zgomot diesel mult atenuat
![]() ![]() ![]() |
zgomot diesel mult atenuat
jhr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|||
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
a avut dreptate Marty!
|
--------------------
AUDI
A6
|
|
guvernul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
Marti imi fac revizia si pun si eu Elf competiton - oferta de la carrefour a venit tocmai la timp.
![]() |
-------------------- |
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Eu am 5600 si ceva de Km. La 5111 am schimbat uleiul initial cu mult laudatul Elf, 10W40 STI, luat tot de la Carrefour. Nici o diferentza pana acum...
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
La mine s-a atenuat zgomotul cu ARAL 5W40.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
cat mai e uleiul ala la Carefourr acuma?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
cam 700k
dar mai bine bagi Aral 5W40 sau 0w40 daca te tin buzunarele |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
guvernul |
![]()
|
Nu e riscant sa pui un alt tip de ulei in motor? In primul rand ca poti pierde garantiea (in caz de probleme la motor, daca testeaza dacia uleiul...
![]() Eu oricum, o sa pun Elf-ul (il am deja cumparat, iar apoi in garantie, voi respecta tipul de ulei, nu marca). Dupa garantie mai vad. |
-------------------- |
|
jhr |
![]()
|
testeaza pe dracu... in curte la ipso, la clio baga elf, la dacia baga dacia oil pentru acelasi motor... ce-ti spune asta? dacia oil e mai ieftin si deci mult mai prost... altfel ar fi respectat traditia cu elf...nu zic ca aral n-o fi mai bun... dar elf e suficient
|
--------------------
AUDI
A6
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
IPSO baga Dacia Oil doar LA CEREREA CLIENTULUI
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
jhr |
![]()
|
VOILA!
|
--------------------
AUDI
A6
|
|
guvernul |
![]()
|
JHR: Dar nu e in contradictie cu ceea ce spun eu. Eu am spus insa ca o diferenta intre spre exemplu 10W40 si 5W40 sau alt tip va putea fi depistat usor la o testare in cazul in care motorul tau are probleme majore. Si eu sunt de acord ca nu conteaza ce marca de ulei pui. Conteaza insa TIPUL. Si sa fii sigur ca daca cei de la dacia depisteaza alt tip de ulei s-a dus garantia.
|
-------------------- |
|
jhr |
![]()
|
.
depisteaza pe ma-sa, asta am spus eu, cand vei vedea seriozitate la tipii astia, da s-ar putea intampla, dar eu nu-i vad testand vascozxitatea sau tipul unui ulei .... |
--------------------
AUDI
A6
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Cum sa nu ma?
Dupa ce ca au serviceurile dotate cu cel mai nou aparat de testat uleiul! Noul aparat NEA GICU 1.1! Noul aparat ia pe degete o picatura de ulei, o "freaca" intre degete, priveste la lumina si spune pe glas grav: te mai tine dar mai bine schimba-l! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
jhr |
![]()
|
bine zis..
|
--------------------
AUDI
A6
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
cei care ati descoperit ca nu mai face ca un diesel cati km aveti cu ele?
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
sakoter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 October 03 From: constanta ![]() |
chiar, cati km aveti cu ele cei care nu mai avetzi acel zgomot ca un diesel?
poate la primul schimb de ulei sa dispara zgomotul? |
-------------------- solenza ...catre x90
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
pentru atenuarea zgomotelor de la motor e buna si blana aia de motor. A aparut cumva o blana pt SLZ?
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
sakoter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 October 03 From: constanta ![]() |
buna intrebare,chiar acum citem pe forum la dsn si cred ca n-ar strica asa ceva pe slz
|
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pt Solenza nu exista.
Eu folosesc cu ceva efecte pozitive, in loc de "blana", burete special pentru izolari, cu folie de aluminiu pe o parte (se gaseste in Brico). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sakoter |
![]()
|
bun ,si a dat ceva rezultate,adica zgomotul e mai redus in interior?
|
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma citez pe mine insami:
QUOTE Eu folosesc cu ceva efecte pozitive |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
QUOTE Marti imi fac revizia si pun si eu Elf competiton - oferta de la carrefour a venit tocmai la timp. ![]() Unde iti faci (sau ti-ai facut) revizia? Te-a primit cu uleiul "de acasa"? |
-------------------- |
|
guvernul |
![]()
|
azi am facut revizia la cobalcescu. M-au primit cu uleiul meu. S-a gasit unul sa-mi zica "aveti de grija cu uleiul asta ca nu e dacia si riscati sa pierdeti garantia, daca doamne fereste, se intampla ceva la motor". I-am zis motorul e renault, renault recomanda elf, eu pun elf. Cand dacia si-o pune motor dacia si cere ulei dacia voi pune ulei dacia, pana atunci ...
|
-------------------- |
|
cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 4 June 03 From: Timisoara ![]() |
Salut,
Si-a facut cineva revizia de 10.000 in Timisoara/Deva? Daca da, poate-mi dati si mie de veste despre cat ma costa si daca exista vreun service care-ti permite introducerea unui alt ulei decat cel recomandat de DACIA. Multumesc |
-------------------- |
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Am un Renault, cu acelasi motor de Solenza. FRATILOR MA DISPERA CUM SE AUDE LA RELANTI(IMI VINE SA-I DAU FOC)-ZICI CA E BUCEAG. DACI MEA DIN 81 TOARCE LA RELANTI, IAR ASTA ZICI CA E DIESEL . NU VIBREAZA , DAR SUNA EXECRABIL. Din cate imi dau seama, exista problema asta la multa lume si, din cate am inteles, are legatura cu uleiul(eu sunt antitalent la mecanica). Daca imi poate confirma cineva sa-mi scrie. Va multumesc
|
-------------------- |
|
jhr |
![]()
|
citeste si tu mai sus
|
--------------------
AUDI
A6
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma exista vreun raspuns oficial Dacia in care sa precizeze dc e permisa folosirea uleiului Elf in loc de Dacia fara pierderea garantiei ?
Unde in buc se poate schimba uleiul ducandu-ma cu uleiul de acasa (a se citi Carrefour) ![]() |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
laurh, Dacia zice ca ei recomanda folosirea uleiuluit TIP Dacia bla bla 10W40 bla bla. Nu zice ca sa folosesti MARCA ci TIPUL. O sa iti dau e-mail-ul primit de mine pe tema asta, dar asta Luni, cind ajung la birou
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
aha ... fina distinctie asta cu tipul
![]() Desi ... cu durere in suflet ... in carnetul de intretinere scrie: "In per de garaantie a automob d-voatra se vor utiliza numai produse agreate DACIA: *pentru motor, ulei DACIA OIL EXTRA 10W40 API SJ" Aici chestia cu "TIP" nu prea e ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:52 |