Batjocorirea simbolurilor nationale, Eu sunt oripilat...dati-va cu parerea
![]() ![]() ![]() |
Batjocorirea simbolurilor nationale, Eu sunt oripilat...dati-va cu parerea
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
No comment .. pur si simplu am ramas fara cuvinte ..
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ma abtin de la comentarii ca sa nu fiu nevoit sa imi dau ban
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu l-am prins azi pe la pranz difuzat pe postul respectiv...butonam eu linistit la telecomanda si am dat de chestia asta....era sa sparg televizorul
![]() Imi pare rau de Pro Tv si pentru cei 10 ani de cand ne intoxica creierele... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Eu chiar nu inteleg de ce va mirati atata?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
A fost o miscare de toata jena a celor de la prostv, oricum publicul tinta se pare ca e incantat, pustii manelisti din reteaua mea il au deja in calc.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O sa comentez eu! &#@(*&(!*^#()!^#&* de tigani*&|#*(&!#$@&^#*^$
astazi si maine. Partea proasta e ca ei nu au imn de care sa faca misto ai nostri (Furdui-Iancu, Sofia Vicovenaca etc). Macar ungurii nu ataca lucruri ca imnul sau bisserica. batjocoritul drapelului national e pedepsit prin lege, al imnului nu este? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
Si asta nu e tot...au mai difuzat unul, dar in stil lautaresc... "prin bunavointa" lui Nelu Ploiesteanu....protagonisti nu erau asa tuciurii, dar tot sub orice critica ...
Link scuze ca dau linkuri de pe alte site-uri, dar nu merge uploadul... This post has been edited by argon: 3 Dec 2005, 23:17 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cine se mai uita la PRO TV ?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Avea dreptate Mugur Mihaiescu cand facea misto de protv spunand "prost de televiziune" .
protveu' este un post de tot KKtul ! And I mean it ! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Pe mine m-au distrat, mai ales manelistii. Dementi mai sint, n-au mai gasit altceva sa cinte. Acuma pina la urma, unde e problema, ca si ei tot romani sint. Nu am auzit de vreunul din ei sa aiba si alta cetatenie. Ca iti cam vine sa borasti cind ii vezi pe manelisti cum arata cind cinta cu ochii de zici ca le sint smulse sprincenele, asta e alta poveste. Asa poate au vazut ei ca au mai mult succes la public, sau asa o fi la moda, nu stiu. Si asta e, cui ii plac Bregovic si filmele facute de Kusturica nu cred ca e prea oripilat de modul in care cinta lautarii si cu manelistii imnul. Cred ca dramatizam prea mult, dar asta e doar parerea mea, clar.
Muzica lautareasca imi place, mai ales ce face Bibescu mi se pare interesant. Bregovic la fel nu e prea departe de chestiile astea, si ala e recunoscut ca si artist cam in toata Europa. Si sirbilor nu le e rusine cu el. Da, ala a fost rocker mai demult, dar ce face acum tot muzica lautareasca e, sau traditionala... mama dracu'. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
FxxK YOU PRO TV ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Pe de alta parte, s-ar zice ca exista o explicatie:
'Si cruzii tai DUSMANI'... ![]() Eu cred ca avem si alte probleme, nu ca as fi de acord, dar chiar nu merita efortul... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
daca ati vazut la americani la diferite evenimente se interpreteaza imnul de catre diferiti artisti(cantareti) din diferite arii muzicale.
asta e varianta romanesca. si treaba asta spune totul despre cum se desfasoara lucrurile pe la noi. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
foarte instructiv filmul. acum cunosc o gramada de nume de manelisti, imi pot impresiona prietenii
![]() |
-------------------- |
|
IceLorDD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 September 04 From: Bucharest ![]() |
moaaa..unu cu un minigun de era acolo in studio...cre ca ar fi scapat romania de o grija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Ba ziceti voi de dacii ca sunt de kko...dar laptele nu e bun fara kko...
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Nu inteleg ce treaba au ei cu "desteapta-te ROMANE"! Este vorba strict de romani in imn, adica alta natie, alta civilizatie...Sau mai bine zis, civilizatie.
Iar faptul ca este data pe post...ce se mai poate spune? La Teo mereu apareau invitati toti manelistii colorati. Vorba cuiva, cine se mai uita la postul ala?... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Fratilor, nu scrie NICAIERI in vreo lege ca imnul national trebuie cantat doar de un cor fomat din x femei si y barbati, acompaniati au ba de orchestra simfonica..
Hai sa fim seriosi..dar varianta R&B nu v-a suparat? Dar varianta rock nu? dar varianta blues sau hip-hop? daca asta face ca puii de cocalari sa afla cu ocazia asta care e imnul romaniei atunci demersul e ok. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(asarban @ 4 Dec 2005, 11:19) Fratilor, nu scrie NICAIERI in vreo lege ca imnul national trebuie cantat doar de un cor fomat din x femei si y barbati, acompaniati au ba de orchestra simfonica.. Hai sa fim seriosi..dar varianta R&B nu v-a suparat? Dar varianta rock nu? dar varianta blues sau hip-hop? daca asta face ca puii de cocalari sa afla cu ocazia asta care e imnul romaniei atunci demersul e ok. Ai vazut clipul cu coloratii? Mie mi se face greata, pe bune. Indiferent ce invata sau nu, pare jenant...Si mi se urca la cap orgoliul national, atat cat a mai ramas. |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu am vazut ieri,ca pe 1 imi faceAm FRAnele;a toti prietenii mei mi-au zis ca ar fi o mare lipsa de respect.mai multe nu zic ca nu vreau ban pe 40 de ani
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Asa ceva este inadmisibil ... este o jignire la adresa statului roman si a locuitorilor acestui stat.
Mai grav este ca nimeni nu a luat nici o masura impotriva aceastor manelisti care isi bat joc de imnul Romaniei. Au intrecut masura ! Ma abtin de la mai multe comentarii ... ca se lasa cu ban ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Oh ..m-am uitat cateva secunde si l-am oprit. Chiar ne meritam soarta daca am ajuns sa comercializam totul ..inclusiv valorile nationale.RUSINE
|
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE(OVIDIUS @ 4 Dec 2005, 11:37) Ai vazut clipul cu coloratii? Mie mi se face greata, pe bune. Indiferent ce invata sau nu, pare jenant...Si mi se urca la cap orgoliul national, atat cat a mai ramas. Sa inteleg ca daca era cantat in sil manelist de costi costita nu mai era nici o rusine? Adica e rusine ca era cantat de "colorati"??? QUOTE(Dreamer @ 4 Dec 2005, 11:48) Asa ceva este inadmisibil ... este o jignire la adresa statului roman si a locuitorilor acestui stat. Mai grav este ca nimeni nu a luat nici o masura impotriva aceastor manelisti care isi bat joc de imnul Romaniei. Au intrecut masura ! Ma abtin de la mai multe comentarii ... ca se lasa cu ban ![]() Revin si intreb> cantatul hip-hop si r&b este cool si nu e batjocorire dar ala cantat de manelisti da? Nu v-am vazut atat de oripilati la reclama la Posta romana unde apare Eminescu pe post de cocalar cu masina si Caragiale pe post de skater! Dar va sare orgoliul national pe motiv ca s-a cantat imnul si altfel! Un cantec care e imnul national de 15 ani! Poate nu stiti dar Romania a avut in ultimii 50 de ani 4 imnuri> 1. Traiasca Regele 2. Imnul URSS 3. Trei culori 4. Desteapta-te.. Asa ca...mai tango... Asa ca... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
este ceva perfect normal...ne americanizam!!!
partea naspa e ca luam numai lucrurile proaste de la ei ![]() traiasca kitch-ul! cand dracu' o sa inteleaga tot romanul ca vom fi respectati numai in momentul in care ne respectam?! ![]() ma duc sa borasc....am o criza de bila... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Desi e trist ce spune Andrei, are dreptate.
Maneaua nu mai e caracteristica numai unei anumite minoritati nationale de care ne rusinam, e un "stil" de muzica adoptat de multi romani get-beget. Adica ori ne deranjeaza orice "adaptare" a imnului, ori niciuna. Astia suntem ![]() This post has been edited by cosmin_m: 4 Dec 2005, 11:10 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
asarban |
![]()
|
Ma scuzati..eu nu ma rusinez de vreo minoritate nationala..
A..ca ma enerveaza unii unguri, ca i-as baga in parnaie pe unii tigani..a...ca i-as impusca pe unii arabi...asta e altceva! Resentimentele mele sunt individualizate strict la anumite persoane, nu la natii sau minoritati. Sa ma apuc sa-i sparg capul lu Al ca e ungur? Asta vreti? Sa ma apuc sa nu mai vb cu prietenul meu judecator care e tigan? Asta vreti? Sa imi fie rusine sa fiu vazut cu el la masa ca e tigan? Eu cred ca faceti o maaaare confuzie intre batjocorirea insemnelor nationale si refularile voastre exagerate vis-a-vis de minoritati si minoritari. Si..Slava Domnului! I hate politica UDMR, I hate manelele si manelistii..dar... Oare daca s-ar fi difuzat imnul in stil gregorian, de un cor de popi, ar mai fi fost vreo problema? Dar daca ar fi fost cantat "corect" dar de un cor de 40 de homosexuali...cum ar fi fost? |
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
oricum sunt multe lucruri oripilante:rosia montana s.a.m.d....
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
asarban |
![]()
|
good point!
Vorbim de insemne nationale! Distrugerea "insemnelor nationale" de la rosia montana nu oripileaza pe nimeni? |
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asarban @ 4 Dec 2005, 11:18) ![]() ...e chestia aia ciudata care se cheama partitura?! ![]() si sunt curios daca sunt multi care stiu cine a compus imnul si cine versurile ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
asarban |
![]()
|
Hai ma lasi? Andrei Muresanu versurile si Anton Pann muzica, desiii..unii spun ca si melodia ar fi tot a lui Andrei Muresanu..
Dar...stimate domn..una e partitura, cu insiruirea de note muzicale si alta e RITMUL! Asta a diferit ..nu notele... Si..revin si arat> UNDE SCRIE CARE E VARIANTA CORECTA? "Andrei Mureșanu și-a luat băieții de români de la gimnaziul catolic din localitate și băieți de la școala primară a neguțătorilor români și s-a dus cu ei pe Tâmpa, cântând Deșteaptă-te, române! După o melodie veche, tărăgănată, care i s-a potrivit." Sa intelegem ca imnul cantat si de femei e batjocoritor? ca uite..autorul l-a cantat doar cu mascului ..... Parerea mea sincera e ca nu aveti cu ce sa va ocupati simtul patriotic...si ca aceasta oripilare face parte din familia lui "mi-am luat Logan nu Sh ca e masina romaneasca" Incepeti-va exhibarea simtului patriotic prin a nu mai arunca tigarile si continutul scrumierelor pe jos, etc etc. Domnu anpop...be a good romanian si la locul tau de munca (stim noi care) refuza a executa lucrari de proasta calitate, mai rau, da-ti demisia in semn de protest..arata-i presei pe aia corupti..alea alea...asta e patriotismul nu inflamarea venelor de la tample pe motiv ca se poate si altfel. A fost pe vremuri o discutie/scandal maaare. Probabil ca Madalina stie despre ce e cazul. (chiar, Mada si Ashu nu si-au exprimat punctul de vedere!) Era punerea in scena a lui Hamlet in care Hamlet nu mai era ala inalt, slab, palid, tanar (gen Adrian hPintea) ci era un babalau gras, cu chelie si cosuri. ADICA ASA CUM AR ARATA IN REALITATE UN PRINT DIN DANEMARCA!!!! Blasfemieeeee au urlat ziarele...Realism au zis altii.. Altfel spus..difera interpretarea, ideea e aceeasi.. Daca ar fi inlocuit versurile cu "desteapta-te baroane etc etc..atunci da! http://www.muzeulmuresenilor.ro/istorie.htm |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:06 |