Schema electrica, DACIA NOVA GT
![]() ![]() ![]() |
Schema electrica, DACIA NOVA GT
mihai0070 |
![]()
|
||
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|||
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
si eu am nevoie de schema ca imi lipsesc cateva minusuri prin bosd si la stopuri. Poate are cineva.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Tie ce iti pliseste din bord...
mie imi lipsesc martorii de centura sofer si pasager ... martor frana si soc... pe spate nu mai imi lumineaza numarul si nici dezaburire luneta... |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Ti-am trimis pe mail niste scheme. Sper sa te ajute.
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
mihai0070 |
![]()
|
pe ce mail ...nu am primit nimic...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Zaheiu |
![]()
|
aveai la profil un id de messenger. am presupus ca ala e
sa-mi dati pe privat mesaj cu adresa de mail This post has been edited by Zaheiu: 31 Aug 2006, 14:41 |
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
mihai0070 |
![]()
|
HELP ceva scanat sau un mail ....se paote .......pls.........
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
mihai0070 |
![]()
|
chiar nu are nici un posesor de nova nimic ....
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Am eu schema dar nu o sa te ajute prea mult. da-mi un email pe pm
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
pgeorge_p84 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 October 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
19
1993
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Cum frate, prin posta?
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
mihai0070 |
![]()
|
pentru Zaheiu: multumesc ... este foarte buna....si de mare ajutor
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Zaheiu |
![]()
|
cu placere
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
in legatura cu dezaburirea si nr... vezi ca ai contact imperfect la lamelele alea de langa incuietoare la hayon.curentul ajunge la alea decat pe acolo.
sunt 90% sanse sa fie de acolo |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
intravenos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 September 06 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu schema electrica de la nova! catalin.vintila@yahoo.com
|
--------------------
Renault
Megane
1.9 DCI 2002
|
|
mihai0070 |
![]()
|
intra pe ID meu de mess si o ai .
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
lucius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai are cineva schemele alea ca le-as vrea si eu .
|
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
lucius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mare mare nevoie de schema electrica de la nova 1.6 gt. Atat cea de interior cat si cea cu firele care se duc la alternator , mase , plusuri .... faruri semnale ... Multumesc anticipat !
|
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Am nevoie de un moderator care sa mute topicul in sectiunea NOVA ... si apropo am si schema completa ... ca de timpul a trecut ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
lucius |
![]()
|
Pai poti sa o trimiti pe mail ?
|
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Messenger ... sunt 4 fisiere ... ai ID meu ...(mihai00700)
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
radu2082 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 October 06 ![]() |
Daca intru pe mess imi poti trimite si mie schemele alea? Si eu tot cu dezaburirea ma probleme?
Merci |
--------------------
Dacia
Nova
1997
|
|
bogdan_ilie13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 June 07 ![]() |
am o nova "99 cu carburator 1400. recent am avut parte de niste reparatii facute de un amator si presupun fie ca a sudat cu bateria cuplata, fie ca a inversat bornele pe undeva, iar acum alternatorul debiteaza 17 V. am schimbat releul de incarcare si e la fel, periile sunt ok, am masurat diodele si nu sunt strapunse, infasurarile statorului nu dau scurt, nu mai stiu ce ar putea fi...are careva o schema electrica? de la reparatia asta nu mai merge nici ceasul si nici ventilatorul de la instalatia de incalzire. bogdan_ilie13@yahoo.com
|
--------------------
dacia
nova GT
1999
- b18tok
|
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Pai daca e amator de ce te-ai dus la el?
![]() This post has been edited by gabi1: 3 Jun 2007, 16:25 |
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Si ce este asa de dubios la un alternator care debiteaza 17 V
![]() eu zic sa verifici masa (eventual +) la electronicele care zici ca nu merg ... Alternatorul eu zic ca este ok ... verifica releul ... eventula adapteaza unul de dacie 1310 (merge perfect) asta de nova incorporat se cam strica des Schema ti-a trimit pe mail luni dimineata... |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
puiu83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 July 07 ![]() |
ma ajuta cineva am o nova din 96 cu carburator si am cumparat recent un bord de super nova si nu stiu sa-i fac adaptarile. poate ma ajutati voi cu un sfat sau o schema
|
--------------------
Dacia
Nova T
1996/carburatie
- MS-07-ers
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Referitor la dezaburire: daca nu e din lamelele alea poate fi din releu. Eu l-am schimbat in iarna. Era vreo 30-40 lei. Daca nu, cel mai grav e sa se fi intrerupt circuitele si trebuie schimbata luneta.
|
--------------------
|
|
rvicentiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 August 07 From: Bucuresti ![]() |
salut, mai are cineva schema electrica la nova?
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1997 R52319 NOVA T
- B-14-SBO
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Nu pricep de ce va lipseste asa schema electrica (doar culorile cablurilor, pentru usurat identificarea) Altfel, schema e destul de simpla: un grup cu alimentare directa (calculatorul, blocul de lumini, contactul cu cheie) un grup cu alimentare permanenta, dar prin sigurante (stergator, plafoniera, bricheta, radio, daca aveti si e montat corect) un grup prin cheie, prin sigurante (semnalizare directie, dezaburire, semnalizare frana, mers inapoi, calculator+pompa de benzina, bord) Mai exista un grup de sigurante, intre blocul de lumini si faruri, precum si pe circuitul farurilor de ceata - unde exista.
Si cam asta-i tot! Dificultatea ar fi doar de identificat mai usor, prin culoarea izolatorului, fiecare fir unde duce. Pentru nefunctionarea unui consumator: se verifica intai intrerupatorul; unele aparate sunt alimentate prin relee (far ceata, dezaburire, lampa ceata - spate - bord); se verifica si astea. Poate inaintea releelor, se verifica sigurantele fuzibile (sunt destule, dar au inscriptionata functia (prima Dacie marcata ca lumea); atentie ca mai exista unele "suplimentare": pentru electroventilator si faruri de ceata, langa releele lor intermediare, sub farul din dreapta). O mentiune oarecum speciala: tabloul (placa) de sigurante se alimenteaza printr-un papuc mai mare, care mie mi-a iesit lasand o buna parte din vehicul fara electricitate...(E chiar in spate, pe latura cea mai indepartata a placii) Daca s-a demontat sau s-a umblat la aparatul care nu mai functioneaza, e util de verificat ca s-au re-conectat (corect) cablurile, si ca exista atat plus, cat si minus (masa) Atentie! Elementele electronice sunt, in general, FOARTE sensibile la POLARITATEA alimentarii! Daca aveti dubii, cereti ajutor! Conectarea inversa DISTRUGE cele mai multe echipamente electronice! Succes!!! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:01 |