DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages  1 2 3 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Traian Basescu - tinta publica no. 1, ce-i adevar ce-i minciuna ?

Dorubarg
post 29 Nov 2005, 16:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

nu pot sa nu remarc tirul constant pe toate canalele media asupra lui TB. Lucrurile s-au inmultit in ultimul timp iar lista "actorilor" care lucreaza la idee este din ce in ce mai lunga.
Daca pana de curand nu erau decat comentarii apocaliptice ale lui CTP sau negativiste gen Paler acum vedem atacuri consecutive ale lui Ciuvica, Gusa si, mai nou Constantinescu.
Nu este scandal in Romania care sa nu fie atribuit presedintelui . Daca face ceva ca de ce a facut , daca nu face ceva ca de ce nu a facut. Nu poti sa nu te intrebi daca ceva ceva este adevarat sau totul este o campanie murdara cu unicul scop de a-l denigra de Basescu. In sprijinul celei de-a doua ideei vine dezvaluirea din Academia Cataventu de azi cu dovezi foarte graitoare.Aproape m-a bufnit rasul la cat se chinuie PSD-ul sa de-a cu marinelul de pamant , singurul capabil sa se opuna sistemului crescut cu atata grija .

--------------------
Dacia LOGAN 1.6 - GL 90 CAT
Dacia 1310 Berlina , 1990
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 29 Nov 2005, 16:19
Post #2

Membru autentic

From: Ban Land

Yessss! Avem o noua conspiratie. Cred ca si americanii si-au bagat coada aici. laugh.gif Nu le place ca marinarul ii priveste drept in față. radmasa.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Rigor
post 29 Nov 2005, 16:22
Post #3

Membru autentic

From: Iasi

Nu mi se pare in neregula nimic sa scrii despre presedinte. Acu depinde de cititor daca stirea e interesanta pentru el. Ce s-a scris pana acum nu a fost decat gargara, nimic palpabil.

--------------------
ZKR Preferat - IS-01
+
LOVENDAL
post 29 Nov 2005, 16:36
Post #4

Membru autentic

Nu trebuie sa-ti faci griji. Toata campania aceasta este orchestrata de fostul tap, Constantinescu, care vrea sa-si faca reintrarea triumfala in politica, dupa ce a dat-o cu bata-n-balta de atatea ori cand a fost presedinte. Si vrea sa atraga atentia asupra lui prin orice mijloace, numai ca, din pacate pentru el si din fericire pentru noi, majoritatea nu-l prea inghite. Mai bine s-ar retrage impreuna cu Iliescu intr-o banca din parc si ar juca sah impreuna ca le-ar sta mai bine aceasta postura la amandoi smile.gif

This post has been edited by LOVENDAL: 29 Nov 2005, 16:37

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
SfantulNeo
post 29 Nov 2005, 17:05
Post #5

Group: Banned

Basescu ... rezolva problema cu benzina.....intervine in problema profesorilor , rezolva si acolo... si cel mai dur e cu Marie Jean ... a iesit triunfator ca razboinicu' Mandiga care s-a nascut pe langa raurile Guliano -Galuba ,v-a dati seama ce Presedinte avem? smile.gif (Batman)

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - BCxxNEO
+
adso
post 29 Nov 2005, 17:05
Post #6

Membru autentic

ma scuzati, da wtf va mira aici?

normal ca se orchestreaza campanii. normal ca si-o dau la gioale cu toate mijloacele posibile. e de datoria lor, la urma urmei.

cand pesedeu era la putere, el era ciuca batailor. suntem in proces de transformare a actualei puteri in ciuca batailor (ma rog, a celor care inca mai aveau ceva amnistie).

si la atacurile impotriva lu base, nu va uitati exclusiv la pesedeu. uitati-va si la peneleu, care e din ce in ce mai nemultumit ca e lasat singur sa ia in koor suturile de imagine ale guvernarii - treaba orchestrata maiastru tot de marinel, daca imi permiteti.

--------------------
Call me Ishmael...
+
SfantulNeo
post 29 Nov 2005, 17:09
Post #7

Dau Dreptate!

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - BCxxNEO
+
Sony
post 29 Nov 2005, 17:16
Post #8

Membru autentic

Neo, de ce ti-ai facut clona? Ca sa il ataci pe marinarul de la carma carmelor?

This post has been edited by Sony: 29 Nov 2005, 17:16

--------------------
+
Lolek
post 29 Nov 2005, 17:19
Post #9

Ignorog

yoy istenem...
gata si cu subiectu' asta inainte sa inceapa.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Como
post 29 Nov 2005, 17:37
Post #10

Membru autentic

From: Bucuresti

La naiba, iar o sa se vanda tirajul lui Catavencu inainte de miezul noptii... E beton articolul.

This post has been edited by thecagero: 29 Nov 2005, 17:39

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
avathan
post 29 Nov 2005, 17:54
Post #11

eu.

From: Buc

QUOTE(LOVENDAL @ 29 Nov 2005, 17:36)
... Mai bine s-ar retrage impreuna cu Iliescu intr-o banca din parc si ar juca sah impreuna ca le-ar sta mai bine aceasta postura la amandoi smile.gif
*

cu domnul erou national fost presedinte Iliescu cred ca vroiai sa spui...
oricum are mai multe merite decat dl. Basescu poate si prin prisma faptului ca a fost la putere atatia ani...
cat despre domnul Basescu...era previzibil ca dupa ce a mintit mai rau de cat cel pe care il combatea(Nastase) in campania electorala ... si a promis marea cu sarea si nu a facut nimic decat un pod si vreo 5 scandaluri cu domnul prim ministru Tariceanu sa inceapa lumea sa-i arate greselile si slabiciunile cu degetul...
acum sa vedem care deget... blush.gif
acum eu as introduce raspundere penala pt. promisiunile din campaniile electorale...
si as mai avea o propunere
Iliescu + Constantinescu + Basescu + Nastase presedinti ai Romaniei cate unul /zi prin rotatie
primi ministrii Geoana(asa se scrie?)+Tariceanu+Vacaroiu+Radu Vasile+Ciorbea+Petre Roman prim ministrii astia sa se schimbe la 2 zile
acum lasand gluma la o parte ...
fiecare om poate gresi... important e sa aiba puterea sa o recunoasca si sa faca ceva sa o indrepte...
eu inca am sperante ca oricine este/va fi la putere va face lucruri bune pentru tara asta ...
dar eu sunt inca mic ,cam naiv si idealist...ce-i drept

This post has been edited by avathan: 29 Nov 2005, 18:02

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
adso
post 29 Nov 2005, 17:59
Post #12

Membru autentic

as prefera sa pastram discutia - if any - la nivelul tehnicilor de manipulare, fara a ne pronunta asupra meritelor si moralitatii persoanelor implicate.

nu avem nici pe departe toate datele, si doar pe ce citesc in ziare, eu unul am renuntat de mult sa ma mai pronunt.

cert e ca toti stiu cum se joaca chestia asta si toti aplica metode similare.

--------------------
Call me Ishmael...
+
anpop
post 29 Nov 2005, 18:20
Post #13

Sef de pisica!

lui Base ii place sa se implice activ in totate problemele si cred ca asta deranjaza pe multi....
cert e ca e un bun manager, a stiut intotdeuna sa se descurce in situatii dificile si pe vremea cand era primar sa faca rost de fonduri...
dar se pare ca pe la noi cum scoate unu capul sa faca ceva, cum sar alti 10 sa-i deie in cap sad.gif
sunt tare curios ce o sa se intample cu actualul ministru al sanatatii, care chiar incearca sa faca ceva pt acest sistem....ultimul care a incercat asta a fost beuran (pacat ca era de la psd..) dar ii s-a dat in cap foarte repede....
cat despre Constantinescu, ma mir ca mai are tupeul sa deschida gura...

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
klaus
post 29 Nov 2005, 23:47
Post #14

步步

Group: Moderatori

Ce se vede este fara doar si poate doar varful icebergului.
Unii cu pozitii importante se cam plimba pe la parchet, unele isi aduc aminte dupa ceva timp de oarece telefoane, altii apar pe niste liste ONU, altii "castiga" niste licitatii...
Ceea ce se vede acum este, parerea mea, dovada unei "egalitati" oarecum de forte. Pe vremea PSD-ului era unu' puternic si le era frica la ceilalti. De cand cu aliante cu parteneri multiplii, fiecare incearca sa treaca cat mai putin pe la parchet si sa castige cat mai multe "licitatii"

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
DigitalScribe
post 29 Nov 2005, 23:54
Post #15

Scribul Digital

Din toate chestiile astea constat ca foarte multi implicati in toata debandada asta subestimeaza ochiul si mintea multimii. Basescu pana acum a reusit sa-si controleze factorul imagine indiferent de ce-au facut ceilalti si cu cat or sa dea mai tare in el cu atat o sa i se intareasca mai tare imaginea tocmai din cauza ca lumea o sa aibe impresia (corecta probabil) ca toti ceilalti dau in el si or sa se solidarizeze cu TB.

Pana la urma pe TB l-au votat romanii si singurul spate pe care il are (si recunoaste si singur ca e singurul spate care-l are) e populatia care l-a votat. Indiferent acum de ce a facut el in trecut... el este totusi alesul nostru si degeaba incearca 2 - 3 sa-l denigreze pentru ca nu el ca om e cel mai important ci programul cu care a castigat alegerile.

Chestiunea e ca un presedinte in Romania n-are prea multe prerogative, asa ca e convenabila cumva situatia lui ca nu poate fi acuzat ca n-a facut pentru ca NU POATE face prin lege.

Singurul lucru care l-a putut face si l-a facut foarte bine pana acum a fost sa atraga atentia celor in masura sa faca ceea ce trebuie cand o iau pe aratura fapt care i-a atras si atentia de care se bucura recent.

Eu zic ca Basescu e cel mai pozitiv presedinte. Cine zice ca Iliescu a facut mai multe ma face sa rad. Presedintele nu poate face mare lucru in primul rand iar Iliescu a fost un presedinte tacut spre deosebire de Basescu. Basescu e detergent concentrat pe langa apa de ploaie care au fost cei precedenti. Chestiunea e ca a ajuns in ochii unora detergentul si acum ii ustura. E semn bun ca se vad atacurile astea. Tocmai aceste cioturi de atacuri denunta eficienta tendintelor lui Base. Daca nu deranja pe nimeni toti il laudau ori la ce probleme sunt la noi faptul ca ce face Base deranjeaza pe unii e un lucru pozitiv.

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
body
post 30 Nov 2005, 09:10
Post #16

Membru autentic

From: Ploiesti

@avathan Care sunt meritele lui ilici nene?Ca a reusit sa tina in kko tara asta atati ani , sau care?
Parerea mea este ca la ora actuala Base este singurul presedinte care se comporta normal , cam cum ar trebui sa se comporte un presedinte , iar unora nu prea le convine chestia asta !

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
Dorubarg
post 30 Nov 2005, 09:37
Post #17

Membru incepator

Revenind la tehnicile de manipulare e interesata lista publicatiilor care iau parte la complot .Cotidianului de astazi :
Al doilea subiect al strategiei a vizat lansarea zvonului cum ca presedintele ar sprijini sindicatele in miscarile sociale, pentru a-i face zile fripte lui Tariceanu. Andra Ornea tocmai il informase pe Mitrea ca, in ziua de 18 noiembrie, ideea aparuse deja in „editorialele de astazi“. Ceea ce se confirma, pentru ca, in aceeasi zi, publicatiile „Ultima ora“, „7 Plus“, „Curentul“ si „Gandul“ au avut comentarii in care subiectul era prezentat sub acest unghi. Insa cea mai inedita dintre manipularile lui Mitrea a fost cea referitoare la aparitia, pe obscurul site legionar „Libertatea“, a unui material propus de PSD, care-l prezinta pe Traian Basescu drept mason de gradul 32.

Cel mai mult ma "deranjeaza" calificativul de ziar cu independent pe care ni-l flutura CTP din momentul despartirii de Adevarul acuzand sobolanul rozaliu.Se vede treaba ca distinsii CTP + Chireac + Ursu nu s-au decuplat de la sistemul nervos central PSD (alta aripa probabil).

--------------------
+
dacicuss
post 30 Nov 2005, 09:53
Post #18

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

QUOTE(Sony @ 29 Nov 2005, 17:19)
Yessss! Avem o noua conspiratie. Cred ca si americanii si-au bagat coada aici. laugh.gif Nu le place ca marinarul ii priveste drept in față. radmasa.gif
*

Ii priveste drept in fata pe naiba...cel mult tangent ! biggrin.gif
Io tin cu Base...ma seaca Molicianu'....

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
mauru007
post 30 Nov 2005, 10:54
Post #19

sir

QUOTE(Sony @ 29 Nov 2005, 16:19)
*

La privirea lui de vultur turbat nu cred ca ar putea sa priveasca pe cineva in fata, mai mult se uita dupa colt decat inainte smile.gif

--------------------
Ford Focus 2002/Ghia - vl
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
Sony
post 30 Nov 2005, 11:08
Post #20

Membru autentic

Eu ce sustineam? Ii priveste in fata cand ii asteapta dupa colt! Poate vor intra si pe strada lui! laugh.gif

--------------------
+
maxiK
post 30 Nov 2005, 11:19
Post #21

Membru autentic

@avathan
nastase- presedinte?
geoana-prim ministru?

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
DigitalScribe
post 30 Nov 2005, 11:50
Post #22

Scribul Digital

Uite ceva interesant: http://www.hotnews.ro/articol_37948-Instal...n-Ungureanu.htm

In parte cam asta am zis si eu mai sus cu privire la aspectul presa si atributul lui Basescu de "stanjenitor al oligarhiei".

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
Dorubarg
post 30 Nov 2005, 12:01
Post #23

Membru incepator

QUOTE(DigitalScribe @ 30 Nov 2005, 11:50)
In parte cam asta am zis si eu mai sus cu privire la aspectul presa si atributul lui Basescu de "stanjenitor al oligarhiei".
*

exact asta e si ideea celor care s-au solidarizat in jurul lui Base. E omul din sistem care vrea si poate sa lupte impotriva sistemului si asta fara sa fie deturnat de duplicitatea serviciilor secrete (ca nefericitul de tap) sau de cohorta de zvonaci si fumigiene aruncate din toate partile . Din partea mea ar fi putut avea 4 clase si carlig de pirat in loc de mana dreapta , pentru moment este ceea de ce are nevoie Romania.

--------------------
+
Liviu M
post 30 Nov 2005, 13:49
Post #24

Membru

From: Germania

Putin off-topic: am avut curiozitatea sa citesc si ce scrie pe monitorul din poze.
Domnu' senator/deputat Mitrea face greseli gramaticale elementare. Ce oameni conduc tara asta sad.gif.

--------------------
Ford Mondeo
+
avathan
post 30 Nov 2005, 14:12
Post #25

eu.

QUOTE(maxiK @ 30 Nov 2005, 12:19)
@avathan
nastase- presedinte?
geoana-prim ministru?
*

e frumos sa scoti vorbele din context? hmmm iooooooo nu ma mai joc ... a ba da
ma duc sa ma exercit peste 3 ani la vot!
si pt. body ...
cred ca restul au inteles ce am zis de fapt smile.gif

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
body
post 30 Nov 2005, 14:35
Post #26

Membru autentic

From: Ploiesti

@avathan Fiecare are ( inca ) dreptul sa aibe o opinie , nu crezi? smile.gif

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
maxiK
post 30 Nov 2005, 14:53
Post #27

Membru autentic

QUOTE(avathan @ 30 Nov 2005, 14:12)
e frumos sa scoti vorbele din context? hmmm iooooooo nu ma mai joc ... a ba da
ma duc sa ma exercit peste 3 ani la vot!

N-am scos vorbele din context. Ma gandeam ca poate tu stii ceva si nu vrei sa ne spui si noua biggrin.gif

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
avathan
post 30 Nov 2005, 15:07
Post #28

eu.

QUOTE(maxiK @ 30 Nov 2005, 15:53)
N-am scos vorbele din context. Ma gandeam ca poate tu stii ceva si nu vrei sa ne spui si noua  biggrin.gif
*

stai linistit ca la cum merg treburile cred ca o sa fie niste rezultate "frumoase"
peste 3 respectiv 4 ani
geva de genul ;
Vadim Prim Ministru , Gigi Becali Prim Ministru ,funar Ministru al MAI si Marko Bela ministru la integrarii europeene tongue.gif

psttttttttttttttt:era o gluma da ?

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
Dorubarg
post 30 Nov 2005, 15:22
Post #29

Membru incepator

QUOTE(avathan @ 30 Nov 2005, 15:07)
Vadim Prim Ministru , Gigi Becali Prim Ministru ,funar Ministru al MAI si Marko Bela ministru la integrarii europeene tongue.gif
*

mai degraba Mitzura in loc de Bela smile.gif
on-topic:
Cred ca primul pas in limpezirea apelor o constituie transparenta finantarii trusturilor de presa.Multe dintre ele sunt subventionate masiv , nefiind aducatoare de profit , deci singura motivatie ramane folosirea lor in functie de interese.

--------------------
+
LOVENDAL
post 30 Nov 2005, 16:24
Post #30

Membru autentic

QUOTE(Dorubarg @ 30 Nov 2005, 16:22)
Cred ca primul pas in limpezirea apelor o constituie transparenta finantarii trusturilor de presa.Multe dintre ele sunt subventionate masiv , nefiind aducatoare de profit , deci singura motivatie ramane folosirea lor in functie de interese.
*

Mai, aceeasi prostie o aud si aici, desi am auzit-o prima data la Basescu. Ca ar trebui sa se dea o reglemantare ca sa se stie cine se afla in spatele trusturilor de presa. Dar acest lucru e deja public si exista pe net !! Numai cine are ochi sa o citeasca !
Cine vrea sa se convinga sa se uite pe site-ul CNA-ului, unde se gaseste clar cine sunt actionarii trusturilor mass-media (ma refer numai la radio si TV):
http://www.cna.ro/paginaindex/act_site.pdf

This post has been edited by LOVENDAL: 30 Nov 2005, 16:30

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
6 Pages  1 2 3 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st May 2025 - 00:37
Forum Renault