://www.hotnews.ro/articol_37948-Instal...n-Ungureanu.htm
In parte cam asta am zis si eu mai sus cu privire la aspectul presa si atributul lui Basescu de "stanjenitor al oligarhiei". |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Dorubarg |
![]()
|
QUOTE(DigitalScribe @ 30 Nov 2005, 11:50) In parte cam asta am zis si eu mai sus cu privire la aspectul presa si atributul lui Basescu de "stanjenitor al oligarhiei". exact asta e si ideea celor care s-au solidarizat in jurul lui Base. E omul din sistem care vrea si poate sa lupte impotriva sistemului si asta fara sa fie deturnat de duplicitatea serviciilor secrete (ca nefericitul de tap) sau de cohorta de zvonaci si fumigiene aruncate din toate partile . Din partea mea ar fi putut avea 4 clase si carlig de pirat in loc de mana dreapta , pentru moment este ceea de ce are nevoie Romania. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Putin off-topic: am avut curiozitatea sa citesc si ce scrie pe monitorul din poze.
Domnu' senator/deputat Mitrea face greseli gramaticale elementare. Ce oameni conduc tara asta ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
avathan |
![]()
|
|
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
@avathan Fiecare are ( inca ) dreptul sa aibe o opinie , nu crezi?
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
QUOTE(avathan @ 30 Nov 2005, 14:12) e frumos sa scoti vorbele din context? hmmm iooooooo nu ma mai joc ... a ba da ma duc sa ma exercit peste 3 ani la vot! N-am scos vorbele din context. Ma gandeam ca poate tu stii ceva si nu vrei sa ne spui si noua ![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(maxiK @ 30 Nov 2005, 15:53) stai linistit ca la cum merg treburile cred ca o sa fie niste rezultate "frumoase" peste 3 respectiv 4 ani geva de genul ; Vadim Prim Ministru , Gigi Becali Prim Ministru ,funar Ministru al MAI si Marko Bela ministru la integrarii europeene ![]() psttttttttttttttt:era o gluma da ? |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
Dorubarg |
![]()
|
QUOTE(avathan @ 30 Nov 2005, 15:07) Vadim Prim Ministru , Gigi Becali Prim Ministru ,funar Ministru al MAI si Marko Bela ministru la integrarii europeene ![]() mai degraba Mitzura in loc de Bela ![]() on-topic: Cred ca primul pas in limpezirea apelor o constituie transparenta finantarii trusturilor de presa.Multe dintre ele sunt subventionate masiv , nefiind aducatoare de profit , deci singura motivatie ramane folosirea lor in functie de interese. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
QUOTE(Dorubarg @ 30 Nov 2005, 16:22) Cred ca primul pas in limpezirea apelor o constituie transparenta finantarii trusturilor de presa.Multe dintre ele sunt subventionate masiv , nefiind aducatoare de profit , deci singura motivatie ramane folosirea lor in functie de interese. Mai, aceeasi prostie o aud si aici, desi am auzit-o prima data la Basescu. Ca ar trebui sa se dea o reglemantare ca sa se stie cine se afla in spatele trusturilor de presa. Dar acest lucru e deja public si exista pe net !! Numai cine are ochi sa o citeasca ! Cine vrea sa se convinga sa se uite pe site-ul CNA-ului, unde se gaseste clar cine sunt actionarii trusturilor mass-media (ma refer numai la radio si TV): http://www.cna.ro/paginaindex/act_site.pdf This post has been edited by LOVENDAL: 30 Nov 2005, 16:30 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 20:27 |