Traian Basescu - tinta publica no. 1, ce-i adevar ce-i minciuna ?
![]() ![]() ![]() |
Traian Basescu - tinta publica no. 1, ce-i adevar ce-i minciuna ?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia nu si le vor pierde, stai calm.
Asta e partea proasta, Basescu a avut ocazia sa miste ceva, dar nu a avut sange in instalatie. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu propun sa fie stîrpite:
- coruptia - economia clientelara - economia subterana - evaziunea fiscala - risipa din bugetul de stat Gata, am glumit destul, hai la treaba ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu mai zic de ăia din GR.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
daciafan
Mesaj #67 membru fara pneu Grup: Members Mesaje: 1.722 Înregistrat: 20 January 05 De la: turist in tara prostilor[SIZE=7] Esti sigur ca n-ai inversat ceva? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
hai ma, fara jigniri.
eu il cred pe om ca e impotriva presedintelui, insa cel mai grav lucru e sa tii pe figura ochelarii de cal si sa crezi ca unu e sfant si altu e dracu. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Asta cu ochelarii de cal e valabila si pentru sustinatorii lui basescu?
|
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
da ce? Zic ei ca e maica tereza?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
toti avem ochelari de cal chiar daca ii simtim sau nu pe nas !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(studioworks @ 28 May 2010, 11:18) corbex ala cu 30.000 pensie pe luna are si el familie, rude, nepoti tare corbex asta, m-a luat la pensie ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Te-am luat, dar tot la tine vin sa ma inveti cum sa cheltui capitza aia de bani, ca ma ia ameteala numai cind citesc atitea zerouri. Iti dai seama, sa ai pensie doua dustere fulopsan pe luna? cind dracu reusesti sa faci kilometrii de prima revizie?
This post has been edited by corbex: 28 May 2010, 15:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Uite domne ce probleme au unii....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
30.000 ron = 8500 euro.... de unde 2 dustere?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Na' ca ti-a rezolvat problema.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
In lumea civilizata, lumea formata de insi importanti, de la judecator de plasa in sus, se subintelege ca e vorba de euro cind se scrie o cifra.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
Tu scrii pe forumul maibah sau dacia?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
Ca sa fii primit acolo, trebuie sa faci dovada ca posezi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu stiam ca in Romania se platesc pensiile in ieuroi.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
Nu se platesc, doar se face vorbire. leul e plebeu, un laringe fin nu pronunta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma tem ca atunci cand am sa ajung eu la varsta pensionarii, daca am sa ajung, am sa scriu "Nu stiam ca in Romania se platesc pensiile".
Mai ales cu sistemul de pensii private... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
n-ajungi!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
mi se pare normal sa fie atacat si el si tot guvernu....cum sa iei la bietii pensionari 15%? poate mancarea pe o saptamana....normal ca merita sa ii faci cu ou si cu otet
la fel si pt salarii tai 25% salariu la profesori de care tot timpul iti bati joc si te astepti sa si accepte... in alte tari s-au taiat...din salarii 5%....din pensii nimic..si acolo unde exista si se poate numi salariu la noi din nimic..taie.... guvernu boc macar nu sta cu mainile in san..sta cu mainile in buzunarele voastre pt cine zicea ca astia sunt alesii nostri...ai mei nu sunt, eu nu i-am ales pe astia..... isi dubleaza fondurile la departamentul prezidential sau cum s-o numi, se fac fel si fel de afaceri ilegale prin care pierde statul si castiga unii si altii.....si ca acum nu mai au de unde lua, trebuie sa faca rost as pleca rapid din tara daca mi s-ar oferi ocazia.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(l@u @ 28 May 2010, 11:15) dar ti se pare normal ca un om de rand care are in intretinere o familie sa castige mai putin ca un pensionar ? Da, mi se pare normal. La salariul pe care il aveam inainte de inceperea crizei cu siguranta daca as fi apucat pensia as fi castigat mai bine decat multi din cei care ar fi lucrat. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(studioworks @ 28 May 2010, 09:51) Mai bine pastreaza pensile asa cum sunt, si da afara direct 20-25% din bugetarii aia care merita dati afara.Da e greu sa faci asa ceva pentru ca tot niste bugetari jegosi executa restructurarile. Lozinci subtirele de tot. Din masurile anuntate de Basescu pana acum ti se pare tie cumva ca vor fi dati afara cei care ar trebui dati afara? Cand zici bugetari jegosi ii ai cumva in vedere pe educatoarea care te-a invatat sa-ti stergi mucii la nas? Invatatoarea care te-a invatat sa scrii? Cadrele medicale care ti-au dat asistenta medicala? QUOTE(corbex @ 28 May 2010, 10:08) Nu-s de acord cu nici o taiere la nici un pensionar caruia i-a fost calculata pensia pe baza de contributie. Sint pentru taierea tuturor pensiilor speciale. Voi nu va prindeti ca aia cu 300 de milioane pensie se folosesc de prapaditii cu 6 milioane pensie pentru a se ascunde in spatele lor si a-si salva privilegiile? Mai nene, pinguinul a ragusit de cat a a dat din clont impotriva pensiilor nesimtite. A facut ceva pentru diminuarea lor? Nimic absolut! Vorbe goale, atat! Multe lozinci iar masurile propuse le-o trag in freza pensionarilor cu pensii modeste. Pe ce logica inversa esti cuplat de sustii afirmatia de mai sus? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Sa nu uitam ca bugetarii pusi cum trebuie de cine trebuie nu pot fi dati afara atat de usor!
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
asta cam asa este...drept dovada citi si va cruciti:
QUOTE Un secretar de stat din Ministerul Economiei a avut in luna aprilie un castig net total 22.092 lei, in conditiile in care salariul lunar este de 6.691 lei, potrivit unor informatii publicate de institutie pe site-ul sau. Un alt secretar de stat castiga 18.500 lei. Directorul de cabinet a castigat, luna trecuta, 19.750 lei. De asemenea, un consilier personal a castigat in luna aprilie 22.083 lei. Si Ministerul de Interne a publicat pe site-ul sau un tabel cu veniturile salariale nete. Potrivit acestuia, unul dintre secretarii de stat a primit in luna aprilie 11.188 lei. http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_b...a-ministere.htm asa...astia doi sint pusi acolo de...partid ! care partid a ma avut grija si de alti asemenea "domni" tot prin ministere, agentii, consilii, regii autonome. vedeti unde este adevarata problema a bugetarilor ? la bugetarii intr-adevar de lux cum sint acestia... prin urmare 5 maxim 10 % din totalul bugetarilor realizeaza venituri de genul celor de mai sus iar restul incearca sa se tiriie de la un salariu la altul... nu domnule, aici trebuie facuta o diferentiere neta intra amaritii aia cu salarii de 600, 700, sau 1000 de lei si nesimtitii astia. ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 21:19 |