DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Traian Basescu - tinta publica no. 1, ce-i adevar ce-i minciuna ?

adso
post 30 Nov 2005, 18:22
Post #31

Membru autentic

Group: Members

nu e vorba de actionari. nici pe departe. astia se stiu clar, ii poti lua de la Registrul Comertului smile.gif

e vorba de finantare, de sponsorizari, de publicitate, de platit deplasari de documentare cu privire la situatia sociala a stripteuzelor din Vegas etc. cei care dau banul aici, sunt cei care dicteaza "politica editoriala" a ziarelor.

pe langa asta, mai sunt "suppression fee" - ete ce stiu eu despre tine, ce dai sa nu public? si alte mijloace la fel de onorabile de a face bani.

o asemenea clarificare in schimb este utopica. vom prinde mereu franturi din situatia reala, dar nu vom avea niciodata the big picture

--------------------
Call me Ishmael...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 30 Nov 2005, 18:33
Post #32

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(adso @ 30 Nov 2005, 18:22)
pe langa asta, mai sunt "suppression fee" - ete ce stiu eu despre tine, ce dai sa nu public? si alte mijloace la fel de onorabile de a face bani.
*

Treaba asta o fac si serviciile secrete, dar nu le da nimeni in cap.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
adso
post 30 Nov 2005, 18:43
Post #33

Membru autentic

pai ce, ziarele si-o iau vreodata? biggrin.gif

--------------------
Call me Ishmael...
+
Sony
post 30 Nov 2005, 18:44
Post #34

Membru autentic

Teoretic ziarele nu sunt controlate de presedentie, dar serviciile secrete sunt.

--------------------
+
LOVENDAL
post 30 Nov 2005, 20:00
Post #35

Membru autentic

QUOTE(adso @ 30 Nov 2005, 19:22)
nu e vorba de actionari. nici pe departe. astia se stiu clar, ii poti lua de la Registrul Comertului smile.gif
e vorba de finantare, de sponsorizari, de publicitate, de platit deplasari de documentare cu privire la situatia sociala a stripteuzelor din Vegas etc. cei care dau banul aici, sunt cei care dicteaza "politica editoriala" a ziarelor.
o asemenea clarificare in schimb este utopica. vom prinde mereu franturi din situatia reala, dar nu vom avea niciodata the big picture
*

Esti cam visator! smile.gif Asa ceva e cam greu de realizat, daca nu imposibil. Intotdeauna in spatele mass-mediei se vor afla grupuri de presiune mai mult sau mai putin oculte. Si niciodata n-o sa poti adevaratele interese.
Sa-ti citesc niste opinii ale unor mari ziaristi din tara nr.1 in ceea ce priveste libertatea presei, adica SUA.
"Nu exista pana acum in America presa complet independenta....Oricare dintre noi ziaristii care facem prostia sa publicam propriile opiniile oneste, vom fi aruncati pe strada pentru a cauta alta slujba...Talentele, posibilitatile si vietile noastre sunt in proprietatea altor oameni. Noi ziaristii ne prostituam intelectual"
(John Swinton, fost editorialist-sef la New York Times)
"Stirile si adevarul nu sunt acelasi lucru"
(Walter Lippmann, ziarist)
"Stirile reprezinta acel lucru pe care cineva doreste sa-l suprime. Orice altceva se numeste publicitate"
(Rubin Frank, fost presedinte NBC News)
"Spunem oamenilor ceea ce au nevoie sa cunoasca, nu ceea ce vor sa cunoasca"
(Frank Sesno, CNN News)

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
adso
post 30 Nov 2005, 20:11
Post #36

Membru autentic

QUOTE(adso @ 30 Nov 2005, 18:22)
*

te-am prins ca nu citesti tot? te-am prins!

--------------------
Call me Ishmael...
+
Sony
post 30 Nov 2005, 20:14
Post #37

Membru autentic

Baga-l la bula! radmasa.gif

--------------------
+
vv
post 7 Dec 2005, 15:45
Post #38

dilbert.com

From: Bucuresti

blink.gif
http://www.hotnews.ro/articol_38408-Sindic...-cu-Basescu.htm
Ce are Basescu de a face cu o companie privata??
Mare-i gradina domnului.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
costi
post 7 Dec 2005, 15:48
Post #39

Membru autentic

au ramas cu prostii in cap de pe vremea lu' nea nelu care rezolva el tot !

--------------------
DSN/SLZ
+
adso
post 7 Dec 2005, 16:16
Post #40

Membru autentic

neah... aici e, zic eu, un reflex "providential". avem o cultura a asteptarii omului / institutiei providentiale care ne scoate din kko... e mai actuala ca oricand.

cum unde da base creste (el rezolva tot, scade benzina, inmoaie tariceanul, aduce ploaia, creste cozonacii etc.), ce, ii e lui greu sa ii zboare un dos de palma indianului ala jegos, si sa ii ia combinatu'? in tara noast' nu ne spune nime' cum se face lucrurile.

si cica sindicalistii aia ii reprezinta pe muncitorii de la sidex...

This post has been edited by adso: 7 Dec 2005, 16:17

--------------------
Call me Ishmael...
+
Stefan.A
post 7 Dec 2005, 17:13
Post #41

Membru autentic

QUOTE(adso @ 7 Dec 2005, 18:16)
neah... aici e, zic eu, un reflex "providential". avem o cultura a asteptarii omului / institutiei providentiale care ne scoate din kko... e mai actuala ca oricand.

cum unde da base creste (el rezolva tot, scade benzina, inmoaie tariceanul, aduce ploaia, creste cozonacii etc.), ce, ii e lui greu sa ii zboare un dos de palma indianului ala jegos, si sa ii ia combinatu'? in tara noast' nu ne spune nime' cum se face lucrurile.

si cica sindicalistii aia ii reprezinta pe muncitorii de la sidex...
*

ba cateodata intareste tariceanul (vezi cazul ielena urdea)

si nu ne spune nime' in afara de condi, daa?? ca ea nu intra in clasa "nime" si oricum stie mai bine ca noi.

Ma, acuma asa umpic pa langa, le-o fi zis si rusilor "vedeti ba ca-l las pe uncle sam sa-si puna cortu' la mine. va sacaie?" Cred ca nu, ceea ce teoretic e bine.
Practic insa nu ne putem muta dorohoiu langa dalas, deci era bine sa nu-l mai trateze cu dosu' pa ivan ca odata se supara asta si stranuta.
Mie imi cam tztzie (nu stiu cum sa scriu altfel) pe tema asta

--------------------
+
mihaimgm
post 28 May 2010, 08:52
Post #42

Membru autentic

From: Arges

Dedicatie pentru Basescu

Attached thumbnail(s)
fotografia_zilei.jpg ( Size: 42.68k ) Number of downloads: 260

--------------------
Renault Megane 4 Estate GTline 2017 - 1,5 dCi EDC
+
nelu_1985
post 28 May 2010, 08:55
Post #43

membru in pauza de masa

From: BLAJ

radmasa.gif

--------------------
DACIA 1410 GTL 1986 - 2-AB-9576
"Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
+
Maskatu
post 28 May 2010, 08:56
Post #44

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Unde-s aia 51% care l-au ridicat in slavi si l-au votat acum vreo 6 luni, si acum cativa ani? Au cam disparut... showfinger.gif

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
argon
post 28 May 2010, 08:58
Post #45

Mesaj semiautomat

o sa vina imediat sa-ti explice cum ca raul era gata facut de PSD si PNL.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Maskatu
post 28 May 2010, 09:10
Post #46

Logan 0.9 TCE

Asa este... si in 6 ani nu a avut saracu ce sa faca... s-a zbatut, s-a chinuit, si-a tocit coatele noaptea in loc sa doarma, gandindu-se cum sa scoata tara din rahat si cum sa ii fie bine cetateanului. In putinul timp care l-a avut pentru el, a fost la banca si din salariul de presedinte pe care il are (maxim 10.000 ron, daca nu ma insel), a reusit sa stranga si sa puna deoparte la saltea cativa euroi, dolarei, roni si metri patrati de pamant.

Traian Băsescu are un depozit la BRD Constanța, în valoare de 170.730 lei. De asemenea, președintele are 43.513 de dolari depuși la ABN-AMRO București, 41.389 de dolari și 26.819 de euro la ING București, 250.000 lei în certificate de depozit cu discount, transformate în depozit la scadență începând din 2 noiembrie 2007, precum și 21.918 lei, la BCR București.

Traian Băsescu deține și bijuterii și ceasuri în valoare de 20.000 lei, respectiv, 35.000 lei și tablouri în valoare de 17.000 lei.

Potrivit declarației, președintele nu are datorii. Totodată, el deține, împreună cu soția, o cotă de 31,5% dintr-un teren de 174 metri pătrați și un teren de 46 de metri pătrați, în București.

Conform declarației, Traian Băsescu și soția sa au cumpărat, în 2003, un apartament cu suprafață construită de 370 metri pătrați, a cărui valoare de impozitare este de 248.791 lei și un garaj de 30 de metri pătrați, cu valoare de impozitare de 4.240 lei.

În Anexa declarației de avere se menționează că președintele mai are bani într-un cont de campanie deschis la BCR, respectiv, 85,09 dolari canadieni, 575,89 USD, 56,46 euro și 30.468 lei. Se precizează că acest cont a fost operat exclusiv prin delegat iar banii nu pot fi utilizați decât în scopul pentru care au fost donați, neputând fi considerați bani personali.

Totodata Basescu a mai declarat inainte de al doilea mandat adica acum 6 LUNI:

"Categoric voi rămâne un președinte implicat, deci putem să-i spunem jucător. Implicat, pentru că prin acțiunile președintelui el trebuie să lucreze cu o bună parte a Guvernului."

"Pentru că am avut destule momente tensionate și cred eu că pe viitor trebuie evitate, fără însă a se face concesii din punct de vedere al responsabilităților Guvernului, pentru că președintele mai are o atribuțiune în relația cu instituțiile statului, inclusiv cu Guvernul: este obligat prin Constituție să-i reprezinte pe români. Ori este clar că această obligație pe care o ai, creată și de modul cum devii președinte, prin votul electoratului, nu permite președintelui o poziție de non-combat în raport cu Guvernul atunci când Guvernul nu-și face treaba. Președintele nu poate rămâne ascuns la Cotroceni când lucrurile nu merg cum trebuie la Guvern. Hai, în mandatul acesta, să-i spunem un președinte implicat"

Mai nou pensiile si salariile reprezinta o amenintare pentru siguranta nationala... drept urmare trebuiesc reduse. Intr-adevar in 6 ani nu s-a putut prognoza si evita situatia actuala. Sa mai reamintim promisiunile electorale ca vor creste salariile, ajutoarele, pensia minima garantata, ajutorul pentru proaspetele mamici, sau alte promisiuni facute in van pe care unii le-ai crezut? Nu mai are rost. smile.gif

--------------------
+
Lostboy
post 28 May 2010, 09:12
Post #47

Finding my way!

QUOTE(Maskatu @ 28 May 2010, 09:56)
Unde-s aia 51% care l-au ridicat in slavi si l-au votat acum vreo 6 luni, si acum cativa ani? Au cam disparut...
*

up.gif

--------------------
. . .
+
corbex
post 28 May 2010, 09:24
Post #48

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Nu l-am ridicat in slavi, dar l-am votat si, la oferta de azi, miine l-as vota iarasi. Va inteleg pozitia: binele national e preocuparea noastra de capatii, dar pina la portofel! P'ala il vreti cit mai burdusit, indiferent de la gura cui trebuie sa luati banii. Vorba unui parlamentar, la TV, care zcea ca el e "demnitar", adica deosebit de pulime, el nu trebuie atins de nici o criza, ce maninca el trebuie sa plateasca altii. Tot asa si voi, raspindacii de serviciu, credeti ca voua nu trebuie sa va taie nimeni nimic. Uite ca saracia e prea mare, si va trebui sa mai renuntati la o bere-doua, sa va luati xenoane mai ieftine, sa va puneti boxe de wattaj mai mic, o sa va descurcati, pina la urma.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Maskatu
post 28 May 2010, 09:38
Post #49

Logan 0.9 TCE

Mie nu-mi taie nimeni nimic ca nu-s bujetar... dar ti se pare normal ca pensionarilor dupa ce au muncit 40-50 de ani, si abia reuseau sa isi cumpere medicamentele, sa plateasca facturile, si daca mai ramanea si de o paine... sa le retina din pensii 15%? Este o chestie umana si de bun simt. Cat despre afirmatia ta cu beri, xenoane si "bocse", nu are rost sa o mai comentez.

--------------------
+
argon
post 28 May 2010, 09:41
Post #50

Mesaj semiautomat

stai ca imediat vin si aia care zic ca tu de fapt te plangi, si bagi pretextul cu pensionarii. ia-le medicamentele din salaru tau, ca-l ai mare doar.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
daciafan
post 28 May 2010, 09:47
Post #51

/

iubiti-l pe Base, iubiti-l... wub.gif

--------------------
/ / /
+
studioworks
post 28 May 2010, 09:51
Post #52

Membru

From: de aici

Mai bine pastreaza pensile asa cum sunt, si da afara direct 20-25% din bugetarii aia care merita dati afara.Da e greu sa faci asa ceva pentru ca tot niste bugetari jegosi executa restructurarile.

--------------------
Dacia Sandero 1.4 editia cu frana de mana supt bord
+
Marius97fer
post 28 May 2010, 09:57
Post #53

Membru cu IQ :)

eu cred ca stati prea aproape de tablou si pierdeti imaginea de ansamblu.

--------------------
Opel / Rover Astra / 25 2000 / 2001 hecibec
nu sunt inteligent
+
george_scala_2004
post 28 May 2010, 09:59
Post #54

Membru autentic

--------------------
... ... ...
+
vijelie
post 28 May 2010, 10:02
Post #55

membru violet

@Maskatu
Cand ai sa cresti mare, ai sa faci diferenta intre "a alege" si "a ridica in slavi".
Sincer, sper sa poti face asta.
Pana atunci insa, ne multumim cu ce poti.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
corbex
post 28 May 2010, 10:08
Post #56

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(Maskatu @ 28 May 2010, 10:38)
Mie nu-mi taie nimeni nimic ca nu-s bujetar... dar ti se pare normal ca pensionarilor dupa ce au muncit 40-50 de ani, si abia reuseau sa isi cumpere medicamentele, sa plateasca facturile, si daca mai ramanea si de o paine... sa le retina din pensii 15%? Este o chestie umana si de bun simt. Cat despre afirmatia ta cu beri, xenoane si "bocse", nu are rost sa o mai comentez.
*

Nu-s de acord cu nici o taiere la nici un pensionar caruia i-a fost calculata pensia pe baza de contributie. Sint pentru taierea tuturor pensiilor speciale. Voi nu va prindeti ca aia cu 300 de milioane pensie se folosesc de prapaditii cu 6 milioane pensie pentru a se ascunde in spatele lor si a-si salva privilegiile?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Maskatu
post 28 May 2010, 10:11
Post #57

Logan 0.9 TCE

Perfect de acord... ajungem la un consens!

--------------------
+
l@u
post 28 May 2010, 10:15
Post #58

Membru autentic

QUOTE(Maskatu @ 28 May 2010, 10:38)
dar ti se pare normal ca pensionarilor dupa ce au muncit 40-50 de ani,
*

dar ti se pare normal ca un om de rand care are in intretinere o familie sa castige mai putin ca un pensionar ?

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
studioworks
post 28 May 2010, 10:18
Post #59

Membru

From: de aici

corbex ala cu 30.000 pensie pe luna are si el familie, rude, nepoti poate unii chiar au cont pe dc, elementele astea pe cine injura acum???? huh.gif

--------------------
Dacia Sandero 1.4 editia cu frana de mana supt bord
+
Maskatu
post 28 May 2010, 10:18
Post #60

Logan 0.9 TCE

Din pacate sunt multe lucruri anormale care se petrec prin tarisoara asta.

--------------------
+
6 Pages < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th May 2025 - 20:56
Forum Renault